Altra Paradigm 4.5 Heren

De Altra Paradigm 4.5 voor heren zijn hardloopschoenen voor overpronerende hardlopers. Door de combinatie van StabiliPods en GuideRail bieden de schoenen extra steun. De StabiliPods bestaan uit drie pods die op een natuurlijke manier meer stabiliteit geven. De GuideRail begeleidt je voeten tijdens afwikkeling.De Altra EGO tussenzool voelt comfortabel aan en is responsief. Het dempingsmateriaal zorgt voor een verhoogde energie teruggave. Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.

€ 140.21

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Superior 4.5 Heren

De Altra Superior 4.5 voor heren zijn lichtgewicht trailschoenen. De update van deze schoenen is in het bovenwerk te vinden. Het bovenwerk van de Superior 4.5 heeft een hoger ademend vermogen en voert vocht beter af. Het omsluit de voet voor een stevige, maar toch comfortabele fit. Daarnaast is het een lichtgewicht bovenwerk om je snelheid niet tegen te werken. De Superior 4 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.De Quantic tussenzool is lichtgewicht dempingsmateriaal en responsief. De MaxTrac slijtzool zorgt voor grip en duurzaamheid van de slijtzool. De afgeronde hiel zorgt ervoor dat je alle kanten op kan tijdens je trailrun.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Escalante Racer Heren

De Altra Escalante Racer voor heren zijn een neutrale wedstrijdschoenen. Deze performance schoenen hebben een stevig en goed ademend bovenwerk. De lichte hielkap biedt stabiliteit en houdt je hak op zijn plek in de bochten. De Innerflex technologie geeft de kans om een snellere en betere performace neer te zetten. De roosterachtige groeven in de middelzool maken het namelijk mogelijk dat je voeten kunnen buigen.De Altra EGO tussenzool voelt comfortabel aan en is responsief. Het dempingsmateriaal zorgt voor een verhoogde energie teruggave. Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Lone Peak 4.5 Dames

De Altra Lone Peak 4.5 voor dames zijn trailschoenen. De update zit voornamelijk in de tussenzool, deze geeft responsiever gevoel. Het bovenwerk is flexibeler en comfortabeler geworden.De slijtzool van de Lone Peak 4.5 is van MaxTrac, wat zorgt voor grip en duurzaamheid van de slijtzool. De Skeletal StoneGuard is anatomisch gevormd en lichtgewicht. Het biedt weerbaarheid tegen stenen en takjes tijden je trailrun. De Lone Peak 4.5 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Escalante Racer Boston Dames

De Altra Escalante Racer Boston voor dames zijn een neutrale wedstrijdschoenen. De Boston editie is een limited edition geïnspireerd door de Boston Marathon. Deze performance schoenen hebben een stevig en goed ademend bovenwerk. De lichte hielkap biedt stabiliteit en houdt je hak op zijn plek in de bochten. De Innerflex technologie geeft de kans om een snellere en betere performace neer te zetten. De roosterachtige groeven in de middelzool maken het namelijk mogelijk dat je voeten kunnen buigen.De Altra EGO tussenzool voelt comfortabel aan en is responsief. Het dempingsmateriaal zorgt voor een verhoogde energie teruggave. Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Escalante Racer Boston Heren

De Altra Escalante Racer Boston voor heren zijn een neutrale wedstrijdschoenen. De Boston editie is een limited edition geïnspireerd door de Boston Marathon. Deze performance schoenen hebben een stevig en goed ademend bovenwerk. De lichte hielkap biedt stabiliteit en houdt je hak op zijn plek in de bochten. De Innerflex technologie geeft de kans om een snellere en betere performace neer te zetten. De roosterachtige groeven in de middelzool maken het namelijk mogelijk dat je voeten kunnen buigen.De Altra EGO tussenzool voelt comfortabel aan en is responsief. Het dempingsmateriaal zorgt voor een verhoogde energie teruggave. Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Paradigm 4.5 Dames

De Altra Paradigm 4.5 voor dames zijn hardloopschoenen voor overpronerende hardlopers. Door de combinatie van StabiliPods en GuideRail bieden de schoenen extra steun. De StabiliPods bestaan uit drie pods die op een natuurlijke manier meer stabiliteit geven. De GuideRail begeleidt je voeten tijdens afwikkeling.De Altra EGO tussenzool voelt comfortabel aan en is responsief. Het dempingsmateriaal zorgt voor een verhoogde energie teruggave. Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten.De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.De Paradigm 4.5 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.

€ 140.21

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Torin 4 Dames

De Altra Torin 4 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De lichtgewicht Altra Quantic tussenzool is responsief en voelt zacht aan. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.Het bovenwerk van mesh materiaal zorgt voor een hoog ademend vermogen en comfort. De Torin 4 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.

€ 127.46

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Superior 4 Heren

De Altra Superior 4 voor heren zijn lichtgewicht trailschoenen. De Quantic tussenzool is lichtgewicht dempingsmateriaal en responsief. De MaxTrac slijtzool zorgt voor grip en duurzaamheid van de slijtzool. De afgeronde hiel zorgt ervoor dat je alle kanten op kan tijdens je trailrun.Het bovenwerk van de Superior 4 omsluit de voet voor een stevige, maar toch comfortabele fit. Daarnaast is het een lichtgewicht bovenwerk om je snelheid niet tegen te werken.

€ 110.46

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Torin 4 Heren

De Altra Torin 4 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De lichtgewicht Altra Quantic tussenzool is responsief en voelt zacht aan. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.Het bovenwerk van mesh materiaal zorgt voor een hoog ademend vermogen en comfort.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Provision 4 Dames

De Altra Provision 4 voor dames zijn hardloopschoenen voor zowel neutrale als overpronerende hardlopers. De combinatie van de Dynamic Arch Feature en de GuideRail biedt extra ondersteuning. De Dynamic Arch Feature is en versteviging in het bovenwerk bij de middenvoet. De GuideRail begeleidt je voeten tijdens afwikkeling. Door deze technologieën zorgen de schoenen voor extra stevigheid bij de natuurlijke afwikkeling van de voeten.Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten.De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen. De Provision 4 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.

€ 154.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Timp 2 Dames

De Altra Timp 2 voor dames zijn lichtgewicht trailschoenen. Met meer demping dan zijn voorganger zijn de Timp 2 zachte schoenen. Het bovenwerk heeft ook een update gekregen. Het is flexibeler en de aangepaste pasvorm zorgt voor een goed lock-down gevoel.De MaxTrac slijtzool is combinatie van grip en duurzaamheid. Met deze trailschoen kan je verschillende terreinen aan. De Timp 2 voor dames heeft een speciale Fit4Her pasvorm.

€ 154.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Provision 4 Heren

De Altra Provision 4 voor heren zijn hardloopschoenen voor zowel neutrale als overpronerende hardlopers. De combinatie van de Dynamic Arch Feature en de GuideRail biedt extra ondersteuning. De Dynamic Arch Feature is en versteviging in het bovenwerk bij de middenvoet. De GuideRail begeleidt je voeten tijdens afwikkeling. Door deze technologieën zorgen de schoenen voor extra stevigheid bij de natuurlijke afwikkeling van de voeten.Door het Balanced Cushioning Platform staat de hak even hoog als de voorvoet en is de offset 0 mm. Dit is gebaseerd op de natuurlijke stand van de voeten. De Footpod Technology slijtzool is gevormd naar de anatomische stand van voeten. Dit helpt je om je voeten op een natuurlijke manier af te wikkelen.

€ 154.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Timp 2 Heren

De Altra Timp 2 voor heren zijn lichtgewicht trailschoenen. Met meer demping dan zijn voorganger zijn de Timp 2 zachte schoenen. Het bovenwerk heeft ook een update gekregen. Het is flexibeler en de aangepaste pasvorm zorgt voor een goed lock-down gevoel.De MaxTrac slijtzool is combinatie van grip en duurzaamheid. Met deze trailschoen kan je verschillende terreinen aan.

€ 154.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Altra Lone Peak 4.5 Heren

De Altra Lone Peak 4.5 voor heren zijn trailschoenen. De update zit voornamelijk in de tussenzool, deze geeft responsiever gevoel. Het bovenwerk is flexibeler en comfortabeler geworden.De slijtzool van de Lone Peak 4.5 is van MaxTrac, wat zorgt voor grip en duurzaamheid van de slijtzool. De Skeletal StoneGuard is anatomisch gevormd en lichtgewicht. Het biedt weerbaarheid tegen stenen en takjes tijden je trailrun.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product