Vision Fitness U60 Ergometer Hometrainer Gratis trainingsschema

De Vision Fitness U60 Ergometer Hometrainer is een kwalitatieve hometrainer met het klassieke design van Vision Fitness. Het apparaat beschikt over 12 trainingsprogramma's en 25 weerstandsniveaus waarmee je altijd stil traint.


Geluidsarm trainen
De U60 Hometrainer van Vision Fitness heeft een elektronisch gestuurd remsysteem die voor een stille en gelijkmatige beweging zorgt. Hierdoor ben je jezelf en anderen nooit tot last.


Ergonomisch verantwoord
Naast het feit dat je bewegingen stil en gelijkmatig zijn op de U60, zijn ze ook ergonomisch verantwoord. De hometrainer heeft een multipositionstuur waardoor je in iedere positie comfortabel traint. Daarnaast kun je het zadel in hoogte verstellen (15 hoogtes), zodat deze voor grote en kleine gebruikers toegankelijk is. Tot slot is de hometrainer voorzien van smart pedalen. Deze pedalen zijn zelfbalancerend en hebben verstelbare riempjes.


Trainen met programma's
Op de Vision Fitness U60 kun je zelf de weerstand instellen op 25 verschillende niveaus in stappen van 1 Watt. Een andere optie is om gebruik te maken van trainingsprogramma's. De U60 beschikt over 12 programma's:

HandmatigIntervalVetverbrandingRandomWattage (constant wattage, intervalwattage, bergwattage)Doel (tijdsdoel, afstandsdoel, calorieëndoel)Hartslag (HR gewichtsverlies, HR interval)

€ 1699.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Professionele fitnessapparatuur Profe
Product