Splinter Palm Tree 38'' Longboard Complete

Restless Splinter Palm Tree 38'' - Longboard Complete

Restless Recreational-modellen hebben de meest beproefde constructie in de longboardindustrie met 7 lagen met de hand geplukte harde esdoorn. Om dit longboard goed te bouwen, zijn de beste materialen en geavanceerde methoden nodig. Elk board in deze betaalbare serie is ontworpen om een eersteklas rijervaring te bieden.

Restless Recreational models feature the most time-tested construction in the skateboard industry with 7 plies of handpicked hard maple. Building this longboard right takes the best materials and cutting-edge methods. Every board in this affordable series is designed to deliver a top-notch rider experience.

Length: 96.5 cm / 38”

Width: 24.7 cm / 9.75”

Construction: Maple.

 • Trucks: Paris 180
 • Wheels: Cult converter Orange 70mm 85A
 • Bearings: Restless.

Let op!! Op de foto staan gele wielen, maar ze komen met oranje wielen!!

€ 249.95

Meerinformatie

Skate Longboards Restless
Product
 

Splinter FL Wolf 38'' Longboard Complete

Restless Splinter FL Wolf 38'' - Longboard Complete

De restless splinter fiberlam is ons meest veelzijdige cruiser deck. Het wordt aangeboden in 3 maten, 35 inch, 38 inch en 40 inch. Ze zijn gemaakt van 6 lagen hard Canadese esdoorn en 2 lagen biaxiale glasvezel. De glasvezel maakt dit board lichter en duurzamer. Belangrijker nog, het geeft the board meer flexgeheugen, wat betekent dat hij zijn flex veel langer zal behouden dan een typische houtsoort board. Met zijn geweldige flex is dit deck ontwikkeld om polyvalent te zijn.

Alle splinters zijn drop-through board om je een lager zwaartepunt te geven, wat betekent dat het makkelijker is.. Slides zijn minder vermoeidheid op de benen tijdens die lange zomercruises. De vorm maximaliseert de ruimte voor uw voeten en biedt tegelijkertijd voldoende ruimte voor de wielen. De twee-tip vorm en de dubbele kicks maakt dit board veelzijdig inzetbaar. Het is een eenvoudig en beproefd ontwerp dat alle soorten rijders aanspreekt. of je nu een beginner bent of een doorgewinterde rijder, de splinter-serie heeft wat je nodig hebt om te cruisen, sliding...freestyle, freeride en zelfs een beetje afdaling. Als u een board kunt gebruiken om je vaardigheden in alle sferen van longboarding te laten groeien, krijg je een van de splinter-serie!

specs

 • lengte: 96,5 cm / 38"
 • breedte: 24,1 cm / 9,5"
 • constructie: samengesteld.
 • trucks paris 180
 • wielen: grindhouse 66mm/78a, lagers restless.
 • Kleur Zwart, Rood
 • Bouw Composites, Esdoorn
 • Kicks Double Kick
 • Board Compleet
 • Gebruik Cruising
 • Montage Trucks Drop Through
 • Drop In Deck Geen Drop

€ 289.95

Meerinformatie

Skate Longboards Restless
Product
 

Splinter Crest 38 Longboard Complete

restless splinter "Crest" 38 - Longboard Complete

De restless splinter fiberlam is een veelzijdige cruiser deck. Ze zijn gemaakt van 6 lagen hard canadese esdoorn en 2 lagen biaxiale glasvezel. de glasvezel maakt dit board lichter en duurzamer. belangrijker nog, het geeft the board meer flexmemory, wat betekent dat hij zijn flex veel langer zal behouden dan een typische houtsoort board.

met zijn geweldige flex is dit deck ontwikkeld om polyvalent te zijn.drop-through board om je een lager zwaartepunt te geven, wat betekent dat het makkelijker is. slides en minder vermoeidheid op de benen tijdens die lange zomercruises. de vorm maximaliseert de ruimte voor uw voeten en biedt tegelijkertijd voldoende ruimte voor de wielen.

De twee-tip vorm en de dubbele kicks maakt dit board veelzijdig inzetbaar. het is een eenvoudig en beproefd ontwerp dat alle soorten rijders aanspreekt. of je nu een beginner bent of een doorgewinterde rijder, de splinter-serie heeft wat je nodig hebt om te cruisen, sliding...freestyle, freeride en zelfs een beetje downhill. 

 

specs

 

lengte: 96,5 cm / 38"

breedte: 24,1 cm / 9,5"

constructie: samengesteld.

trucksparis 180, wielen: grindhouse 66mm/78a, lagers restless.

€ 219.95

Meerinformatie

Skate Longboards Restless
Product