SIS Go Energy Variety Pack 5 Energy Bars

SIS Go Energy Variety Pack 5 Energy Bars zijn 5 energierepen in de smaken Apple & Blackcurrent, Chocolate Fudge en Red Berry. Hoge energie koolhydraten reep van 40 gram. Helpt bij het aanvullen van uw energie tijdens trainingen en wedstrijden. Eigenschappen van SIS Go Energy Bars: - 25 gram koolhydraten per reep. - Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten van vruchten. - Handig formaat voor tijdens het hardlopen. Over SIS Go Energy Bars: Een voedzaam, licht verteerbaar en op veel koolhydraten gebaseerde snack die is gemaakt van echt fruit en gezonde ingrediënten. Een zeer praktische en voedzame benadering voor het leveren van koolhydraten tijdens een training of wedstrijd. Hoog in koolhydraten (25 gram), matig in eiwitten (4,5 gram) en laag in vet (2 gram). De Energy Bars kunnen makkelijk worden vervoerd in uw zak of een hardloop belt. Waarom zou ik SIS Go Energy Bars nemen? Het afbreken van koolhydraten in het lichaam is een van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid. SIS Go Energy Bars zorgen voor het waarborgen van optimale koolhydraatreserves voor de training. Daarnaast leveren ze extra koolhydraten tijdens de training om prestaties te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat koolhydraten uit gels, drankjes en bars allemaal gebruikt kunnen worden gebruikt in vergelijkbare hoeveelheden. Zodanig bieden de SIS Go Energy Bars een alternatieve vorm van het consumeren van koolhydraten tijdens de training. Het gebruik van bars tijdens de training in aanvulling op gels en drankjes kan u helpen tijdens het hardlopen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Aanbevolen gebruik: Gebruik 1-2 bars per uur tijdens het trainen om te helpen met maximaliseren van de bezettingsgraad van koolhydraten. Om genoeg koolhydraten tot u te nemen kunnen de bars uitstekend in combinatie met SIS Go Isotonic Gels of SIS Go Energy sportdrank genomen te worden.Inhoud:2x Apple & Blackcurrent2x Chocolate Fudge1x Red Berry

€ 7.99

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

SIS Go Energy Bar Banana Fudge 40g

SIS Go Energy Bar in de smaak banaan. Hoge energie koolhydraten reep van 40 gram. Helpt bij het aanvullen van uw energie tijdens trainingen en wedstrijden. Eigenschappen van SIS Go Energy Bars: - 25 gram koolhydraten per reep. - Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten van vruchten. - Handig formaat voor tijdens het hardlopen. Over SIS Go Energy Bars: Een voedzaam, licht verteerbaar en op veel koolhydraten gebaseerde snack die is gemaakt van echt fruit en gezonde ingrediënten. Een zeer praktische en voedzame benadering voor het leveren van koolhydraten tijdens een training of wedstrijd. Hoog in koolhydraten (25 gram), matig in eiwitten (4,5 gram) en laag in vet (2 gram). De Energy Bars kunnen makkelijk worden vervoerd in uw zak of een hardloop belt. Waarom zou ik SIS Go Energy Bars nemen? Het afbreken van koolhydraten in het lichaam is een van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid. SIS Go Energy Bars zorgen voor het waarborgen van optimale koolhydraatreserves voor de training. Daarnaast leveren ze extra koolhydraten tijdens de training om prestaties te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat koolhydraten uit gels, drankjes en bars allemaal gebruikt kunnen worden gebruikt in vergelijkbare hoeveelheden. Zodanig bieden de SIS Go Energy Bars een alternatieve vorm van het consumeren van koolhydraten tijdens de training. Het gebruik van bars tijdens de training in aanvulling op gels en drankjes kan u helpen tijdens het hardlopen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Aanbevolen gebruik: Gebruik 1-2 bars per uur tijdens het trainen om te helpen met maximaliseren van de bezettingsgraad van koolhydraten. Om genoeg koolhydraten tot u te nemen kunnen de bars uitstekend in combinatie met SIS Go Isotonic Gels of SIS Go Energy sportdrank genomen te worden.

€ 1.99

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

SIS Go Energy Bar Chocolate Fudge 40g

SIS Go Energy Bar in de smaak chocolade. Hoge energie koolhydraten reep van 40 gram. Helpt bij het aanvullen van uw energie tijdens trainingen en wedstrijden. Eigenschappen van SIS Go Energy Bars: - 25 gram koolhydraten per reep. - Gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten van vruchten. - Handig formaat voor tijdens het hardlopen. Over SIS Go Energy Bars: Een voedzaam, licht verteerbaar en op veel koolhydraten gebaseerde snack die is gemaakt van echt fruit en gezonde ingrediënten. Een zeer praktische en voedzame benadering voor het leveren van koolhydraten tijdens een training of wedstrijd. Hoog in koolhydraten (25 gram), matig in eiwitten (4,5 gram) en laag in vet (2 gram). De Energy Bars kunnen makkelijk worden vervoerd in uw zak of een hardloop belt. Waarom zou ik SIS Go Energy Bars nemen? Het afbreken van koolhydraten in het lichaam is een van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid. SIS Go Energy Bars zorgen voor het waarborgen van optimale koolhydraatreserves voor de training. Daarnaast leveren ze extra koolhydraten tijdens de training om prestaties te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Onderzoek heeft aangetoond dat koolhydraten uit gels, drankjes en bars allemaal gebruikt kunnen worden gebruikt in vergelijkbare hoeveelheden. Zodanig bieden de SIS Go Energy Bars een alternatieve vorm van het consumeren van koolhydraten tijdens de training. Het gebruik van bars tijdens de training in aanvulling op gels en drankjes kan u helpen tijdens het hardlopen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Aanbevolen gebruik: Gebruik 1-2 bars per uur tijdens het trainen om te helpen met maximaliseren van de bezettingsgraad van koolhydraten. Om genoeg koolhydraten tot u te nemen kunnen de bars uitstekend in combinatie met SIS Go Isotonic Gels of SIS Go Energy sportdrank genomen te worden.

€ 1.99

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Real5 Bar Goji Cashew 65g

De PowerBar Real5 Bar is een voedende sportreep. De sportvoeding geeft snelle energie en is ideaal om te gebruiken voor of tijdens je training. De energiereep is gemaakt van slechts vijf plantaardige ingrediënten, waardoor de reep geschikt is voor sporters die een veganistisch dieet volgen. Zo bevat de PowerBar Real5 rozijnen, havervlokken, goji bessen, geroosterde cashewnoten, zonnebloemolie. Ook bevat de reep extra magnesium. Er zijn geen extra suikers toegevoegd. Er wordt aangeraden maximaal vier repen per dag te consumeren. De sportrepen dragen bij aan een gezonde leefstijl en een gebalanceerd voedingspatroon. Eigenschappen: Past in een veganistisch dieetGemaakt van slechts 5 plantaardige ingrediëntenTe gebruiken voor of tijdens je trainingLevert snelle energie

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Real5 Bar Banana Hazelnut 65g

De PowerBar Real5 Bar is een voedende sportreep. De sportvoeding geeft snelle energie en is ideaal om te gebruiken voor of tijdens je training. De energiereep is gemaakt van slechts vijf plantaardige ingrediënten, waardoor de reep geschikt is voor sporters die een veganistisch dieet volgen. Zo bevat de PowerBar Real5 rozijnen, havervlokken, banaan, geroosterde hazelnoten, zonnebloemolie. Ook bevat de reep extra magnesium. Er zijn geen extra suikers toegevoegd. Er wordt aangeraden maximaal vier repen per dag te consumeren. De sportrepen dragen bij aan een gezonde leefstijl en een gebalanceerd voedingspatroon. Eigenschappen: Past in een veganistisch dieetGemaakt van slechts 5 plantaardige ingrediëntenTe gebruiken voor of tijdens je trainingLevert snelle energie

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Ride Energy Bar Coco Hazelnut Caramel 55g

De PowerBar Ride Energy reep combineert de lekkere smaak van kokos, hazelnoot en karamel met functionele aspecten van een energiebar. De reep kan zowel voor als tijdens het sporten worden genuttigd.

€ 1.79

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Energize Bar Cookies Cream

PowerBar Energize Bar in de smaak Cookies Cream is een reep die je snel een boost energie geeft. Handig om te eten bij intensieve trainingen die lang duren en wanneer koolhydraten aangevuld moeten worden. De reep is goed verteerbaar, wat het makkelijk maakt om snel tussendoor te eten. Eigenschappen:Ongeveer 40 gram koolhydraten per reepMet C2MAX: speciale verhouding glucose en fructoseBevat extra natrium en magnesiumGeen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelenLaag vetgehalte: max 3 gram per reep

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Nut2 Bar White Chocolate Coconut

De PowerBar Protein Nut2 Bar White Chocolate Coconut is een heerlijke proteïne reep als tussendoortje of om te delen. Het hoge eiwitgehalte en lage suikergehalte bevorderen effectieve spieropbouw en het herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.31

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Nut2 Bar Milk Chocolate Peanut

De PowerBar Protein Nut2 Bar Milk Chocolate Peanut is een heerlijke proteïne reep als tussendoortje of om te delen. Het hoge eiwitgehalte en lage suikergehalte bevorderen effectieve spieropbouw en het herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.31

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Vanille

De PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Vanille is een heerlijke proteïne reep met een zeer laag suikergehalte. De Low Suger Bar bevat extra eiwit voor effectieve spieropbouw en een snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 1.49

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Chocolate Espresso

De PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Chocolate Espresso is een heerlijke proteïne reep met een zeer laag suikergehalte. De Low Suger Bar bevat extra eiwit voor effectieve spieropbouw en een snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 1.49

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Chocolate Brownie

De PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar Chocolate Brownie is een heerlijke proteïne reep met een zeer laag suikergehalte. De Low Suger Bar bevat extra eiwit voor effectieve spieropbouw en een snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 1.49

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Natural Protein Bar Banana Chocolate

De PowerBar Natural Protein Bar is een natuurlijke proteïne reep die goed past in een verantwoord voedingspatroon. De reep is gemaakt op basis van volkoren havervlokken en bevat natuurlijke ingrediënten, onder andere fruit en noten.

€ 1.75

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus 30 Bar Cappucino Caramel 55g

PowerBar Protein Plus Bar is een heerlijke proteïne reep met 30% eiwit voor effectieve spieropbouw en snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Ride Energy Bar Chocolate Caramel 55g

De PowerBar Ride Energy reep combineert de lekkere smaak van noten, caramel en chocolade met functionele aspecten van een energiebar. De reep kan zowel voor als tijdens het sporten worden genuttigd.

€ 1.79

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Natural Protein Bar Salty Peanut Crunch

De PowerBar Natural Protein Bar is een natuurlijke proteïne reep die goed past in een verantwoord voedingspatroon. De reep is gemaakt op basis van volkoren havervlokken en bevat natuurlijke ingrediënten, onder andere fruit en noten.

€ 1.75

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Natural Protein Bar Blueberry Nuts

De PowerBar Natural Protein Bar is een natuurlijke proteïne reep die goed past in een verantwoord voedingspatroon. De reep is gemaakt op basis van volkoren havervlokken en bevat natuurlijke ingrediënten, onder andere fruit en noten.

€ 1.75

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Bar Lemon Cheesecake 55g

PowerBar Protein Plus Bar is een heerlijke proteïne reep met 30% eiwit voor effectieve spieropbouw en snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Bar Orange Jaffa Cake 55g

PowerBar Protein Plus Bar is een heerlijke proteïne reep met 30% eiwit voor effectieve spieropbouw en snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

PowerBar Protein Plus Bar Chocolate 55g

PowerBar Protein Plus Bar is een heerlijke proteïne reep met 30% eiwit voor effectieve spieropbouw en snel herstel na een intensieve inspanning.

€ 2.29

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product