Nike Strike Team Voetbal Wit Zwart Paars

Bestel de Nike Strike Team White nu bij Voetbalshop. Deze nieuwe Nike voetbal is gemaakt van 44% rubber 33% polyester 16% polyurethaan 7% katoen. De voetbal is machinaal gestikt voor een hoge duurzaamheid en een zachte touch. De Nike voetbal is maat 5.

€ 11.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Uniforia Training Voetbal Wit Zwart

Belangrijkste kenmerken: Uniforia Training Voetbal Wit Zwart, EK 2020 Replica voetbal, Uniforia graphics op de bal, Hologram-foliemateriaal, Robuuste constructie met een zachte touch, 100% TPU materiaal, Butyl binnenbal, De Uniforia Training Voetbal Wit Zwart is geïnspireerd op de voetbal die ze gebruiken op het belangrijkste Europese voetbaltoernooi. De robuuste constructie is bestand tegen flinke weerstand. Door de reflecterende details kun je verder spelen wanneer het buiten donker wordt. De bal is gemaakt van 100% TPU materiaal en door de butyl binnenbal wordt de lucht goed vastgehouden, zodat de bal niet snel leegloopt.

€ 14.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen
Product
 

Uniforia League SALA Voetbal Wit Zwart Maat 4

Kenmerken: adidas Uniforia League SALA Voetbal Wit Zwart Maat 4, EK 2020 Replica zaalvoetbal, Naadloze, thermisch verlijmde constructie, Stuitert minder, 100% TPU, Butyl binnenbal, De adidas Uniforia League SALA Voetbal Wit Zwart is geïnspireerd op de voetbal die ze gebruiken tijdens het Europees Kampioenschap 2020. Hij is perfect voor zaalvoetbal trainingssessies, maar kan ook gebruikt worden voor zaalvoetbalwedstrijden. Door de naadloze constructie, die ook nog minder stuitert, ervaar je een goede eerste touch. De bal is gemaakt van 100% TPU materiaal. Door de butyl binnenbal wordt de lucht goed vastgehouden en loopt de bal niet snel leeg waardoor jij lang kunt spelen.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen
Product
 

Adidas Team Match Voetbal 5 White Black Solar Red

De adidas Team Match Voetbal 5 White Black Solar Red is de topversie van de adidas 'Team'-serie. De officiële speelbal heeft de goedkeuring van de wedstrijdbal 'FIFA Quality Pro'. Het absolute toppunt van deze bal is de gelaste paneelconstructie. De voetbal is daarom volledig naadloos. Hierdoor neemt de bal weinig tot geen water op en verliest het vrijwel geen druk. De adidas wedstrijdbal blijft zeer constant in de speel- en vluchteigenschappen als gevolg van het temperatuurregulerende materiaal.

€ 99.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Adidas
Product
 

Nike Strike Pro Team Voetbal Wit Zwart Oranje

De Nike Strike Pro Team Voetbal Wit Zwart Oranje is een duurzaam voetbal dat uitzonderlijke prestaties levert op het veld met 12 panelen voor een echte en nauwkeurige balvlucht. De getextureerde behuizing biedt een geweldige touch en door de versterkte rubberen binnenbal verbetert de lucht- en vormvastheid. De Nike Aerowtrac-groeven helpen de balvlucht te stabiliseren. De Nike voetbal is maat 5.

€ 34.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Strike Pro Team Voetbal Wit Zwart Volt

De Nike Strike Pro Team Voetbal Wit Zwart Volt is een duurzaam voetbal dat uitzonderlijke prestaties levert op het veld met 12 panelen voor een echte en nauwkeurige balvlucht. De getextureerde behuizing biedt een geweldige touch en door de versterkte rubberen binnenbal verbetert de lucht- en vormvastheid. De Nike Aerowtrac-groeven helpen de balvlucht te stabiliseren. De Nike voetbal is maat 5.

€ 16.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Strike Team Voetbal Wit Zwart Oranje

Deze nieuwe Nike voetbal is gemaakt van 44% rubber 33% polyester 16% polyurethaan 7% katoen. De voetbal is machinaal gestikt voor een hoge duurzaamheid en een zachte touch. De Nike voetbal is maat 5.

€ 24.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike STREET AKKA Voetbal Blauw

Belangrijkste kenmerken: Nike STREET AKKA Voetbal Blauw, Textuur op de bal voor extra grip, Handgeweven constructie, Contrasterende graphics, Met deze bal kan je geweldige tricks leren, zoals bijvoorbeeld de 'akka' of 'akka 3000'. De Nike STREET AKKA Voetbal biedt uitzonderlijk balgevoel en balbeheersing. De contrasterende graphics zorgen ervoor dat je de bal duidelijk kunt zien. Het duurzame design heeft textuur voor betere balbeheersing. De bal heeft een handgeweven constructie die lang meegaat en die slijtvast is.

€ 24.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike STREET AKKA Voetbal Wit

Belangrijkste kenmerken: Nike STREET AKKA Voetbal Wit, Ontwikkeld voor op straat, Duurzaam design, Buitenkant met structuur, Klein, zwaarder design, Verborgen stikstels, De Nike Street Akka voetbal is ontwikkeld voor het voetballen op straat. Het duurzame design heeft een buitenbal met structuur wat zorgt voor een betere balbeheersing. De stiksels zijn verbogen en er zijn verstevingingen aangebracht voor duurzaamheid. Het kleinere maar zwaardere design zorgt ervoor dat de bal iets minder opstuit, dit maakt hem zo geschikt voor het spelen op straat. Laat nu jouw ultieme skills zien met deze bal!

€ 24.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Premier League Pitch Voetbal Wit Rood Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Premier League Pitch Voetbal Wit Rood Zwart, Maat 5, 32 gestikte panelen, De Nike Premier League Pitch Voetbal Wit Rood Zwart is de ideale bal voor elke voetballer. Op de bal is het Premier League logo afgebeeld. De Nike voetbal is gemaakt in maat 5, ideaal voor zowel gras als kunstgras. Het materiaal van de bal bestaat uit 60% rubber, 15% PU, 13% Polyester en 12% EVA foam. De 32 gestikte panelen zorgen voor een accurate balvlucht.

€ 14.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike AIRLOCK STREET X Voetbal Wit Volt

De Nike Airlock Street X Ball maakt gebruik van hetzelfde materiaal als de Nike Air-Sole units om zijn druk te behouden. De luchtsluisblaas behoudt de luchtdruk en vorm gedurende de levensduur van de bal. Duurzaam omhulsel heeft een geweldige touch en gevoel voor consistent spel. Het stiksel is verborgen en versterkt voor duurzaamheid. Spuitverf graphics zijn geïnspireerd op het straatspel. 51% polyester / 21% EVA / 21% EVA / 19% polyurethaan / 9% rubber

€ 30.16

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Merlin Voetbal Wit Blauw

Bestel nu de Nike Merlin Voetbal Wit Blauw online bij SerieAstore! De Nike Merlin heeft een uniek design, minder naden en een groter raakvlak. Door de klassieke constructie met 12 vlakken terug te brengen tot niet meer dan 4 vlakken, zijn er veel minder naden waardoor het optimale raakvlak wordt vergroot. De Aerowtrac groeven zorgen ervoor dat je de bal zeer precies kunt richten, terwijl de patronen in 3D-inkt reliëf geven voor een betere interactie tussen bal en schoen. De Nike Merlin is gemaakt van 40% synthetisch leder, 30% rubber, 20% polyester en 10% katoen.

€ 129.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Merlin
Product
 

Nike Academy Team Voetbaltas Midnight Navy Medium

De Nike Academy Team Voetbaltas Midnight Navy Medium voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. De tas heeft een ruime opslag om je voetbalspullen in op te bergen en is eenvoudig af te sluiten met de ritssluiting. De meerdere draagpunten opties bieden wanneer je van en naar het veld gaat. De afmetingen van de voetbaltas zijn: lengte 48 cm x breedte 31 cm x hoogte 37 cm.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Team Magia II Voetbal Wit Zwart Volt

De Nike Team Magia II Voetbal Wit Zwart Volt is geschikt voor het gebruik bij trainingen en wedstrijden. De voetbal heeft een extra sterke binnenkant om zoveel mogelijk de originele ronde vorm te behouden. Dankzij Nike RaDaR technologie zie je de bal sneller zodat je sneller kunt reageren. De buitenbal met structuur zorgt voor stevige grip, een goed balgevoel en uitstekende balbeheersing. De Nike Magia voetbal heeft Nike Aerowtrac groeven en een buitenbal met microstructuur voor de beste balvlucht, nauwkeurigheid en balbeheersing. Materialen: 40% rubber/40% synthetisch leer/15% polyester/5% katoen

€ 58.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product
 

Nike Strike Team Voetbal White maat 3

Bestel de Nike Strike Team White nu bij Voetbalshop. Deze nieuwe Nike voetbal is gemaakt van 44% rubber 33% polyester 16% polyurethaan 7% katoen. De voetbal is machinaal gestikt voor een hoge duurzaamheid en een zachte touch. De Nike voetbal is vooral geschikt voor de jeugd vanwege maat 3.

€ 24.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ballen Nike
Product