Uhlsport NEXT LEVEL SUPERGRIP Keepershandschoenen Oranje Zwart

De Uhlsport handschoenen vallen op door de felle oranje met zwarte kleurstelling. De keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport SUPERGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van 3D-reliëf latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. Kenmerken: - SUPERGRIP-schuim, - SHOCKZONE element, - Hoge kwaliteit door meerdere materialen, - Neopreen polsband, - 3D Latex, - Geschikt voor alle weersomstandigheden

€ 101.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Zwart

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Zwart, SUPERGRIP-schuim, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Neopreen polsband, 3D Latex, Innovatieve half-negatieve cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden, Geschikt voor natuurgrasvelden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport SUPERGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van 3D-reliëf latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De 360 neopreen polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van semi-elastische latex en maakt gebruik van klittenband. De strakke polsband zonder hinderlijke naden zorgen voor een perfecte pasvorm. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Deze handschoen bestaat uit 57% latex, 29% polyester, 5% nylon en 9% PU. Modelinformatie: Lengte: 1.85 m, Maat: 8 1/2

€ 52.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Adidas PREDATOR TTRN FS Keepershandschoenen Blauw Zwart

Het is jouw gebied. Own it. Deze keepershandschoenen zijn ideaal voor voetbaltraining en spontane potjes en hebben demping van 3 mm dik om de impact van een schot te absorberen. De stroeve latex maakt in alle omstandigheden een goede grip op de bal mogelijk. De comfortabele vingers zijn uitgerust met plaatjes die je ondersteunen bij afweren, vangen en gooien.

€ 19.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

UHLSPORT ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Kids Zwart Groen

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Kids Zwart Groen, ABSOLUTGRIP latex voor extra demping en grip, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Latex polsband met elastisch tussenstuk, 3D Latex, Innovatieve negatieve cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden, Geschikt voor natuurgrasvelden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport ABSOLUTGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van 3D-reliëf latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van elastische latex en maakt gebruik van klittenband. De strakke polsband zonder hinderlijke naden zorgen voor een perfecte pasvorm. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Deze handschoen bestaat uit 57% latex, 29% polyester, 5% nylon en 9% PU.

€ 35.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Adidas PREDATOR Keepershandschoenen Match FS Manuel Neuer Kids Wit Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas PREDATOR Keepershandschoenen Match FS Manuel Neuer Kids Wit Zwart Rood, Positive gesneden cut, Fingersave aanwezig, Materiaal body: 63% polyester en 37% polyurethaan, Materiaal palm: 81% rubber en 19% katoen, Volledig omwikkelde polsband, Keep nu net als Manuer Neuer met deze keepershandschoenen! De handschoen heeft een 'positive cut' wat zorgt voor een aangename pasvorm. De fingersave beschermt jouw vingers bij het tegenhouden van ballen! De handschoen heeft een volledig omwikkelde polsband waarmee jij zelf de pasvorm kan aanpassen.

€ 26.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

UHLSPORT SOFT RESIST Keepershandschoenen Zwart Oranje Wit

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT SOFT RESIST Keepershandschoenen Zwart Oranje Wit, Gepatenteerde Soft Resist handpalm voor extra grip en demping, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Latex polsband met elastisch tussenstuk, 3D Latex bovenstuk, Perfecte pasvorm door innovatieve negatieve cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden en het spelen op alle ondergronden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van de gepatenteerde Soft Resist handpalm voor extra grip en demping. Hierdoor is de keepershandschoen geschikt voor meerdere ondergronden en ervaar je altijd ultieme controle en grip op de bal. De backhand is gemaakt van 3D-reliëf latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De 360 neopreen polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van semi-elastische latex en maakt gebruik van klittenband. De strakke polsband zonder hinderlijke naden zorgen voor een perfecte pasvorm. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

€ 25.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

UHLSPORT DYNAMIC IMPULSE ABSOLUTGRIP REFLEX Keepershandschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT DYNAMIC IMPULSE ABSOLUTGRIP REFLEX Keepershandschoenen Oranje Geel, ABSOLUTGRIP-schuim, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Latex polsband, Innovatieve half-negatieve cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden en alle natuurgrasvelden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport ABSOLUTGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van latex en maakt gebruik van klittenband. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

€ 52.90

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

UHLSPORT DYNAMIC IMPULSE ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Oranje Geel

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT DYNAMIC IMPULSE ABSOLUTGRIP HN Keepershandschoenen Oranje Geel, ABSOLUTGRIP-schuim, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Latex polsband, Innovatieve half-negatieve cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden, Geschikt voor natuurgrasvelden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport ABSOLUTGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van latex en maakt gebruik van klittenband. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

€ 50.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Adidas PREDATOR Keepershandschoenen PRO Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas PREDATOR Keepershandschoenen PRO Zwart Rood, Mutator Pack, URG 2.0 latex voor extra grip, Demonskin details, Negative Cut voor strakke pasvorm, Mesh voering, Compressiesluiting rondom de pols, Hoofdmateriaal: 91% polyester / 8% spandex / 1% nylon, Palm: 53% rubber / 25% polyurethaan / 22% katoen, Laat je klauwen zien. Het doelgebied is van jou met deze nieuwe adidas Predator keepershandschoenen. Deze adidas Predator 20 Pro handschoenen hebben negatieve stiknaden voor een strakke en nauwsluitende pasvorm. Op de backhand van de handschoen zitten rubberen Demonskin details voor een gevaarlijke uitstraling. De gebreide backhand is voorzien van mesh voering en houdt je comfortabel. De compressiesluiting rond de pols zorgt voor een natuurlijke pasvorm zonder bandjes. De handpalm is gemaakt van URG 2.0 latex voor extra grip en demping bij het vangen van de bal. Boks zelfverzekerd de bal weg, dankzij de stroeve controle-elementen op de handrug.

€ 79.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

UHLSPORT SOFT HN COMPETITION Keepershandschoenen Zwart Groen

Belangrijkste kenmerken: UHLSPORT SOFT HN COMPETITION Keepershandschoenen Zwart Groen, SOFT Latex handpalm, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Latex polsband, Negative Cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden, Geschikt voor zachte grasvelden, Deze Uhlsport keepershandschoenen maken gebruik van een SOFT Latex handpalm voor ultieme grip en balcontrole. De backhand is gemaakt van latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van latex en maakt gebruik van klittenband. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en met name geschikt voor zachte grasvelden.

€ 29.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Adidas PREDATOR TRN Keepershandschoenen Blauw Zwart

Deze adidas PREDATOR TRN Keepershandschoenen Blauw Zwart zijn voorzien van een zachte grip op de palm. De elastische banden zorgen voor een perfecte pasvorm en ondersteuning aan beide polsen. De soft-grip palm zorgt voor een goede schokdemping bij het keren van krachtige schoten.

€ 14.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

Adidas CLASSIC LEAGUE Keepershandschoenen Zwart Geel

Deze keepershandschoenen zijn ideaal voor voetbaltraining en spontane potjes en hebben demping van 3,5 mm dik om de impact van een schot te absorberen. Stroef latex blijft in alle omstandigheden aan de bal kleven en de vingers hebben een nauwsluitende, natuurlijke pasvorm. Op de rug van de hand prijkt een opvallende design dat geïnspireerd is op de handschoenen die de beste keeper van Real Madrid droeg tijdens zijn debuut in 1999.

€ 28.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

PREDATOR Keepershandschoenen Match FS Zwart Rood

Kenmerken: adidas PREDATOR Keepershandschoenen Match FS Zwart Rood, Onderdeel van Mutator Pack, Met fingersave voor bescherming, Optimale demping door het EVA materiaal, Flat cut, Elastische band met klittenband, De adidas PREDATOR Keepershandschoenen Match FS Kids zijn ideaal voor voetbaltraining en spontane potjes. De demping is 3 mm dik om de impact van een schot te absorberen, en de stroeve latex kleeft in alle omstandigheden aan de bal. De comfortabele vingers zijn uitgerust met Fingersave plaatjes die je vingers beschermen bij het vangen en stompen van de bal!

€ 29.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Adidas CLASSIC PRO Keepershandschoenen Zwart Geel

Deze keepershandschoenen zijn gemaakt voor de wedstrijd en hebben demping van 3,5 mm dik om de impact van een schot te absorberen. Stroef latex helpt de voetbal in alle omstandigheden aan je handen geplakt te houden, en de vingers hebben een nauwsluitende, natuurlijke pasvorm. Op de rug van de hand prijkt een opvallende design dat geïnspireerd is op de handschoenen die de beste keeper van Real Madrid droeg tijdens zijn debuut in 1999.

€ 54.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

Erima Skinator Protect Keepershandschoenen

De Erima Skinator Protect keepershandschoenen zijn perfect voor de beginnende keeper. De keepershandschoenen hebben een normale pasvorm. De foam van de handschoen is gemaakt van 3 mm dikke zachte latex voor een goede grip en schokdemping. Op de vingers van de handschoen bevind zich een punch zone waarmee je de bal optimaal kan wegstompen. De 4-vinger-protectie vermindert blessures en de flex zones en flex cut zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

€ 23.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Erima
Product
 

Adidas PREDATOR TRN Keepershandschoenen Zilver Zwart

Het is jouw gebied. Own it. Deze keepershandschoenen zijn ideaal voor voetbaltraining en spontane potjes. De demping is 2,5 mm dik om de impact van een schot te absorberen, en de stroeve latex kleeft in alle omstandigheden aan de bal. De vingers hebben een comfortabele pasvorm.

€ 12.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product
 

Nike Vapor Grip 3 Keepershandschoenen Wit Zwart

De Nike Vapor Grip3 Unisex voetbalhandschoenen hebben foam met ACC technologie om krachtige schoten te absorberen en je grip op de bal te verbeteren in alle omstandigheden. De moderne polsband met klittenbandsluiting zorgt voor een strakke persoonlijke pasvorm. Het materiaal van de Nike Vapor Grip 3 Keepershandschoenen bestaat uit: 70% latex, 16% nylon, 13% polyester en 1% PU. Kenmerken: ACC technologie, Aansluitende pasvorm van de verstelbare polsband, Polsband zit lager op de pols voor meer bewegingsvrijheid, Grip3 technologie, Stretchstof

€ 80.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Nike
Product
 

Uhlsport NEXT LEVEL SUPERGRIP REFLEX Keepershandschoenen Oranje Zwart

Bestel nu de Uhlsport NEXT LEVEL SUPERGRIP REFLEX Keepershandschoenen Oranje Zwart bij Voetbalshop. De Uhlsport handschoenen vallen op door de felle oranje met zwarte kleurstelling. De keepershandschoenen maken gebruik van de innovatieve Uhlsport SUPERGRIP-schuim technologie met speciaal geïntegreerde grip-elementen voor ultieme grip en balcontrole. De innovatieve negatieve "Reflex" cut van de handpalm zorgt voor een bal-passend gevoel. De backhand is gemaakt van 3D-reliëf latex en heeft een SHOCKZONE-element. Dit element zorgt voor een optimale performance en demping bij het wegslaan van de bal met de vuist. De 360 neopreen polsband waarmee de handschoen strakker word getrokken is gemaakt van semi-elastische latex en maakt gebruik van klittenband. Daarnaast zijn de Uhlsport keepershandschoenen met het EASY ENTRY SYSTEM, waardoor je nog gemakkelijker je handschoen aan kunt trekken. De strakke polsband zonder hinderlijke naden zorgen voor een perfecte pasvorm. De keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Deze handschoen bestaat uit 75% latex, 5% polyester, 8% nylon en 12% siliconen. Kenmerken: SUPERGRIP-schuim, SHOCKZONE element, Hoge kwaliteit door meerdere materialen, Neopreen polsband, 3D Latex, Innovatie negatieve "Reflex" cut, Geschikt voor alle weersomstandigheden

€ 129.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen
Product
 

Nike Premier SGT Keepershandschoenen Blauw

Bestel nu de Nike Premier SGT Keepershandschoenen Blauw die horen bij de voetbalschoenen uit het Nike New Lights Pack. De Nike Premier keepershandschoenen zijn geschikt voor het keepen onder alle weersomstandigheden. De Nike Premier keepershandschoen biedt de beste grip door de voorgevormde Bio Align techniek. Door het ventilerende mesh blijven de handschoenen ademen en blijven ze zo koel mogelijk. De schokken van de schoten worden zo goed mogelijk opgevangen door het 4 mm dikke Contact-Foam. De polsband is flexibel en is aan te passen op elke pols. De gebruikte materialen van de Nike Premier keepershandschoenen bestaan uit 67% natural latex rubber, 29% polyester, 3% nylon en 1% PU. Kenmerken: Contact foam van 4 mm voor de beste schokdemping, Ademend mesh voor de beste verkoeling

€ 109.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Nike
Product
 

Adidas Predator Training Keepershandschoenen Zwart Rood Wit

Bestel nu de adidas Predator Training Keepershandschoenen Zwart Rood Wit. De achterzijde van deze handschoen is gemaakt van EVA materiaal wat er voor zorgt dat je een optimale demping hebt bij het wegboksen van de bal. De palm van deze handschoen is voorzien van foam die zorgt voor de beste grip en controle. Om de pols zit een elastische band met klittenband die naar eigen keus strakker getrokken kan worden. Door de Dynamic Cut wordt er gezorgd voor de optimale pasvorm.

€ 11.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Keepershandschoenen Adidas
Product