Scitec Liquid Arginine

DETAILS SCITEC - LIQUID ARGININE (1000ML)

  • Bevat 5000 mg L-arginine per serving
  • 40 servings per fles
  • 0 gram vet

Wat is Scitec - Liquid Arginine?
Met Scitec's Liquid Arginine bevat 5000 mg L-arginine per fles! Arginine behoort tot de 20 aminozuren een van de populairste aminozuren onder atleten. Het is een semi essentieel aminozuur, het lichaam kan het dus zelf wel aanmaken, maar dit is vaak onvoldoende onder bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld bij operaties of intensieve training).


Inhoud
1000 ml - 40 servings 

Smaak
Orange - Passionfruit 

Gebruik
Per dosering 1 maatdop (25ml). Neem 1 dosering 30 minuten voor de training of inspanning. Liquid Arginine kan puur gedronken worden of gemixt met vruchtensap.

Allergenen informatie
Dit product wordt Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt worden.

Waarschuwing
Gebruik dit product als onderdeel van een gezond en evenwichtige voedingspatroon en niet als vervanging. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden!  
 

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering (25 ml)
Energie 188 kJ / 44 kcal
Vet 0 g
- Waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 4,3 g
- Waarvan suiker 4,2 g
Eiwitten 10 g
Zout 0 g
Arginine 5000 mg


Ingrediënten

Water, L-arginine, zuurteregelaar (citroenzuur), fructose, sinaasappelsapconcentraat, passievruchtsapconcentraat, conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma's (sinaasappel, passievrucht), zoetstoffen (Acesulfaam K, natriumcyclamaat, sucralose, natriumsaccharine ).

Allergenen informatie: geproduceerd in een fabriek waar melk, eieren, soja, gluten, pinda's, noten, vis-, schaal- en schelpdieren verwerkt worden.

Waarschuwing

Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden. De dagelijks geadviseerde dosering niet overschrijden.

€ 28.50

Meerinformatie

Body en Gym Arginine Arginine
Product