Nike Mercurial Vapor 13 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart

Bestel nu je Nike voetbalschoenen bij SerieAStore! Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Zwart, Onderdeel van Kinetic Black Pack, NikeSkin bovenwerk, Tweedelige zoolplaat, Geschikt voor natuurgrasvelden, De Nike voetbalschoenen zijn onderdeel van het Kinetic Black Pack en zijn voorzien van een NikeSkin bovenwerk. De schoen heeft een tweedelige zoolplaat en is geschikt voor het voetballen op natuurgrasvelden.

€ 88.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 PRO FG Voetbalschoenen Zwartgrijs Metallic

De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Nieuw gebreid NikeSkin bovendeel, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische gebreide bovendeel bestaat uit één stuk NikeSkin en wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige zoolplaat, De herkenbare, tweedelige zoolplaat van de Nike Mercurial heeft een update gehad. Aan de ene kant is het design aangepast en is er een aangepaste versie van het AeroTrac System aan toegevoegd. De speciale noppen zijn iets meer gebogen dan voorheen en zorgen voor een explosieve tractie op het veld. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid, zonder dat je grip verliest. Under the radar, Wil je zwarte voetbalschoenen maar toch niet te zwart? Dan is het Nike Under the radar pack helemaal jouw ding! Blijf onder de rader, val niet op maar sla toe op de juiste momenten. Zwart voert de boventoon in het nieuwe pack van Nike waarin de Nike Tiempo, Mercurial, Phantom VSN en VENOM in de nieuwe kleurstelling zijn gestoken.

€ 76.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken, Nike Mercurial Vapor 13 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids Zwart Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, NikeSkin upper voor perfecte touch, Speciale zoolplaat voor snelheid in de zaal, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. NIKESKIN technologie, De hoogwaardige bovenkant van de Nike Mercurial wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het tweekleurige mesh-bovenstuk omsluit de voet voor een heerlijke pasvorm. De NIKESKIN-technologie-overlay met de zichtbare structuur biedt een perfecte balaanname bij hoge snelheden. De speciale voering in de hak zorgt ervoor dat je voet op zijn plek blijft en niet begint te schuiven. Snelle zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen in de zaal of op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken en laat geen strepen achter in de zaal.

€ 29.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar JR. Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Wit Zwart Blauw Volt

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar JR. Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Wit Zwart Blauw Volt, Jogo Prismatico Pack, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Synthetisch bovendeel, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 54.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Metallic Grijs Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Metallic Grijs Zwart, Nike Neighbourhood Pack, Micro-gestructureerd bovenwerk, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Smalle pasvorm, Geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Deze schoen is onderdeel van het Neighbourhood Pack van Nike en is geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras. De Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Je ervaart dus altijd een optimale pasvorm! Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De populaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld. Laat zien waar toe jij in staat bent!

€ 59.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken, Nike Mercurial Vapor 13 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Synthetische upper voor perfecte touch, Geschikt voor het spelen op natuurgras en kunstgrasvelden, De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is aangepast en zorgt voor een perfecte touch, die je zelfs ervaart op hoge snelheden. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle look. Multi-Ground zoolplaat, De Nike Mercurial is nu voorzien van een speciale Multi-Ground zoolplaat. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je behaald nu nog sneller je topsnelheid.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 ACADEMY Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Blauw Geel, Dream Speed 002 Pack, Verlaagde Dynamic Fit Collar, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Synthetisch bovendeel, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 55.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy MDS Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy MDS Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Blauw Roze, Synthetisch bovendeel, Reliëf op de upper, Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, Dream Speed 002 Pack, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 48.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Pro Kunstgras Voetbalschoenen (AG) Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 Pro Kunstgras Voetbalschoenen (AG) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, NikeSkin bovenwerk, Vernieuwde Dynamic Fit Collar, Tweedelige zoolplaat met vernieuwd Aerotrac systeem, Geschikt voor het spelen op kunstgrasvelden, De Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Nieuw gebreid NikeSkin bovendeel, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor ervoor dat jij de perfecte touch kan ervaren, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische gebreide bovendeel bestaat uit één stuk NikeSkin en wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle look. Vernieuwde Flyknit Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar geeft je die extra ondersteuning en laat je enkel en schoen als één geheel aanvoelen. De interactie met de voetbal blijft onverminderd goed. Aan de voorkant bevat de sok een lip die je kan gebruiken om de schoen makkelijker en sneller aan te trekken. Tweedelige zoolplaat, De herkenbare, tweedelige zoolplaat van de Nike Mercurial heeft een vernieuwing doorgemaakt. Aan de ene kant is het design aangepast en is er een aangepaste versie van het AeroTrac System aan toegevoegd. De speciale noppen zijn iets meer gebogen dan voorheen en zorgen voor een explosieve tractie op het veld. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid, zonder dat je grip verliest.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial SUPERFLY 7 ACADEMY CR7 GRAS KUNSTGRAS VOETBALSCHOENEN (MG) Wit Oranje Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial SUPERFLY 7 ACADEMY CR7 GRAS/KUNSTGRAS VOETBALSCHOENEN (MG) Wit Oranje Zwart, CR7 Safari Pack, Dynamic Fit Collar, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Synthetisch bovendeel, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De schoen is onderdeel van de CR7 Safari collectie en is dus geinspireerd op Cristiano Ronaldo! Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende 'sokje', de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Je kan je dus altijd volledig focussen op je eigen spel! Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Geniet dus van een geweldige pasvorm! Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is veranderd. De populaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld. Laat je tegenstanders gemakkelijk achter!

€ 64.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar JR Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Wit Zwart Blauw Volt

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar JR Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Wit Zwart Blauw Volt, Jogo Prismatico Pack, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Synthetisch bovendeel, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld. Jogo Prismatico Pack, Laat op het veld jouw kwaliteiten zien! De schoen is onderdeel van het Jogo Prismatico Pack van Neymar Jr.

€ 41.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Zaalvoetbalschoenen (IC) Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Zaalvoetbalschoenen (IC) Geel Blauw Roze, Dream Speed 002 Pack, Verlaagde Dynamic Fit Collar, NikeSkin upper voor perfecte touch, Speciale zoolplaat voor snelheid in de zaal, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. NIKESKIN technologie, De hoogwaardige bovenkant van de Nike Mercurial wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het tweekleurige mesh-bovenstuk omsluit de voet voor een heerlijke pasvorm. De NIKESKIN-technologie-overlay met de zichtbare structuur biedt een perfecte balaanname bij hoge snelheden. De speciale voering in de hak zorgt ervoor dat je voet op zijn plek blijft en niet begint te schuiven. Snelle zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen in de zaal of op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken en laat geen strepen achter in de zaal.

€ 47.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Turf Voetbalschoenen (TF) Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Turf Voetbalschoenen (TF) Geel Blauw Roze, Onderdeel van Dream Speed 002 Pack, Verlaagde Dynamic Fit Collar, NikeSkin upper voor perfect gevoel, Speciale zoolplaat voor snelheid op turf ondergronden, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. NIKESKIN technologie, De hoogwaardige bovenkant van de Nike Mercurial wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het tweekleurige mesh-bovenstuk omsluit de voet voor een heerlijke pasvorm. De NIKESKIN-technologie-overlay met de zichtbare structuur biedt een perfecte balaanname bij hoge snelheden. De speciale voering in de hak zorgt ervoor dat je voet op zijn plek blijft en niet begint te schuiven. Snelle zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken.

€ 49.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Club Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids PS Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken, Nike Mercurial Vapor 13 Club Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids PS Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Synthetische upper, Speciale zoolplaat voor snelheid in de zaal, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Snelle indoor zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen in de zaal of op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken en laat geen strepen achter in de zaal.

€ 19.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Pro MDS Gras Voetbalschoenen (FG) Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 Pro MDS Gras Voetbalschoenen (FG) Geel Blauw Roze, Dream Speed 002 Pack, NikeSkin bovenwerk voor perfecte touch, Vernieuwde Dynamic Fit Collar voor een betere pasvorm, Tweedelige zoolplaat met aangepast Aerotrac systeem, Geschikt voor natuurgras, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Nieuw gebreid NikeSkin bovendeel, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische gebreide bovendeel bestaat uit één stuk NikeSkin en wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Vernieuwde Flyknit Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar geeft je die extra ondersteuning en laat je enkel en schoen als één geheel aanvoelen. De interactie met de voetbal is onverminderd goed. Aan de voorkant bevat de sok een lip die je kan gebruiken om de schoen makkelijker en sneller aan te trekken. Tweedelige zoolplaat, De herkenbare, tweedelige zoolplaat van de Nike Mercurial heeft een update gehad. Aan de ene kant is het design aangepast en is er een aangepaste versie van het AeroTrac System aan toegevoegd. De speciale noppen zijn iets meer gebogen dan voorheen en zorgen voor een explosieve tractie op het veld. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid, zonder dat je grip verliest.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Pro Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Pro Zaalvoetbalschoenen (IC) Roze Zwart, Future Lab Pack, NikeSkin bovenwerk voor perfecte touch, Speciale zoolplaat voor snelheid in de zaal, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. Nieuw gebreid NikeSkin bovendeel, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische gebreide bovendeel bestaat uit één stuk NikeSkin en wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Snelle zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen in de zaal of op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken en laat geen strepen achter in de zaal.

€ 59.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Micro-gestructureerd bovenwerk, Multi-ground zoolplaat geschikt voor het spelen op gras en kunstgras, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gemaakt voor spelers die het in zich hebben om het ver te schoppen. De Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, zoals: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfect gevoel, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De populaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 35.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, NikeSkin bovenwerk, Tweedelige zoolplaat met aangepast Aerotrac systeem, Geschikt voor het spelen op natuurgras, Nieuw gebreid NikeSkin bovendeel, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt nu voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische gebreide bovendeel bestaat uit één stuk NikeSkin en wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige zoolplaat, De herkenbare, tweedelige zoolplaat van de Nike Mercurial heeft een update gehad. Aan de ene kant is het design aangepast en is er een aangepaste versie van het AeroTrac System aan toegevoegd. De speciale noppen zijn iets meer gebogen dan voorheen en zorgen voor een explosieve tractie op het veld. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid, zonder dat je grip verliest.

€ 64.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Mercurial Nike
Product