Tiempo Legend 8 Academy Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart

Kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Premium kalfsleer, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Multi-ground zoolplaat voor het spelen op natuur- en kunstgrasvelden, Premium kalfsleer vormt zich naar je voet, Het zachte premium kalfs leer is ongestikt op de schoen voor een balgevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Door de diamant textuur op de voorvoet heb je geweldige controle over de bal. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. De speciale multi-ground zoolplaat is geschikt voor het spelen natuurgras- en kunstgrasvelden. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 30.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo
Product
 

Nike Tiempo Legend 8 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Synthetisch leer, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Multi-ground zoolplaat is geschikt voor natuurgras- en kunstgrasvelden, Nike komt met een compleet vernieuwde Tiempo Legend 8. De natuurlijke leider op het veld heeft iets nieuws om zijn team naar de overwinning te leiden. De Tiempo Legend 8 staat compleet in het teken van een perfect balgevoel. De Tiempo Legend 8 wordt onder andere gedragen door: Gerard Pique, Sergio Ramos en Virgil van Dijk. Synthetisch leer voor een fijne pasvorm, De Nike Tiempo is gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor een fijne pasvorm van de schoen. Door het synthetische leer is de upper makkelijk te onderhouden. Op de voorvoet van de schoen is een diamant textuur aangebracht waarmee je een geweldige controle over de bal hebt. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. De speciale multi-ground zoolplaat zorgt ervoor dat de schoen geschikt is voor het spelen op kunst en natuurgras. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 34.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo Nike
Product
 

Tiempo Legend 8 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Roze Wit Zwart

Kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG), Onderdeel van het Future Lab Pack, Synthetisch leer voor een fijne pasvorm, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Multi-ground zoolplaat geschikt voor het spelen op natuurgras- en kunstgrasvelden, Synthetisch leer voor een fijne pasvorm, De Nike Tiempo is gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor een goede pasvorm van de schoen. Door het synthetische leer is de upper makkelijk te onderhouden. Op de voorvoet van de schoen is een diamant textuur aangebracht waarmee je een geweldige controle over de bal hebt. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. De speciale multi-ground zoolplaat is geschikt voor het spelen op natuurgras- en kunstgrasvelden. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 34.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo
Product
 

REACT Legend 8 Pro Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Zwart

Kenmerken: Nike REACT Legend 8 Pro Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Dempende, rubberen zool, Kalfsleer, Reactie, In de zool van deze zaalvoetbalschoen zit Nike React foam wat zorgt voor een terugverende beweging bij elke stap of landing die je maakt. Dit geeft je het gevoel dat je heel licht loopt. Super zacht leer, Het leer van deze zaalvoetbalschoen is ongelofelijk zacht. Het kalfsleer op de voorvoet geeft je een geweldig balgevoel, perfect voor snelle bewegingen. Gemaakt voor beweging, In het Nike Sports onderzoekscentrum worden bewegingen van verschillende spelers geanalyseerd. Hier is deze schoen uiteindelijk uit ontstaan. De rubberen zool is ontwikkeld voor grip in elke bewegingsrichting zowel op straat als in de zaal.

€ 78.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo
Product
 

Nike Phantom Vision 2 Club DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom Vision 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart, Onderdeel van het Nike Future Lab Pack, Synthetische upper, MG-zoolplaat geschikt voor kunstgras en natuurgras, Nike presenteert een nieuwe versie van de Nike Phantom Vision om de meest gevaarlijke spelers van het spel nog gevaarlijker te maken. Met de Nike Phantom Vision 2 splijt je elke verdediging in tweeën met dodelijke steekpasses. De Nike Phantom VSN 2 wordt onder andere gedragen door: Kevin de Bruyne en Philippe Coutinho. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Vernieuwde Dynamic Fit Collar, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort. MG zoolplaat, De speciale multi-ground zoolplaat van de Nike Phantom bevat een mix van gevormde en ronde noppen. Deze ronde en gevormde noppen zitten op strategische plaatsen, waardoor je maximale grip houdt zonder dat het uitmaakt op welke ondergrond je speelt. Deze Nike voetbalschoen is geschikt voor kunstgras en natuurgras.

€ 51.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo Nike
Product
 

Nike Tiempo Legend 8 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Metallic Grijs Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Metallic Grijs Zwart, Nike Neighbourhood Pack, Perfecte pasvorm, Premium kalfsleer vormt zich naar je voet, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Geschikt voor het spelen natuurgras, De natuurlijke leider op het veld heeft iets nieuws om zijn team naar de overwinning te leiden. De Tiempo Legend 8 staat compleet in het teken van een perfect balgevoel. De Tiempo Legend 8 wordt onder andere gedragen door: Gerard Pique, Sergio Ramos en Virgil van Dijk. Deze schoen is onderdeel van het Nike Neighbourhood Pack en is geschikt voor het spelen op natuurgras. Een perfecte pasvorm, De voetbalschoen is voorzien van een zachte microvezels die ervoor zorgen dat je een zacht sluitende pasvorm bij de hiel kan ervaren. De zijkant van de schoen kan wijder worden gemaakt zodat je makkelijk in de schoen komt. Je bent dus altijd snel klaar voor de strijd. Premium Leer balgevoel, Het zachte premium kalfs leer is ongestikt op de schoen voor een balgevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Door de diamant textuur op de voorvoet heb je geweldige controle over de bal. Je kan dus altijd het optimale uit je spel halen! Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. Behoud dus altijd de controle! LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 96.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo Nike
Product
 

Tiempo Legend 8 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Wit Zwart

Kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Wit Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Premium kalfsleer vormt zich naar je voet, Stabiele grip in de zaal, Speciale indoor zoolplaat, Premium kalfsleer vormt zich naar je voet, Het zachte premium kalfs leer is ongestikt op de schoen voor een balgevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Door de diamant textuur op de voorvoet heb je geweldige controle over de bal. Stabiele grip, De speciale zoolplaat van deze voetbalschoen is gemaakt voor snel spel op een indoor ondergrond (zaal). Hiermee kun je snelle draaibewegingen maken zonder dat je grip verliest op de ondergrond. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 45.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo
Product
 

Nike Tiempo Legend 8 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Rood Wit Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Wit Zwart, Perfecte pasvorm, Premium balgevoel, Stabiele grip, De natuurlijke leider op het veld doet er alles aan om zijn team naar de overwinning te leiden! De Tiempo Legend 8 wordt onder andere gedragen door: Gerard Pique, Sergio Ramos en Virgil van Dijk. Gelijk een perfecte pasvorm, De voetbalschoen is voorzien van een zachte microvezels die zorgen voor een zachte sluitende pasvorm bij de hiel. De zijkant van de schoen kan wijder worden gemaakt zodat je makkelijk in de schoen komt. Premium Leer balgevoel, Het zachte premium kalfs leer is ongestikt op de schoen voor een balgevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Door de diamant textuur op de voorvoet heb je geweldige controle over de bal. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 64.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo Nike
Product
 

Nike Tiempo Legend 8 Academy Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Rood Wit Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Roze Wit Zwart, Onderdeel van het Future Lab Pack, Premium kalfsleer wat zich vormt naar je voet, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Multi-ground geschikt voor natuurgras en kunstgras, Premium kalfsleer vormt zich naar je voet, Het zachte premium kalfs leer is ongestikt op de schoen wat zorgt voor een geweldig balgevoel wat je nog nooit hebt ervaren. Door de diamant textuur op de voorvoet heb je geweldige controle over de bal. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. De speciale multi-ground zoolplaat is geschikt voor het spelen op natuurgras en kunstgras. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 48.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Tiempo Nike
Product