Nike Inter Milan Breathe Pre Match Trainingsshirt 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Breathe Pre Match Trainingsshirt 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel, Materiaal: 100% polyester, Laat zien wie je steunt met dit gave Inter Milan trainingsshirt. Dit shirt dragen de profs tijdens de warming-up voor een wedstrijd. Het heeft kenmerkende details van de Nerazzuri. Pasvorm, Het Inter Milan shirt heeft een standaard pasvorm en draagt relaxed en soepel. Het shirt sluit goed aan op het bovenlijf. Materiaal, Het Inter Milan shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat het shirt snel droogt. Hierdoor kun je het voetbalshirt comfortabel blijven dragen tijdens het sporten.

€ 59.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2020 2021 Blauw Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal, Mesh voering voor extra ventilatie, Full-zip rits om snel om te kleden, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met ritssluiting in de broek en het jack, Ritsen bij de enkels, Geribde boorden bij de zoom en kraag, 100% polyester, Het ideale trainingspak voor de Inter fan, Ben jij fan van Inter Milan? Dan is dit trainingspak perfect voor jou! Dit Inter Milan trainingspak dragen de spelers van Inter bijvoorbeeld voor een wedstrijd. De kenmerkende Nerazzuri details laten zien wie jij steunt. Pasvorm, Het Inter trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een relaxed en soepel gevoel. Het lichte knit materiaal is een beetje elastisch, zodat je comfortabel kunt blijven bewegen. Materiaal, Het Inter Milan trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingspak. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Nike trainingspak is voorzien van zakken met ritsen in het jack en in de trainingsbroek, handig voor het opbergen van je spullen. Aan de onderkant van de trainingsbroek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kleden. Verschil met andere trainingspakken, Nike onderscheidt drie verschillende soorten trainingspakken. De VaporKnit trainingspakken, die gedragen worden door de spelers, zijn gemaakt van het lichtste materiaal. Daarna komen de Nike Strike trainingspakken, welke van iets zwaarder materiaal gemaakt zijn, maar qua pasvorm goed aansluiten op je lichaam. Binnen de Nike Strike trainingspakken heb je twee varianten, één met een 1/4 zip rits en één met een full-zip rits. De trainingspakken met een full-zip rits hebben een luxere uitstraling, terwijl de drill trainingspakken meer bedoeld zijn om in te trainen. Bekijk hier de andere Inter Milan trainingspakken.

€ 99.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Thuis Voetbalsokken 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Thuis Voetbalsokken 2020-2021, Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal, Dempende zones zorgen voor schokabsorptie, Knusse band rond de boog voor extra ondersteuning, 92% polyester, 5% katoen en 3% spandex, Dit zijn de nieuwe Inter Milan thuissokken voor het komende seizoen. Het zijn de replica sokken die worden gedragen door de spelers van de Italiaanse club. Materiaal, De Inter Milan sokken zijn gemaakt van 92% polyester, 5% katoen en 3% spandex. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de sokken. Hierdoor blijven ze droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, De Inter Milan voetbalsokken zijn voorzien van een knusse band rond de boog die zorgt voor extra ondersteuning. De speciale dempende zones zorgen voor schokabsorptie tijdens het hardlopen.

€ 17.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Breathe Strike Trainingsshirt 2020 2021 Blauw Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Breathe Strike Trainingsshirt 2020-2021 Blauw Zwart, Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische mouwen bewegen met je mee, Mesh vlakken op de achterkant voor extra ventilatie, Materiaal: 100% polyester, Train in dezelfde kleding als de spelers van Inter Milan met dit gave trainingsshirt van Inter. Het heeft kenmerkende details van de Nerazzuri. Pasvorm, Het Inter Milan shirt heeft een aansluitende pasvorm wat zorgt voor een sportieve fit. Het shirt sluit goed aan op het bovenlijf. De elastische mouwen zorgen ervoor dat je zonder afleiding kunt blijven bewegen. Materiaal, Het Inter Milan shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat het shirt snel droogt. Hierdoor kun je het shirt comfortabel blijven dragen tijdens het sporten.

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2020 2021 Kids Blauw Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2020-2021 Kids Blauw Zwart, Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal, Mesh voering voor extra ventilatie, Full-zip rits om snel om te kleden, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met ritssluiting in de broek en het jack, Ritsen bij de enkels, Geribde boorden bij de zoom en kraag, 100% polyester, Het ideale trainingspak voor de Inter fan, Ben jij fan van Inter Milan? Dan is dit trainingspak perfect voor jou! Dit Inter Milan trainingspak dragen de spelers van Inter bijvoorbeeld voor een wedstrijd. De kenmerkende Nerazzuri details laten zien wie jij steunt. Pasvorm, Het Inter trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een relaxed en soepel gevoel. Het lichte knit materiaal is een beetje elastisch, zodat je comfortabel kunt blijven bewegen. Materiaal, Het Inter Milan trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingspak. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Nike trainingspak is voorzien van zakken met ritsen in het jack en in de trainingsbroek, handig voor het opbergen van je spullen. Aan de onderkant van de trainingsbroek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kleden. Verschil met andere trainingspakken, Nike onderscheidt drie verschillende soorten trainingspakken. De VaporKnit trainingspakken, die gedragen worden door de spelers, zijn gemaakt van het lichtste materiaal. Daarna komen de Nike Strike trainingspakken, welke van iets zwaarder materiaal gemaakt zijn, maar qua pasvorm goed aansluiten op je lichaam. Binnen de Nike Strike trainingspakken heb je twee varianten, één met een 1/4 zip rits en één met een full-zip rits. De trainingspakken met een full-zip rits hebben een luxere uitstraling, terwijl de drill trainingspakken meer bedoeld zijn om in te trainen. Bekijk hier de andere Inter Milan trainingspakken.

€ 79.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Breathe Strike Trainingsshirt 2020 2021 Kids Blauw Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Breathe Strike Trainingsshirt 2020-2021 Kids Blauw Zwart, Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische mouwen bewegen met je mee, Mesh vlakken op de achterkant voor extra ventilatie, Materiaal: 100% polyester, Train in dezelfde kleding als de spelers van Inter Milan met dit gave trainingsshirt van Inter. Het heeft kenmerkende details van de Nerazzuri. Pasvorm, Het Inter Milan shirt heeft een standaard pasvorm en draagt relaxed en soepel. Het shirt sluit goed aan op het bovenlijf. De elastische mouwen zorgen ervoor dat je zonder afleiding kunt blijven bewegen. Materiaal, Het Inter Milan shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat het shirt snel droogt. Hierdoor kun je het shirt comfortabel blijven dragen tijdens het sporten.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Dry Strike Trainingsbroekje KZ 2020 2021 Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Dry Strike Trainingsbroekje KZ 2020-2021 Zwart, Aansluitende pasvorm voor een slank gevoel, Zweetafvoerend Dri-FIT technologie houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met ventilerende mesh, Zakken met rits, Materiaal: 100% polyester, Laat nu zien dat jij Inter Milan support en draag dit trainingsbroekje tijdens je trainingen! De spelers van Inter zullen dit broekje dragen tijdens de trainingen in het seizoen 2020-2021. Op het linker been staat de Nike swoosh en op het andere been staat het logo van de club. Pasvorm, De Inter Milan broek heeft een aansluitende pasvorm wat zorgt voor een slanke en sportieve feel. Met de elastische tailleband met intern trekkoord kun je het broekje zelf strakker trekken. Het broekje valt tot iets boven de knie. Je voelt je dus altijd vrij en kunt gefocust blijven op wat je moet doen. Materiaal, Het materiaal van de broek is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat jij altijd droog en comfortabel kunt blijven. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat zweet van de huid wordt weg gevoerd. Opties, De tailleband is gemaakt met ventilerend mesh en voelt aansluitend aan. Het ventilerende mesh zorgt voor de nodige ventilatie om jouw koel te houden. Het Inter trainingsbroekje heeft zakken met rits, waardoor jij veilig je kleine waardevolle spullen kan opbergen.

€ 34.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Thuisbroekje 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Thuisbroekje 2020-2021, Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Materiaal: 100% polyester, Dit is het nieuwe Inter Milan thuisbroekje voor het komende seizoen. Het is afgeleid van het broekje dat wordt gedragen door de spelers van de Italiaanse club. Pasvorm, Het Inter Milan broekje heeft een slim-fit pasvorm voor een slank gevoel. Met de elastische tailleband met intern trekkoord kun je de broek zelf strakker trekken en de pasvorm aanpassen. Materiaal, Het Inter Milan broekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het broekje. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het sporten.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan I96 Anthem Trainingsjack 2020 2021 Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan I96 Anthem Trainingsjack 2020-2021 Zwart, Volledige ritssluiting met hoog opstaande kraag, Zweetafvoerend Nike Dri-FIT technologie houdt je droog en comfortabel, Zacht knit materiaal rekt een beetje mee met je bewegingen, Zijzakken met rits voor het opbergen van je spullen, Geribbelde boorden bij de mouwen en onderkant, Laat zien wie je steunt met dit gave Inter Milan Anthem trainingsjack. Met het embleem en de kleuren van Inter Milan laat je zien hoe trots je bent op jouw club. Pasvorm, Het jack heeft een aansluitende pasvorm wat zorgt voor een slank gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen en de onderkant van het jack zorgen ervoor dat het jack goed blijft zitten. Materiaal, Het Inter Milan jack is gemaakt van 100% polyester. Dit is van zacht knit materiaal, wat een beetje met je mee beweegt. Het jack is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de kleding. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Kleed je snel om door de volledige ritssluiting van het jack. Je kunt je spullen opbergen in de twee zijzakken die voorzien zijn van ritssluitingen.

€ 84.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product
 

Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2019 2020 Kids Goud Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Inter Milan Dry Strike Trainingspak 2019-2020 Kids Goud Zwart, Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal, Mesh voering voor extra ventilatie, Full-zip rits, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met ritssluiting in de broek en het jack, Ritsen bij de enkels, Geribde boorden bij de zoom en kraag, Combinatie van polyester en spandex materiaal, Het ideale trainingspak voor de Inter Milan fan, Ben jij fan van Inter Milan? Dan is dit trainingspak perfect voor jou! Dit Inter Milan trainingspak dragen de spelers van Inter bijvoorbeeld voor een wedstrijd. Pasvorm, Het Inter Milan trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een relaxed en soepel gevoel. Het is gemaakt van dik knit materiaal, maar ondanks de dikte van het materiaal voelt het zacht en comfortabel aan. Het jack heeft een langere zoom aan de achterkant en heeft geribde boorden aan de onderkant. Materiaal, Het Inter trainingspak is gemaakt van een combinatie van polyester en spandex. Een kenmerk van spandex is het feit dat het elastisch is, wat zorgt voor een fijne pasvorm. Het jack en de broek zijn beide gemaakt van 95% polyester en 5% spandex. Het stretch materiaal spandex is verwerkt op de mouwen, borst en in de broek, zodat je je vrij kunt bewegen. Opties, Het trainingspak van Inter Milan is voorzien van zakken met ritssluiting in het jack en in de broek. Genoeg ruimte voor het opbergen van je spullen. Aan de onderkant van de trainingsbroek zitten ritsen bij de enkels, waardoor je gemakkelijk en snel kunt omkleden. Met de volledige ritssluiting kun je het jack ook gemakkelijk uit en aan trekken. Verschil met andere trainingspakken, Nike onderscheidt drie verschillende soorten trainingspakken. De VaporKnit trainingspakken, die gedragen worden door de spelers, zijn gemaakt van het lichtste materiaal. Daarna komen de Nike Strike trainingspakken, welke van iets zwaarder materiaal gemaakt zijn, maar qua pasvorm goed aansluiten op je lichaam. Binnen de Nike Strike trainingspakken heb je twee varianten, één met een 1/4 zip rits en één met een full-zip rits. De trainingspakken met een full-zip rits hebben een luxere uitstraling, terwijl de drill trainingspakken meer bedoeld zijn om in te trainen. Ten slotte heeft Nike ook de populaire Tech Fleece collectie en andere lifestyle trainingspakken uit de Nike Sportswear collectie. Deze trainingspakken zijn perfect om te dragen in je vrije tijd en veelal gemaakt van zacht katoen.

€ 54.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Inter Milan Nike
Product