Toorx Bodypumpset 20 kg Halterset

De Toorx Body Pump set 20 kg is een goede set voor iedereen die met bodypump wil beginnen. 20 kg klinkt misschien niet zwaar maar de schijven zijn naar gewicht aan te passen, bij body pump ligt de nadruk op uithoudingsvermogen en het verbranden van energie, niet op kracht. Hoe langer je bezig bent, hoe zwaarder het gewicht aan voelt. Bodypump is niet de beste manier om heel gespierd te worden, maar wel een goede manier om een strak en fit lichaam te ontwikkelen. De stang is hol en daardoor geschikt voor zwaardere aerobic (pump) training.De rubberen schijven hebben een gat diameter van 30 mm en zijn overtrokken met rubber. De bodypumpschijven hebben twee handvatten om altijd makkelijk de schijven te pakken en te verwisselen.

De De Toorx Bodypumpset bestaat uit:
- 2x 5 kg zwarte halterschijven
- 2 x 1,25 kg grijze halterschijven
- 2 x 2,5 kg oranje halterschijven
- 1x bodypumpstang met foam coating (140 cm)
- 1 Set sluiters

€ 119.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Toorx Krachttraining Halterstang Halterset
Product
 

Toorx Bodypumpset 10 kg

De Toorx Bodypumpset - 10 kg is geschikt voor iedereen die graag een wat zwaardere aerobic of bodypump training doet. Door deze body pump set te gebruiken bouw je nog meer uithoudingsvermogen op en verbrand je extra energie. Bij body pump ligt de nadruk dan ook niet op kracht. Hoe langer je bezig bent, hoe zwaarde het gewicht aan voelt.

De bijgeleverde Toorx Bodypump Stang is hol en daardoor erg licht. Daarnaast heeft de stang een foam coating voor wat extra comfort. Verder bestaat de set uit vier halterschijven met een gewicht van 1,25 kg en 2,5 kg. Kortom: je kunt je training zo zwaar maken als je zelf wilt. Nog iets meer uitdaging? Ga dan voor de Toorx Bodypumpset van 20 kg. Eventuele extra halterschijven zijn ook optioneel bij te bestellen.

De Toorx Bodypumpset bestaat uit:
- 2 x 1,25 kg grijze halterschijven
- 2 x 2,5 kg oranje halterschijven
- 1x bodypumpstang met foam coating
- 1 set sluiters

€ 69.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Toorx Krachttraining Halterstang Halterset
Product
 

Iron Gym Verstelbare HalterSet Bodypump 20 kg 25 mm

De Iron Gym Adjustable Barbell set is een eenvoudige en zeer effectieve manier om uw hele lichaam te trainen.
U kan afzonderlijk trainen met de stang of op een bench.
De gewichten zijn makkelijk te wisselen door de gemakkelijke Spring Locks waardoor u de gewichten kunt loshalen of vastzetten in een handomdraai.
De Iron Gym Adjustable Barbell is perfect te gebruiken voor alle fitness niveaus!

U ontvangt:
* Stang (gewicht 1,8kg)
* Gewichten (2x 5kg / 2x 2,5kg / 2x 1,25kg)
* 2 Spring locks

Maximaal gewicht aan de stang 60kg, Diameter stang 25mm, lengte stang 1500mm

€ 79.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Iron Gym Krachttraining Halterstang Halterset
Product
 

Body Solid Olympische Halterset 140 kg

De Body-Solid Olympische Halterset is het ideale hulpmiddel voor een serieuze krachttraining. De metalen kern van de schijven sluit perfect aan op een olympische halterstang en maakt intensief gewichtheffen veilig en gemakkelijk. De schijven hebben een 'quad-grip', gemakkelijk vast te pakken en te gebruiken.

Deze Body-Solid Olympische Schijvenset wordt geleverd met een 50 mm olympische chroom halterstang en 2 veerclipsluiters. De chroom halterstang heeft aan beide kanten anti-slip handvaten.

De Body-Solid Olympische Schijvenset met Halterstang en Veerclipsluiters is verkrijgbaar in 3 verschillende gewichtsklasses:
140 KG, met de volgende schijven: 4 x 1,25 kg - 2 x 2,5 kg - 4 x 5 kg - 2 x 10 kg - 2 x 15 kg - 2 x 20 kg
200 KG, met de volgende schijven: 4 x 1,25 kg - 2 x 2,5 kg - 4 x 5 kg - 4 x 10 kg - 2 x 15 kg - 4 x 20 kg
250 KG, met de volgende schijven: 4 x 1,25 kg - 2 x 2,5 kg - 6 x 5 kg - 4 x 10 kg - 2 x 15 kg - 6 x 20 kg

€ 669.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Halterstang Halterset
Product
 

Gymstick Pump Set Roze 20 kg Met Online Trainingsvideo's

Bodypump is een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkelt om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden.Deze Halterset van Gymstick is ideaal om Bodypump op te pakken je kunt het nu gewoon thuis beoefenen in plaats van vast te zitten aan een duur sportschool abonnement. De set bevat een visueel work-out schema: een QR code die je kunt scannen om trainingsvideo's te zien die zijn samengesteld door personal trainers, met fitnessoefeningen voor thuis om je lichaam te vormen en te versterken. Dit visuele trainingsschema is een full-body work out. Je bent dus niet alleen bezig met je armen, maar gaat bijvoorbeeld ook je buikspieren trainen. De Gymstick Pump set bevat een 2,5 kg halterstang van 140 cm met twee veerclipsluiters, 2 vinyl schijven van 1,25kg, 2,5kg en 5 kg.
Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Bij de Gymstick Pump Set zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.

€ 119.90

Meerinformatie

Fitnessapparaat Gymstick Krachttraining Halterstang Halterset
Product
 

Loader Heavylifting Plate Loader Halterlifter Deadlift Jack

Deze Plate Loader van Loader Heavylifting is onmisbaar tijdens je krachttraining. Met behulp van de fitness loader kun je je focussen op de training zelf in plaats van kracht te verspillen bij het verwisselen van halterschijven. De loader is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle halterstangen met een maximaal gewicht van 450 kg. De deadlift jack zorgt ervoor dat je veilig en eenvoudig je krachttraining kunt starten.

Voordelen Plate Loader
Focus op krachttraining in plaats van op het verwisselen van halterschijven.Veilig, snel en eenvoudig halterschijven verwisselen.Licht en makkelijk mee te nemen.Geproduceerd van natuurlijk en duurzaam materiaal.Geschikt voor halters tot wel 450 kg.Onmisbaar voor professionele gewichtheffers.

Duurzaam materiaal

De loader is geproduceerd van duurzaam berken multiplex. Hierdoor is de loader geschikt voor zware olympische halterstangen. De loader heeft een maximale belastbaarheid van 450 kg en is geschikt voor professioneel gebruik. De loader weegt maar 790 gram doordat hij geproduceerd is van berken multiplex. De afmetingen van de loader zijn 47 x 19.5 x 1.8 cm. Je kunt hem dus makkelijk meenemen naar je sportschool.

€ 39.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Loader Heavylifting Krachttraining Halterstang Halterset
Product