FlipBelt Bib Attachers

De FlipBelt Bib Attachers zijn speciaal ontworpen om je startnummer aan je FlipBelt te bevestigen. De Bib Attachers zijn gemakkelijk te bevestigen en ideaal te gebruiken tijdens een race. Hierdoor zijn gaten door het gebruik van spelden verleden tijd!Eigenschappen:Gemakkelijk te bevestigenIdeaal te gebruiken in combinatie met de FlipBelt

€ 5.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Zipper

De FlipBelt Zipper is een eenvoudig maar revolutionair product om spullen mee te nemen. De belt heeft meerdere openingen waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Eén van die openingen heeft een rits, om te zorgen voor optimale veiligheid van je spullen. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. De FlipBelt Zipper is breder dan de normale versie en biedt ruimte voor grotere smartphones. Groot genoeg om ook je paspoort erin mee te nemen, handig als je bijvoorbeeld op reis gaat. U plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat u bijna niet in de gaten heeft dat u hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers. De belt heeft een gewicht van slecht 3 gram en kunt u zo strak dragen dat u hem zelfs om kunt onder uw kleding tijdens het uitgaan. Eigenschappen: Meerdere openingen op hele riem Haakje om sleutels vast te maken Vak met rits Geen gespen die ongemakkelijke wrijving veroorzaken Wasbaar in de machine & droger Geweldig voor het houden van medicatie op de weg. Inhalers , insulinepompen , EpiPens , enz. ..

€ 37.50

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Reflective

De FlipBelt Reflective is een eenvoudig maar revolutionair product om spullen mee te nemen. De belt heeft meerdere openingen waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. Voorzien van reflecterende elementen helemaal rondom. Zo bent u in het donker goed zichbaar vanaf alle kanten. U plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat u bijna niet in de gaten heeft dat u hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers. De belt heeft een gewicht van slecht 3 gram en kunt u zo strak dragen dat u hem zelfs om kunt onder uw kleding tijdens het uitgaan. Eigenschappen FlipBelt Meerdere openingen op hele riem Haakje om sleutels vast te maken Reflecterende elementen Geen gespen die ongemakkelijke wrijving veroorzaken Wasbaar in de machine & droger Geweldig voor het houden van medicatie op de weg. Inhalers , insulinepompen , EpiPens , enz. ..

€ 37.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Heupband

De FlipBelt is een eenvoudig maar revolutionair product om spullen mee te nemen. De belt heeft meerdere openingen waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. U draait de riem van binnen naar buiten en daarmee zit hij goed vergrendeld. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. U plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat u bijna niet in de gaten heeft dat u hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers. De belt heeft een gewicht van slecht 3 gram en kunt u zo strak dragen dat u hem zelfs om kunt onder uw kleding tijdens het uitgaan. Eigenschappen FlipBelt Meerdere openingen op hele riem Haakje om sleutels vast te maken Reflecterend logo Geen gespen die ongemakkelijke wrijving veroorzaken Wasbaar in de machine & droger Geweldig voor het houden van medicatie op de weg. Inhalers , insulinepompen , EpiPens , enz. .. Hoe werkt de Flipbelt:

€ 29.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product