Nike Academy Team Rugtas Blauw

Neem met de Nike Academy Team Rugtas Blauw simpel je voetbalspullen mee naar de club. De rugzak heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de rugtas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.

€ 14.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Nike Academy Team Rugtas University Red Black

Neem met de Nike Academy Team Backpack University Red Black simpel je voetbalspullen mee naar de club. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Adidas TIRO Backpack Rood

Altijd voorbereid. Berg je onmisbare voetbaluitrusting op in deze rugzak voor maximaal gemak. Een opening met ritssluiting biedt eenvoudig toegang tot al je spullen in het hoofdvak. In de zijvakken van mesh en een ritsvak op de voorkant bewaar je je belangrijke spullen binnen handbereik. De onderkant is gecoat voor extra robuustheid.

€ 17.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Adidas
Product
 

Adidas Tiro Voetbaltas Medium Rood Zwart Wit

Neem precies mee wat je nodig hebt. Stop je wedstrijd- en trainingsuitrusting in deze medium voetbalduffeltas. In het onderste vak berg je je vieze spullen apart op van je schone spullen. Met de twee extra vakjes houd je alles georganiseerd. Een versterkt

€ 37.15

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Adidas
Product
 

Nike Academy Team Backpack Black Black White

Neem met de Nike Academy Team Backpack Black Black White simpel je voetbalspullen mee naar de club. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Nike F.C. Backpack Blauw Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike F.C. Backpack Blauw Zwart, Verschillende vakken, Verstelbare, gewatteerde schouderbanden, Deze Nike F.C. Rugzak heeft een duurzaam design waar je je waardevolle spullen in kwijt kunt als je niet op het veld staat. Het hoofdvak en de zij- en voorvakken van de Nike F.C. Backpack zijn voorzien van ritsen, zodat je alles netjes in kunt delen. In de vakken aan voor- en zijkant met rits berg je je kleinere spullen op. De verstelbare, gewatteerde schouderbanden van de backpack zorgen voor het ultieme draagcomfort.

€ 19.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Nike CR7 Backpack Zwart Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: Nike CR7 Backpack Zwart Oranje Geel, Dream Speed 002 Pack, Verschillende vakken, Verstelbare, gewatteerde schouderbanden, Deze Nike CR7 Rugzak heeft een duurzaam design waar je je waardevolle spullen in kwijt kunt als je niet op het veld staat. Het hoofdvak en de zij- en voorvakken van de Nike rugzak zijn voorzien van ritsen, zodat je alles netjes in kunt delen. In de vakken aan voor- en zijkant met rits berg je je kleinere spullen op. De verstelbare, gewatteerde schouderbanden van de backpack zorgen voor het ultieme draagcomfort.

€ 34.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Nike Academy Voetbaltas Team M Hardcase University Red

Bestel nu de Nike Academy Team Voetbaltas large online bij Serieastore! De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. De tas heeft een ruime opslag om je voetbalspullen in op te bergen en is eenvoudig af te sluiten met de ritssluiting. De harde bodem biedt extra bescherming voor je voetbalschoenen, terwijl de meerdere draagpunten opties bieden wanneer je van en naar het veld gaat. De afmetingen van de voetbaltas zijn: lengte 48 cm x breedte 31 cm x hoogte 40 cm.

€ 39.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product
 

Nike Academy Voetbaltas Team M Hardcase Black Black White

Neem je voetbalspullen gemakkelijk mee naar de club met de Nike Academy Voetbaltas Team M Hardcase Black Black White. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. De tas heeft een ruime opslag om je voetbalspullen in op te bergen en is eenvoudig af te sluiten met de ritssluiting. De harde bodem biedt extra bescherming voor je voetbalschoenen, terwijl de meerdere draagpunten opties bieden wanneer je van en naar het veld gaat. De afmetingen van de voetbaltas zijn: lengte 48 cm x breedte 31 cm x hoogte 40 cm.

€ 39.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Tassen Nike
Product