Vision Fitness T600 Treadmill Loopband Gratis trainingsschema

De Vision Fitness T600 Treadmill is een loopband die staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. De T600 heeft een extreem robuust frame, een groot loopvlak en een sterkere motor dan de meeste andere loopbanden. Samen met het mooie ontwerp en grote LED display zorgen deze eigenschappen ervoor dat de T600 een goede keuze is voor iedere sporter.

Robuust frame met een sterke motor

De Vision Fitness T600 Treadmill is gemaakt voor intensief gebruik. Zowel thuis als in de sportschool. Om deze reden is het frame van de loopband erg stevig en heeft deze een ruim loopvlak van 56 x 155 cm. De motor is een 4,2 PS AC motor met dynamisch Responsive Drive System. Deze zorgt voor een soepele en betrouwbare hardloopervaring.

Snelheid, helling en programma's

Met de Vision Fitness T600 Loopband train je met snelheden van 0,8 km/u tot 22 km/u en met hellingen tot 15%. Ook kun je kiezen uit 9 trainingsprogramma's. Hiermee behaal je nóg sneller je beoogde doelen. De trainingsprogramma's zien er als volgt uit:
HandmatigIntervalDoel (tijd, afstand, calorieën)RandomHartslaggestuurd (doelhartslag, HR gewichtsverlies) inclusief BMI testFitnesstest
LED display
Aan de voorzijde van de loopband is een groot LED scherm bevestigd. Deze geeft je duidelijk inzicht in je tijd, tempo, helling, afstand, snelheid, level, calorieën, MET's en hartslag. Om je hartslag te meten, leg je je handen op de contactsensoren in de handgrepen. Het is ook mogelijk om een optionele borstband te gebruiken.

€ 4999.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Loopband
Product
 

Vision Fitness U60 Ergometer Hometrainer Gratis trainingsschema

De Vision Fitness U60 Ergometer Hometrainer is een kwalitatieve hometrainer met het klassieke design van Vision Fitness. Het apparaat beschikt over 12 trainingsprogramma's en 25 weerstandsniveaus waarmee je altijd stil traint.


Geluidsarm trainen
De U60 Hometrainer van Vision Fitness heeft een elektronisch gestuurd remsysteem die voor een stille en gelijkmatige beweging zorgt. Hierdoor ben je jezelf en anderen nooit tot last.


Ergonomisch verantwoord
Naast het feit dat je bewegingen stil en gelijkmatig zijn op de U60, zijn ze ook ergonomisch verantwoord. De hometrainer heeft een multipositionstuur waardoor je in iedere positie comfortabel traint. Daarnaast kun je het zadel in hoogte verstellen (15 hoogtes), zodat deze voor grote en kleine gebruikers toegankelijk is. Tot slot is de hometrainer voorzien van smart pedalen. Deze pedalen zijn zelfbalancerend en hebben verstelbare riempjes.


Trainen met programma's
Op de Vision Fitness U60 kun je zelf de weerstand instellen op 25 verschillende niveaus in stappen van 1 Watt. Een andere optie is om gebruik te maken van trainingsprogramma's. De U60 beschikt over 12 programma's:

HandmatigIntervalVetverbrandingRandomWattage (constant wattage, intervalwattage, bergwattage)Doel (tijdsdoel, afstandsdoel, calorieëndoel)Hartslag (HR gewichtsverlies, HR interval)

€ 1699.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Professionele fitnessapparatuur Profe
Product
 

Vision Fitness S60 Suspension Elliptical Crosstrainer Gratis trainingsschema

Met Vision Fitness S60 Suspension Elliptical is dé crosstrainer voor een full-body workout. Met de S60 train je op een aangename manier zonder je gewrichten te belasten. Daarnaast is hij erg duuzaam, stil en compact.

Suspension Design

De S60 crosstrainer beschikt over Suspension Technology. Deze technologie werkt zonder rollen en rails, met als gevolg dat het toestel buitengewoon compact, stil, onderhoudsarm en duurzaam is.

Ergonomisch trainen
Dankzij de vloeiende bewegingen en de beperkte pedaalafstand behouden je knieën en voeten een ergonomische houding, wat de kans op blessures verkleint. Daarnaast zorgt het voor een comfortabele training. Hierdoor is je training leuker en houd je deze langer vol.


25 Weerstandsniveaus en 12 trainingsprogramma's
De Vision Fitness S60 heeft 25 wattgestuurde weerstandsniveaus. (40 tot 250 Watt). Verder heb je via de console toegang tot 12 programma's:


Handmatig Interval Vetverbranding Random Wattage (constant wattage, intervalwattage, bergwattage) Doel (tijdsdoel, afstandsdoel, calorieëndoel) Hartslag (HR gewichtsverlies, HR interval)

LED scherm
De crosstrainer is voorzien van een LED scherm waarop je je prestaties bijhoudt. Hierop zie je de tijd, afstand, calorieën, snelheid, weerstand, level, UPM, MET's, wattage en hartslag. Je hartslag kun je meten via de contactsensoren in de handgrepen of met behulp van een borstband.

€ 3499.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Professionele fitnessapparatuur Profe
Product
 

Vision Fitness R60 Recumbent Bike Ligfiets Gratis trainingsschema

De Vision Fitness R60 Recumbent Bike is een perfecte ligfiets als het gaat om efficiënte training en maximaal comfort. De lage instap zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van deze ligfiets. Daarnaast biedt de R60 ultiem zitcomfort dankzij de meervoudig verstelbare zitting.


Comfortabel trainen
Op de R60 Recumbent Bike van Vision Fitness traint iedereen op een comfortabele manier. Om te beginnen is de instap geschikt voor iedereen, ook mensen die slecht ter been zijn. Een ander groot voordeel is de verstelbare zitting. Deze verplaats je over de aluminium rail en stel je in op 28 verschillende posities. Daarnaast is de zitting voorzien van een verstelbare lendesteun. Tot slot heet de ligfiets twee smart pedalen. Deze pedalen zijn zelfbalancerend en zijn voorzien van verstelbare veiligheidsriempjes.


Trainen met weerstanden en programma's
Met de Vision Fitness R60 Recumbent Bike train je op 25 verschillende weerstandsniveaus. Deze stel je in in stappen van 1 watt. Ook is het mogelijk om te trainen op basis van programma's. Hierbij heb je de keuze uit 12 opties:

Handmatig Interval Vetverbranding Random Wattage (constant wattage, intervalwattage, bergwattage) Doel (tijdsdoel, afstandsdoel, calorieëndoel) Hartslag (HR gewichtsverlies, HR interval)

LED Display
Deze ligfiets van Vision Fitness heeft een duidelijk LED display waarop je al je prestaties ziet. Denk aan tijd, afstand, calorieën, snelheid, weerstand, level, UPM, MET's, wattage en hartslag. Wil je je hartslag meten? Dan kan dit via de contactsensoren in de handgrepen naast de zitting. Het is ook mogelijk om een aparte hartslag borstband aan te schaffen.

€ 1999.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Ligfiets
Product