Elite Trainer Tas voor Drivo Kura en Turno Trainer

Elite Trainer Tas voor Drivo - Kura en Turno Trainer.Houdt uw trainer schoon en beschermd tijdens transport en opslag. Deze Elite Trainer Tas is speciaal ontwikkeld voor de Drivo, Kura, en Turno Smart fietstrainers van Elite. Kenmerken Elite Trainer Tas voor Drivo - Kura en Turno Trainer:Gemaakt van robuuste en duurzame materialen.Vier vakken bieden ruimte voor het opbergen van diverse spullen.Gevoerde handgrepen bieden een comfortabele grip en draagcomfort.Tas voor Drivo Kura en Turno.Kleur: Zwart / Rood.

€ 54.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product
 

Elite Campagnolo Body voor Drivo Kura Direto en Turno Trainer

Elite Campagnolo Body voor Drivo - Kura - Direto en Turno Trainer.Deze Elite Campagnolo body is speciaal ontwikkeld voor de Drivo, Kura, Direto en Turno Smart fietstrainers van Elite. Met deze body maak je je trainer gereed voor je fiets met een Campagnolo schakelsysteem. De body is geschikt voor alle 9, 10 en 11-speed Campagnolo cassettes!De Elite trainers worden standaard geleverd met een Shimano / Sram body. Rijdt je met Campagnolo onderdelen? Dan heb je deze body nodig om gebruik te maken van deze fietstrainers.

€ 38.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product
 

Elite Trainerband Coperton 700x23C

Elite Trainingsband Coperton.De Trainerband Coperton biedt stilte en comfort, warmtespreiding en uitstekende grip tussen band en trainerroller.Kenmerken Elite Trainingsband Coperton:Stilte en comfort: minder trillingen en lawaai en meer comfort tijdens het trainen.Warmtespreiding: dankzij het speciale loopvlakpatroon wordt de band niet niet zo warm als een wegband.Uitstekende grip tussen band en trainerroller: de gebruikte samenstelling zorgt voor meer grip vergeleken met gewone banden.Unieke lang meegaande extra sterke samenstelling vergeleken met gewone wegbanden.Roller met langere levensduur: de roller staat onder minder spanning en gaat daardoor langer mee.Maat: 700 x 23c (racefiets)

€ 30.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product
 

Elite Arion Mag Rollenbank Fietstrainer

Fietstrainer Elite Arion Mag Rollenbank.Met de Elite Arion Mag kunt u uw training uitvoeren op 3 verschillende weerstandsnivo's, welke met een schuifschakelaar kunnen worden ingesteld.De Elite Arion Mag is een fietstrainer waarmee u perfect in conditie kan komen en blijven. De rollen, die van technopolymeer materiaal gemaakt zijn, zijn speciaal gevormd om een betere balans te garanderen. De cilindrische lagers van hoogwaardige kwaliteit garanderen jarenlang probleemloos gebruik zonder lawaai door slijtage.Het frame van de Elite Arion Mag Fietstrainer is erg handig, licht in gewicht, handzaam, gebruiksvriendelijk en neemt niet veel ruimte in, De Elite Arion Mag is namelijk uitgerust met een inklapbaar frame en als hij opgeborgen wordt, is de ruimte die hij inneemt ongeveer de helft minder; dit is dus ook perfect om hem te vervoeren.Kenmerken Fietstrainer Elite Arion Mag Rollenbank:Trap in absolute vrijheid.Magnetische weerstandsunit met 3 nivo's, instelbaar met een handige schuifsc

€ 326.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product
 

Elite Trainermat

Elite Trainingsmat.Bestaat uit hard, dicht schuimrubber om lawaai en trillingen te verminderen.Voorkomt dat zweet op de vloer drupt.Waterbestendig, eenvoudig te reinigen en het stroeve materiaal houdt de trainer veilig op zijn plaats zelfs bij de meest krachtige rijders.

€ 75.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product
 

Blackburn Voorwielsteun TrakBlok III

Blackburn Voorwielsteun TrakBlok III.De Blackburn Voorwielsteun TrakBlok III is ideaal om het voorwiel van de fiets op dezelfde hoogte te krijgen als het achterwiel. In deze voorwielsteun zitten sleuven voor 700C, 650C en 26 inch wielen.BLACKBURN FIETSACCESSOIRES.Blackburn maakt artikelen voor nog meer fietsplezier, die ervoor zorgen dat je je niet met allerlei praktische zaken bezig hoeft te houden en je volledig kunt concentreren op de rit. Met de producten van Blackburn wordt fietsen veiliger en prettiger. Je bent minder van anderen afhankelijk omdat je beschikt over beter gereedschap en gemakkelijkere manieren om je spullen mee te nemen. De uitstekende en veilige producten van Blackburn geven je bovendien gemoedsrust. Kortom: een fitter, gezonder leven op de fiets wordt met deze producten een stuk makkelijker.

€ 29.95

Meerinformatie

Wielersport Fietssport Fietstrainers
Product