Super Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) Zwart Wit Groen

Kenmerken: adidas Super Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) Zwart Wit Groen, Reguliere pasvorm, Rubberen non-marking loopzool, Vetersluiting, Verstevigde neuskap, Bovenwerk van mesh en synthetisch leer, Rubberen non-marking loopzool, Deze adidas zaalvoetbalschoen is met een rubberen loopzool gemaakt voor vlakke zaalvloeren en voor het snelle tempo van zaalvoetbal. De non-marking loopzool van de Sala zaalvoetbalschoen is van hele goede kwaliteit en laat dus geen strepen achter op de ondergrond. Duurzame synthetische voorvoet, De robuuste synthetische voorvoet van de Sala zaalvoetbalschoen is bestand tegen stoten en schuren waardoor de adidas schoen lekker lang mee gaat. Daarnaast wordt het synthetisch/lederen bovenwerk gecombineerd met mesh inzetstukken waardoor de schoen optimaal ventileert voor optimaal comfort. Zo blijf jij dus optimaal presteren!

€ 37.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas
Product
 

Super Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Rood Wit Zwart

Kenmerken: adidas Super Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Rood Wit Zwart, Voor kinderen, Reguliere pasvorm, Rubberen non-marking loopzool, Vetersluiting, Verstevigde neuskap, Bovenwerk is van mesh en synthetisch leer, Rubberen non-marking loopzool, Deze adidas zaalvoetbalschoen is met een rubberen loopzool gemaakt voor vlakke zaalvloeren en voor het snelle tempo waarmee wordt gespeeld in de zaal. De non-marking loopzool van de Sala zaalvoetbalschoen is van een goede kwaliteit en laat dus geen strepen achter op het veld. Duurzame synthetische voorvoet, De robuuste synthetische voorvoet van de Sala zaalvoetbalschoen is bestand tegen stoten en schuren waardoor de adidas schoen lekker lang mee gaat. Daarnaast wordt het synthetisch/lederen bovenwerk gecombineerd met mesh inzetstukken waardoor de schoen goed ventileert.

€ 26.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas
Product
 

Top Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Groen

Kenmerken: adidas Top Sala Zaalvoetbalschoenen, Reguliere pasvorm, Rubberen non-marking loopzool, Vetersluiting, Verstevigde neuskap, Bovenwerk van mesh en synthetisch leer, De voetbalwereld is gezegend met spelers die alles op gevoel doen, zij die veel op hun instinct afgaan en daardoor de mooiste dingen op het veld laten zien. De adidas Top Sala Zaalvoetbalschoenen (IN) werkt samen met je zintuigen om de maximale prestatie uit jou te halen! De nieuwe Sala voetbalschoen helpt je elke beweging van je voet om te toveren in de beweging van een genie. Met jouw excellente voetbalintelligentie zorg jij dat je elke tegenstander een stap voor bent. Rubberen non-marking loopzool, Deze adidas zaalvoetbalschoen is met een rubberen loopzool gemaakt voor vlakke zaalvloeren en voor het snelle tempo van futsal. De non-marking loopzool van de Sala zaalvoetbalschoen is van de beste kwaliteit en laat dus geen strepen achter op het veld. Duurzame synthetische voorvoet, De robuuste synthetische voorvoet van de Top Sala zaalvoetbalschoen, met een overlay van TPU op de neuskap, is bestand tegen stoten en schuren waardoor de adidas schoen lekker lang mee gaat. Daarnaast wordt het synthetisch/lederen bovenwerk gecombineerd met mesh inzetstukken waardoor de schoen goed wordt geventileerd.

€ 48.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas
Product
 

Adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020 2021 Kids Rood Zwart

Kenmerken: adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020-2021 Kids Rood Zwart, Nieuw bondslogo, Aeroready technologie, 100% polyester, Geborduurde logo's, Enkelritsen, Steekzakken met rits, Onderweg naar wedstrijden of tijdens presentaties dragen de Rode Duivels het adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020-2021 Kids Rood Zwart.

€ 84.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas Adidas
Product
 

Adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020 2021 Rood Zwart

Belangrijkste kenmerken: adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020-2021 Rood Zwart, Nieuw bondslogo, Aeroready technologie, 100% polyester, Geborduurde logo's, Enkelritsen, Steekzakken met rits, Onderweg naar wedstrijden of tijdens presentaties dragen de Rode Duivels het adidas Belgie Presentatie Trainingspak 2020-2021 Rood Zwart.

€ 96.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas Adidas
Product
 

Belgie Trainingspak 2020 Rood Zwart

Kenmerken: adidas Belgie Trainingspak 2020 Rood Zwart, Nieuw bondslogo, Aeroready technologie, 100% polyester, Geborduurde logo's, Steekzakken zonder rits in het jack, Zakken met rits in de broek, Enkelritsen, Draag net als de spelers het adidas Belgie Trainingspak 2020 Rood Zwart.

€ 75.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Adidas
Product