PUMA ONE 20.4 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.4 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Eclipse Pack, Synthetisch bovenmateriaal, Klassieke tong- en veterconstructie, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. Synthetisch bovenmateriaal, Het zacht synthetische materiaal van de upper biedt een fijne pasvorm. Het lichte materiaal zorgt voor extra comfort en duurzaamheid. Klassieke tong- en veterconstructie, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een klassieke tong- en veterconstructie. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm voor ieder voettype. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 32.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 20.3 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart Oranje

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart Oranje, Onderdeel van Spark Pack, Volnerfleer op de voorvoet voor ultieme controle, Gebreide sok voor nauwsluitende pasvorm, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. Volnerfleer op de voorvoet, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is een stuk leer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke pasvorm. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 20.3 OSG FG AG Voetbalschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.3 OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel, PUMA Rise Pack, Volnerfleer op de voorvoet voor ultieme controle, Gebreide sok voor nauwsluitende pasvorm, Lichtgewicht hybrid zool, Geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras, Grijp de kans om impact te hebben en wees geweldig op het veld met de unieke kleurencombinatie en zilveren buitenzool. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero en is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Volnerfleer op de voorvoet, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is een stuk leer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. Hou dus op het veld altijd de controle met deze schoen. Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke pasvorm. Lichtgewicht hybrid zoolplaat, Met de lichtgewicht hybrid zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund. Jij kunt dus altijd je beste zelf naar boven halen op het voetbalveld!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 20.4 OSG FG AG Voetbalschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.4 OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel, PUMA Rise Pack, Synthetisch bovenmateriaal, Klassieke tong- en veter constructie, Lichtgewicht zoolplaat, Geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. Syntethisch bovenmateriaal, Het zacht synthetische materiaal van de upper biedt een fijne pasvorm. Het lichte materiaal zorgt voor extra comfort en duurzaamheid. Alles om jouw optimaal te laten presteren! Klassieke tong- en veterconstructie, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een klassieke tong- en veterconstructie. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm voor ieder voettype. Lichtgewicht zoolplaat, Met de lichtgewicht zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund. Stap dus nu het veld op en laat zien tot wat jij in staat bent!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 20.2 OSG FG AG Voetbalschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.2 OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel, PUMA Rise Pack, Sprintweb Technologie, Kwaliteitsleer op de voorvoet, Gebreide sok voor nauwsluitende pasvorm, Lichtgewicht zoolplaat voor meer snelheid, Geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras, Grijp de kans om impact te hebben en wees geweldig op het veld met de unieke kleurencombinatie en zilveren buitenzool. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero en is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL, SPRINTWEB Technologie, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. Gemaakt om optimaal te presteren! Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke pasvorm. Jij kan je dus altijd optimaal concentreren op je eigen spel, waar het uiteindelijk om draait! Lichtgewicht zoolplaat, Met de lichtgewicht zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund. De schoen is geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 20.1 OSG FG AG Voetbalschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.1 OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel, PUMA Rise Pack, Sprintweb Technologie, Premium kangoeroeleer op de voorvoet voor ultieme controle, evoKNIT sok, Rapidsprint zoolplaat, Geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras, Grijp de kans om impact te hebben en wees geweldig op het veld met de unieke kleurencombinatie en zilveren buitenzool. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero en is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. SPRINTWEB Technologie, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. EvoKNIT sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een evoKNIT sok. De evoKNIT sok zorgt voor een ongekende pasvorm. De compressiepasvorm voelt net als het aantrekken van een sok en zorgt voor extra stabiliteit. Dit voorziet je van een ondersteunende en strakke fit rondom de enkel, waardoor je bewustzijn, bal behandeling en touch aanzienlijk verbeterd worden. RAPIDSPRINT zoolplaat, De zoolplaat van de PUMA ONE 20 heeft een RAPIDSPRINT zoolplaat. De noppenconfiguratie wordt gecombineerd met een externe hielkap om jou nog meer stabiliteit en een perfecte lock-down te bieden. De zool is gemaakt van een licht en flexibel materiaal, die, gecombineerd met de noppensamenstelling, gemaakt is met maar één ding in gedachte: snelheid.

€ 149.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

ONE 20.1 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart Oranje

Kenmerken: PUMA ONE 20.1 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG), Onderdeel van Spark Pack, Sprintweb Technologie voor laterale ondersteuning, Premium kangoeroeleer op de voorvoet voor ultieme controle, evoKNIT sok voor ondersteunende en nauwsluitende pasvorm, Rapidsprint zoolplaat, Multi Ground, SPRINTWEB Technology, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. Premium kangoeroeleer, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is super dun en zacht kangoeroeleer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. evoKNIT sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een evoKNIT sok. De evoKNIT sok zorgt voor een ongekende pasvorm. De compressiepasvorm voelt net als het aantrekken van een sok en zorgt voor extra stabiliteit. Dit voorziet je van een ondersteunende en strakke fit rondom de enkel, waardoor je bewustzijn, bal behandeling en touch aanzienlijk verbeterd worden. RAPIDSPRINT zoolplaat, De zoolplaat van de PUMA ONE 20 is aangepast naar een RAPIDSPRINT zoolplaat. De nieuwe noppenconfiguratie wordt gecombineerd met een externe hielkap om jou nog meer stabiliteit en een perfecte lock-down te bieden. De zool is gemaakt van een licht en flexibel Pebax materiaal, die, gecombineerd met de noppensamenstelling, gemaakt is met maar één ding in gedachte: snelheid. Je ontvangt twee binnenzolen; één voor comfort, en één voor snelheid.

€ 99.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE
Product
 

ONE 20.2 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart Oranje

Kenmerken: PUMA ONE 20.2 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart Oranje, Onderdeel van Spark Pack, Sprintweb Technologie voor laterale ondersteuning, Gebreide sok voor aansluitende pasvorm, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Kwaliteitsleer op de voorvoet voor ultieme controle, SPRINTWEB Technology, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. Kwaliteitsleer, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is een stuk kwaliteitsleer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke en fijne pasvorm om jouw optimaal te laten presteren. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 69.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE
Product
 

PUMA ONE 5.1 FG AG Voetbalschoenen Zwart Zilver

Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE 5 is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. SPRINTWEB Technology, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. evoKNIT sok, De PUMA ONE 5 zijn voorzien van een evoKNIT sok. De evoKNIT sok zorgt voor een ongekende pasvorm. De compressiepasvorm voelt net als het aantrekken van een sok en zorgt voor extra stabiliteit. Dit voorziet je van een ondersteunende en strakke fit rondom de enkel, waardoor je bewustzijn, bal behandeling en touch aanzienlijk verbeterd worden. RAPIDSPRINT zoolplaat, De zoolplaat van de PUMA ONE 5 is aangepast naar een RAPIDSPRINT zoolplaat. De nieuwe noppenconfiguratie wordt gecombineerd met een externe hielkap om jou nog meer stabiliteit en een perfecte lock-down te bieden. De zool is gemaakt van een licht en flexibel Pebax materiaal, die, gecombineerd met de noppensamenstelling, gemaakt is met maar één ding in gedachte: snelheid. Je ontvangt twee binnenzolen; één voor comfort, en één voor snelheid. PUMA Eclipse Pack, Juist op het moment dat je dacht alle klassieke zwarte voetbalschoenen al gezien te hebben, komt PUMA met de Limited Edition Eclipse collectie. Het PUMA Eclipse Pack bestaat uit twee gruwelijke zwarte schoenen in de vorm van de FUTURE en de ONE. Het Eclipse Pack haalt inspiratie uit het fenomeen van de eclipse, waarbij je vanaf de aarde de zon niet meer kan zien, de zogeheten zonsverduistering.

€ 109.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product
 

PUMA ONE 5.1 FG AG Voetbalschoenen Vrouwen Wit Bordeauxrood

Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE 19 is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. SPRINTWEB Techonology, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. evoKNIT sok, De PUMA ONE 19 zijn voorzien van een evoKNIT sok. De evoKNIT sok zorgt voor een ongekende pasvorm. De pasvorm is verbeterd door de toegevoegde FUSEFIT technologie. Dit zijn de zes lusjes bij het vetergedeelte, waardoor je meer mogelijkheden hebt om de pasvorm aan te passen. De compressiepasvorm voelt net als het aantrekken van een sok en zorgt voor extra stabiliteit. Dit voorziet je van een ondersteunende en strakke fit rondom de enkel, waardoor je bewustzijn, bal behandeling en touch aanzienlijk verbeterd worden. RAPIDSPRINT zoolplaat, De zoolplaat van de PUMA ONE 19.1 is aangepast naar een RAPIDSPRINT zoolplaat. De nieuwe noppenconfiguratie wordt gecombineerd met een externe hielkap om jou nog meer stabiliteit en een perfecte lock-down te bieden. De zool is gemaakt van een licht en flexibel Pebax materiaal, die, gecombineerd met de noppensamenstelling, gemaakt is met maar één ding in gedachte: snelheid. Je ontvangt twee binnenzolen; één voor comfort, en één voor snelheid. PUMA Trailblazer Pack, Het WK voor Vrouwen staat meer dan ooit in de picture en een nieuwe generatie van topvoetbalsters gaan de strijd aan op het grootste voetbalpodium. Om dit te vieren pakt PUMA uit met het Trailblazer Pack. De PUMA atleten zullen deze zomer schitteren op de nieuwe PUMA ONE 5.1 en PUMA FUTURE.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren PUMA ONE Puma
Product