HOKA ONE ONE EVO Speedgoat Dames

De HOKA ONE ONE EVO Speedgoat voor dames zijn trailschoenen. De trailschoenen zijn ideaal om te gebruiken tijdens het lopen van trail wedstrijden dankzij het extreem lichte gewicht en de zeer goede grip. Dankzij die goede grip en het minimale gewicht kun je veel snelheid maken tijdens het lopen over technische trails. De EVO Speedgoat kun je zien als de onderkant van het bekende Speedgoat-model gecombineerd met een bovenwerk wat aan alle eisen voor wedstrijden voldoet.Het bovenwerk van MATRYX-materiaal is zo dun en zo sterk mogelijk. De synthetische vezels die de middenvoet omsluiten, bieden stabiliteit en zijn bestand tegen de impact van stenen, takken en andere elementen die je tegen kunt komen tijdens het lopen van trails. Het materiaal is voorbehandeld met een vocht afstotend materiaal waardoor het zo min mogelijk vocht vasthoudt. Het materiaal in het bovenwerk is bij de wreef goed ademend en bij de voorvoet flexibeler voor een optimale pasvorm.De tussenzool en slijtzool zijn hetzelfde als die van de HOKA ONE ONE Speedgoat. Het lichtgewicht CMEVA-dempingsmateriaal vangt schokken effectief op. De brede basis van zowel de Speedgoat als de EVO Speedgoat zorgt voor een stabiele en zelfverzekerde loopervaring. De Vibram MegaGrip-slijtzool bevat 5 mm noppen. Deze noppen en de groeven in de slijtzool bijten zich vast in de ondergrond en voeren water goed af. Hierdoor ervaar je veel grip tijdens het lopen op zowel droge als natte ondergronden.

€ 169.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE EVO Speedgoat Heren

De HOKA ONE ONE EVO Speedgoat voor heren zijn trailschoenen. De trailschoenen zijn ideaal om te gebruiken tijdens het lopen van trail wedstrijden dankzij het extreem lichte gewicht en de zeer goede grip. Dankzij die goede grip en het minimale gewicht kun je veel snelheid maken tijdens het lopen over technische trails. De EVO Speedgoat kun je zien als de onderkant van het bekende Speedgoat-model gecombineerd met een bovenwerk wat aan alle eisen voor wedstrijden voldoet.Het bovenwerk van MATRYX-materiaal is zo dun en zo sterk mogelijk. De synthetische vezels die de middenvoet omsluiten, bieden stabiliteit en zijn bestand tegen de impact van stenen, takken en andere elementen die je tegen kunt komen tijdens het lopen van trails. Het materiaal is voorbehandeld met een vocht afstotend materiaal waardoor het zo min mogelijk vocht vasthoudt. Het materiaal in het bovenwerk is bij de wreef goed ademend en bij de voorvoet flexibeler voor een optimale pasvorm.De tussenzool en slijtzool zijn hetzelfde als die van de HOKA ONE ONE Speedgoat. Het lichtgewicht CMEVA-dempingsmateriaal vangt schokken effectief op. De brede basis van zowel de Speedgoat als de EVO Speedgoat zorgt voor een stabiele en zelfverzekerde loopervaring. De Vibram MegaGrip-slijtzool bevat 5 mm noppen. Deze noppen en de groeven in de slijtzool bijten zich vast in de ondergrond en voeren water goed af. Hierdoor ervaar je veel grip tijdens het lopen op zowel droge als natte ondergronden.

€ 169.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Cavu 3 Dames

De HOKA ONE ONE Cavu 3 voor dames zijn neutrale wedstrijdschoenen. De wedstrijdschoenen zijn het lichtere en lagere broertje van de Mach 3. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van snelle tempo's. Ze zijn dan ook minder zacht en hebben een minder dikke tussenzool dan je wellicht gewend bent van Hoka. Het Engineered Mesh-bovenwerk biedt een hoog ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Onder het Engineered Mesh-bovenwerk zit een bootie van dun Lycra materiaal. De bootie geeft het gevoel alsof je een sok aantrekt en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het vernieuwde Active Foot Frame zorgt voor een beter ondersteuning. De PROFLY-tussenzool bestaat uit zachter materiaal bij de hiel voor veel demping en schokabsorptie. Bij de voorvoet is de tussenzool steviger voor meer voortstuwing en energieteruggave. Tevens biedt de tussenzool veel gevoel met de ondergrond en laat het de voeten natuurlijk afwikkelen. De slijtzool is zeer flexibel dankzij de X-vormen. Tevens biedt de slijtzool hierdoor veel grip en tractie om je nog sneller te laten lopen.

€ 79.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Bondi 7 (Wide) Heren

De HOKA ONE ONE Bondi 7 (Wide) voor heren zijn neutrale hardloopschoenen met een brede leest. De Bondi staat bekend om het geven van zeer veel demping tijdens het hardlopen op de weg. De Bondi 7 is alweer de zevende editie van het populaire model. De Bondi is zeer herkenbaar en is een van de zachtste en comfortabelste hardloopschoenen op de hardloopmarkt. De Bondi 7 bevat dezelfde tussen- en slijtzool als de Bondi 6, maar bevat een vernieuwd bovenwerk. Het nieuwe Open Engineered Mesh-bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen en biedt steun dankzij de structuur met TPU-overlays. Met name bij de middenvoet geven deze overlays gerichte ondersteuning. Het bovenwerk van de Bondi 7 bevat een nieuwe hielkraag van Memory Foam voor extra comfort en een zacht gevoel rondom de enkel. De geïntegreerde hielkap houdt de hiel op zijn plaats voor een goed lockdown gevoel en extra ondersteuning. De iconische, dikke EVA-tussenzool biedt zeer veel demping en een zacht en luxe loopgevoel.De vernieuwde Early Stage Meta-Rocker stimuleert een gemakkelijk afwikkeling van middenvoet naar voorvoet. Het iets schuin aflopende ontwerp bij de hiel zorgt voor een soepele afwikkeling bij een haklanding. De rubberen slijtzool vergroot de duurzaamheid van de allround hardloopschoenen zonder de schoenen te verzwaren. De HOKA ONE ONE Bondi 7 is een fijne hardloopschoen voor lopers die graag veel comfort en demping ervaren tijdens het lopen. Je kiest de Bondi 7 voor je dagelijkse run op een lager of gemiddeld tempo of voor je hersteltraining. Snelheid is niet geheel besteed aan de Bondi. Heb je vermoeide benen of wil je simpelweg lekker lopen? Dan is de Bondi 7 een goede keuze. Deze schoen heeft een brede leest (2E, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Bondi 7 Dames

De HOKA ONE ONE Bondi 7 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De Bondi staat bekend om het geven van zeer veel demping tijdens het hardlopen op de weg. De Bondi 7 is alweer de zevende editie van het populaire model. De Bondi is zeer herkenbaar en is een van de zachtste en comfortabelste hardloopschoenen op de hardloopmarkt. De Bondi 7 bevat dezelfde tussen- en slijtzool als de Bondi 6, maar bevat een vernieuwd bovenwerk. Het nieuwe Open Engineered Mesh-bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen en biedt steun dankzij de structuur met TPU-overlays. Met name bij de middenvoet geven deze overlays gerichte ondersteuning. Het bovenwerk van de Bondi 7 bevat een nieuwe hielkraag van Memory Foam voor extra comfort en een zacht gevoel rondom de enkel. De geïntegreerde hielkap houdt de hiel op zijn plaats voor een goed lockdown gevoel en extra ondersteuning. De iconische, dikke EVA-tussenzool biedt zeer veel demping en een zacht en luxe loopgevoel.De vernieuwde Early Stage Meta-Rocker stimuleert een gemakkelijk afwikkeling van middenvoet naar voorvoet. Het iets schuin aflopende ontwerp bij de hiel zorgt voor een soepele afwikkeling bij een haklanding. De rubberen slijtzool vergroot de duurzaamheid van de allround hardloopschoenen zonder de schoenen te verzwaren. De HOKA ONE ONE Bondi 7 is een fijne hardloopschoen voor lopers die graag veel comfort en demping ervaren tijdens het lopen. Je kiest de Bondi 7 voor je dagelijkse run op een lager of gemiddeld tempo of voor je hersteltraining. Snelheid is niet geheel besteed aan de Bondi. Heb je vermoeide benen of wil je simpelweg lekker lopen? Dan is de Bondi 7 een goede keuze.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Bondi 7 Heren

De HOKA ONE ONE Bondi 7 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Bondi staat bekend om het geven van zeer veel demping tijdens het hardlopen op de weg. De Bondi 7 is alweer de zevende editie van het populaire model. De Bondi is zeer herkenbaar en is een van de zachtste en comfortabelste hardloopschoenen op de hardloopmarkt. De Bondi 7 bevat dezelfde tussen- en slijtzool als de Bondi 6, maar bevat een vernieuwd bovenwerk. Het nieuwe Open Engineered Mesh-bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen en biedt steun dankzij de structuur met TPU-overlays. Met name bij de middenvoet geven deze overlays gerichte ondersteuning. Het bovenwerk van de Bondi 7 bevat een nieuwe hielkraag van Memory Foam voor extra comfort en een zacht gevoel rondom de enkel. De geïntegreerde hielkap houdt de hiel op zijn plaats voor een goed lockdown gevoel en extra ondersteuning. De iconische, dikke EVA-tussenzool biedt zeer veel demping en een zacht en luxe loopgevoel.De vernieuwde Early Stage Meta-Rocker stimuleert een gemakkelijk afwikkeling van middenvoet naar voorvoet. Het iets schuin aflopende ontwerp bij de hiel zorgt voor een soepele afwikkeling bij een haklanding. De rubberen slijtzool vergroot de duurzaamheid van de allround hardloopschoenen zonder de schoenen te verzwaren. De HOKA ONE ONE Bondi 7 is een fijne hardloopschoen voor lopers die graag veel comfort en demping ervaren tijdens het lopen. Je kiest de Bondi 7 voor je dagelijkse run op een lager of gemiddeld tempo of voor je hersteltraining. Snelheid is niet geheel besteed aan de Bondi. Heb je vermoeide benen of wil je simpelweg lekker lopen? Dan is de Bondi 7 een goede keuze.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Hoka One One Rincon 2 Heren

De HOKA ONE ONE Rincon 2 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Deze tweede versie van de Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Dat is over het algemeen typerend voor de Rincon, dat lichte gewicht. Dit maakt de schoenen ook goed geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De tong is iets dunner geworden om gewicht te besparen. De lus op de hiel is meegenomen naar de Rincon 2. Deze lus vergroot het instapgemak. Het bovenwerk is waar je de verandering ziet in de Rincon 2. De tussen- en slijtzool zijn gelijk gebleven aan die van de eerste editie. De EVA-tussenzool biedt goede demping zonder de hardloopschoenen te verzwaren. De Early Stage Meta Rocker-technologie zorgt voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet. Deze Meta Rocker is iets aangepast en vernieuwd. De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen delen. Door deze rubberen delen hoeft er geen slijtzool over de gehele lengte toegepast te worden. Hierdoor blijft het gewicht laag. Het EVA-materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. De Flex Grooves in de voorvoet bieden flexibiliteit en grip.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE EVO XC Spike Dames

De HOKA ONE ONE EVO XC Spike voor dames zijn veelzijdige cross country spikes. Het Ripstop-bovenwerk van Polyester is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Het biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. De dunne tong draagt bij aan een goede ventilatie. De geintegreerde band rondom de middenvoet biedt stabiliteit. De Dual Density CMEVA-tussenzool bevat foam met een hogere dichtheid in de voorvoet voor een responsief en energiek gevoel en een snelle afzet. In de hak is een foam met een lagere dichtheid gebruikt voor een zachtere landing en effectieve demping. De slijtzool van High-Abrasion Rubber gaat lang mee dankzij de hoge duurzaamheid. Tevens biedt de slijtzool zeer veel grip en tractie op zowel droge als natte ondergronden. De noppen in de slijtzool bijten zich vast in de ondergrond. Voor extra grip zijn vier spike puntjes in te draaien in de voorvoet. De HOKA ONE ONE EVO XC Spike is responsief genoeg voor het lopen van korte afstanden en geeft genoeg demping voor het lopen van langere afstanden.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE EVO XC Spike Heren

De HOKA ONE ONE EVO XC Spike voor heren zijn veelzijdige cross country spikes. Het Ripstop-bovenwerk van Polyester is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Het biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. De dunne tong draagt bij aan een goede ventilatie. De geintegreerde band rondom de middenvoet biedt stabiliteit. De Dual Density CMEVA-tussenzool bevat foam met een hogere dichtheid in de voorvoet voor een responsief en energiek gevoel en een snelle afzet. In de hak is een foam met een lagere dichtheid gebruikt voor een zachtere landing en effectieve demping. De slijtzool van High-Abrasion Rubber gaat lang mee dankzij de hoge duurzaamheid. Tevens biedt de slijtzool zeer veel grip en tractie op zowel droge als natte ondergronden. De noppen in de slijtzool bijten zich vast in de ondergrond. Voor extra grip zijn vier spike puntjes in te draaien in de voorvoet. De HOKA ONE ONE EVO XC Spike is responsief genoeg voor het lopen van korte afstanden en geeft genoeg demping voor het lopen van langere afstanden.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Carbon X Spe Unisex

De HOKA ONE ONE Carbon X-SPE voor dames en heren zijn neutrale wedstrijdschoenen. De Carbon X-SPE is een speciale editie van de succesvolle Carbon X. De X-SPE heeft een technischer bovenwerk gekregen dan de normale Carbon X. Het bovenwerk bestaat uit een enkele laag Polyester Mesh-materiaal. Dit bovenwerk is erg licht van gewicht, iets stug qua gevoel en heeft een semi-transparante look. Het biedt een hoog ademend vermogen en ondersteuning om de voeten comfortabel te houden tijdens het lopen van snelle tempo's. De tong is geïntegreerd in het bovenwerk, iets wat in de normale Carbon X niet zo is. Hierdoor wordt het schuiven van de tong voorkomen en ontstaat er een bootie-contructie, waarbij het bovenwerk uit één geheel bestaat. De Carbon Fiber plaat over de gehele lengte werkt samen met de Meta-Rocker geometrie in de schoenen. Dit resulteert in een explosief en snel gevoel tijdens het lopen, alsof je vooruit wordt gestuwd. Tijdens het lopen van lage tempo's geeft de plaat een stijf gevoel, maar tijdens het lopen van snelle tempo's stuwt de plaat de voeten naar voren door veel energie terug te geven. De bredere PROFLY X-tussenzool biedt veel stabiliteit en ondersteuning. Boven de Carbon Fiber plaat zit een laag CM Betty Fly-foam voor comfortabele demping. Onder de Carbon Fiber plaat zit een laag Injected EVA-materiaal. Dit materiaal geeft energie terug en voegt duurzaamheid toe aan de schoenen, waardoor je langer door kunt lopen. De lichtgewicht wedstrijdschoenen zijn ideaal voor het lopen van snellere tempo's op lange afstanden.

€ 199.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE ORA Recovery Slide Dames

De HOKA ONE ONE ORA Recovery Slide voor dames zijn comfortabele slippers. De slippers zijn ontworpen om het lichaam sneller te laten herstellen na een inspanning. Het zijn ideale slippers om te dragen na een lange run of intensieve wedstrijd. De iconische, dikke tussenzool die HOKA ONE ONE in haar hardloopschoenen gebruikt, is terug te vinden in de slippers. De EVA-toplaag geeft een zacht gevoel en biedt veel comfort bij het instappen. De Meta-Rocker technologie in de slippers zorgen voor een fijne afwikkeling. De slijtzool van de slippers is gemaakt van duurzamer materiaal, zodat de slippers lang meegaan en extra stabiliteit bieden. De slippers bieden veel comfort en ondersteuning voor vermoeide voeten.

€ 49.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) voor heren zijn neutrale hardloopschoenen met een brede leest. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run. Deze schoen heeft een brede leest (2E, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Dames

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Rincon 2 Heren

De HOKA ONE ONE Rincon 2 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Deze tweede versie van de Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Dat is over het algemeen typerend voor de Rincon, dat lichte gewicht. Dit maakt de schoenen ook goed geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De tong is iets dunner geworden om gewicht te besparen. De lus op de hiel is meegenomen naar de Rincon 2. Deze lus vergroot het instapgemak. Het bovenwerk is waar je de verandering ziet in de Rincon 2. De tussen- en slijtzool zijn gelijk gebleven aan die van de eerste editie. De EVA-tussenzool biedt goede demping zonder de hardloopschoenen te verzwaren. De Early Stage Meta Rocker-technologie zorgt voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet. Deze Meta Rocker is iets aangepast en vernieuwd. De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen delen. Door deze rubberen delen hoeft er geen slijtzool over de gehele lengte toegepast te worden. Hierdoor blijft het gewicht laag. Het EVA-materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. De Flex Grooves in de voorvoet bieden flexibiliteit en grip.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Speedgoat 4 (Wide) Heren

De HOKA ONE ONE Speedgoat 4 (Wide) voor heren zijn neutrale trailschoenen met een brede leest. De lichte hardloopschoenen zijn ideaal om te dragen tijdens het lopen van technische en uitdagende trails. De Speedgoat is één van de populairste modellen van HOKA vanwege zijn veelzijdigheid. De vierde editie van de Speedgoat heeft een vernieuwd bovenwerk gekregen. Het ademende en toch stevige Mesh-materiaal omsluit de voeten op comfortabele wijze. De tong heeft enkele strategisch geplaatste inhammen gekregen om bij te dragen aan een hoger ademend vermogen. De nieuwe 3D-geprinte overlays bieden extra ondersteuning en stabiliteit voor de middenvoet. De voorvoet is iets ruimer geworden, waardoor de voorvoet en tenen meer bewegingsruimte krijgen voor een comfortabeler gevoel. De vernieuwde, dikke EVA-tussenzool is lichter geworden en biedt veel schokabsorptie en comfort tijdens het lopen van trails. De Vibram MegaGrip-slijtzool uit de Speedgoat 3 is meegenomen naar de Speedgoat 4. De slijtzool met 5 mm noppen biedt veel grip op zowel droge als natte ondergronden. De Speedgoat 4 geeft veel tractie tijdens het bergopwaarts lopen en een zelfverzekerd gevoel met veel grip tijdens het bergafwaarts lopen. Deze schoen heeft een brede leest (2E, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) Dames

De HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) voor dames zijn neutrale hardloopschoenen met een brede leest. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run. Deze schoen heeft een brede leest (1D, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Rincon 2 Dames

De HOKA ONE ONE Rincon 2 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. Deze tweede versie van de Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Dat is over het algemeen typerend voor de Rincon, dat lichte gewicht. Dit maakt de schoenen ook goed geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De tong is iets dunner geworden om gewicht te besparen. De lus op de hiel is meegenomen naar de Rincon 2. Deze lus vergroot het instapgemak. Het bovenwerk is waar je de verandering ziet in de Rincon 2. De tussen- en slijtzool zijn gelijk gebleven aan die van de eerste editie. De EVA-tussenzool biedt goede demping zonder de hardloopschoenen te verzwaren. De Early Stage Meta Rocker-technologie zorgt voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet. Deze Meta Rocker is iets aangepast en vernieuwd. De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen delen. Door deze rubberen delen hoeft er geen slijtzool over de gehele lengte toegepast te worden. Hierdoor blijft het gewicht laag. Het EVA-materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. De Flex Grooves in de voorvoet bieden flexibiliteit en grip.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Gaviota 2 Dames

De HOKA ONE ONE Gaviota 2 voor dames zijn antipronatieschoenen. De nieuwe Gaviota 2 heeft een nieuw bovenwerk gekregen. Het vernieuwde bovenwerk biedt een hoger ademend vermogen en meer flexibiliteit. Het vormt zich naar de voet en omsluit de voet op comfortabele wijze. Ook bevat de Gaviota 2 het J-Frame, wat extra stabiliteit en begeleiding aan de voeten geeft tijdens de afwikkeling. Het Arch-Lock Wings-systeem biedt optimale ondersteuning voor de middenvoet. De herkenbare, grote tussenzool van HOKA ONE ONE is ook terug te vinden in de Gaviota 2. De lichtgewicht tussenzool biedt maximale demping en comfort. De Flat-Waisted Geometry-technologie biedt nog meer ondersteuning en demping en houdt de voeten comfortabel tijdens het lopen van lange afstanden. De slijtzool bestaat uit EVA en Rubber Blend R-MAT materiaal. Deze combinatie biedt effectieve bescherming voor de voeten tijdens het hardlopen en is zeer duurzaam.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product