Bayern Munchen Anthem Trainingsjack 2019 2020 Rood Wit

Een anthem jack is wat de spelers dragen als ze een rij vormen op het veld. Laat met dit comfortabele bomberjack van keperstof, dat is afgewerkt met tape op de mouwen en een geborduurd clubembleem op de borst, zien dat je FC Bayern München steunt. Iconisch embleem Op de borst prijkt een geweven clubembleem Traditie met een twist De FC Bayern München-tape op de mouwen laat jouw liefde voor de club op een nieuwe manier zien

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingspak 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingspak 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend adidas Aeroready materiaal, Volledige ritssluiting met hoog opstaande kraag, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met rits in het jack, Steekzakken zonder rits in de broek, 100% French terry polyester, Draag dit Bayern trainingspak tijdens je volgende training! Draag dit gave Bayern Munchen trainingspak in je vrije tijd of tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen dit trainingspak als ze werken aan het perfectioneren van hun kwaliteiten. Een must voor iedere Bayern fan. Pasvorm, Het Bayern München trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het jack sluit goed aan op het bovenlijf. Met de elastische tailleband met trekkoord kun je de broek strakker trekken en de pasvorm zelf aanpassen. Materiaal, Het Bayern trainingspak is gemaakt van 100% French terry polyester. Het is zichtbaar dikker materiaal, waardoor je tijdens koude trainingsdagen lekker warm blijft. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten. Opties, In de trainingsbroek van het Bayern trainingspak zitten zakken zonder rits, om bijvoorbeeld je handen in warm te houden. Het trainingsjack heeft twee zakken waar wel ritsen in zitten, handig voor het opbergen van spullen. Verschil met andere adidas trainingspakken, adidas onderscheidt vier verschillende soorten trainingspakken met elk hun eigen prijspunt. Daarnaast zit het verschil met name in het materiaal waarvan de trainingspakken gemaakt zijn. De trainingspakken die de spelers dragen tijdens trainingen zijn de trainingspakken met een 1/4 zip rits, die gemaakt zijn van licht en elastisch materiaal. Op weg naar een wedstrijd dragen de spelers de adidas presentatiepakken. Deze zijn gemaakt van ruw en licht materiaal, die de pakken een luxe uitstraling geven. De overige twee trainingspakken zitten in het goedkopere segment en zijn gemaakt van zwaarder materiaal. Het ene trainingspak van 100% polyester. De lifestyle adidas trainingspakken zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk hier alle adidas trainingspakken.

€ 109.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsbroek 2020 2021 Kids Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern München Trainingsbroek 2020-2021 Kids Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken bij de knieën, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Ritsen bij de enkels, Materiaal: 100% dubbel gebreid polyester, Draag deze gave Bayern München trainingsbroek voor kinderen tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen deze trainingsbroek als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Pasvorm, De adidas Bayern München trainingsbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Materiaal, De adidas trainingsbroek is gemaakt van 100% dubbel gebreid polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, De Bayern broek is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Aan de onderkant van de broek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kunnen kleden.

€ 49.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Pre Match Trainingsshirt 2020 2021 Zwart Grijs

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Pre Match Trainingsshirt 2020-2021 Zwart Grijs, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Bayern trainingsshirt tijdens je volgende training. De spelers van Bayern Munchen dragen dit trainingsshirt tijdens de warming-up voor een wedstrijd. Het trainingsshirt heeft een opvallende grafische print over de body van het shirt en is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Dit adidas Bayern trainingsshirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Materiaal, Het Bayern shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 59.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsshirt 2020 2021 Kids Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsshirt 2020-2021 Kids Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Materiaal: 100% polyester, Voor kinderen, Draag dit gave Bayern trainingsshirt voor kinderen tijdens je volgende training. De spelers van Bayern Munchen dragen dit trainingsshirt als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Het trainingsshirt is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Dit adidas Bayern trainingsshirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Materiaal, Het Bayern shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Polo 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Polo 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Klassieke polo kraag met twee knoopjes, Materiaal: 58% katoen en 42% polyester, Draag deze gave Bayern München polo in je vrije tijd als je bijvoorbeeld naar het stadion gaat. De polo wordt ook gedragen door de spelers van Bayern als ze onderweg zijn naar het stadion. De polo is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, De adidas Bayern polo heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De achterkant van de polo is iets langer voor extra dekking. Je kunt zelf kiezen of je de polo met klassieke kraag met knoopjes open of dicht draagt. Materiaal, De polo is gemaakt van 58% katoen en 42% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de polo. Hierdoor blijft de polo droog en comfortabel.

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Polo 2020 2021 Rood Zwart

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern München Polo 2020-2021 Rood Zwart, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Klassieke polo kraag met twee knoopjes, Materiaal: 58% katoen en 42% polyester, Draag deze gave Bayern München polo in je vrije tijd als je bijvoorbeeld naar het stadion gaat. De polo wordt ook gedragen door de spelers van Bayern als ze onderweg zijn naar het stadion. De polo is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, De adidas Bayern polo heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De achterkant van de polo is iets langer voor extra dekking. Je kunt zelf kiezen of je de polo met klassieke kraag met knoopjes open of dicht draagt. Materiaal, De polo is gemaakt van 58% katoen en 42% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de polo. Hierdoor blijft de polo droog en comfortabel.

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingstrui 2020 2021 Kids Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern München Trainingstrui 2020-2021 Kids Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, 1/4 zip rits voor extra dekking, Duimgaten voor gestroomlijnde pasvorm, Materiaal: 100% dubbel gebreid polyester, Voor kinderen, Draag deze gave Bayern trainingstrui voor kinderen tijdens je volgende training. De spelers van Bayern München dragen deze trainingstrui als ze werken aan het perfectioneren van hen spel. De sweater is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, De adidas trainingssweater heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het bovenlijf. Je kunt de duimgaten gebruiken voor een iets meer gestroomlijnde pasvorm. Met de 1/4 zip rits kun je de pasvorm nog verder personaliseren. Materiaal, De Bayern München sweater is gemaakt van 100% dubbel gebreid 100% gerecycled polyester. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten.

€ 64.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsbroekje 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsbroekje 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Bayern München trainingsbroekje tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen dit broekje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Laat nu zien dat jij de club uit Munchen support en draag dit broekje naar je volgende training! Pasvorm, Het adidas Bayern trainingsbroekje heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Bayern trainingsbroekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Mega handig!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsbroekje 2020 2021 Vrouwen Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern München Trainingsbroekje 2020-2021 Vrouwen Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Bayern München trainingsbroekje tijdens je volgende training. De speelsters van Bayern dragen dit broekje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Laat nu zien dat jij de club uit München support en draag dit broekje naar je volgende training! Pasvorm, Het adidas Bayern trainingsbroekje draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje is speciaal geschikt voor de vrouwen. Zie er dus altijd op en top uit op het veld! Materiaal, Het Bayern trainingsbroekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Mega handig!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsbroek 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsbroek 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken bij de knieën, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Ritsen bij de enkels, Materiaal: 100% dubbel gebreid polyester, Draag deze gave Bayern Munchen trainingsbroek tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen deze trainingsbroek als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Pasvorm, De adidas Bayern München trainingsbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Materiaal, De adidas trainingsbroek is gemaakt van 100% dubbel gebreid polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, De Bayern broek is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Aan de onderkant van de broek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kunnen kleden.

€ 54.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Anthem Trainingsjack 2020 2021 Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Anthem Trainingsjack 2020-2021 Rood, Speciaal fleece materiaal houd je warm, Volledige rits met hoog opstaande kraag, Zakken met ritsen, Geribbelde boorden bij de mouwen, Materiaal: 86% polyester en 14% elastaan, Draag dit gave Bayern Munchen trainingsjack tijdens je volgende training of in je vrije tijd. De spelers van Bayern Munchen dragen dit jack als ze het veld op lopen voor een wedstrijd. Het jack is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern Munchen ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het Bayern Munchen Anthem Jack heeft een slim-fit pasvorm voor een slank gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen zorgen ervoor dat het jack goed blijft zitten. Materiaal, Het Bayern Munchen jack is gemaakt van mix van polyester en elastaan. Dit zorgt ervoor dat het jack licht elastisch is, waardoor het jack comfortabel draagt. Dit materiaal is gemaakt van speciaal fleece materiaal, waardoor je lekker warm blijft tijdens het dragen. Opties, In het trainingsjack van Bayern Munchen zitten twee zakken met ritsen, waarin je spullen kunt opbergen. Met de volledige ritssluiting kun je het jack makkelijk en snel uittrekken.

€ 59.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingspak 2020 2021 Kids Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingspak 2020-2021 Kids Zwart Rood, Zweetafvoerend adidas Aeroready materiaal, Volledige ritssluiting met hoog opstaande kraag, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met rits in het jack, Steekzakken zonder rits in de broek, 100% French terry polyester, Voor kinderen, Draag dit Bayern trainingspak tijdens je volgende training! Draag dit gave Bayern Munchen trainingspak in je vrije tijd of tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen dit trainingspak als ze werken aan het perfectioneren van hun kwaliteiten. Een must voor iedere Bayern fan. Pasvorm, Het Bayern München trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het jack sluit goed aan op het bovenlijf. Met de elastische tailleband met trekkoord kun je de broek strakker trekken en de pasvorm zelf aanpassen. Materiaal, Het Bayern trainingspak is gemaakt van 100% French terry polyester. Het is zichtbaar dikker materiaal, waardoor je tijdens koude trainingsdagen lekker warm blijft. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten. Opties, In de trainingsbroek van het Bayern trainingspak zitten zakken zonder rits, om bijvoorbeeld je handen in warm te houden. Het trainingsjack heeft twee zakken waar wel ritsen in zitten, handig voor het opbergen van spullen. Verschil met andere adidas trainingspakken, adidas onderscheidt vier verschillende soorten trainingspakken met elk hun eigen prijspunt. Daarnaast zit het verschil met name in het materiaal waarvan de trainingspakken gemaakt zijn. De trainingspakken die de spelers dragen tijdens trainingen zijn de trainingspakken met een 1/4 zip rits, die gemaakt zijn van licht en elastisch materiaal. Op weg naar een wedstrijd dragen de spelers de adidas presentatiepakken. Deze zijn gemaakt van ruw en licht materiaal, die de pakken een luxe uitstraling geven. De overige twee trainingspakken zitten in het goedkopere segment en zijn gemaakt van zwaarder materiaal. Het ene trainingspak van 100% polyester. De lifestyle adidas trainingspakken zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk hier alle adidas trainingspakken.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsbroek 2020 2021 Vrouwen Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsbroek 2020-2021 Vrouwen Zwart Rood, Speciale vrouwen pasvorm, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken bij de knieën, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Ritsen bij de enkels, Materiaal: 100% dubbel gebreid polyester, Draag deze gave Bayern Munchen trainingsbroek tijdens je volgende training. De spelers van Bayern dragen deze trainingsbroek als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Pasvorm, De adidas Bayern München trainingsbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Materiaal, De adidas trainingsbroek is gemaakt van 100% dubbel gebreid polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, De Bayern broek is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Aan de onderkant van de broek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kunnen kleden.

€ 54.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsshirt 2020 2021 Vrouwen Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsshirt 2020-2021 Vrouwen Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Materiaal: 100% polyester, Voor vrouwen, Draag dit gave Bayern trainingsshirt tijdens je volgende training. De speelsters van Bayern Munchen dragen dit trainingsshirt als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Het trainingsshirt is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Dit adidas Bayern trainingsshirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Materiaal, Het Bayern shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen DT Trainingsbroekje 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen DT Trainingsbroekje 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Steekzakken met rits aan de zijkant, Materiaal broekje: 100% ripstop polyester, Draag dit gave Bayern Munchen trainingsbroekje in je vrije tijd of tijdens je volgende training en laat zien welke club jij steunt. De spelers van Bayern Munchen dragen dit broekje als ze met mooi weer op weg zijn naar het stadion. Het is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern Munchen. Pasvorm, Het adidas Bayern Munchen broekje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het broekje is gemaakt van 100% ripstop polyester, wat iets ruwer materiaal is. Het is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het tenue. Hierdoor blijft het droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Bayern Munchen broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Track Hoodie 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Track Hoodie 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, 1/4 zip rits met capuchon, Geribbelde boorden bij de mouwen en zoom, Materiaal: 100% French Terry polyester, Draag deze gave Bayern Munchen training hoodie tijdens je volgende training. De hoodie is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern Munchen ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, De adidas trainingssweater heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het bovenlijf. De geribbelde boorden bij de mouwen en zoom zorgen dat de hoodie goed blijft zitten. Met de 1/4 zip rits kun je de pasvorm nog verder personaliseren. Materiaal, De Bayern Munchen hoodie is gemaakt van 100% French Terry polyester. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten.

€ 54.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Trainingsjack 2020 2021 Vrouwen Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Trainingsjack 2020-2021 Vrouwen Zwart Rood, Speciale vrouwen pasvorm, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Volledige rits met hoog opstaande kraag, Zakken met ritsen, Geribbelde boorden bij de mouwen, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Bayern Munchen trainingsjack tijdens je volgende training of in je vrije tijd. De spelers van Bayern Munchen dragen dit trainingsjack als ze op weg zijn naar het stadion. Het jack is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern Munchen ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het Bayern Munchen trainingsjack heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen zorgen ervoor dat het jack goed blijft zitten. Materiaal, Het Bayern Munchen jack is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het jack. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, In het trainingsjack van Bayern Munchen zitten twee zakken met ritsen, waarin je spullen kunt opbergen. Met de volledige ritssluiting kun je het jack makkelijk en snel uittrekken.

€ 74.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product
 

Adidas Bayern Munchen Presentatie Trainingsjack 2020 2021 Zwart Rood

Belangrijkste kenmerken: adidas Bayern Munchen Presentatie Trainingsjack 2020-2021 Zwart Rood, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Volledige rits met hoog opstaande kraag, Zakken met ritsen, Geribbelde boorden bij de mouwen, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Bayern Munchen trainingsjack tijdens je volgende training of in je vrije tijd. De spelers van Bayern Munchen dragen dit presentatiejack als ze op weg zijn naar het stadion. Het jack is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Bayern Munchen ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het Bayern Munchen trainingsjack heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen zorgen ervoor dat het jack goed blijft zitten. Materiaal, Het Bayern Munchen presentatiejack is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het jack. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, In het presentatie trainingsjack van Bayern Munchen zitten twee zakken met ritsen, waarin je spullen kunt opbergen. Met de volledige ritssluiting kun je het jack makkelijk en snel uittrekken.

€ 79.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Bayern München Adidas
Product