Bal Ajax middel uit 2020 2021 Maat 2

Belangrijkste kenmerken: Bal Ajax middel uit 2020-2021 Maat 2, Maat 2, Een Ajax mini voetbal in de stijl van de nieuwe uitcollectie van de Amsterdammers. Speel samen met jouw vrienden de sterren van de hemel met deze Ajax-bal! Ook leuk om cadeau te geven.

€ 12.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Adidas Ajax Trainingstrui 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingstrui 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, 1/4 zip rits voor extra dekking, Duimgaten voor gestroomlijnde pasvorm, Materiaal: 100% dubbel gebreid polyester, Draag deze gave Ajax trainingstrui tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen deze trainingstrui als ze werken aan het perfectioneren van hen spel. De sweater is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, De adidas trainingssweater heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het bovenlijf. Je kunt de duimgaten gebruiken voor een iets meer gestroomlijnde pasvorm. Met de 1/4 zip rits kun je de pasvorm nog verder personaliseren. Materiaal, De Ajax sweater is gemaakt van 100% dubbel gebreid polyester. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten.

€ 74.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Cap Ajax junior uit 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Sweater Ajax Uit 2020-2021, Verstelbare capuchon, Materiaal: 80% katoen en 20% polyester, Een gave Ajax sweater die hoort bij de casual collectie van de Amsterdammers. Het hooded sweatvest is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Het logo van Ajax is in het rood afgebeeld. De sweater is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

€ 17.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Adidas Ajax Sweat Trainingsbroek 2020 2021 Zwart

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Sweat Trainingsbroek 2020-2021 Zwart, Speciale French terry badstof, Elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Geribbelde boorden bij de enkels, Materiaal: 70% katoen en 30% polyester, Draag deze gave Ajax joggingbroek in je vrije tijd als je bijvoorbeeld naar het stadion gaat. De trainingsbroek is uitgerust met fraaie details, zoals de drie Amsterdamse kruizen op de achterkant en het oude logo op de rechter broekspijp. Een must voor iedere Ajax fan. Pasvorm, De adidas Ajax joggingbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Materiaal, De adidas joggingbroek is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester. Dit materiaal is gemaakt van speciaal French terry badstof, waardoor je lekker warm blijft. Opties, De Ajax broek is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen. Aan de achterkant van de broek zit ook een zak met rits.

€ 54.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Sweater Ajax uit 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Sweater Ajax uit 2020-2021, Verstelbare capuchon, Materiaal: 80% katoen en 20% polyester, Een gave Ajax sweater in de stijl van de nieuwe uitcollectie van de Amsterdammers. Het hooded sweatvest is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Ter hoogte van de linkerborst staat het Ajax logo in het rood. De hoodie draagt erg comfortabel en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Je kunt de capuchon gebruiken voor extra dekking en is verstelbaar.

€ 54.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

T shirt Ajax uit 2020 2021 Kids

Belangrijkste kenmerken: T-shirt Ajax uit 2020-2021 Kids, Verstelbare capuchon, Materiaal: 100% katoen, Een gaaf Ajax t-shirt in de stijl van de nieuwe uitcollectie van de Amsterdammers. Het t-shirt is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Ter hoogte van de linkerborst staat het Ajax logo in het rood. Het shirt draagt erg comfortabel en is gemaakt van 100% katoen. Je kunt de capuchon gebruiken voor extra dekking en is verstelbaar.

€ 17.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Cap Ajax senior uit 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Sweater Ajax Uit 2020-2021, Verstelbare capuchon, Materiaal: 80% katoen en 20% polyester, Een gave Ajax sweater die hoort bij de casual collectie van de Amsterdammers. Het hooded sweatvest is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Het logo van Ajax is in het rood afgebeeld. De sweater is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

€ 19.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Sjaal Ajax uit 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: Sjaal Ajax uit 2020-2021, 150x17 cm, Een gave Ajax sjaal in de stijl van het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers. Dat betekent dat de sjaal vooral blauw is met wit en rode details.

€ 14.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

T shirt Ajax uit 2020 2021

Belangrijkste kenmerken: T-shirt Ajax uit 2020-2021, Verstelbare capuchon, Materiaal: 100% katoen, Een gaaf Ajax t-shirt in de stijl van de nieuwe uitcollectie van de Amsterdammers. Het t-shirt is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Ter hoogte van de linkerborst staat het Ajax logo in het rood. Het shirt draagt erg comfortabel en is gemaakt van 100% katoen. Je kunt de capuchon gebruiken voor extra dekking en is verstelbaar.

€ 20.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Sweater Ajax uit 2020 2021 Kids

Belangrijkste kenmerken: Sweater Ajax uit 2020-2021 Kids, Verstelbare capuchon, Materiaal: 80% katoen en 20% polyester, Een gave Ajax sweater in de stijl van de nieuwe uitcollectie van de Amsterdammers. Het hooded sweatvest is stijlvol in licht- en donkerblauwe kleuren. Ter hoogte van de linkerborst staat het Ajax logo in het rood. De hoodie draagt erg comfortabel en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Je kunt de capuchon gebruiken voor extra dekking en is verstelbaar.

€ 49.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Ajax
Product
 

Adidas Ajax Trainingsset 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsset 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken met rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingstenue tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit setje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Het is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het adidas Ajax trainingssetje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Ajax trainingstenue is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het tenue. Hierdoor blijft het droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Ajax broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen.

€ 84.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingsset 2020 2021 Kids Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsset 2020-2021 Kids Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken met rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingstenue tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit setje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Het is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het adidas Ajax trainingssetje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Ajax trainingstenue is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het tenue. Hierdoor blijft het droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Ajax broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen.

€ 74.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Presentatie Trainingspak 2020 2021 Donkerblauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Presentatie Trainingspak 2020-2021 Donkerblauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Volledige rits met hoog opstaande kraag, Zakken met ritsen, Geribbelde boorden bij de mouwen, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken bij de knieën, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Ritsen bij de enkels, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingspak tijdens je volgende training of in je vrije tijd. De spelers van Ajax dragen dit presentatie trainingspak als ze op weg zijn naar het stadion. Het jack is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Het Ajax trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen zorgen ervoor dat het jack goed blijft zitten. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Materiaal, Het Ajax presentatie trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de kleding. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Kleed gemakkelijk en snel om met de volledige ritssluiting van het jack en door de ritsen bij de enkels aan de onderkant van de broek. In het presentatie trainingspak van Ajax zitten meerdere zakken om spullen in op te bergen. Het jack heeft twee zakken met ritsen aan de voorkant en de broek is voorzien van twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant. Verschil met andere adidas trainingspakken, adidas onderscheidt vier verschillende soorten trainingspakken met elk hun eigen prijspunt. Daarnaast zit het verschil met name in het materiaal waarvan de trainingspakken gemaakt zijn. De trainingspakken die de spelers dragen tijdens trainingen zijn de trainingspakken met een 1/4 zip rits, die gemaakt zijn van licht en elastisch materiaal. Op weg naar een wedstrijd dragen de spelers de adidas presentatiepakken. Deze zijn gemaakt van ruw en licht materiaal, die de pakken een luxe uitstraling geven. De overige twee trainingspakken zitten in het goedkopere segment en zijn gemaakt van zwaarder materiaal. Het ene trainingspak van 100% polyester. De lifestyle adidas trainingspakken zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk hier alle adidas trainingspakken.

€ 134.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingspak 2020 2021 Kids Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingspak 2020-2021 Kids Blauw, Zweetafvoerend adidas Aeroready materiaal, Volledige ritssluiting met hoog opstaande kraag, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met rits in het jack, Steekzakken zonder rits in de broek, 100% French terry polyester, Draag dit Ajax trainingspak tijdens je volgende training! Draag dit gave Ajax trainingspak in je vrije tijd of tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit trainingspak als ze werken aan het perfectioneren van hun kwaliteiten. Een must voor iedere Ajax fan. Pasvorm, Het Ajax trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het jack sluit goed aan op het bovenlijf. Met de elastische tailleband met trekkoord kun je de broek strakker trekken en de pasvorm zelf aanpassen. Materiaal, Het Ajax trainingspak is gemaakt van 100% French terry polyester. Het is zichtbaar dikker materiaal, waardoor je tijdens koude trainingsdagen lekker warm blijft. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten. Opties, In de trainingsbroek van het Ajax trainingspak zitten zakken zonder rits, om bijvoorbeeld je handen in warm te houden. Het trainingsjack heeft twee zakken waar wel ritsen in zitten, handig voor het opbergen van spullen. Verschil met andere adidas trainingspakken, adidas onderscheidt vier verschillende soorten trainingspakken met elk hun eigen prijspunt. Daarnaast zit het verschil met name in het materiaal waarvan de trainingspakken gemaakt zijn. De trainingspakken die de spelers dragen tijdens trainingen zijn de trainingspakken met een 1/4 zip rits, die gemaakt zijn van licht en elastisch materiaal. Op weg naar een wedstrijd dragen de spelers de adidas presentatiepakken. Deze zijn gemaakt van ruw en licht materiaal, die de pakken een luxe uitstraling geven. De overige twee trainingspakken zitten in het goedkopere segment en zijn gemaakt van zwaarder materiaal. Het ene trainingspak van 100% polyester. De lifestyle adidas trainingspakken zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk hier alle adidas trainingspakken.

€ 89.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Uitbroekje 2020 2021 Kids

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Uitbroekje 2020-2021 Kids, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Geweven logo, Materiaal: 100% polyester, Dit is het nieuwe Ajax uitbroekje voor het seizoen 2020-2021. Combineer het broekje met het nieuwe Ajax uitshirt voor een compleet tenue en draag het tijdens het sporten of naar het stadion. Pasvorm, Het adidas Ajax broekje heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het broekje is voorzien van een elastische tailleband met intern trekkoord, waarmee je zelf de pasvorm kunt aanpassen. Materiaal, Het Ajax broekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 34.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingsshirt 2020 2021 Kids Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsshirt 2020-2021 Kids Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingsshirt tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit trainingsshirt als ze werken aan het perfectioneren van hen spel. Het trainingsshirt is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Dit adidas Ajax trainingsshirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Materiaal, Het Ajax shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingsshirt 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsshirt 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Gevormde zoom aan de achterkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingsshirt tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit trainingsshirt als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Het trainingsshirt is uitgerust met gewoven details, zoals het logo van Ajax ter hoogte van de linkerborst. Pasvorm, Dit adidas Ajax trainingsshirt heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Materiaal, Het Ajax shirt is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingsshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het trainen.

€ 44.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingsbroekje 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsbroekje 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken met rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingsbroekje tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit broekje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Pasvorm, Het adidas Ajax trainingsbroekje heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Ajax trainingsbroekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Ajax broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingsbroekje 2020 2021 Kids Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingsbroekje 2020-2021 Kids Blauw, Zweetafvoerend Aeroready materiaal houdt je droog en comfortabel, Elastische tailleband met intern trekkoord, Mesh inzet stukken voor extra ventilatie, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Materiaal: 100% polyester, Draag dit gave Ajax trainingsbroekje tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit broekje als ze werken aan het perfectioneren van hun spel. Pasvorm, Het adidas Ajax trainingsbroekje heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de binnenkant kun je de pasvorm van de broek zelf aanpassen. Het broekje valt tot iets boven de knie aan de voorkant. De achterkant is iets langer. Materiaal, Het Ajax trainingsbroekje is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de AeroReady technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van de broek. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen. Opties, Het Ajax broekje is voorzien twee steekzakken met ritssluiting aan de zijkant, waarin je spullen kunt bewaren of je handen in kunt opwarmen.

€ 34.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product
 

Adidas Ajax Trainingspak 2020 2021 Blauw

Belangrijkste kenmerken: adidas Ajax Trainingspak 2020-2021 Blauw, Zweetafvoerend adidas Aeroready materiaal, Volledige ritssluiting met hoog opstaande kraag, Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek, Zakken met rits in het jack, Steekzakken zonder rits in de broek, 100% French terry polyester, Draag dit Ajax trainingspak tijdens je volgende training! Draag dit gave Ajax trainingspak in je vrije tijd of tijdens je volgende training. De spelers van Ajax dragen dit trainingspak als ze werken aan het perfectioneren van hun kwaliteiten. Een must voor iedere Ajax fan. Pasvorm, Het Ajax trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. Het jack sluit goed aan op het bovenlijf. Met de elastische tailleband met trekkoord kun je de broek strakker trekken en de pasvorm zelf aanpassen. Materiaal, Het Ajax trainingspak is gemaakt van 100% French terry polyester. Het is zichtbaar dikker materiaal, waardoor je tijdens koude trainingsdagen lekker warm blijft. Het materiaal is gemaakt van vochtabsorberend Aeroready materiaal. Dit zorgt ervoor dat zweet naar de bovenste laag van de kleding wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens het sporten. Opties, In de trainingsbroek van het Ajax trainingspak zitten zakken zonder rits, om bijvoorbeeld je handen in warm te houden. Het trainingsjack heeft twee zakken waar wel ritsen in zitten, handig voor het opbergen van spullen. Verschil met andere adidas trainingspakken, adidas onderscheidt vier verschillende soorten trainingspakken met elk hun eigen prijspunt. Daarnaast zit het verschil met name in het materiaal waarvan de trainingspakken gemaakt zijn. De trainingspakken die de spelers dragen tijdens trainingen zijn de trainingspakken met een 1/4 zip rits, die gemaakt zijn van licht en elastisch materiaal. Op weg naar een wedstrijd dragen de spelers de adidas presentatiepakken. Deze zijn gemaakt van ruw en licht materiaal, die de pakken een luxe uitstraling geven. De overige twee trainingspakken zitten in het goedkopere segment en zijn gemaakt van zwaarder materiaal. Het ene trainingspak van 100% polyester. De lifestyle adidas trainingspakken zijn gemaakt van 100% katoen. Bekijk hier alle adidas trainingspakken.

€ 97.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Ajax Adidas
Product