Under Armour HOVR Velociti Trail Heren

De Under Armour HOVR Velociti Trail voor heren zijn neutrale trailschoenen. Eigenlijk is het de trail-versie van de lichte en responsieve Under Armour HOVR Velociti 3. Het lichtgewicht bovenwerk van de Velociti Trail bestaat uit Mesh-materiaal. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen en omsluit de voeten zonder te knellen. De gevoerde kraag en tong bieden comfort. De inlegzool van de Velociti vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run.De Under ARmour HOVR Velociti Trail bevat de HOVR-technologie voor een heel licht gevoel tijdens het hardlopen. Het geeft energie goed terug en verdeelt de impact van de landing over de voeten. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant. De slijtzool van VIBRAM-materiaal is duurzaam. Het biedt weerstand tegen slijtage door contact met stenen en takken die je tegen kunt komen tijdens het lopen van trails. Het Mega Grip-profiel biedt grip en tractie op verschillende ondergronden.Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour HOVR Velociti Trail Dames

De Under Armour HOVR Velociti Trail voor dames zijn neutrale trailschoenen. Eigenlijk is het de trail-versie van de lichte en responsieve Under Armour HOVR Velociti 3. Het lichtgewicht bovenwerk van de Velociti Trail bestaat uit Mesh-materiaal. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen en omsluit de voeten zonder te knellen. De gevoerde kraag en tong bieden comfort. De inlegzool van de Velociti vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run.De Under ARmour HOVR Velociti Trail bevat de HOVR-technologie voor een heel licht gevoel tijdens het hardlopen. Het geeft energie goed terug en verdeelt de impact van de landing over de voeten. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant. De slijtzool van VIBRAM-materiaal is duurzaam. Het biedt weerstand tegen slijtage door contact met stenen en takken die je tegen kunt komen tijdens het lopen van trails. Het Mega Grip-profiel biedt grip en tractie op verschillende ondergronden.Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour Tech 6 Inch 2 Pack Heren

De Under Armour Tech 6 Inch Boxer 2-Pack is een comfortabele hardloop onderbroek. De onderbroeken sluiten nauw aan op de huid, maar niet te strak. De boxer bevat een gulp en daarbij een inzetstuk van mesh voor extra ventilatie. Met 4 way stretch ben je verzekerd van voldoende bewegingsruimte. De binnenbeenlengte van de boxer is 15 cm. Deze boxers zijn voor 90% van polyester gemaakt en voor 10% van elastaan. Bij aanschaf van dit artikel zitten twee boxers inbegrepen.

€ 34.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Under Armour Launch Armour Vent Cap Heren

De Under Armour Launch Armour Vent Cap voor heren is een comfortabele hardlooppet. De pet beschermt je gezicht tegen de zon tijdens het hardlopen. Het materiaal voert vocht effectief af en heeft een hoog ademend vermogen. De pasvorm is verstelbaar door de klittenband-sluiting aan de achterzijde. Eigenschappen: Biedt bescherming tegen de zonHoog ademend vermogenVerstelbare pasvorm

€ 25.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour HOVR Infinite 2 Dames

De Under Armour HOVR Infinite 2 voor dames zijn neutrale schoenen. De HOVR Infinite in de kleur groen is erg geschikt voor de snellere hardloopsessies. Het lichtgewicht bovenwerk van de HOVR Infinite bevat Mesh-materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen. De inlegzool van de Infinite vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run. De allround hardloopschoenen HOVR Infinite heeft een offset van 8mm. Over de gehele lengte van de Infinite zit het zeer effectieve UA HOVR Foam. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant. De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling. Onder de hiel zit het Carbon Rubber dat stevigheid biedt op plekken om de hiel op zijn plaats te houden. Met de HOVR Infinite 2 schoenen voor neutrale lopers kun je ontspannen runs lopen. Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour Infinity High Bra Dames

De Under Armour Infinity Low Bra voor dames is een ondersteundende sport-BH. De sport-BH heeft een 8 vormig patroon en dit zorgt voor een aerodynamische pasvorm en lichter gevoel. Hierdoor is de BH zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. De pasvorm van de BH is aan te passen dankzij de verstelbare schouderbanden. De brede sluiting aan de achterzijde biedt vier verschillende mogelijkheden om de borstband in lengte aan te passen. Het 4-way stretch stof biedt de bewegingsvrijheid die je gewend bent van je normale BH. De voorgevormde cups bieden comfort dankzij de lichte padding en geven gerichte ondersteuning. Zo houdt de BH de borsten op hun plaats tijdes het hardlopen. De cups hebben een hoog ademend vermogen. Het materiaal voert vocht effectief af en droogt snel dankzij dat ademende vermogen.

€ 59.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Under Armour HOVR Velociti 3 Dames

De Under Armour HOVR Velociti 3 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De HOVR Velociti in de kleur wit is erg geschikt voor de snellere hardloopsessies. Het lichtgewicht bovenwerk van de HOVR Velociti bevat Mesh-materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen. De inlegzool van de Velociti vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run. De allround hardloopschoenen HOVR Velociti heeft een offset van 8mm. Over de gehele lengte van de Velociti zit het zeer effectieve Micro-G-Foam. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant.De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling. Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour HOVR Guardian 2 Dames

De Under Armour HOVR Guardian 2 voor dames zijn antipronatie schoenen. De HOVR Guardian in de kleur wit is erg geschikt voor trainingen en ontspannen runs. Het lichtgewicht bovenwerk van de HOVR Guardian bevat Mesh-materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen. De inlegzool van de Guardian vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run. De allround hardloopschoenen HOVR Guardian heeft een offset van 8mm. Over de gehele lengte van de Guardian zit het zeer effectieve UA HOVR Foam. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant. De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling. Onder de hiel zit het Carbon Rubber dat stevigheid biedt op plekken om de hiel op zijn plaats te houden. Met de HOVR Guardian 2 schoenen voor overpronerende lopers kun je ontspannen runs lopen. Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour Launch Run Cap Dames

De Under Armour Launch Run Cap voor dames is een comfortabele hardlooppet. De witte hardlooppet houdt de zon uit je ogen tijdens het hardlopen. De Free Fit technologie van de pet zorgt voor een gebogen klep en buigzame voorvlakken voor een subtiele uitstraling. De pet bevat reflecterende elementen om ook in het donker goed zichtbaar te zijn. De hardloopcap van Under Armour is voor 100% gemaakt van polyester.

€ 25.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour Qualifier Graphic Tight Heren

De Under Armour Qualifier Graphic Tight voor heren is een comfortabel hardlooptight. De lange tight voert vocht effectief af, zodat je droog en comfortabel hard kunt lopen. De tight heeft een strakke pasvorm en voelt aan als een tweede huid op je lichaam. De stretch stof rekt in vier richtingen en zorgt hierdoor voor optimale bewegingsvrijheid. De Qualifier technologie is het laagje waar atleten op vertrouwen tijdens koud weer. De tight is waterafstotend, zonder afbreuk te doen aan het ademend vermogen. De zijkant bevat ademende Mesh stukken en voeren overtollig vocht af. De Under Armour hardlooptight bevat een strakke band, waar je een mobieltje kunt opbergen.

€ 79.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Under Armour Run Beanie Heren

De Under Armour Run Beanie voor heren is een comfortabele hardloopmuts. De muts is ideaal te gebruiken in koude omstandigheden en zorgt ervoor dat de warmte op het hoofd wordt behouden. Het materiaal is zeer rekbaar en de pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid. Het materiaal voert transpiratievocht effectief af, zodat je koel en droog kunt hardlopen.

€ 21.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour Infinity Mid Bra Dames

De Under Armour Infinity Mid Bra voor dames is een ondersteundende sport-BH. De sport-BH heeft een 8 vormig patroon en dit zorgt voor een aerodynamische pasvorm en lichter gevoel. Hierdoor is de BH zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. De pasvorm van de BH is aan te passen dankzij de verstelbare schouderbanden. De brede sluiting aan de achterzijde biedt vier verschillende mogelijkheden om de borstband in lengte aan te passen. Het 4-way stretch stof biedt de bewegingsvrijheid die je gewend bent van je normale BH. De voorgevormde cups bieden comfort dankzij de lichte padding en geven gerichte ondersteuning. Zo houdt de BH de borsten op hun plaats tijdes het hardlopen. De cups hebben een hoog ademend vermogen. Het materiaal voert vocht effectief af en droogt snel dankzij dat ademende vermogen. Eigenschappen: Lichte padding biedt gerichte ondersteuningVerstelbare schouderbandenBorstband sluiting met meerdere mogelijkhedenVoert vocht effectief af

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Under Armour Launch Run Cap Dames

De Under Armour Launch Run Cap voor dames is een comfortabele hardlooppet. De zwarte hardlooppet houdt de zon uit je ogen tijdens het hardlopen. De Free Fit technologie van de pet zorgt voor een gebogen klep en buigzame voorvlakken voor een subtiele uitstraling. De pet bevat reflecterende elementen om ook in het donker goed zichtbaar te zijn. De hardloopcap van Under Armour is voor 100% gemaakt van polyester.

€ 25.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour HOVR Sonic 3 Dames

De Under Armour HOVR Sonic 3 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De HOVR Sonic in de kleur zwart is erg geschikt voor de duurlopen. Het lichtgewicht bovenwerk van de HOVR Sonic bevat Mesh-materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen. De inlegzool van de Sonic vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run. De allround hardloopschoenen HOVR Sonic heeft een offset van 8mm. Over de gehele lengte van de Sonic zit het zeer effectieve UA HOVR Foam. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant. De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour HOVR Velociti 3 Heren

De Under Armour HOVR Velociti 3 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De HOVR Velociti in de kleur wit is erg geschikt voor de snellere hardloopsessies. Het lichtgewicht bovenwerk van de HOVR Velociti bevat Mesh-materiaal en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk omsluit de voeten zonder te knellen. De inlegzool van de Velociti vormt zich naar jouw voet en dit zorgt voor een optimale pasvorm. Net onder de inlegzool bevindt zich een sensor, waarmee je je eigen run kunt tracken via de app Map My Run. De allround hardloopschoenen HOVR Velociti heeft een offset van 8mm. Over de gehele lengte van de Velociti zit het zeer effectieve Micro-G-Foam. Het foam biedt ondersteuning en stabiliteit tijdens het hardlopen. Met het Energy Web ben je verzekert dat de energie naar voren wordt gestuwd en niet wordt verspild naar de zijkant.De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling. Map my run In de HOVR schoenen van Under Armour zit een sensor die je via een app kunt koppelen aan de GPS van je telefoon. Met de app 'Map my run' kun je je run tracken en krijg je tips en informatie gedurende jouw hardloopsessie. Na de run kun je je prestaties delen met anderen.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Under Armour Launch SW 2in1 Short Heren

De Under Armour Launch SW 2in1 Short voor heren is een comfortabel hardloopshort. De short voert vocht effectief af, zodat je droog en comfortabel hard kan lopen. Het materiaal is zeer rekbaar en de pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid. De geïntegreerde compressieshort biedt ondersteuning en is bedekkend. Ergonomische plat gestikte naden voorkomen irritatie door schuren. Twee open steekzakken geven je de mogelijkheid kleinere items mee te nemen tijdens je run. Eigenschappen:Voert vocht effectief afPlat gestikte naden voorkomen irritatieShort buitenkant 18 cmShort binnenkant 23 cmOptimale bewegingsvrijheid

€ 44.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Under Armour Launch Armour Vent Cap Heren

De Under Armour Launch Run Cap voor heren is een comfortabele hardlooppet. De witte hardlooppet houdt de zon uit je ogen tijdens het hardlopen. De Free Fit technologie van de pet zorgt voor een gebogen klep en buigzame voorvlakken voor een subtiele uitstraling. De pet bevat reflecterende elementen om ook in het donker goed zichtbaar te zijn. De hardloopcap van Under Armour is voor 100% gemaakt van polyester.

€ 25.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour Run Beanie Heren

De Under Armour Run Beanie voor heren is een comfortabele hardloopmuts. De muts is ideaal te gebruiken in koude omstandigheden en zorgt ervoor dat de warmte op het hoofd wordt behouden. Het materiaal is zeer rekbaar en de pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid. Het materiaal voert transpiratievocht effectief af, zodat je koel en droog kunt hardlopen.

€ 21.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Under Armour Charged Cotton 6 Inch 3 Pack Heren

De Under Armour Charged Cotton 6 Inch boxer 3-Pack is een comfortabele hardloop onderbroek. De onderbroeken sluiten nauw aan op de huid, maar niet te strak. De boxer bevat een echte gulp en daarbij een inzetstuk van mesh voor extra ventilatie. Het Charged Cotton materiaal voelt aan als katoen, maar droogt vele malen sneller. Met 4 way stretch ben je verzekerd van voldoende bewegingsruimte. De binnenbeenlengte van de boxer is 15 cm. Deze boxers zijn voor 57% van katoen gemaakt, 38% polyester en voor 5% van elastaan. Bij aanschaf van dit artikel zitten drie boxers inbegrepen.

€ 39.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Under Armour Storm Run Liner

De Under Armour Storm Run Liner zijn comfortabele hardloophandschoenen voor zowel dames als heren. Het zijn dunne handschoenen en kunnen als eerste laag gedragen worden. De ColdGear stof biedt extra warmte, zonder het gevoel van extra gewicht. Wil je tijdens het lopen snel naar het volgende nummer op je telefoon? De duimen en vingers kun je een touchscreen bedienen. Op de bovenkant zit een geintegreerd vakje om bijvoorbeeld een kleine sleutel in op te bergen. De handschoenen zijn gemaakt van 90% polyster en 10% elastaan.

€ 25.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product