VirtuFit Opbergrek voor Verstelbare Dumbell Sets

Met het VirtuFit Opbergrek voor Verstelbare Dumbbell heb jij je dumbells altijd binnen handbereik. Dat betekent nooit meer bukken met een zwaar gewicht in je handen aan het begin of einde van een oefening. Hierdoor belast je je rug minder en voorkom je onnodige blessures. Daarnaast voorkomt het dumbbell opbergrek dat jij energie verspilt tussen je oefeningen door, waardoor je optimaal herstelt tijdens je rustperiodes.

De VirtuFit Verstelbare Dumbbell Set Houder

Het VirtuFit Opbergrek voor Verstelbare Dumbbell Sets is een functionele toevoeging voor je verstelbare VirtuFit dumbbell sets. Deze dumbbell houder is perfect afgestemd op de halters, die eenvoudig te monteren zijn op de halterstandaard. Dankzij de sterke constructie en comfortabele oppak hoogte, til jij de VirtuFit verstelbare dumbbells zonder enige moeite op. De halters die niet worden gebruikt blijven achter op de halterhouder. Doordat de haltersteunen iets schuin en op een ideale afstand van elkaar gemonteerd zijn, pak je de dumbbells eenvoudig en comfortabel op.

De voordelen van de dumbbell houder

Uitermate geschikt voor het veilig en netjes opbergen van twee VirtuFit verstelbare dumbbellsVoorkomen onnodige rugblessuresDit opbergrek kan zowel tegen de muur als in het midden van de kamer geplaatst wordenZeer sterke constructie en professionele kwaliteitVoorzien van een ingebouwd rek voor het ophangen van je handdoek
VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

€ 149.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat VirtuFit Crossfit Crossfit opbergsystemen
Product