Fine Blue Magenta Cruiser Longboard Complete

Hydroponic - Fine Blue Magenta Cruiser - Longboard Complete

De Hydroponic FINE BLUE MAGENTA is vervaardigd met 7 lagen Canadian Hard Rock Maple en Epoxy Resin, die bestand zijn tegen een gewicht van 350 kg / cm².

 

Old School Skate Cruiser met een 80's vorm en geïnspireerd op old school skateboarden, met een kleine concave en platte ronde neus. Met de Hydroponic FINE BLUE MAGENTA kun je op je skateboard rijden alsof je echt op je board in zee surft. U moet uw gewicht op de achterste truck plaatsen, zodat u het ‘Fin-effect’ kunt voelen en stabiliteit kunt krijgen terwijl u de 360 ° -draaiende sensaties behoudt dankzij de roterende voorste truck. Zodra u de perfecte balans heeft bereikt, gaat uw rit direct over! Geweldige set-up om korte bochten en pauzes uit te voeren dankzij een korte wielbasis, waardoor het vermijden van straatobstakels iets gemakkelijks en leuks wordt.

 

Vierkante afgeronde staart maakt het mogelijk om overgangen te skaten, pop-ollies te laten schaatsen en flatground-tricks te doen of gewoon de stoepranden op te gaan. Een veelzijdig deck dat overal mee kan skaten.

€ 169.95

Meerinformatie

Skate Longboards Hydroponic
Product
 

Mortadelo Y Filemón X HY T.I.A Skateboard Complete

Hydroponic - Mortadelo Y Filemón X HY T.I.A - Skateboard Complete

Complete Skateboard

Concave: Medium

Trucks: 137 mm

Wheels: 52 mm (7,75) / 54 mm (8)

Bearings: ABEC7

€ 89.95

Meerinformatie

Skate Skateboards Hydroponic
Product