Adidas Olympique Lyon Thuisbroekje 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: adidas Olympique Lyon Thuisbroekje 2020-2021, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Geweven logo, Materiaal: 100% polyester, Dit is het nieuwe Olympique Lyon Thuisbroekje voor het seizoen 2020-2021. Combineer het broekje met het nieuwe Olympique Lyon Thuisshirt voor een compleet tenue en draag het tijdens het sporten of naar het stadion. Pasvorm, Het adidas Olympique Lyon broekje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het broekje is voorzien van een elastische tailleband met intern trekkoord, waarmee je zelf de pasvorm kunt aanpassen. Je draagt hem dus altijd naar jou wens! Materiaal, Het broekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Olympique Lyon Adidas
Product
 

Adidas Olympique Lyon Trainingsbroekje 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: adidas Olympique Lyon Trainingsbroekje 2020-2021, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Olympique Lyon trainingsbroekje tijdens je volgende training. De spelers van Lyon dragen dit broekje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Laat nu zien dat jij de club uit Lyon support en draag dit broekje naar je volgende training! Pasvorm, Het adidas Olympique Lyon trainingsbroekje heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Olympique Lyon trainingsbroekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Mega handig!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Olympique Lyon Adidas
Product
 

Adidas Olympique Lyon Uitbroekje 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: adidas Olympique Lyon Uitbroekje 2020-2021, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Geweven logo, Materiaal: 100% polyester, Dit is het nieuwe Olympique Lyon Uitbroekje voor het seizoen 2020-2021. Combineer het broekje met het nieuwe Olympique Lyon Uitshirt voor een compleet tenue en draag het tijdens het sporten of naar het stadion. Pasvorm, Het adidas Olympique Lyon broekje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het broekje is voorzien van een elastische tailleband met intern trekkoord, waarmee je zelf de pasvorm kunt aanpassen. Je draagt hem dus altijd naar jou wens! Materiaal, Het broekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Olympique Lyon Adidas
Product