Cruyff Brossa Track Trainingsbroek Zwart

Maak de look compleet met de Brossa track pants.De Brossa pants is voorzien van gouden piping op de pijpen met een jacquard side stripe. Afgewerkt met subtiele gouden details zoals de Cruyff handtekening op het bovenbeen. Gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De broek heeft een slanke pasvorm.

€ 29.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Trainingsbroeken Cruyff
Product
 

Cruyff Gaspar Trainingsbroek Zwart Goud

Kenmerken: Cruyff Gaspar Trainingsbroek, Slim-Fit pasvorm, Gouden Piping, Cruyff handtekening, Materiaal: 95% polyester, 5% elastaan, Shine nu in deze Cruyff Gaspar trainingsbroek! De Gaspar pants is voorzien van gouden piping op de pijpen. Afgewerkt met subtiele gouden details zoals de Cruyff handtekening op het bovenbeen. Gemaakt van 95% polyester en 5% elastaan materiaal. De broek heeft een slanke pasvorm. Draag de joggingbroek als een ode aan de legende Johan Cruyff.

€ 49.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Trainingsbroeken Cruyff
Product
 

Agua de Cruyff Parfum

De Agua de Cruyff Parfum is het perfect eau de toilette voor de Cruyff liefhebber. Het 75 ml parfum is door Johan Cruijff zelf ontworpen, samengesteld en goedgekeurd. Het luchtje past goed bij elke voetballiefhebber en de spelers die een sterk gevoel voor mode hebben. De aroma is het beste te beschrijven als de tintelende geur van Spaanse munt welke gebruikt wordt voor de wedstrijd om de spieren te masseren.

€ 59.99

Meerinformatie

Voetbal Voetbal toebehoren Cruyff Cruyff
Product