Phantom VSN 2 Academy DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart

Bestel nu deze schoenen bij SerieAStore! Kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Vernieuwde Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, NikeSkin bovenlaag, MG-zoolplaat geschikt voor kunstgras en natuurgras, De Nike Phantom is onderdeel van het Kinetic Black Pack. De schoen is geschikt om te shinen op het kunstgras en natuurgras!

€ 62.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product
 

Nike Phantom Venom Academy Zaalvoetbalschoenen Kids Oranje Wit

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom Venom Academy Zaalvoetbalschoenen Kids Oranje Wit, Onderdeel van Phantom Fire Pack, Mesh met NikeSkin, Ribbels op de wreef, Asymmetrisch veter systeem, Rekbare stof over de helft van de veters, Rubberen visgraat buitenzool, NikeSkin, De upper van de Nike Phantom Venom is gemaakt van synthetisch NikeSkin. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen comfortabel aanvoelt en zich aanpast naar de vorm van je voet. Daarnaast is het a-symmetrische vetersysteem deels verstopt om een groter schietoppervlak te creëren en zijn de groeven bedoeld om je schot te perfectioneren. Een stabiele basis, In het huidige voetbal ga je voor het doel of ga je uit de weg. De gloednieuwe Phantom Venom heeft een plaat die met je voet meebeweegt, waardoor je maximale grip ervaart en hierdoor ruimte kunt creëren voor een dodelijk schot. Deze zool is speciaal gemaakt voor extra grip in de zaal door de rubberen visgraat buitenzool.

€ 14.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom Nike
Product
 

Phantom VENOM Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VENOM Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Mesh met NikeSkin, Ribbels op de wreef, veter systeem is assymetrisch, Rekbare stof over de helft van de veters, Nike komt met een compleet nieuwe voetbalschoen die ervoor zorgt dat je een constant gevaar op het veld vormt. De dodelijke vaardigheden die je op straat hebt geleerd zorgen ervoor dat elke beweging ongrijpbaar is, elke aanraking onvoorspelbaar en elk schot precies is. De Nike Phantom Venom worden gedragen door de meest dodelijke spitsen van het spel, zoals: Edinson Cavani, Marcus Rashford en Robert Lewandowski. Nike Strike Grip, Op de upper van de Nike Phantom Venom zitten verschillende groeven die variëren in hoogte en dikte. Deze groeven zorgen ervoor dat jij elke bal zo raakt dat je precies en gericht op doel kunt schieten. Dit komt doordat er een bepaald effect wordt gecreëerd door deze groeven. NikeSkin, De upper van de Nike Phantom Venom is gemaakt van synthetisch NikeSkin. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen comfortabel aanvoelt en zich aanpast naar de vorm van je voet. Daarnaast is het a-symmetrische vetersysteem deels verstopt om een groter schietoppervlak te creëren en zijn de groeven bedoeld om je schot te verbeteren. Een stabiele basis, In het huidige voetbal ga je voor het doel of ga je uit de weg. De gloednieuwe Phantom Venom heeft een plaat die met je voet meebeweegt, waardoor je maximale grip ervaart en hierdoor ruimte kunt creëren voor een dodelijk schot.

€ 87.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product
 

Nike Phantom VENOM Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VENOM Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart, Onderdeel van Kinetic Black Pack, Mesh met NikeSkin, Ribbels op de wreef, Asymmetrisch veter systeem, Rekbare stof over de helft van de veters, De dodelijke vaardigheden die je op straat hebt geleerd zorgen ervoor dat elke beweging ongrijpbaar is, elke aanraking onvoorspelbaar en elk schot precies is. De nieuwe Nike Phantom Venom worden gedragen door de meest dodelijke spitsen van het spel, zoals: Edinson Cavani, Marcus Rashford en Robert Lewandowski. Nike Strike Grip, Op de upper van de Nike Phantom Venom zitten verschillende groeven die variëren in hoogte en dikte. Deze groeven zorgen ervoor dat jij elke bal zo raakt dat je precies en gericht op doel kunt schieten. Dit komt doordat er een bepaald effect wordt gecreëerd door deze groeven. NikeSkin, De upper van de Nike Phantom Venom is gemaakt van synthetisch NikeSkin. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen comfortabel aanvoelt en zich aanpast naar de vorm van je voet. Daarnaast is het a-symmetrische vetersysteem deels verstopt om een groter schietoppervlak te creëren en zijn de groeven bedoeld om je schot te perfectioneren. Een stabiele basis, In het huidige voetbal ga je voor het doel of ga je uit de weg. De gloednieuwe Phantom Venom heeft een plaat die met je voet meebeweegt, waardoor je maximale grip ervaart en hierdoor ruimte kunt creëren voor een dodelijk schot.

€ 90.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom Nike
Product
 

Phantom VSN 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Vernieuwde Dynamic Fit, Ghost-Lace, Perfecte controle over de bal, Met de Phantom VSN 2 Pro schoen heb je optimale controle over de bal, de gerichte textuur zorgt voor een precieze aanraking van de bal. De zogenaamde Ghost Laces zijn verstopt onder de upper. De vernieuwde Dynamic Fit-kraag zorgt voor een naadloos gevoel voor nauwsluitend comfort.

€ 104.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product
 

Phantom Vision 2 Pro DF Kunstgras Voetbalschoenen (AG) Roze Zwart

Kenmerken: Phantom Vision 2 Pro DF Kunstgras Voetbalschoenen (AG) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Vernieuwde Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, Perfecte controle met de Hyperscreen bovenlaag, Hyperscreen bovenlaag, Het design en de bovenlaag van de Nike Phantom VSN 2 is vernieuwd. De Hyperscreen-overlay aan de bovenkant zorgt voor extra duurzaamheid, terwijl de gerichte textuur zorgt voor een precieze aanraking. Nike "Ghost Laces", De Phantom VSN maakt gebruik van een totaal nieuw vetersysteem. De zogenaamde "Ghost Laces" zijn verstopt onder de upper en zorgen voor een ultrazuiver contact met de bal. De Ghost Laces spannen met één trek volledig aan en dit zorgt voor een heerlijke pasvorm. Vernieuwde Dynamic Fit Collar, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort.

€ 99.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product
 

Nike Phantom Vision 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom Vision 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Dynamic Fit Collar vernieuwd, Ghost-Lace systeem, Perfecte controle door de Hyperscreen bovenlaag, Hyperscreen bovenlaag, Het design en de bovenlaag van de Nike Phantom VSN 2 is vernieuwd. De Hyperscreen-overlay aan de bovenkant zorgt voor extra duurzaamheid, terwijl de gerichte textuur zorgt voor een precieze aanraking. Nike "Ghost Laces", De Phantom VSN maakt gebruik van een totaal nieuw vetersysteem. De zogenaamde "Ghost Laces" zijn verstopt onder de upper en zorgen voor een ultrazuiver contact met de bal. De Ghost Laces spannen met één trek volledig aan en dit zorgt voor een heerlijke pasvorm. Vernieuwde Dynamic Fit Collar, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort.

€ 74.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom Nike
Product
 

Phantom VSN 2 Academy DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Roze Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Roze Zwart, Onderdeel van Nike Future Lab Pack, Vernieuwde Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, Optimale controle met de NikeSkin, Geschikt voor gras en kunstgras, De Phantom VSN maakt gebruik van een ghost-lace systeem, dit betekend dat de veters verstopt zijn onder de upper wat zorgt voor een ultrazuiver contact met de bal. De speciale multi ground zoolplaat maakt de schoen geschikt voor gras en kunstgras.

€ 62.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product
 

Nike Phantom VSN 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Metallic Grijs Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Pro DF Gras Voetbalschoenen (FG) Metallic Grijs Zwart, Nike Neighbourhood Pack, Synthetische upper, 'Ghost Lace' systeem, Lusje op de tong, MG-zoolplaat geschikt voor het spelen kunstgras en natuurgras, Nike presenteert een nieuwe versie van de Nike Phantom Vision om de meest gevaarlijke spelers van het spel nog gevaarlijker te maken. Met de Nike Phantom Vision 2 splijt je elke verdediging in tweeën met dodelijke steekpasses. De Nike Phantom VSN 2 wordt onder andere gedragen door: Kevin de Bruyne en Philippe Coutinho. De schoen is onderdeel van het Nike Neighbourhood Pack en is geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Het lusje op de tong zorgt ervoor dat jij de schoen snel uit en aan kan trekken. Dynamic Fit Collar, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort. Het aanwezige 'ghost lace' systeem zit goed vast na één keer straktrekken en blijft verborgen voor een glad raakoppervlak en nauwkeuriger balcontact. Zo kun jij altijd optimaal presteren. MG zoolplaat, De speciale multi-ground zoolplaat van de Nike Phantom bevat een mix van gevormde en ronde noppen. Deze ronde en gevormde noppen zitten op strategische plaatsen, waardoor je maximale grip houdt zonder dat het uitmaakt op welke ondergrond je speelt. Deze voetbalschoen is dus geschikt voor meerdere ondergronden, zoals natuurgras en kunstgras.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom Nike
Product
 

Phantom VSN 2 Academy DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart, Onderdeel van Kinetic Black Pack, Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, NikeSkin bovenlaag, Geschikt voor kunstgras en natuurgras, Met de Phantom VSN 2 heb je een ultrazuiver contact met de bal. De Ghost Laces zorgen voor een heerlijke pasvorm terwijl de NikeSkin bovenlaag zorgt voor extra duurzaamheid, terwijl de gerichte textuur zorgt voor een precieze aanraking. De schoen is geschikt voor gras en kunstgras.

€ 48.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Phantom
Product