Mizuno Wave Skyrise Amsterdam Unisex

De Mizuno Wave Sky Rise Amsterdam voor zowel dames als heren zijn neutrale hardloopschoenen. Deze speciale Amsterdam-editie is een ode aan de TCS Amsterdam Marathon. Het kleurdesign is ontworpen door Pieter Ceizer, een Amsterdamse kunstenaar. De overgang van zomer naar herfst en hoe Amsterdam als het ware verkleurt en rust uitstraalt, inspireerde de kunstenaar voor het kleurontwerp.Het ademende AirMesh bovenwerk omsluit de voeten op een prettige wijze. De goede ventilatie voorkomt irritatie en oververhitting. Het hielstuk van de hardloopschoenen is iets dikker waardoor het goed beschermt.De tussenzool is gemaakt van X-POP. Dit nieuwe materiaal biedt meer demping en verbeterde duurzaamheid vanuit de tussenzool. Daarnaast zorgt de X-POP technologie voor verhoogde energieteruggave.Mizuno heeft vorig seizoen een nieuwe zool ontwikkeld dat de naam Foam Wave heeft gekregen. De slijtzool is opgebouwd uit twee delen met ieder een eigen stijfheid. Hierdoor staat de Foam Wave technologie in zijn geheel voor ultieme demping zonder stabiliteit te verliezen.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Aero 18 Heren

De Mizuno Wave Aero 18 zijn snelle wedstrijdschoenen voor heren. Deze hardloopschoenen hebben een dun en licht DynamotionFit bovenwerk. Dit materiaal omsluit je voeten goed zodat het contact met de zool optimaal blijft. Het bovenwerk ademt om oververhitting tegen te gaan. De Wave Aero 18 heeft een nieuwe tussenzool gekregen. Het revolutionaire Enerzy materiaal is gecombineerd met de Wave-plate technologie. Dit zit bij deze wedstrijdschoenen voornamelijk in de voorvoet. Dit maakt de energieteruggave optimaal tijdens hoge tempo's. De slijtzool is minimalistisch gehouden zodat dit de schoenen niet verzwaart. De zool is gemaakt van duurzaam materiaal zodat de schoenen langer meegaan. Het rubber wat Mizuno hiervoor gebruikt is buigzaam zodat je tussenzool goed zijn werk kan doen tijdens race day.

€ 118.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider 24 Jr Kinderen

De Mizuno Wave Rider 24 voor kinderen zijn comfortabele hardloopschoenen. Het is alweer de 24ste versie van dit populaire model van Mizuno. Het bovenwerk van Engineered Mesh ademt en voelt licht aan. Samen met de rond gevormde tongconstructie omsluit het je voeten. Het hielstuk is zacht en comfortabel. In de tussenzool is de iconische Wave-plaat verwerkt. Om deze plaat heen is een nieuw soort foam geplaatst. Het Mizuno Enerzy-materiaal maakt de tussenzool lichter en responsiever. Je kunt zo meer uit je runs halen zonder in te leveren op de bekende demping.

€ 62.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Creation 21 Heren

De Mizuno Wave Creation 21 zijn comfortabele hardloopschoenen voor heren. Het bovenwerk is van AIRmesh. Dit jacquard geweven mesh is dun en ademend. Hierdoor voelt de voorvoet licht aan en raken je voeten niet oververhit De tussenzool is gemaakt met een variatie op de Wave-plaat. Bij Mizuno wordt dit een Infinitywave-plate genoemd vanwege de vorm welke op een lemniscaat (liggende 8) lijkt. Een symbool wat staat voor oneindigheid. Deze vorm zorgt voor exceptionele demping en geeft je een hoop energie terug. De slijtzool draagt bij aan de verdeling van de energie welke vrijkomt bij het landen. Je hebt grip op de plekken waar je het het meeste nodig hebt.

€ 189.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider Neo Dames

De Mizuno Wave Rider Neo voor dames zijn lichte hardloopschoenen. De Wave Rider Neo is de lichtere, gestroomlijnde versie van de Wave Rider 24. Het bovenwerk van AIRMesh heeft een hoog ademend vermogen. De tong en het bovenwerk bestaan uit één geheel. Deze zogenaamde bootie-constructie omsluit je voet als een sok. De hielkap is verhoogd zodat de schoenen met je meebewegen. De nieuwe Enerzy Foam-technologie zit bij deze hardloopschoenen over de gehele tussenzool. Dit materiaal geeft je meer demping. Samen met de Wave-plaat maakt dit de schoen responsief zonder te verzwaren. Bij de hiel zit nog een extra stukje Enerzy Foam onder de Wave-plaat wat de demping vergroot voor haklanders en de afwikkeling stimuleert. De slijtzool is gemaakt met G3-rubber. Dit is een duurzaam, sterk materiaal wat met name de voorvoet beschermd van snelle slijtage. Bij het afzetten ervaar je goede grip en stabiliteit.

€ 169.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Inspire 14 Dames

De Mizuno Wave Inspire 14 voor dames zijn antipronatieschoenen. De schoenen zorgen voor stabiliteit bij gemiddelde overpronatie en bieden een zeer comfortabel gevoel tijdens het hardlopen. De vernieuwde Couldwave-technologie zorgt voor een stabiel en responsief gevoel. De Cloudwave demping zorgt, in combinatie met de U4ic en U4icX-componenten in de tussenzool, voor een zacht en zeer comfortabel gevoel. Daarnaast zorgt de Cloudwave-technologie voor stabiliteit bij overpronatie. Het vernieuwde mesh bovenwerk zorgt voor meer ventilatie en ook de binnenkant van de schoen is vernieuwd en nog zachter en comfortabeler geworden. De Dynamotion Fit in het bovenwerk houdt de voeten goed op hun plaats. En de SmoothRide slijtzool zorgt voor een goede afwikkeling van de voeten.

€ 103.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky Neo Dames

De Wave Sky Neo voor dames zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. Het WaveKnit bovenwerk is gemaakt uit één stuk waardoor het voelt alsof je een sok draagt. Het materiaal ademt en voelt licht aan. De tussenzool bestaat uit twee delen welke gevormd zijn naar de Foam Wave technologie. Deze technologie staat voor stabiliteit en demping. Het nieuwe Enerzy Foam speelt hierbij een grote rol. Het maakt de schoen zacht voor een ideale demping maar ook zeer responsief. De slijtzool is van X10-rubber. Dit rubber is gebaseerd op koolstof en daardoor zeer duurzaam. Het patroon van de slijtzool is zo geplaatst dat je goede grip ervaart bij elke stap. De groeven in de voorvoet dragen bij aan een goede afwikkeling. Zo kun je optimaal gebruik maken van de responsiviteit.

€ 199.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Inspire 15 Dames

De Mizuno Wave Inspire 15 voor dames zijn comfortable antipronatieschoenen. De vernieuwde Wave Inspire 15 is de nieuwste versie van de Wave Inspire serie. De hardloopschoenen bieden veel comfort en stabiliteit voor licht pronerende lopers. Het vernieuwde bovenwerk is lichter geworden van gewicht, zonder daarbij stabiliteit of comfort in te leveren. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze en heeft een hoger ademend vermogen dan zijn voorganger. De Dynamotion Fit-technologie in het bovenwerk biedt een persoonlijke pasvorm. Het bovenwerk beweegt mee met de voeten en biedt zo extra comfort. De U4ic-tussenzool is licht van gewicht en biedt effectieve demping. Tevens biedt het materiaal een hoge energieteruggave. De Wave-technologie verdeeld de druk tijdens de schokabsorptie over de voeten. De voeten worden tijdens de afwikkeling effectief ondersteund. Het verstevigde hielstuk omsluit de hiel en biedt meer stabiliteit. De Smoothride-technologie in de slijtzool stimuleert de natuurlijke afwikkeling en geeft veel gevoel met de ondergrond.

€ 112.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky Neo Heren

De Wave Sky Neo voor heren zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. Het WaveKnit bovenwerk is gemaakt uit één stuk waardoor het voelt alsof je een sok draagt. Het materiaal ademt en voelt licht aan. De tussenzool bestaat uit twee delen welke gevormd zijn naar de Foam Wave technologie. Deze technologie staat voor stabiliteit en demping. Het nieuwe Enerzy Foam speelt hierbij een grote rol. Het maakt de schoen zacht voor een ideale demping maar ook zeer responsief. De slijtzool is van X10-rubber. Dit rubber is gebaseerd op koolstof en daardoor zeer duurzaam. Het patroon van de slijtzool is zo geplaatst dat je goede grip ervaart bij elke stap. De groeven in de voorvoet dragen bij aan een goede afwikkeling. Zo kun je optimaal gebruik maken van de responsiviteit.

€ 199.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Prodigy 3 Dames

De Mizuno Wave Prodigy 3 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. Het bovenwerk is van vernieuwd AIRmesh materiaal. Dit is ademend en houdt je voeten koel. In de prodigy 2 was een deel van de voorvoet met dit materiaal gemaakt maar bij de derde versie is de gehele voorvoet van dit mesh. Dit maakt de schoenen iets lichter dan zijn voorganger. In de tussenzool van deze hardloopschoenen zit de iconische Wave-plaat verwerkt. Deze technologie zorgt dat de druk welke vrijkomt bij het landen, wordt verdeeld over de voet. Ook krijg je veel energie terug door het U4icX-foam wat om de plaat heen zit. De slijtzool is van X10-rubber wat gebaseerd is op koolstof. Het maakt de slijtzool zeer duurzaam. De vorm van de slijtzool draagt bij aan de gehele stabiliteit van de schoenen en werkt samen met de tussenzool om het meeste uit je training te halen.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider Neo Heren

De Mizuno Wave Rider Neo voor heren zijn lichte hardloopschoenen. De Wave Rider Neo is de lichtere, gestroomlijnde versie van de Wave Rider 24. Het bovenwerk van AIRMesh heeft een hoog ademend vermogen. De tong en het bovenwerk bestaan uit één geheel. Deze zogenaamde bootie-constructie omsluit je voet als een sok. De hielkap is verhoogd zodat de schoenen met je meebewegen. De nieuwe Enerzy Foam-technologie zit bij deze hardloopschoenen over de gehele tussenzool. Dit materiaal geeft je meer demping. Samen met de Wave-plaat maakt dit de schoen responsief zonder te verzwaren. Bij de hiel zit nog een extra stukje Enerzy Foam onder de Wave-plaat wat de demping vergroot voor haklanders en de afwikkeling stimuleert. De slijtzool is gemaakt met G3-rubber. Dit is een duurzaam, sterk materiaal wat met name de voorvoet beschermd van snelle slijtage. Bij het afzetten ervaar je goede grip en stabiliteit.

€ 169.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky 4 Dames

De Mizuno Wave Sky 4 zijn comfortabele, all-round hardloopschoenen voor heren. Het Aerohug bovenwerk omsluit je voeten zodat je schoen het werk kan doen tijdens je lange runs. Het materiaal is ademend en licht en draagt bij aan stabiliteit. De tussenzool was bij de Wave Sky 3 al flink veranderd door het gebruik van het X-POP materiaal en de Foam Wave. Bij de vierde versie is hier nog een technologie aan toegevoegd genaamd Enerzy Foam. Dit nieuwe schuim is zacht en maakt de schoen comfortabel met een fijne demping. Ook is Enerzy zeer responsief zodat je meer energie terugkrijgt bij elke stap. De slijtzool is gemaakt met het vertrouwde X10 materiaal. Dit rubber is gemaakt op basis van koolstof en is daarom duurzaam. De vorm van de slijtzool draagt bij aan de stabiliteit en de grip.

€ 148.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky 4 Heren

De Mizuno Wave Sky 4 zijn comfortabele, all-round hardloopschoenen voor heren. Het Aerohug bovenwerk omsluit je voeten zodat je schoen het werk kan doen tijdens je lange runs. Het materiaal is ademend en licht en draagt bij aan stabiliteit. De tussenzool was bij de Wave Sky 3 al flink veranderd door het gebruik van het X-POP materiaal en de Foam Wave. Bij de vierde versie is hier nog een technologie aan toegevoegd genaamd Enerzy Foam. Dit nieuwe schuim is zacht en maakt de schoen comfortabel met een fijne demping. Ook is Enerzy zeer responsief zodat je meer energie terugkrijgt bij elke stap. De slijtzool is gemaakt met het vertrouwde X10 materiaal. Dit rubber is gemaakt op basis van koolstof en is daarom duurzaam. De vorm van de slijtzool draagt bij aan de stabiliteit en de grip.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Hayate 6 Dames

De Mizuno Wave Hayate 6 voor dames zijn comfortabele trailschoenen. De nieuwste versie van de Hayate serie is ontworpen voor het lopen van snelle tempo's tijdens het lopen van trails. De trailschoenen zijn zeer licht van gewicht, maar bieden ook effectieve bescherming en grip. Het vernieuwde Mesh-bovenwerk is lichter geworden en beweegt met de voeten mee. De Dynamotion Fit-technologie biedt een persoonlijke pasvorm en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Ook heeft het vernieuwde bovenwerk een hoger ademend vermogen en veel flexibiliteit. De Wave-tussenzool biedt veel demping en comfort. De ESS Rock Plate in de voorvoet biedt effectieve bescherming tegen rotsen en stenen. De Michelin Rubber-slijtzool biedt zeer veel grip tijdens het klimmen en veel demping en tractie tijdens het dalen. De slijtzool is duurzamer en beschikt voor het lopen van trails met verschillende ondergronden.

€ 124.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Prodigy 3 Heren

De Mizuno Wave Prodigy 3 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Het bovenwerk is van vernieuwd AIRmesh materiaal. Dit is ademend en houdt je voeten koel. In de prodigy 2 was een deel van de voorvoet met dit materiaal gemaakt maar bij de derde versie is de gehele voorvoet van dit mesh. Dit maakt de schoenen iets lichter dan zijn voorganger. In de tussenzool van deze hardloopschoenen zit de iconische Wave-plaat verwerkt. Deze technologie zorgt dat de druk welke vrijkomt bij het landen, wordt verdeeld over de voet. Ook krijg je veel energie terug door het U4icX-foam wat om de plaat heen zit. De slijtzool is van X10-rubber wat gebaseerd is op koolstof. Het maakt de slijtzool zeer duurzaam. De vorm van de slijtzool draagt bij aan de gehele stabiliteit van de schoenen en werkt samen met de tussenzool om het meeste uit je training te halen.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider 24 Dames

De Mizuno Wave Rider 24 voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. Het is alweer de 24ste versie van dit populaire model van Mizuno. Het bovenwerk van Engineered Mesh ademt en voelt licht aan. Samen met de rond gevormde tongconstructie omsluit het je voeten. Het hielstuk is zacht en comfortabel. In de tussenzool is de iconische Wave-plaat verwerkt. Om deze plaat heen is een nieuw soort foam geplaatst. Het Mizuno Enerzy-materiaal maakt de tussenzool lichter en responsiever. Je kunt zo meer uit je runs halen zonder in te leveren op de bekende demping. De slijtzool is niet veel veranderd ten opzichte van de Wave Rider 23. Het U4ic-rubber is strategisch geplaatst zodat de schoenen duurzaam zijn maar niet verzwaard worden. Hierdoor kun je meer halen uit de afwikkeling van je voeten.

€ 126.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky 2 Dames

De Mizuno Wave Sky 2 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen hebben maximum cushioning en voelen zeer comfortabel aan. Daarnaast geven de schoenen een licht en direct gevoel tijdens het hardlopen. Door de versteviging in de hielkap, bieden de schoenen extra stabiliteit. De nieuwe AeroHug-technologie in de midvoet van de schoenen omsluit de voeten op comfortabele wijze en geeft een zacht en comfortabel gevoel. Het bovenwerk van de schoenen is voorzien van engineered mesh. Dit materiaal heeft een hoog ademend vermogen en houdt de voeten op hun plaats tijdens het hardlopen.Bij de tong en om de voet heen is extra cushioning toegevoegd, hierdoor voelen de schoenen nog zachter aan. Tegelijkertijd is de Mizuno Wave Sky 2 een responsieve hardloopschoen door de CloudWave technologie die in de middenzool is verwerkt.

€ 136.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider 23 (Wide) Heren

De Mizuno Wave Rider 23 (Wide) voor heren zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. De hardloopschoenen zijn ontwikkeld om je voeten koel te houden en hierdoor je hardloopprestaties te verhogen. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh materiaal. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen waardoor je voeten koel blijven. De Dynamotion Fit technologie omsluit je voeten op een prettige wijze en zorgt daardoor voor een goede pasvorm.De tussenzool van de Mizuno Wave Rider 23 is ontwikkeld met Mizuno's Wave dempingstechnologie. Deze technologie zorgt voor een optimale demping bij elke stap. Naast dat de tussenzool veel responsiviteit biedt, geeft het je ook de nodige stabiliteit. In de tussenzool is Mizuno's Intercool technologie verwerkt. Intercool gaat warmte- en vochtopbouw in de hardloopschoenen tegen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het volledig ventilatiesysteem dat in de tussenzool is opgenomen.De slijtzool is ten opzichte van de Wave Rider 22 niet veel veranderd. De zool is flexibel en biedt veel duurzaamheid.

€ 112.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Prophecy 9 Heren

De Mizuno Wave Prophecy 9 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen voor heren. Deze schoenen zijn ontworpen om je de ultieme demping en energieteruggave te geven ongeacht het aantal kilometers dat je rent. De Infinity Wave-plaat is hierin de hoofdrolspeler. Het AirMesh bovenwerk omsluit de bovenkant van je voeten. Zo blijven je voeten goed op hun plek. Het materiaal ademt wat zorgt voor een comfortabele run zonder oververhitting. De Infinity Wave-plaat en de SmoothRide pasvorm maken deze unieke hardloopschoenen geschikt voor het lopen van lange afstanden.

€ 206.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Duel Heren

De Mizuno Wave Duel voor heren zijn wedstrijdschoenen voor snelle hardlopers. De Mizuno Wave technologie zorgt voor een hoge energieteruggave waardoor je vooruit gestuwd wordt. Daarnaast zorgt deze tussenzool voor veel stabiliteit en demping. Het bovenwerk is dun en licht. Daarnaast is het materiaal van mesh wat zorgt voor een hoog ademend vermogen. Je voeten worden goed op hun plaats gehouden en irritatie wordt voorkomen. De slijtzool heeft een geometrisch patroon voor meer grip. Deze schoenen zijn ideaal voor snelle langeafstandslopers.

€ 104.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product