Allemaal Uitblinkers E Pupillen

De KNVB wilt door middel van deze combinatie box helpen bij het begeleiden, trainen en coachen van jonge voetballers. Tegelijk met het handboek verschijnt een dvd met vele uitgekiende oefenvormen. Auteur Jeroen Siebelink heeft voor deze box verschillende E-pupillenteams uit het land van dichtbij gevolgd. De spelers, trainers en begeleiders gaven hem een inkijk in de wereld van het pupillenvoetbal. De box is bestemd voor alle coaches en trainers van E-pupillen en heeft als doel om de KNVB visie op het voetballeerproces toe te lichten. Handboek: 176 pagina's, DVD: speelduur ca. 90 minuten

€ 22.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

De Nederlandse Voetbalschool deel 4

De Nederlandse Voetbalschool is een leerzame DVD met meer dan een uur videobeelden van vele trainingsvormen. Straatvoetbal was in het verleden het beste, natuurlijkste opleidingsmiddel voor jeugdvoetballers. Het was vooral Rinus Michels die gezocht heeft naar alternatieven voor het verdwijnen van het straatvoetbal. Vormen als 5:2, 4:4 en 7:7 zijn hiervoor zeer geschikt. Veel trainingsvormen die geschikt zijn om het balgevoel, de koptechniek, het aan-en meenemen, het passen en trappen te verbeteren tref je aan op deze DVD. Aan voetbaltechniek kun je heel goed individueel of in kleine groepen sleutelen op elk niveau.

€ 19.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

KNVB Veldenblok A4

Dit notitieblok is van A4 formaat en biedt voldoende ruimte aan notities en/of opmerkingen over de wedstrijd of training. De inhoud bestaat uit een groot veld voor situatie en positieschetsen met lijnruimte er omheen. De voorgedefinieerde velden maken het een zeer handig hulpmiddel voor iedere trainer.

€ 4.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

Mok KNVB Leeuwinnen 8 Spitse

Een unieke KNVB mok met een actiefoto van Sherida Spitse en het logo van de Oranjeleeuwinnen. De mok is gemaakt van aardewerk, uitgevoerd in het wit en heeft een inhoud van 33cl.

€ 7.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

De Nederlandse Voetbalschool deel 3

De Nederlandse Voetbalschool is een leerzame DVD met meer dan een uur videobeelden van vele trainingsvormen. In beeld wordt gebracht aan welke hoge eisen een moderne verdediger moet voldoen. Ook wordt uitgelegd hoe je als trainer een team kunt leren vooruit te verdedigen, dus op de helft van de tegenstander. Ook de oefeningen en tips voor bijvoorbeeld het verdedigend koppen, de sliding en tackle ontbreken niet. Veel doelpunten komen tegenwoordig tot stand uit de spelhervattingen. De belangrijkste basisprincipes, zowel aanvallend als verdedigend, bij de vrije trap, hoekschop, inworp en strafschop worden behandeld.

€ 19.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

KNVB Trainingsregistratie A5

Deze KNVB trainingsregistratie hoort bij je uitrusting als trainer / coach. De diverse velden bieden ruimte voor alle trainingsinformatie zoals onder andere: aanwezigheid, oefeningen en verbeteringen. Deze trainingsregistratie geeft je een totaaloverzicht en is een van de beste tools voor een goede training / coaching!

€ 4.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

Lesmap Voortgezet Onderwijs

Met deze lesmap geeft de KNVB gehoor aan de ontwikkeling van een goede samenwerking tussen het voortgezet onderwijs en sportverenigingen. Hoofddoelstelling is het verhogen van het aantal kinderen in het voortgezet onderwijs dat voldoet aan de beweegnorm. Met deze lesmap biedt KNVB een diversiteit aan voetbalkennis en lessen aan. De map bestaat uit 4 categorieën: Introspelen, Voetbalspelen, Voetbalvormen en Voetballen bij de vereniging. De lesmap is voorzien van: Handboek (met lessen per voetbalcategorie), USB stick (uitleg lesvormen), Leskaarten (per voetbalcategorie)

€ 54.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product
 

KNVB Travel The World Orange Shirt

Overal waar het Nederlands elftal moet voetballen, reist het Oranje Legioen met het efltal mee om ze te supporteren. Op het shirt staat een voetbal als de wereld afgebeeld, met daar omheen de tekst: I travel the world with my favorite team. Op de bal en achterop in nek staat het KNVB logo afgebeeld. Het oranje fanshirt is gemaakt van 100% katoen en heeft een goede pasvorm.

€ 7.07

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren KNVB
Product