New Balance FuelCell Impulse Dames

De New Balance FuelCell Impulse voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De lichtgewicht hardloopschoenen zijn veerkrachtig en responsief. De tussenzool zorgt voor een reactief en snel gevoel tijdens het hardlopen. De tussenzool van de FuelCell Impulse is opgebouwd uit twee verschillende delen rubber. Het FuelCell materiaal in de voorvoet bestaat uit TPU-rubber dat met stikstof is gefuseerd. De voorvoet biedt een explosief, veerkrachtig en snel gevoel tijdens het hardlopen. De tussenzool bestaat ook uit RevLite-materiaal over de gehele lengte. Dit dempingsmateriaal is lichtgewicht en comfortabel. Het lichtgewicht, mesh-bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk volgt flexibel de bewegingen van de voeten en zorgt tegelijkertijd voor ondersteuning tijdens het hardlopen.

€ 91.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 860v11 (Narrow) Dames

De New Balance Fresh Foam 860v11 voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor overpronerende lopers. Het Engineered mesh in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en vormt zich naar je voeten voor de ideale pasvorm. De hielkap heeft de New Balance Ultra Heel design. Dit zorgt ervoor dat de hiel goed en zacht omsloten wordt zonder veel extra materiaal toe te voegen. Ook de bekende 860-serie is nu lid van de Fresh Foam-familie. Dit iconische foam van New Balance staat voor lichtgewicht, fijne demping en voldoende responsiviteit om jou door je kilometers te laten vliegen. De Blown Rubber-slijtzool maakt de schoenen duurzaam. De groeven over de lengte zijn zo geplaatst dat je afwikkeling goed begeleid wordt. De groef in de lengte zorgt dat de ondersteuning aan de mediale kant van je voet tot zijn recht komt. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor lopers met een smallere voet.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 860v11 (Wide) Heren

De New Balance Fresh Foam 860v11 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor overpronerende lopers. Het Engineered mesh in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en vormt zich naar je voeten voor de ideale pasvorm. De hielkap heeft de New Balance Ultra Heel design. Dit zorgt ervoor dat de hiel goed en zacht omsloten wordt zonder veel extra materiaal toe te voegen. Ook de bekende 860-serie is nu lid van de Fresh Foam-familie. Dit iconische foam van New Balance staat voor lichtgewicht, fijne demping en voldoende responsiviteit om jou door je kilometers te laten vliegen. De Blown Rubber-slijtzool maakt de schoenen duurzaam. De groeven over de lengte zijn zo geplaatst dat je afwikkeling goed begeleid wordt. De groef in de lengte zorgt dat de ondersteuning aan de mediale kant van je voet tot zijn recht komt. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor lopers met een bredere voet

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 860v11 Heren

De New Balance Fresh Foam 860v11 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor overpronerende lopers. Het Engineered mesh in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en vormt zich naar je voeten voor de ideale pasvorm. De hielkap heeft de New Balance Ultra Heel design. Dit zorgt ervoor dat de hiel goed en zacht omsloten wordt zonder veel extra materiaal toe te voegen. Ook de bekende 860-serie is nu lid van de Fresh Foam-familie. Dit iconische foam van New Balance staat voor lichtgewicht, fijne demping en voldoende responsiviteit om jou door je kilometers te laten vliegen. De Blown Rubber-slijtzool maakt de schoenen duurzaam. De groeven over de lengte zijn zo geplaatst dat je afwikkeling goed begeleid wordt. De groef in de lengte zorgt dat de ondersteuning aan de mediale kant van je voet tot zijn recht komt.

€ 124.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Arishi v3 Kinderen

De New Balance Fresh Foam Arishi v3 voor kinderen zijn neutrale hardloopschoenen. Deze derde versie van de Arishi geeft een comfortabel gevoel met een sportieve uitstraling. Het bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en omsluit de voeten zonder te knellen. Het geeft stabiliteit en ondersteuning tijdens het lopen. Het veter- en sluitsysteem biedt gemak tijdens het aan en uittrekken. Het Fresh Foam-dempingsmateriaal in de tussenzool biedt effectieve schokdemping. De impact tijdens het lopen wordt opgevangen en verdeelt over de voeten. Dit geeft een zacht gevoel. De rubberen slijtzool is zeer duurzaam en gaat lang mee.

€ 54.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 680v6 Kinderen

De New Balance 680v6 voor kinderen zijn comfortabele hardloopschoenen. Het bovenwerk is voor het grootste deel van ademend mesh wat je voeten koel houdt tijdens het hardlopen. Over het bovenwerk heen zit op strategische plekken versteviging voor een goede pasvorm. De tussenzool is gemaakt van ABZORB-materiaal wat zorgt voor een comfortabele demping. De zool is flexibel en responsief. De slijtzool is minimalistisch aangebracht om de schoenen lichtgewicht te houden. De slijtzool is van duurzaam materiaal en het zorgt ervoor dat de schoenen minder snel slijten.

€ 54.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Hanzo R Heren

De New Balance Hanzo R voor heren zijn comfortabele wedstrijdschoenen. Het bovenwerk van de Hanzo R is gemaakt van ademend mesh. De FantomFit-technologie maakt het bovenwerk lichtgewicht en vormend naar je voeten. Je voeten raken niet oververhit tijdens het hardlopen. De REVLite tussenzool geeft je net dat beetje extra demping en veel responsiviteit zodat je alles uit je race day kunt halen. Je kunt comfortabel kilometers maken en je houdt goed contact met de ondergrond De slijtzool is gemaakt om lang mee te gaan door het duurzame rubber. De slijtzool is minimaal aangebracht zodat de schoenen niet verzwaard worden. Het middelste deel van de voorvoet heeft een ander patroon voor meer grip tijdens hogere snelheid. De New Balance Hanzo R wordt als de opvolger gezien van de 1400-serie.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam 880v10 Heren

De New Balance Fresh Foam 880v10 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. De tiende versie van deze bekende hardloopschoen is toegevoegd aan de Fresh Foam familie. De Fresh Foam X tussenzool zorgt voor demping zonder te verliezen op ondersteuning. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het bovenwerk is van ademend Hypoknit-materiaal. Dit materiaal is lichtgewicht en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk is op strategische plekken verstevigd voor extra ondersteuning. De hielkap en kraag zijn met dikker materiaal aangezet om de hiel te omsluiten en te beschermen.De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling.

€ 124.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 860v11 Dames

De New Balance Fresh Foam 860v11 voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor overpronerende lopers. Het Engineered mesh in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en vormt zich naar je voeten voor de ideale pasvorm. De hielkap heeft de New Balance Ultra Heel design. Dit zorgt ervoor dat de hiel goed en zacht omsloten wordt zonder veel extra materiaal toe te voegen. Ook de bekende 860-serie is nu lid van de Fresh Foam-familie. Dit iconische foam van New Balance staat voor lichtgewicht, fijne demping en voldoende responsiviteit om jou door je kilometers te laten vliegen. De Blown Rubber-slijtzool maakt de schoenen duurzaam. De groeven over de lengte zijn zo geplaatst dat je afwikkeling goed begeleid wordt. De groef in de lengte zorgt dat de ondersteuning aan de mediale kant van je voet tot zijn recht komt.

€ 124.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Hierro v5 Heren

De New Balance Fresh Foam Hierro v5 voor heren zijn comfortabele trailschoenen. Het bovenwerk is van mesh wat zorgt voor een hoog ademend vermogen. De rand rond de tenen is verstevigd met een dun laagje rubber zodat je voeten goed beschermd blijven. In de nieuwe versie van de Hierro is ook weer het beroemde Fresh Foam materiaal gebruikt. Waar de v4 de tussenzool uit delen heeft opgebouwd, heeft de v5 een doorlopende tussenzool van dit responsieve schuim. Dit zorgt voor een soepele afwikkeling en goede ondersteuning tijdens het hardlopen. De Vibram slijtzool heeft strategisch geplaatste noppen om het Fresh Foam beter tot zijn recht te laten komen. De noppen zijn in verschillende richtingen gevormd zodat je tijdens je gehele run de beste grip en stabiliteit behoudt.

€ 111.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam 880v10 Dames

De New Balance Fresh Foam 880v10 voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. De tiende versie van deze bekende hardloopschoen is toegevoegd aan de Fresh Foam familie. De Fresh Foam X tussenzool zorgt voor demping zonder te verliezen op ondersteuning. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het bovenwerk is van ademend Hypoknit-materiaal. Dit materiaal is lichtgewicht en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk is op strategische plekken verstevigd voor extra ondersteuning. De hielkap en kraag zijn met dikker materiaal aangezet om de hiel te omsluiten en te beschermen.De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Tempo Dames

De New Balance Fresh Foam Tempo voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze neutrale schoenen zijn gemaakt om snellere lange afstanden te lopen. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het Fresh Foam X materiaal zorgt voor een goede demping bij iedere stap. Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh. Dit houdt de schoenen ademend. Rond de middenvoet zijn de schoenen iets verstevigd. De hielkap heeft een versteviging van TPU-plastic aan de buitenkant. Zo omsluiten de schoenen je voeten volledig voor extra bescherming en ondersteuning. De Blown Rubber slijtzool bestaat uit drie delen waardoor de afwikkeling van de voet zo soepel mogelijk gaat ongeacht je loopstijl. De print in de zool is ontworpen om de druk goed te verdelen. De New Balance Fresh Foam Tempo wordt gezien als de opvolger gezien van de Fresh Foam Zante Pursuit.

€ 97.46

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Tempo Kinderen

De New Balance Fresh Foam Tempo voor kinderen zijn comfortabele hardloopschoenen. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het Fresh Foam X materiaal zorgt voor een goede demping bij iedere stap. Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh. Dit houdt de schoenen ademend. Rond de middenvoet zijn de schoenen iets verstevigd. De hielkap heeft een versteviging van TPU-plastic aan de buitenkant. Zo omsluiten de schoenen je voeten volledig voor extra bescherming en ondersteuning. De Blown Rubber slijtzool bestaat uit drie delen waardoor de afwikkeling van de voet zo soepel mogelijk gaat ongeacht je loopstijl. De print in de zool is ontworpen om de druk goed te verdelen.

€ 56.21

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Tempo Heren

De New Balance Fresh Foam Tempo voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze neutrale schoenen zijn gemaakt om snellere lange afstanden te lopen. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het Fresh Foam X materiaal zorgt voor een goede demping bij iedere stap. Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh. Dit houdt de schoenen ademend. Rond de middenvoet zijn de schoenen iets verstevigd. De hielkap heeft een versteviging van TPU-plastic aan de buitenkant. Zo omsluiten de schoenen je voeten volledig voor extra bescherming en ondersteuning. De Blown Rubber slijtzool bestaat uit drie delen waardoor de afwikkeling van de voet zo soepel mogelijk gaat ongeacht je loopstijl. De print in de zool is ontworpen om de druk goed te verdelen. De New Balance Fresh Foam Tempo wordt gezien als de opvolger gezien van de Fresh Foam Zante Pursuit.

€ 97.46

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam 1080v10 Dames

De New Balance Fresh Foam 1080v10 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De tiende versie van deze populaire hardloopschoenen zijn weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De belangrijkste verandering is het lichtere gewicht van de schoen dankzij het verbeterde Fresh Foam X. Het nieuwe Hypoknit 2.0-bovenwerk omsluit je voeten en heeft een betere pasvorm. Het bovenwerk bevat verschillende zones met ieder zijn eige materiaal. Zo is bij de tenen stretchstof verwerkt. Het borduursel bij de middenvoet is niet alleen decoratief maar zorgt ook voor extra versteviging en steun tijdens het hardlopen. De Fresh Foam 1080v9 had een gedeeltelijke bootie-constructie. Bij de v10 heeft New Balance een volledige bootie-constructie ontwikkeld. Samen met het vernieuwde hielstuk, de UltraHeel met memory foam, zorgt dit voor een optimale pasvorm. De nieuwe Fresh Foam 1080v10 bevat een Fresh Foam X-tussenzool. Dit vernieuwde Fresh Foam-materiaal voelt zachter aan, terwijl het meer energie teruggeeft tijdens het hardlopen. Doordat de tussenzool meer lazer incisies bevat, kan de tussenzool meer demping geven. Om toch de gewenste steun en lichte stabiliteit te geven, zijn aan de binnenzijde van de tussenzool verstevigingen toegevoegd. Ook de slijtzool heeft een update gekregen. Onder de tenen en de hiel is Endurance-rubber verwerkt. Dit materiaal is zeer slijtvast en verwerkt onder de delen van de voet die overwegend de meeste impact te verwerken krijgen. Onder de middenvoet is EVA-materiaal met strategisch geplaatste groeven verwerkt. Dit materiaal is flexibel en zorgt voor grip en een gemakkelijke afwikkeling. Onder de voorvoet zit tenslotte het Blown Rubber-materiaal wat we kennen uit de 1080v9. Dit materiaal heeft een ander patroon gekregen voor meer grip. De slijtzool is licht gebogen. Bij New Balance noemen ze dit ‘rocker’, dit betekent dat de zool meebeweegt bij het afwikkelen van de voeten. Zo blijft de schoen responsief met goede demping.

€ 143.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Vongo v4 Dames

De New Balance Fresh Foam Vongo v4 voor dames zijn antipronatieschoenen. De opvolger van de Vongo v3 heeft een flexibel bovenwerk dat de voeten op comfortabele wijze omsluit. Toch zit het bovenwerk stevig genoeg om je een een stabiel gevoel te geven tijdens het hardlopen. De opnieuw ontworpen bootie geeft de voeten extra ondersteuning.De Fresh Foam-tussenzool over de gehele lengte van de schoenen zorgt voor constante demping tijdens het hardlopen, in combinatie met een veerkrachtig en comfortabel gevoel. De tussenzool heeft de vorm van een lichte helling waardoor een soepele voetafwikkeling wordt gestimuleerd. De strategisch geplaatste groeven in de slijtzool verhogen de stabiliteit.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam Vongo v4 Heren

De New Balance Fresh Foam Vongo v4 voor heren zijn antipronatieschoenen. De opvolger van de Vongo v3 heeft een flexibel bovenwerk dat de voeten op comfortabele wijze omsluit. Toch zit het bovenwerk stevig genoeg om je een een stabiel gevoel te geven tijdens het hardlopen. De opnieuw ontworpen bootie geeft de voeten extra ondersteuning.De Fresh Foam-tussenzool over de gehele lengte van de schoenen zorgt voor constante demping tijdens het hardlopen, in combinatie met een veerkrachtig en comfortabel gevoel. De tussenzool heeft de vorm van een lichte helling waardoor een soepele voetafwikkeling wordt gestimuleerd. De strategisch geplaatste groeven in de slijtzool verhogen de stabiliteit.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 1500v6 Heren

De New Balance 1500v6 voor heren zijn comfortable, antipronatie wedstrijdschoenen. De vernieuwde versie van de 1500 serie is ontworpen voor het lopen van snelle tempo's en wedstrijden. Het bovenwerk is vernieuwd, waardoor het gewicht van de schoen is afgenomen. De hardloopschoenen zijn licht van gewicht en bieden lichte ondersteuning voor pronerende lopers. Het vernieuwde bovenwerk bevat een naadloos ontwerp wat de omsluit als een sok. Er is gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen en de FantomFit overlays bieden een hoog ademend vermogen en vormen zich naar de voeten. De Meta-Lock Midfoot Wrap is een extra versteviging voor de middenvoet. Het biedt stabiliteit en structuur in het bovenwerk. De lichtgewicht REVlite-tussenzool biedt veel demping en een hoge energieteruggave. Het dempingsmateriaal is zeer duurzaam en licht van gewicht. Het ondersteunt de voeten bij elke stap.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance 1400v6 Heren

De New Balance 1400v6 voor heren zijn comfortabele, neutrale wedstrijdschoenen. Deze lichtgewicht wedstrijdschoenen zijn zeer veelzijdig en zowel inzetbaar voor een 5 km run of een halve marathon. De nieuwe versie uit de 1400-serie heeft een vernieuwd bovenwerk gekregen. Het bovenwerk van Airmesh is zeer licht van gewicht en heeft een hoog ademend vermogen. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt verkoeling tijdens het lopen. De FantomFit-technologie biedt stabiliteit voor de middenvoet en geeft een zelfverzekerd gevoel.De REVlite-tussenzool zagen we ook in de 1400v5 en is meegenomen naar de 1400v6. Het REVlite foam biedt comfortabele demping, maar geeft vooral een responsief gevoel. Het is een iets stijver foam, speciaal ontwikkeld voor de snellere schoenen van New Balance. De tussenzool geeft energie terug bij elke pas. Tevens biedt het comfortabele stabiliteit. De dichtheid in het foam verschilt van hak tot teen. Dit stimuleert de natuurlijke afwikkeling.

€ 97.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

New Balance Fresh Foam 1080v10 Heren

De New Balance Fresh Foam 1080v10 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De tiende versie van deze populaire hardloopschoenen zijn weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De belangrijkste verandering is het lichtere gewicht van de schoen dankzij het verbeterde Fresh Foam X. Het nieuwe Hypoknit 2.0-bovenwerk omsluit je voeten en heeft een betere pasvorm. Het bovenwerk bevat verschillende zones met ieder zijn eige materiaal. Zo is bij de tenen stretchstof verwerkt. Het borduursel bij de middenvoet is niet alleen decoratief maar zorgt ook voor extra versteviging en steun tijdens het hardlopen. De Fresh Foam 1080v9 had een gedeeltelijke bootie-constructie. Bij de v10 heeft New Balance een volledige bootie-constructie ontwikkeld. Samen met het vernieuwde hielstuk, de UltraHeel met memory foam, zorgt dit voor een optimale pasvorm. De nieuwe Fresh Foam 1080v10 bevat een Fresh Foam X-tussenzool. Dit vernieuwde Fresh Foam-materiaal voelt zachter aan, terwijl het meer energie teruggeeft tijdens het hardlopen. Doordat de tussenzool meer lazer incisies bevat, kan de tussenzool meer demping geven. Om toch de gewenste steun en lichte stabiliteit te geven, zijn aan de binnenzijde van de tussenzool verstevigingen toegevoegd. Ook de slijtzool heeft een update gekregen. Onder de tenen en de hiel is Endurance-rubber verwerkt. Dit materiaal is zeer slijtvast en verwerkt onder de delen van de voet die overwegend de meeste impact te verwerken krijgen. Onder de middenvoet is EVA-materiaal met strategisch geplaatste groeven verwerkt. Dit materiaal is flexibel en zorgt voor grip en een gemakkelijke afwikkeling. Onder de voorvoet zit tenslotte het Blown Rubber-materiaal wat we kennen uit de 1080v9. Dit materiaal heeft een ander patroon gekregen voor meer grip. De slijtzool is licht gebogen. Bij New Balance noemen ze dit ‘rocker’, dit betekent dat de zool meebeweegt bij het afwikkelen van de voeten. Zo blijft de schoen responsief met goede demping.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product