CP Corao skihelm wit met meekleurend polariserend vizier (3 Keuzes) zeer veiligBeschrijving CP+ Corao Skihelm white s.t.


Deze CP Corao+ is voorzien van het extra veilige ODSA-systeem (Omni Directional Shock Absorption). Hierbij zit een roterend deel boven in de binnenschaal om klappen nog beter op te vangen vanuit alle richtingen. Voor meer uitleg, zie de Corao Pagina en de flyer in de bijlage.
De helm heeft een heerlijke pasvorm en de maat kun je verstellen. Ook de 11 ventilatie openingen zijn verstelbaar voor optimaal comfort.
De Corao is ook verkrijgbaar in andere kleuren en ander type vizier. In wit en zwart ook zonder het extra veilige ODSA-systeem.
Verkrijgbaar in de skihelm maat range 53 t/m 64cm. Nu is dus ook bij CP een skihelm 64 cm mogelijk (alleen bij CP Corao+ en CP Corao.)
De Corao+ Skihelm voldoet aan de EN 1077 norm en wordt geleverd met gratis CP Skihelmzak en doekje om het vizier schoon te maken.

Beschrijving CP Vizier Meekleurend & Polariserend


De skihelm komt met het beste CP Vizier, de Comfort Lens die Meekleurend & Polariserend is. Alléén bij ons kun je kiezen tussen 3 vizieren (zie afbeelding), die we gratis monteren voor je!
Meekleurend wil zeggen dat het vizier donkerder wordt bij zon (automatisch.) Zo ben je klaar voor elk weertype (behalve zware sneeuwval.) 
De comfort lenzen hebben een hoogwaardige meervoudige spiegelcoating,wat zorgt voor extreem scherp contrast in elke lichtconditie.
De CP Comfort Lens is meekleurend en past zich automatisch aan: bij zeer fel licht neemt de schaduw toe, en het vizier wordt helderder als de zon verdwijnt.
De polariseerde werking zorgt ervoor dat schitteringen en reflecties van sneeuw en ijs drastisch verminderen. Ook zie je oneffenheden beter en is de piste niet één groot wit vlak.
Met de Cp Comfort lens raken de ogen minder vermoeid en zo kun je beter concentreren op wat er om je heen gebeurt op de piste!
Het Vizier geeft je een prachtig breed panoramisch gezichtsveld, is 100% UV-werend en rondom goed afgedicht tegen sneeuw en water.
Voor Brildragers is het vizier perfect want het draait extra ruim open en bril en vizier zullen niet beslaan door voldoende ventilatie achter vizier. Voordeel is ook dat je met het vizier geen sneeuw mee schraapt vanaf de helm, wat voor nattigheid en krassen kan zorgen.
Het vizier is snel te openen & sluiten met één hand en de handschoenen aan. Zo kun je ook heerlijk genieten van de zon in de stoeltjeslift !
Uniek: Een los CP Vizier hebben we in meer dan 20 soorten! Simpel te wisselen voor ander Weer of Look en passend op alle CP skihelmen. 

TIP: Bekijk ook de eigenschappen onder de tab informatie en de CP merk pagina. Ook producten vergelijken kan!Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan.

Cp Corao+ passen met gratis Skihelm op Maat Service? We helpen je graag!

Twijfel over skihelm of soort vizier? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen. Bij het passen kijken we eerst of de skihelm lekker zit en welk soort vizier je wilt. We kunnen b.v. de polariserende werking of het ODSA Systeem laten zien. Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Het hoeft maar eens in de 5-7 jaar Dus als je echt iets moois en unieks wilt op de piste kies dan voor de CP Corao+ skihelm.

€ 429.00

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 CP 25 Skihelm Vizier flash multicolour mirror (☁ ❄ ☀) past op alle cp skihelmen

Het CP Vizier komt met een beschermzakje en past op de CP Camurai Skihelm,  CP Cuma Skihelm, CP Carachillo, CP Corao en Cp Curako.

€ 99.90

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 

CP skihelm vizier los meekleurend polariserend past op alle Cp SkihelmenBeschrijving CP Skihelm Vizier Comfort Lens


De beste CP Vizieren zijn de Comfort Lenzen, die Meekleurend & Polariserend zijn. Zo ben je klaar voor elk weer (behalve zware sneeuw.) 
Deze lenzen hebben een hoogwaardige meervoudige spiegelcoating, die zorgt voor zicht met extreem scherp contrast in elke lichtconditie.
De CP Comfort Lens past zich automatisch aan: bij zeer fel licht neemt de schaduw toe, terwijl het vizier helderder wordt als de zon verdwijnt.
De gepolariseerde werking zorgt ervoor dat schitteringen en reflecties van sneeuw en ijs drastisch verminderen. Ook zie je oneffenheden beter en is de piste niet één groot wit vlak.
Met de Cp Comfort lens raken de ogen minder vermoeid en zo kun je beter concentreren op wat er om je heen gebeurt op de piste!
Cp Vizier 10 is overigens geen Comfort Lens, maar is wel polariserend & meekleurend met een heel goed contrast


Beschrijving CP Skihelm Vizier algemeen


Het Vizier geeft je een prachtig breed 180 graden beeld en is rondom zeerl goed afgedicht tegen sneeuw, wind en water.
Ook perfect voor Brildragers, want het draait extra ruim open en bril & vizier beslaan niet door genoeg ventilatie achter vizier. Een extra voordeel is ook dat je met het vizier geen sneeuw vanaf de helm mee kunt schrapen, wat voor nattigheid en krassen zal zorgen..
Vizier is snel te openen & sluiten met één hand met handschoenen aan. Zo kun je b.v. heerlijk van het zonnetje genieten in de stoeltjeslift !
Het zachte 3-laagse foam zorgt voor een heerlijk comfort en vizier drukt niet in je gezicht zoals bij een skibril.
Een los CP Skihelm Vizier is bij ons verkrijgbaar in meer dan 20 soorten, wat uniek is! Zeer eenvoudig te wisselen zonder gereedschap.
Niet elk gezicht is hetzelfde, daarom is bij CP de keuze uit 2 framevormen (1.6 & 2.7). Of afgerond aan onderzijde voor wat meer zicht of afgevlakt, voor een wat sportievere look en ideaal voor een wat smaller gezichts.
Vizier past op al deze CP Skihelm types: CP Camurai, CP Cuma, CP Carachillo, CP Corao en de CP Curako.


Specificaties CP Skihelm Vizier met photochromic lens


100% UV werend en Anti-Fog behandeld
Meekleurend & polarizerend Vizier met spiegel coating
Het vizier is gemaakt van Polycarbonaat
Lenscategorie, zie de afbeeldingen
Vizier komt met gratis CP vizier tasje

TIP: Bekijk ook de eigenschappen onder de tab informatie en ook producten vergelijken kan!Je kunt je skihelm helemaal afmaken met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de bundels en de relevante producten onderaan.

Cp Vizier passen met gratis Skihelm op Maat Service? We helpen je graag!

Twijfel je over soort CP vizier of skihelm? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen. Bij het passen kijken we eerst of het vizier lekker op de skihelm zit. Ook laten we de soorten vizieren zien en de verschillen en kunnen b.v. de polariserende werking laten zien.Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles helemaal naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Het hoeft maar eens in de 5-7 jaar 
De Cp Vizieren zorgen voor een moeiteloos zicht de hele dag door!

€ 199.90

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 

CP skihelm vizier los single lens voor ander weer Look past op Cp SkihelmenBeschrijving CP Skihelm Vizier met single lens


Het Vizier geeft je een prachtig breed panoramisch gezichtsveld en is rondom goed afgedicht tegen sneeuw en water.
Voor Brildragers is dit vizier ideaal want het draait extra ruim open en bril en vizier beslaan niet door voldoende ventilatie achter vizier. Bijkomend voordeel is ook dat je met het vizier geen sneeuw vanaf de helm mee schraapt, wat voor nattigheid en krassen kan zorgen.
Vizier is snel te openen & sluiten met één hand en met handschoenen aan. Zo kun je ook heerlijk genieten van de zon in de stoeltjeslift !
Het zachte 3-laagse schuim zorgt voor een heerlijk draagcomfort en drukt niet in je gezicht zoals bij een skibril.
Een los CP Skihelm Vizier hebben we in meer dan 20 soorten, wat uniek is! Heel eenvoudig te wisselen zonder gereedschap.
Niet elk gezicht is hezelfde, daarom is bij CP keuze uit 2 framevormen (1.6 & 2.7). Afgerond aan onderzijde voor wat meer zicht of afgevlakt, voor wat sportievere look en ideaal bij wat smalle gezichtsvorm.
Vizier past op al deze CP Skihelm modellen: CP Camurai, CP Cuma, CP Carachillo, CP Corao en de CP Curako.


Specificaties CP Skihelm Vizier met single lens


100% UV werend en Anti-Fog behandeld
Single lens Vizier met spiegel coating
Vizier is gemaakt van Polycarbonaat
Lens Categorie, zie de afbeeldingen
Vizier komt met gratis CP beschermtasje

TIP: Bekijk ook de eigenschappen onder de tab informatie en ook producten vergelijken kan!Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de relevante producten onderaan.

Cp Vizier passen met gratis Skihelm op Maat Service? We helpen je graag!

Twijfel je over soort CP vizier of skihelm? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen. Bij het passen kijken we eerst of het vizier lekker op de skihelm zit. Ook laten we de soorten vizieren zien en de verschillen en kunnen b.v. de polariserende werking laten zien.Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles helemaal naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Het hoeft maar eens in de 5-7 jaar 
Maak je CP Skihelm nog completer met een los CP Vizier

€ 99.90

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 

CP skihelm tafel hanger | Eindelijk normaal eten aan tafel zonder helmen!

CP Skihelm tafel hanger - Creër eenvoudig ruimte op tafel

Met deze super handige CP Skihelm Hanger kun je eindelijk normaal eten zonder al die skihelmen op tafel. Eindelijk ruimte op tafel en nu kun je rustig genieten van de Kaiserschmarren, Schnitzel of al dat andere lekkere eten voor je weer de piste op gaat.

Compact en eenvoudig in gebruik

Deze ski helm hanger is heel compact (diameter 45mm), super licht en heel eenvoudig mee te nemen in je skijas of portemonnee. In een handomdraai kun je de hanger rond de ronde schijf omtoveren tot hanger en ook weer eenvoudig inklappen. Een super handige CP Accessoire en skihelm gadget, naast de CP Helmreiniger!Deze CP Skihelm tafel hanger kan tot circa 4.5 kg dragen en is natuurlijk ook te gebruiken om je fietshelm, motorhelm, paardrijhelm tas mee op te hangen!

€ 9.90

Meerinformatie

Skihelmen Sportaccessoires
Product
 

CP skihelm vizier los meekleurend klaar voor elk weertype past op Cp SkihelmenBeschrijving CP Skihelm Vizier met photochromic lens


Het Vizier geeft je een prachtig breed 180 graden beeld en is rondom goed afgedicht tegen sneeuw, wind en water.
Ook perfect voor Brildragers, want het draait extra ruim open en bril & vizier beslaan niet door genoeg ventilatie achter vizier. Extra voordeel is ook dat je met het vizier geen sneeuw vanaf de helm mee kunt schrapen, wat voor nattigheid en krassen zal zorgen..
Vizier is snel te openen & sluiten met één hand en zelfs met handschoenen. Zo kun je ook heerlijk van het zonnetje genieten in de stoeltjeslift !
Het zachte 3-laagse foam zorgt voor een heerlijk comfort en vizier drukt niet in je gezicht zoals bij een skibril.
Een los CP Skihelm Vizier is bij ons verkrijgbaar in meer dan 20 soorten, wat uniek is! Zeer eenvoudig te wisselen zonder gereedschap.
Niet elk gezicht heeft dezelfde vorm, daarom is bij CP keuze uit 2 framevormen (1.6 & 2.7). Of afgerond aan onderzijde voor wat meer zicht of afgevlakt, voor een wat sportievere look en ideaal voor een wat smaller gezichts.
Vizier past op al deze CP Skihelm types: CP Camurai, CP Cuma, CP Carachillo, CP Corao en de CP Curako.


Specificaties CP Skihelm Vizier met photochromic lens


100% UV werend en Anti-Fog behandeld
Meekleurend (photochromic) Vizier met spiegel coating
Het vizier is gemaakt van Polycarbonaat
Lenscategorie, zie de afbeeldingen
Vizier komt met gratis CP vizier tasje

TIP: Bekijk ook de eigenschappen onder de tab informatie en ook producten vergelijken kan!Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de bundels en relevante producten onderaan.

Cp Vizier passen met gratis Skihelm op Maat Service? We helpen je graag!

Twijfel je over soort CP vizier of skihelm? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen. Bij het passen kijken we eerst of het vizier lekker op de skihelm zit. Ook laten we de soorten vizieren zien en de verschillen en kunnen b.v. de polariserende werking laten zien.Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles helemaal naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!

We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Het hoeft maar eens in de 5-7 jaar 
Maak je CP Skihelm nog completer met een los meekleurend CP Vizier

€ 129.90

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 

CP 23 Skihelm Vizier Meekleurend Los CAT. 1 2 (☁ ❄ ☀) dl vario silver mirrorBeschrijving CP 23 - DL Vario Silver Mirror


Dit CP Vizier is Meekleurend en wordt automatisch donkerder bij zon. Zo ben je dus klaar voor elk weertype (behalve zware sneeuwval.)
Het Vizier geeft je een prachtig breed panoramisch gezichtsveld en is rondom goed afgedicht tegen sneeuw en water.
Voor Brildragers is dit vizier ideaal want het draait extra ruim open en bril en vizier beslaan niet door voldoende ventilatie achter vizier. Bijkomend voordeel is ook dat je met het vizier geen sneeuw vanaf de helm mee schraapt, wat voor nattigheid en krassen kan zorgen.
Vizier is snel te openen & sluiten met één hand en met handschoenen aan. Zo kun je ook heerlijk genieten van de zon in de stoeltjeslift !
Het zachte 3-laagse schuim zorgt voor een heerlijk draagcomfort en drukt niet in je gezicht zoals bij een skibril.
Een los CP Vizier hebben we in meer dan 20 soorten, wat uniek is! Heel eenvoudig te wisselen voor ander Weer of Look
Het Vizier frame heeft de nieuwe wat sportievere vorm (CP vorm 2.7) en is aan de onderzijde afgevlakt.
Vizier past op deze CP Skihelm modellen: CP Camurai, CP Cuma, CP Carachillo, CP Corao en CP Curako.


Specificaties CP 23 - DL Vario Silver Mirror


100% UV werend en Anti-Fog behandeld
Meekleurend Vizier met dubbele lens
Vizier is gemaakt van Polycarbonaat
Cat. S1-S2 - Licht absorptie 82 - 87%
Vizier komt met gratis CP beschermtasje

Bekijk ook de eigenschappen onder de tab informatie en ook producten vergelijken kan!Maak je skihelm helemaal af met CP Accessoires. Zie hiervoor ook de productbundels met korting en de relevante producten onderaan.

Cp Vizier passen met gratis Skihelm op Maat Service? We helpen je graag!

Twijfel je over soort CP vizier of skihelm? Lees dan hier over onze Skihelm op maat Service en kom passen. Bij het passen kijken we eerst of het vizier lekker op de skihelm zit. Ook laten we de soorten vizieren zien en de verschillen en kunnen b.v. de polariserende werking laten zien. Ook kijken we of het vizier goed aansluit op het gezicht en eventueel goed voor de bril langs draait. Als alles helemaal naar wens is wordt het vizier direct gemonteerd en kan de skihelm gelijk mee!We zitten in hart NL, vlakbij de A12. Ver rijden? Het hoeft maar eens in de 5-7 jaar Met dit CP Vizier maak je de CP Skihelm af en ben je klaar voor elk weertype!

€ 129.90

Meerinformatie

Skihelmen Sporthelmen
Product
 

CP Skihelm schroefset zilver past op alle CP Skihelmen met Vizier

Heb je een CP skihelm schroefje verloren of kapot of wil je graag een reserve set voor de zekerheid?Met deze 2 CP schroeven in zilver maak je het vizier weer vast op de onderring. De schroeven passen op de volgende CP Skihelmen: CP Camurai - CP Cuma - CP Carachillo en CP Camulino.

€ 6.90

Meerinformatie

Skihelmen
Product