KNVB Gymtas oranje wit

Bestel nu de handige KNVB gymtas, de KNVB tas is handig om je gym spullen of lunch in mee te nemen. De KNVB gymtas is kenmerkend door het oranje kleurdesign. Met deze gymtas ben jij klaar om op stap te gaan. De tas is gemaakt van 100% polyester en is gemakkelijk te openen en sluiten door het trekkoord.

€ 7.33

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland
Product
 

KNVB Cap Black Orange

Bestel nu de KNVB Black Orange pet en voeg deze stoere cap toe aan je oranje-collectie. De pet heeft op de voorkant het geborduurde logo van de KNVB afgebeeld. De cap is gemaakt van 6 panelen met kleine luchtgaten voor extra luchtigheid.

€ 21.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland CAP
Product
 

COPA Holland 1983 Retro Football Jacket

In het COPA Holland 1983 Retro Football Jacket trainde het Nederlands elftal. Met de afwezigheid van het Nederlands elftal, deze zomer op het EK in Frankrijk, herhaalt de geschiedenis zich. Ook in 1984, toen het EK eveneens in Frankrijk plaatsvond, ontbrak Oranje op de eindronde. Spanje ging wel, dankzij een omstreden doelpuntenfestival tegen Malta. In de poulefase kon Spanje het Nederlands elftal alleen passeren als de laatste kwalificatiewedstrijd met elf goals verschil gewonnen werd van Malta. Het werd 12-1. Een positief gedachte uit de tijd van Kees Rijvers was zijn bereidheid om jong talent mee te nemen en hij was bereid om jong talent mee te nemen. verantwoordelijk voor de introductie van toekomstige sterren zoals Ruud Gullit, Marco Van Basten en Ronald Koeman naar de internationale arena in deze periode.

€ 79.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland
Product
 

KNVB Cap Black Orange Adjustable

Bestel nu de officiële KNVB Black Orange Black pet en voeg deze stoere cap toe aan je oranje-collectie. De pet heeft op de voorkant het geborduurde logo van de KNVB afgebeeld. De cap is gemaakt van 6 panelen met kleine luchtgaten voor extra luchtigheid.

€ 20.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland CAP
Product
 

COPA Holland V neck Kids T Shirt

Bestel nu je COPA Holland V-neck T-Shirt Kids bij SerieAstore! Schitter net als de sterren van toen in dit prachtige shirt. Het shirt is gebaseerd op het shirt van het WK 1974. Het COPA Holland V-neck T-Shirt heeft een V-hals en op de linkerborst een zwart logo van de leeuw. Op de rug van het shirt staat nummer 10.

€ 32.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland
Product
 

COPA Holland World Cup 1978 Retro Football Jack

In het COPA Holland World Cup 1978 Retro Football Jack trainde het Nederlands elftal tijdens het wereldkampioenschap in 1978. Het WK was in Argentinië en Nederland begon in de groepsfase tegen Iran. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen, daarna werd er gelijk gespeeld tegen Peru en verloren tegen Schotland. Nederland plaatste zich toch voor de volgende ronde. Hier nam het Nederlands elftal het op tegen Oostenrijk, West- Duitsland en Italië. De wedstrijd tegen Oostenrijk en Italië werden beide gewonnen en een gelijkspel tegen West- Duitsland. Nederland had de finale bereikt en kwam uit tegen het gastland Argentinië. De finale werd helaas na verlenging met 3-1 verloren.

€ 75.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland
Product
 

KNVB Bambo Cap

Draag tijdens het kijken van een wedstrijd van het Nederlands Elftal of de Oranjeleeuwinnen de KNVB Bambo Cap. Deze oranje cap heeft het KNVB logo in het groot op de voorzijde van de pet.

€ 13.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Nederland Bambo
Product