Nike Dry Strike Trainingspak Kids Antraciet Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Dry Strike Trainingspak Kids Antraciet Zwart, Dri-FIT technologie, Elastisch materiaal, Flyvent tailleband, Aansluitende pasvorm, Onzichtbare duimgaten, 1/4 rits, Het Nike Dry Strike pak is voorzien met Dri-FIT technologie wat ervoor zorgt dat jij altijd droog en comforabel blijft. Het elastische materiaal in de broek zorgt voor een aansluitende pasvorm. Er zijn ritsen bij de onderbenen en zijzakken die ervoor zorgen dat je vanuit de kleedkamer snel het veld op kan. De top is voorzien van Sweatstof op het lichaam en knit materiaal op de mouwen voor natuurlijke bewegingsvrijheid en comfort.

€ 59.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Kids Nike
Product
 

Nike Dry Academy Pro Trainingsbroek KPZ Kids Antraciet Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Dry Academy Pro Trainingsbroek KPZ Kids Antraciet Zwart, Dri-FIT technologie, Ritszakken, Elastisch, Standaard pasvorm, Licht meshmateriaal, Deze trainingsbroek is voorzien van DRI-Fit technologie. Dit voert zweet af en zorgt ervoor dat je droog en comfortabel blijft op het veld. De standaard pasvorm zorgt voor een relaxed, aangenaam gevoel. Je waardevolle spullen kan je kwijt in je ritszakken. Het lichte meshmateriaal zorgt voor ventilerende lichaamsbedekking

€ 39.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Trainingsbroeken Nike
Product
 

Nike Dry Academy Pro Trainingsbroek KPZ Antraciet Zwart

Belangrijkste kenmerken: Nike Dry Academy Pro Trainingsbroek KPZ Antraciet Zwart, Zweetafvoerende Dri-FIT technologie, Ritszakken om spullen in te bewaren, Ritsen bij de enkels, Elastische tailleband met intern trekkoord, Normale pasvorm, Werk je training af in deze comfortabele Nike Academy Pro trainingsbroek. Deze trainingsbroek is voorzien van de Dri-FIT technologie. Dit voert zweet af en zorgt ervoor dat je droog en comfortabel blijft op het veld. De trainingsbroek heeft een standaard pasvorm zorgt voor een relaxed, aangenaam gevoel. Met de elastische tailleband met intern trekkoord kun je de pasvorm zelf aanpassen. In de trainingsbroek zitten zakken met ritsen, waar je waardevolle spullen in kwijt kan. Aan de onderkant van de broek zitten ritsen bij de enkels, zodat de broek makkelijk uit en aan te trekken is.

€ 44.95

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Trainingsbroeken Nike
Product