Maurten Drink Mix 320

De Maurten Drink Mix 320 is een portie verpakking sportdrank die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. De sportdrank is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie. Één zakje Maurten Drink Mix 320 is ontworpen om geconsumeerd te worden met 500 ml water. Zo blijf je gehydrateerd en krijg je direct energie binnen. De Hydrogel-technologie in de sportdrank van Maurten zorgt ervoor, dat de sportdrank direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekerd, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen. Eigenschappen: 79 gram koolhydraten per zakjeInhoud per zakje: 80 gramLevert snel energieHydrogel-technologie zorgt voor gemakkelijke opname van voedingstoffen Waarom zou ik deze sportdrank nemen? Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden en het waarborgen van je koolhydraat reserves levert de sportdrank snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd. Aanbevolen gebruik: Om de Hydrogel-technologie te activeren, is het belangrijk om de ratio van water en Drink Mix 320 goed te mixen. Gebruik dus 500 ml water voor een zakje van 80 gram. Voor optimale werking van de gel, kun je de sportdrank het beste enkele minuten voor of na je training of run consumeren. De sportdrank kan ook tijdens je run ingenomen worden, maar moet dus wel gemixt worden met water.

€ 3.50

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

Maurten Mix Box

De Maurten Mix Box is een multipack met verschillende sportvoeding van Maurten, inclusief een drinkbidon. In de box vind je de meest populaire producten van Maurten. Zo bevat de Mix Box de Drink Mix 320, de Drink Mix 160, de Gel 100, Gel 100 Caf 100 en een bidon van Maurten. De box is samengesteld om jou tijdens je trainingen in aanloop van je topprestatie te voorzien van de juiste energie en voedingsstoffen. De sportdranken en sportgels zijn zeer licht verteerbaar en zorgen voor een snelle levering van koolhydraten voor energie. Je drinkt de Drink Mix met water of de sportgels vanuit de verpakking. De speciale Hydrogel-technologie in de sportvoeding zorgt ervoor, dat de sportvoeding direct naar Hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De Hydrogel verzekert dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen. Eigenschappen: De sportdranken en -gels leveren snel energie Zonder toegevoegde smaak- of zoetstoffen Gemaakt van natuurlijke stoffen Hydrogel-technologie zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen Inhoud per Mix Box: 3 x Drink Mix 320 6 x Drink Mix 160 6 x Gel 100 6 x Gel 100 Caf 100 1 x een 500 ml bidon met het Maurten-logo

€ 58.95

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

Maurten Drink Mix 160

De Maurten Drink Mix 160 is een portie verpakking sportdrank die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. De sportdrank is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie. Één zakje Maurten Drink Mix 160 is ontworpen om geconsumeerd te worden met 500 ml water. Zo blijf je gehydrateerd en krijg je direct energie binnen. De Hydrogel-technologie in de sportdrank van Maurten zorgt ervoor, dat de sportdrank direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekerd, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen. Eigenschappen: 39 gram koolhydraten per zakjeInhoud per zakje: 40 gramLevert snel energieHydrogel-technologie zorgt voor gemakkelijke opname van voedingstoffen Waarom zou ik deze sportdrank nemen? Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden en het waarborgen van je koolhydraat reserves levert de sportdrank snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd. Aanbevolen gebruik: Om de Hydrogel-technologie te activeren, is het belangrijk om de ratio van water en Drink Mix 160 goed te mixen. Gebruik dus 500 ml water voor een zakje van 40 gram. Voor optimale werking van de gel, kun je de sportdrank het beste enkele minuten voor of na je training of run consumeren. De sportdrank kan ook tijdens je run ingenomen worden, maar moet dus wel gemixt worden met water.

€ 2.50

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

Maurten Gel 100

De Maurten Gel 100 is een portie verpakking sportgel die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. De gel is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie. Maurten Gel 100 is de eerste gel ter wereld die geproduceerd is op basis van de Hydrogel-technologie. De Hydrogel-technologie in de gel van Maurten zorgt ervoor, dat de sportgel direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekert, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen. Eigenschappen: 25 gram koolhydraten per gelInhoud per gel: 40 gramLevert snel energieGemakkelijk mee te nemenHydrogel-technologie zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen Waarom zou ik deze gel nemen? Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden het en waarborgen van je koolhydraat reserves levert de gel snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd. Aanbevolen gebruik: Je kunt een Maurten Gel 100 Sportgel innemen net voor, tijdens of direct na je training of run. Het wordt aanbevolen één tot maximaal drie gels per uur te consumeren. De gels kunnen gemakkelijk worden meegenomen in een zak of in een belt.

€ 3.50

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

Maurten Gel 100 CAF 100

De Maurten Gel 100 CAF 100 is een portie verpakking sportgel die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. Deze speciale gel combineert Maurten's innovatieve Hydrogel-technologie met de kracht van cafeïne. De Gel is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie, met name door de extra toevoeging van cafeïne. Cafeïne smaakt iets bitter, waardoor er vaak zoetstoffen aan sportgels en sportdranken worden toegevoegd. Maurten omzeilt dit probleem met hun Hydrogel Technology. Ze hebben deze technologie zo ingezet, dat de matrix die de koolhydraatmix inkapselt sterk genoeg is en voldoende dichtheid heeft om ook de cafeïne in te kapselen. Hierdoor geeft de Gel 100 CAF 100 veel energie zonder de toevoeging van extra zoetstoffen. Ook wordt de bittere smaak van cafeïne hierdoor vermindert. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van toegevoegde cafeïne. De Hydrogel-technologie in de gel van Maurten zorgt ervoor, dat de sportgel direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekert, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen. Eigenschappen: Levert snel veel energie door de toevoeging van cafeïneZonder toegevoegde smaak- of zoetstoffenGemaakt van natuurlijke stoffenHydrogel-technologie zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen. Waarom zou ik deze gel nemen? Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden en voor het waarborgen van je koolhydraat reserves levert de gel snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd. Aanbevolen gebruik: Je kunt een Maurten Gel 100 CAF 100 innemen net voor, tijdens of direct na je training of run. Het wordt aanbevolen één tot twee gels per uur te consumeren. De gels kunnen gemakkelijk worden meegenomen in een zak of in een belt.

€ 3.75

Meerinformatie

Running Sport Voeding
Product
 

Maurten Water Bottle

De Maurten Water Bottle is een handige bidon om te gebruiken tijdens je trainingen. De bidon heeft een goede grip en is gemakkelijk vast te houden. Tevens is het ventiel lekvrij. Je kunt de bidon ideaal gebruiken om de Maurten Drink Mix in te mixen. Eigenschappen: Goede grip Inhoud: 500ml Lekvrij ventiel

€ 4.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product