Mattisson AlkaGreens Probiotic Poeder

Mattisson AlkaGreens Probiotic Poeder 300 gram

Een hoogwaardig en uniek superfood met een blend van 100 Probiotica stammen, ruim 45 natuurlijke, vegan ingrediënten en een heerlijke smaak van bosvruchten. Deze rijke basis voor een super smoothie bevat onder andere Kiemgrassen die Chlorofyl bevatten, Vezelrijk Groenten- en Fruit (VitaVeggieTM), hoog ORAC Bessencomplex (VitaberryTM) en Pre- en Probioticum (10 verschillende Probiotica stammen). Bevat 0,1 miljard CFU* per gram.

*CFU: Colony Forming Units / kolonievormende eenheden.

De ORAC-waarden van VitaBerryTM is een methode om de antioxidant waarde uit te drukken. Dit wordt aangegeven in micromoles (net zoiets als mg of gram). ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capaciteit (zuurstof radicale absorptie capaciteit). Dit is de potentiële kracht en mogelijkheid om vrije radicalenactiviteit en schade te neutraliseren.

Bereidingswijze

1-3 x daags 10 gram AlkaGreens poeder (1 ruime maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen.

Let op: Matcha bevat cafeïne, niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

€ 27.95

Meerinformatie

Glutenvrij Super (Raw) Foods Super Foods
Product