Bauerfeind Run Ultralight Compression Socks Dames

De Bauerfeind Run Ultralight Compression Socks voor dames zijn functionele compressiekousen. De compressiekousen hebben een lengte tot halverwege het onderbeen. De zeer dunne compressiekousen geven gerichte compressie. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden spiertrillingen verminderd. Dit resulteert in het uitstellen van vermoeidheid in de spieren. Het dunne maar stevige materiaal zorgt ervoor dat de sokken zeer licht van gewicht zijn en een hoog ademend vermogen bieden. Tevens stabiliseren de hardloopsokken de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. De zones met padding verminderen de drukbelasting op de hiel en bieden comfort. De uitsparing rondom de Achillespees voorkomt overprikkeling van de Achillespees.

€ 44.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Ultralight Mid Cut Socks Dames

De Bauerfeind Run Ultralight Mid Cut Socks voor dames zijn functionele hardloopsokken met een lengte tot boven de enkel. De zeer dunne hardloopsokken stabiliseren de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. Dankzij het dunne maar stevige materiaal zijn de sokken zeer licht van gewicht en bieden ze een goed ademend vermogen. De verschillende zones met padding verdelen de druk over de voeten en verminderen de kans op het ontstaan van blaren.

€ 19.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Ultralight Low Cut Socks Dames

De Bauerfeind Run Ultralight Low Cut Socks voor dames zijn functionele hardloopsokken met een lengte tot onder de enkel. De zeer dunne hardloopsokken stabiliseren de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. Dankzij het dunne maar stevige materiaal zijn de sokken zeer licht van gewicht en bieden ze een goed ademend vermogen. De verschillende zones met padding verdelen de druk over de voeten en verminderen de kans op het ontstaan van blaren.

€ 17.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Ultralight Compression Socks Heren

De Bauerfeind Run Ultralight Compression Socks voor heren zijn functionele compressiekousen. De compressiekousen hebben een lengte tot halverwege het onderbeen. De zeer dunne compressiekousen geven gerichte compressie. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden spiertrillingen verminderd. Dit resulteert in het uitstellen van vermoeidheid in de spieren. Het dunne maar stevige materiaal zorgt ervoor dat de sokken zeer licht van gewicht zijn en een hoog ademend vermogen bieden. Tevens stabiliseren de hardloopsokken de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. De zones met padding verminderen de drukbelasting op de hiel en bieden comfort. De uitsparing rondom de Achillespees voorkomt overprikkeling van de Achillespees.

€ 44.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Ultralight Mid Cut Socks Heren

De Bauerfeind Run Ultralight Mid Cut Socks voor heren zijn functionele hardloopsokken met een lengte tot boven de enkel. De zeer dunne hardloopsokken stabiliseren de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. Dankzij het dunne maar stevige materiaal zijn de sokken zeer licht van gewicht en bieden ze een goed ademend vermogen. De verschillende zones met padding verdelen de druk over de voeten en verminderen de kans op het ontstaan van blaren.

€ 19.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Ultralight Low Cut Socks Heren

De Bauerfeind Run Ultralight Low Cut Socks voor heren zijn functionele hardloopsokken met een lengte tot onder de enkel. De zeer dunne hardloopsokken stabiliseren de middenvoet en het spronggewricht. Dit stabiliseren vermindert de kans op overbelasting. Dankzij het dunne maar stevige materiaal zijn de sokken zeer licht van gewicht en bieden ze een goed ademend vermogen. De verschillende zones met padding verdelen de druk over de voeten en verminderen de kans op het ontstaan van blaren.

€ 17.90

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 Slim Dames

Met de Bauerfeind Ergopad Redux inlegzolen voor dames ondersteun je je voeten op een juiste manier. Het vermindert vermoeidheid, doordat de voetspieren beter ondersteund worden. De ondersteuning zorgt voor controle in de natuurlijke beweging. Met als positief gevolg dat de kans op overbelasting wordt verminderd. De intelligent gevormde uitsparing in de kunststofkern neemt tijdens het lopen de druk weg van de geïrriteerde anatomische structuur. De kern is bekleed met huidvriendelijk polyurethaan zachtschuim dat, ondanks de geringe dikte, zorgt voor extra demping van de voeten tijdens het lopen.

€ 54.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 Wide Heren

Met de Bauerfeind Ergopad Redux inlegzolen ondersteun je je voeten op een juiste manier. Het vermindert vermoeidheid, doordat de voetspieren beter ondersteund worden. De ondersteuning zorgt voor controle in de natuurlijke beweging. Met als positief gevolg dat de kans op overbelasting wordt verminderd. De intelligent gevormde uitsparing in de kunststofkern neemt tijdens het lopen de druk weg van de geïrriteerde anatomische structuur. De kern is bekleed met huidvriendelijk polyurethaan zachtschuim dat, ondanks de geringe dikte, zorgt voor extra demping van de voeten tijdens het lopen.

€ 54.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Bauerfeind Run Performance Compression Socks Dames Wit

De Run Performance Bauerfeind compressiesokken in het wit voor dames zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je kuit. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen! De Run Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Compression Socks Dames

De Run Performance Bauerfeind compressiesokken in het roze voor dames zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden.. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je kuit. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen. De Run Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Mid Cut Socks Dames

De Mid Cut Bauerfeind compressiesokken in het roze voor dames zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden! Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je kuit. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen. De Mid Cut Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 19.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Low Cut Socks Dames

De Low Cut Bauerfeind compressiesokken in het wit voor dames zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden. De Low Cut sokken bedekken je voet tot de enkel. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je achilles. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen. De Low Cut Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 17.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Compression Socks Heren

De Run Performance Bauerfeind compressiesokken in het wit voor mannen zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden.. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je kuit. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen. De Run Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Mid Cut Socks Heren

De Mid Cut Bauerfeind compressiesokken in het wit voor mannen zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je kuit. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen.. De Mid Cut Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 19.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Run Performance Low Cut Socks Heren

De Low Cut Bauerfeind compressiesokken in het wit voor mannen zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden. De Low Cut sokken bedekken je voet tot de enkel.. Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je achilles. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen. De Low Cut Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

€ 17.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Compression Sleeves Upper Leg

De Bauerfeind Compression Sleeves Upper Leg voor zowel dames als heren is een sleeve die de bovenbeenspieren versterkt bij het hardlopen. De sleeve met comprimerende werking stimuleert de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening van de spieren. Zo krijg je minder last van spierpijn en zullen spieren beter herstellen, sneller opwarmen en dus goed beschermd zijn tegen blessures. Beschikbaar in verschillende maten. Vind je maat in onze maattabel. Eigenschappen: Elastisch breiwerk voor een subtiel gedoseerde compressie volgens medische richtlijnenBrede afwerkingsrand met noppensiliconenband voor een goede pasvorm en een hoog draagcomfortAdemende hightech microvezelsDuurzaam.

€ 49.00

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Bauerfeind Ankle Support Links

De Bauerfeind Ankle Support Links voor zowel dames als heren is een stabiliserende sportbandage voor het enkelgewricht. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de linkerenkel. De sportbandage biedt betrouwbare steun en maximale stabilisatie. De lichte en slijtvaste Ankle Support beschermt het enkelgewricht tegen verzwikken, verreken of zijwaarts verdraaien dankzij de innovatieve tape-band die je enkel ondersteunt. Beschikbaar in verschillende maten. Vind je maat in onze maattabel. Eigenschappen: Hoog-elastisch breiwerk omsluit het enkelgewricht voor een subtiel gedoseerde compressie Verstelbare tape-band Masserend breiwerk om de doorbloeding te bevorderen Anatomische pasvorm voor een veilig gevoel en maximale bewegingsvrijheid Lichtgewicht Slijtvast Veel draagcomfort Duurzaam en onderhoudsarm

€ 69.00

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Bauerfeind Ankle Support Rechts

De Bauerfeind Ankle Support Rechts voor zowel dames als heren is een stabiliserende sportbandage voor het enkelgewricht. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de rechterenkel. De sportbandage biedt betrouwbare steun en maximale stabilisatie. De lichte en slijtvaste Ankle Support beschermt het enkelgewricht tegen verzwikken, verreken of zijwaarts verdraaien dankzij de innovatieve tape-band die je enkel ondersteunt. Beschikbaar in verschillende maten. Vind je maat in onze maattabel. Eigenschappen: Hoog-elastisch breiwerk omsluit het enkelgewricht voor een subtiel gedoseerde compressie Verstelbare tape-band Masserend breiwerk om de doorbloeding te bevorderen Anatomische pasvorm voor een veilig gevoel en maximale bewegingsvrijheid Lichtgewicht Slijtvast Veel draagcomfort Duurzaam en onderhoudsarm

€ 69.00

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Bauerfeind Sport Insoles Run and Walk

De Bauerfeind Sport Insoles Run and Walk voor zowel dames als heren zijn sportsteunzolen die ondersteuning bieden en de voeten ontzien bij het hardlopen. De inlegzolen laten je hardlopen met veel comfort en bieden houvast dankzij de Weightflex-technologie. De flexibele steunzoolkern ondersteunt de onderkant van je voeten. De X-vormige module zorg voor een langere blessurevrije prestatie. Eigenschappen: Padding aan de binnenzijde bij de voor- en achtervoet voor demping als de hiel neerkomt en als de tenen afrollenLichte hielcup voor geleiding en stabilisering van de voet bij bewegingWeightflex-steunzoolkern ter ondersteuning van de voetholte bij behoud van de natuurlijke beweeglijkheidAntibacteriële en geurwerende bekleding voor dagelijks gebruik.

€ 49.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Bauerfeind Knee Strap

De Bauerfeind Knee Strap voor zowel dames als heren is een ondersteunende brace voor de knie. De brace ondersteunt de knie tijdens het sporten en biedt doelgerichte ontlasting. De anatomisch gevormde Knee Strap ligt onder de knieschijf en vermindert de belasting op de kniepees. Een speciale pelotte met drukpunten zorgt voor geleiding, ondersteuning en stimulering van de pees. Zo zullen typische klachten door overbelasting verminderen. Een pelotte is een kussentje dat druk uitoefent op een bepaalde plaats en dat door een verband op zijn plaats wordt gehouden. Beschikbaar in verschillende maten. Vind je maat in onze maattabel. Eigenschappen: Breiwerk met speciale pelotte met vier genopte drukpunten voor ontlasting van de kniepees Platte en anatomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Lichtgewicht Slijtvast Veel draagcomfort Duurzaam en onderhoudsarm

€ 49.00

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product