Herzog Pro Tube

De Pro Tube levert een relatief hoge druk en heeft een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd. - Afnemend drukverloop van enkel tot knie - Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespees problemen - Worden vooral gebruikt tijdens een inspanning Omdat er geen compressie werking is op de voet, in tegenstelling tot de kousen met voet, moeten de tubes na de cooling down worden uitgetrokken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. LET OP! De compressie tubes hebben alleen een goede werking als deze juist worden aangemeten. Klik op het tabje maattabel om te zien wat de correcte manier van aanmeten is. Bekijk ook de volgende video over het aantrekken van de tubes:

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Herzog Pro Sock

De Sport Compressiekous levert een relatief hoge druk en heeft een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd - Gedoseerde compressie - Afnemend drukverloop van enkel tot knie - Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen - Sneller herstel na de inspanning Preventief & Helend Bij kuitklachten, spierverrekkingen en verkrampingen werken de kousen preventief en helpen bij de genezing. De kousen verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. LET OP! De compressiekousen hebben alleen een goede werking als deze juist worden aangemeten. Klik op het tabje maattabel om te zien wat de correcte manier van aanmeten is. Bekijk ook de volgende video over het aantrekken van de kousen:

€ 54.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Herzog Ankle Compression Socks

De Herzog Enkel Compressie Sokken zijn zowel geschikt voor heren als dames. De sokken hebben meerdere technische functies die het hardlopen bevorderen.Goede polstering en dus drukverdeling op enkels en achillespeesGoede schokdempende dikkere zoolGarens voorzien van zilverionen waardoor er minder transpiratiegeur zal ontstaanCoolmaxfibers die vocht afvoeren naar de buitenzijde van de sok (betere verdamping)Ergonomische vormaanpassing aan de linker- en de rechtervoet

€ 19.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product