Mizuno SALA PREMIUM III Zaalvoetbalschoenen Zwart

Deze SALA zaalvoetbalschoenen van Mizuno worden gedragen door professionele zaalvoetballers. De Mizuno Sala zaalschoenen geven comfort, zijn soepel en geven ultieme steun. De schoen heeft veel contact met de grond doordat de zool vrij dun is maar geeft wel voldoende demping voor in de zaal. De punt van de schoen is mooi afgewerkt met slijtvast materiaal. Het bovenwerk is van soepel leer dat goed naar de voet vormt en voldoende stevigheid biedt. De mesh delen op de upper zorgen voor extra luchtigheid tijdens het zaalvoetballen. De mesh panelen zijn op strategische posities geplaatst, deze plekken worden normaal gesproken het warmst tijdens het zaalvoetballen.

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Mizuno Mizuno
Product
 

Mizuno MRL Sala Club Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Goud

Belangrijkste kenmerken: Mizuno MRL Sala Club Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Goud, Lichtgewicht en flexibele schoen, Synthetisch leren bovenwerk, Versterkte neus en mesh inzetstukken, Rubberen buitenzool, Deze schoen is geschikt voor spelers die opzoek zijn naar een lichtgewicht en flexibele schoen! De schoen heeft een synthetisch bovenwerk met een versterkte neus en mesh inzetstukken die zorgen voor duurzaamheid en ventilatie. De rubberen buitenzool zorgt voor een goede grip in de zaal zodat jij optimaal kan presteren!

€ 39.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Mizuno Mizuno
Product
 

Mizuno Morelia Sala Classic Zaalvoetbalschoenen (IN) Zwart Goud

Belangrijkste kenmerken: Mizuno Morelia Sala Classic Zaalvoetbalschoenen (IN) Zwart Goud, Flexibele schoen, Hielkap biedt goede ondersteuning, Synthetisch bovenwerk, Traditioneel ontwerp, Zero Glide inlegzool, Non-marking rubberen zool, Deze schoen is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een flexibele schoen. Het zachte en flexibele bovenwerk geeft je een geweldig en licht gevoel. De hielkap biedt een goede ondersteuning en verbetert de demping van de schoen. Het bovenwerk is synthetisch wat zorgt voor een ultiem balgevoel! De schoen combineert een traditioneel ontwerp met een innovatieve pasvorm. De Zero Glide inlegzool samen met de non-parking rubberen zool zorgt voor een betere voet vastheid waardoor jij niet gaat glijden maar altijd van optimaal grip geniet.

€ 43.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Mizuno Mizuno
Product
 

Mizuno MONARCIDA NEO SEL Voetbalschoenen FG Zwart Zwart Kids

Speel nu op de Mizuno MONARCIDA NEO SEL Voetbalschoenen FG Zwart Zwart Kids. Kenmerken: Mizuno, Kids, Pebax zool

€ 38.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Mizuno Mizuno
Product
 

Mizuno MRL Classic SG Triple Black

De nieuwe Mizuno Morelia NEO KL MD Triple Black voetbalschoenen. De Mizuno Morelia Neo is één van de meest populaire schoenen van Mizuno, de voetbalschoenen zijn tot in de puntjes gemaakt van topkwaliteit door vakmensen. Deze lichte lederen voetbalschoen voldoet aan alle wensen van de moderne voetballers. Van het meest precieze, technische handwerk tot aan de kleinste details zoals de oogjes waar de veters doorheen gaan. Dit is een schoen die geboren is uit vakmanschap en is niet te evenaren op het gebied van soepelheid, comfort en gevoel. De schoen is gemaakt van lichtgewicht kangoeroeleer dat zich naar de voet vormt en dat een geweldig gevoel geeft en een sublieme grip op de bal. Een verkorte tong en lichtere hielkap dragen ook nog bij aan Neo's reputatie van één van de lichtste leren voetbalschoenen op de huidige voetbalmarkt. De Pebax zool zorgt voor een hoge duurzaamheid en garandeert een buitengewone flexibiliteit, terwijl het gewicht een stuk lichter is dan bij een normale TPU zool. De Morelia NEO MD hanteert verschillende dichtheden in de hiel en de voorvoet wat er voor zorgt dat de schoen flexibel is, maar ook veel ondersteuning geeft. De traditionele noppen positionering geeft de speler een uitstekende grip op een harde ondergrond en veel comfort, terwijl de druk per cm² ook nog eens afneemt. Ander hoogtepunt van de Morelia Neo MD is de buitenzool die ontwikkeld is om de flexibiliteit van de voet te verbeteren en om de veerkracht te verhogen wanneer de speler een sprint inzet.

€ 68.50

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Mizuno Mizuno
Product