Hightop V8 Noren Schaatsen

Raps - Hightop-V8 - Noren Schaatsen 

Deze schaatsen vallen klein uit !

De schoen

De Hightop schoen is een schoen die is ontwikkeld voor comfort. De schoen is extra stevig en zacht rondom de enkel. En is daardoor uitermate geschikt voor de snellere comfort rijder.

De schoen heeft een mountingafstand van 195 millimeter en kan dus ook uitstekend worden gebruikt in combinatie met een skeelerframe. Dit maakt uw High Top V8 schaats uiterst multifunctioneel.

IJzer

De V8 driehoeksbuis is onverwoestbaar. De schaats heeft een mes met een hardheid van 61 HRC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpen.

Verkrijgbaar in de maten: 36-47.

Let op ! deze schaatsen vallen ongeveer 2 maten kleiner uit als vermeld.

Laatse maat - doos licht beschadigd

€ 189.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Voltage V6 Klap Vast Dames Klapschaats

Raps - Voltage–V6 klap/vast - Noren Schaatsen

Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V6 ijzer.

De schoen is gelijk aan de schoen van Voltage-V4.

IJzer
Het V6 klap onderstel heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De zwarte driehoeksbuis heeft een stalen ijzer met een hardheid van 61 HRC.

Qua kwaliteit, gewicht en hardheid is er geen soortgelijk schaatsijzer op de markt. Het betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpen.

€ 249.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Lion FG Boot Only

Raps - Lion FG Maple Klapschaats

Na 21 jaar is onze klassieker – de Raps Lion schoen – in 2012 vernieuwd. De technieken van nu zijn naadloos geïntegreerd in het tijdloze klassieke ontwerp.

Lion FG schaatsschoen
De schoen is opgebouwd uit een lage composiet kuip van glass fibre & carbon en aan de buitenkant afgewerkt met rundleer en een binnenvoering van hightech lorica. De leest is aangepast aan de meest voorkomende voetvorm, zodat deze schoen nagenoeg iedereen goed past. Deze perfecte pasvorm wordt helemaal afgemaakt doordat de schoen thermoplastisch is. De Lion FG heeft een lage kuip die net rond de enkels komt. De zool heeft een groeiende montage afstand zoals bij schaatsschoenen gebruikelijk is met dwars sleuven geschikt voor M5. De sleuven in de schoen en het onderstel zien erop toe dat de schoen ten opzichte van het ijzer optimaal instelbaar is.

€ 179.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Comfort V4 Vast Noren Schaatsen

Raps - Comfort-V4 vast - Noren Schaatsen 

Let op! Deze schoen valt erg klein 

De schoen

Deze comfortable en stevige schaatsschoen met een snelle look zorgt voor de nodige steun en comfort. De schoen heeft een buckle sluiting, waarmee de schoen extra kan worden vast gezet. Dit model, met een onverwoestbaar ijzer, is uitermate geschikt voor prachtige schaatstochten op natuurijs.

De gebruikte leest is afgestemd op zowel dames als heren.

IJzer

De V4 driehoeksbuis is onverwoestbaar en heeft een stalen mes met een hardheid van 58 HRC. Het V4 ijzer is volledig instelbaar (zijdelings, naar

voren en achter).

Verkrijgbaar in de maten: 36-48.

€ 109.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Nooitgedagt Tour Noren Schaatsen

Raps - Nooitgedagt Toerschaats - Noren Schaatsen 

De Nooitgedagt schaats is een unieke schaats in haar prijsklasse. Deze unieke schaats heeft een gepatenteerde klik systeem. Het schaatsijzer is demontabel met een enkele hand beweging. Hierdoor kan men zich op de schoenen op land en kluun plekken prima voort bewegen, zonder dat de ijzers snel stomp worden of beschadigen.

De schoen

De Nooitgedagt schoen geeft veel comfort rond het enkel gedeelte, waardoor men bij lange schaatstochten toch de stabiliteit en controle houd tijdens het schaatsen. Ook de snellere schaatser kan prima uit de voeten op de Nooitgedagt schaats.

IJzer

Het ijzer heeft een mes met een hardheid van 61 HRC. Harder dan de concurrentie en daarmee garant voor minder vaak slijpen. Deze buis is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is buigbaar. Het unieke klik systeem maakt een perfect geheel van deze schaats.

Wat is Rockwell (HRC):

 

De C-schaal is een veel gebruikte schaal voor harde staalsoorten. Hoe hoger het getal op een bepaalde schaal, hoe harder het materiaal. De Rockwell hardheid wordt geschreven als bijv. 58 HRC (58 op de Hardness Rockwell C-schaal). Hoe harder het ijzer hoe minder slijtage. IJzers blijven langer scherp en je hoeft minder vaak te slijpen.

€ 189.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Comfort Easy Noren Schaatsen

Raps - Comfort Easy - Noren Schaatsen 

Let op ! Deze schaatsen vallen erg klein uit

De schoen

Deze comfortabele en stevige schaatsschoen met een snelle look, zorgt voor de nodige steun en comfort. Dit instapmodel is een uitstekende schaats voor de serieuze kilometervreter.

Een goede toerschaats voor gebruik op natuurijs.

De gebruikte leest is afgestemd op zowel dames als heren.

IJzer

Dit instapmodel van Raps heeft een geklonken stalen schaatsijzer.

Iedereen schaats hier eenvoudig op weg.

Verkrijgbaar in de maten: 36-48.

€ 84.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Voltage V4 W Noren Schaats

Raps - Voltage V4 W - Noren Schaats

Features:

  • De voltage schoen geeft veel comfort en stabiliteit
  • De V4 driehoeksbuis is onverwoestbaar. De schaats heeft een stalen mars mes met een hardheid van 58 HrC.

€ 184.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Voltage V4 M Noren Schaats

Raps - Voltage-V4 - Noren Schaatsen 

De Raps Voltage is vanaf zijn introductie een topper. Deze schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar de historie. Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V4 ijzer.

De schoen

Raps ontwikkelde deze softboot in 1997 als alternatief voor de harde, hoge schoenen van de concurrenten. De schoen werd al snel een groot succes, die door de concurrentie vele malen is geïmiteerd maar nimmer geëvenaard.

Om van deze schoen de ideale partner te maken is de softboot ontwikkeld als

dames- en herenmodel. Het model is specifiek afgestemd op anatomie van dames en heren. Het heren model is onder andere iets breder dan het dames model.

IJzer

De V4 is gemaakt van één stuk duurzaam en licht aluminium. Begin jaren negentig (vóór de klapschaats) werd Falco Zandstra op een vergelijkbaar product van Raps (de Flyer) Wereldkampioen.

Verkrijgbaar in de maten: 36-47.

€ 219.95

Meerinformatie

Skate Noren Schaatsen Raps
Product
 

Klapperspray Onderhoud

Raps - Klapperspray - Onderhoud

Een uitstekend product voor de smering en bescherming van klapschaatsen skeelers en lagers. Door de toevoeging van ptfe ontstaat een filmlaag met uitstekende smering die tevens de slijtage verminderd. Na elke training of wedstrijd de glijlagers van uw klapmechaniek behandelen met een kleine dosering klapperspray.

€ 7.95

Meerinformatie

Skate Winter Raps
Product