Mercurial Superfly 7 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart

Kenmerken, Nike Mercurial Vapor 13 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart, Onderdeel van Future Lab Pack, Synthetische upper, Geschikt voor natuurgras en kunstgrasvelden (MG), Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Multi-Ground zoolplaat, De Nike Mercurial is nu voorzien van een speciale Multi-Ground zoolplaat. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 38.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids
Product
 

Tiempo Legend 8 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Tiempo Legend 8 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Synthetisch leer voor een fijne pasvorm, Stabiele grip door strategisch gevormde noppen, Multi-ground zoolplaat voor natuurgras- en kunstgrasvelden, Synthetisch leer voor een fijne pasvorm, De Nike Tiempo is gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor een fijne pasvorm van de schoen. Door het synthetische leer is de upper makkelijk te onderhouden. Op de voorvoet van de schoen is een diamant textuur aangebracht waarmee je een geweldige controle over de bal hebt. Stabiele grip, De noppen onder de voetbalschoenen zijn special gevormd en gemaakt van Chevron wat zorgt voor een goede stabiliteit en grip in elke bewegingsrichting. De speciale multi-ground zoolplaat is geschikt voor natuurgras- en kunstgrasvelden. LET OP! De schoenen vallen klein. Hou hier rekening mee wanneer je deze besteld.

€ 27.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids
Product
 

Mercurial Superfly 7 Club Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart

Kenmerken, Nike Mercurial Superfly 7 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Synthetische upper, Geschikt voor natuurgras en kunstgrasvelden (MG), De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Multi-Ground zoolplaat, De Nike Mercurial is nu voorzien van een speciale Multi-Ground zoolplaat. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 34.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids
Product
 

Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Metallic Grijs Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Metallic Grijs Zwart, Neighbourhood Pack, Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, Perfecte controle met de NikeSkin bovenlaag, MG-zoolplaat geschikt voor het spelen op kunstgras en natuurgras, Nike presenteert een nieuwe versie van de Nike Phantom Vision om de meest gevaarlijke spelers van het spel nog gevaarlijker te maken. Met de Nike Phantom Vision 2 splijt je elke verdediging in tweeën met dodelijke steekpasses. De Nike Phantom VSN 2 wordt onder andere gedragen door: Kevin de Bruyne en Philippe Coutinho. De schoen is onderdeel van het Nike Hometown Pack en is geschikt voor het spelen op kunst en natuurgras. NikeSkin bovenlaag, Het design en de bovenlaag van de Nike Phantom VSN 2 is vernieuwd. De NikeSkin bovenlaag zorgt voor extra duurzaamheid, terwijl de gerichte textuur zorgt voor een precieze aanraking. Je kunt dus altijd het beste uit je spel halen. Nike 'Ghost Laces', De Phantom VSN maakt gebruik van een nieuw vetersysteem. De zogenaamde 'Ghost Laces' zijn verstopt onder de upper en zorgen voor een ultrazuiver contact met de bal. De Ghost Laces spannen met één trek volledig aan en dit zorgt voor een heerlijke pasvorm. Je veters zitten dus nooit in de weg als jij vernietigend uithaalt op het doel van de tegenstander! Dynamic Fit Collar & MG zoolplaat, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort. De speciale multi-ground zoolplaat van de Nike Phantom bevat een mix van gevormde en ronde noppen. Deze ronde en gevormde noppen zitten op strategische plaatsen, waardoor je maximale grip houdt zonder dat het uitmaakt op welke ondergrond je speelt. Deze voetbalschoen is dus geschikt voor meerdere ondergronden, zoals natuurgras en kunstgras.

€ 51.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Nike Phantom Vision 2 Club DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Phantom Vision 2 Club DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Zwart, Onderdeel van het Kinetic Black Pack, Synthetische upper, MG-zoolplaat geschikt voor kunstgras en natuurgras, Nike presenteert een nieuwe versie van de Nike Phantom Vision om de meest gevaarlijke spelers van het spel nog gevaarlijker te maken. Met de Nike Phantom Vision 2 splijt je elke verdediging in tweeën met dodelijke steekpasses. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een snelle uitstraling. Vernieuwde Dynamic Fit Collar, De vernieuwde Dynamic Fit-kraag omsluit je enkel om je voet en onderbeen met elkaar te verbinden voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort. MG zoolplaat, De speciale multi-ground zoolplaat van de Nike Phantom bevat een mix van gevormde en ronde noppen. Deze ronde en gevormde noppen zitten op strategische plaatsen, waardoor je maximale grip houdt zonder dat het uitmaakt op welke ondergrond je speelt. De voetbalschoen is dus geschikt voor meerdere ondergronden.

€ 38.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Phantom VSN 2 Academy DF Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart

Kenmerken: Nike Phantom VSN 2 Academy DF Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Roze Zwart, Onderdeel van Nike Future Lab Pack, Dynamic Fit Collar, Ghost-Lace systeem, NikeSkin bovenlaag, Geschikt voor kunstgras en natuurgras, Met de Phantom VSN 2 heb je een ultrazuiver contact met de bal door het Ghost-Lace systeem. De vernieuwde Dynamic Fit kraag zorgt voor een naadloos gevoel met nauwsluitend comfort. De schoen is geschikt voor gras en kunstgras door de multi ground schoenzool.

€ 60.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids
Product
 

Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Superfly 7 Academy MDS Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Blauw Roze, Dynamic Fit Collar, Micro-gestructureerd bovenwerk, Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, Dream Speed 002 Pack, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende "sokje", de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 51.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Nike Mercurial SUPERFLY 7 ACADEMY CR7 GRAS VOETBALSCHOENEN (FG) Kids Wit Oranje Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial SUPERFLY 7 ACADEMY CR7 GRAS VOETBALSCHOENEN (FG) Kids Wit Oranje Zwart, CR7 Safari Pack, Dynamic Fit Collar, Multi-ground zoolplaat voor gras en kunstgras, Synthetisch bovendeel, Smalle pasvorm, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike deze schoen! De schoen is onderdeel van het CR7 Safari Pack en is dus geïnspireerd op Cristiano Ronaldo! Verlaagde Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende 'sokje', de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de nieuwere Mercurials is veranderd. De populaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld. Haal nu je beste ik naar boven op het veld!

€ 49.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids Roze Zwart

Belangrijkste kenmerken, Nike Mercurial Vapor 13 Academy Zaalvoetbalschoenen (IC) Kids Roze Zwart, Future Lab Pack, NikeSkin upper voor perfecte touch, Speciale zoolplaat voor snelheid in de zaal, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez. NIKESKIN technologie, De hoogwaardige bovenkant van de Nike Mercurial wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het tweekleurige mesh-bovenstuk omsluit de voet voor een heerlijke pasvorm. De NIKESKIN-technologie-overlay met de zichtbare structuur biedt een perfecte balaanname bij hoge snelheden. De speciale voering in de hak zorgt ervoor dat je voet op zijn plek blijft en niet begint te schuiven. Snelle zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingen in de zaal of op straat. De rubberen buitenzool biedt voortstuwende tractie op binnen- en buitenoppervlakken en laat geen strepen achter in de zaal.

€ 35.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Nike Mercurial Vapor 13 Academy MDS Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Blauw Roze

Belangrijkste kenmerken: Nike Mercurial Vapor 13 Academy MDS Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Blauw Roze, Micro-gestructureerd bovenwerk, Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, Dream Speed 002 Pack, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Kylian Mbappé. Micro-gestructureerd bovenwerk, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het synthetische bovendeel wikkelt zich onder de voet door en voelt daardoor aan als een tweede huid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Tweedelige Multi-Ground zoolplaat, De zoolplaat van de Mercurial is drastisch veranderd. De podulaire platen weerspiegelen de vorm van de voet en bieden responsieve tractie. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.

€ 44.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product
 

Nike Mercurial SUPERFLY 7 CLUB CR7 GRAS KUNSTGRAS VOETBALSCHOENEN (MG) Kids Wit Oranje Zwart

Belangrijkste kenmerken, Nike Mercurial SUPERFLY 7 CLUB CR7 GRAS/KUNSTGRAS VOETBALSCHOENEN (MG) Kids Wit Oranje Zwart, CR7 Safari Pack, Synthetische upper, Dynamic Fit Collar, Geschikt voor het spelen op natuur en kunstgrasvelden, De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. De schoen is onderdeel van het CR7 Safari Pack en is dus geinspireerd op Cristiano Ronaldo! Dynamic Fit Collar, Het kenmerkende 'sokje', de Dynamic Fit Collar is bij de nieuwe generatie Mercurial verlaagd om een nog betere fit te creëren voor de spelers. De functies blijven hetzelfde en de Dynamic Fit Collar verbindt de voet met het onderbeen, terwijl de enkel vrij kan bewegen. Synthetische upper, Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliëf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling. Jij bent dus altijd uitgerust met de juiste gear voor je wedstrijd! Multi-Ground zoolplaat, De Nike Mercurial is nu voorzien van een speciale Multi-Ground zoolplaat. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld. Laat de tegenstanders gemakkelijk achter!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nike Kids Nike
Product