2 1 Gratis Hydro Tabs 20x4 gr

De makkelijk oplosbare bruistabletten bevatten een uitgebalanceerd spectrum van de mineralen magnesium, kalium, calcium en natrium. Deze mineralen worden veelal verloren tijdens de inspanning door middel van zweten. De Hydro Tabs van Amacx Sportvoeding hebben een natuurlijke, lichte & frisse smaak. Perfect voor de langere trainingen in warme omstandigheden en/of korte explosieve trainingen in het sportcentrum. De Electrolyte & magnesium tabletten zijn makkelijk en goedkoop online verkrijgbaar in de webshop van Duursport.nl

€ 11.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product
 

2 1 Gratis Protein Brownie 50 gr

Amacx Protein Brownie is de eiwitreep voor de serieuze sporter. De eiwitrepen bevatten maar liefst 10,5 gram eiwit per reep (50 gr), in combinatie met een uitgebalanceerde mix van koolhydraten. Naast deze goede en ondersteunende voedingswaarde is de protein brownie verkrijgbaar in lekkere smaak Peanut Butter. Menig wielrenner, hardloper van een halve of hele marathon en triatleet hebben deze proteinbar reeds standaard in hun tas zitten voor na de training of wedstrijd, om het herstel en de opbouw na de inspanning te ondersteunen. Wil jij de Amacx eiwitreep als alternatief op de eiwitshake of recovery drink snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Protein Brownies online in de webshop van Duursport.nl.

€ 2.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product
 

Go Energy Gel Isotonic 7 Pack

Sis sportvoeeding go gel is een unieke kant-en-klare isotone gelformule die zorgt voor meer energie en betere vochtopname. Het handzame GO Gel sachet van 60 ml bevat 25g complexe koolhydraten. De inhoud van 1 sachet geeft een energie boost voor een training van ca. 30 minuten. Als je Sis Go Energy Gel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl

€ 9.95

Meerinformatie

Duursport Drink gel SiS Sportvoeding
Product
 


3 1 Gratis Energy Bar 55 gr

De Maxim Energy Bar zit boordevol koolhydraten! Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor je spieren tijdens de inspanning.

€ 5.10

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis Maxim
Product
 

Creatine 3000 90 tabs

Etixx Creatine 3000 stimuleert de spierkracht! Creatine draagt bij aan de spierontwikkeling door het verhogen van de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen van korte oefeningen met hoge intensiteit, in combinatie met training. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Etixx Creatine 3000 wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 28.95

Meerinformatie

Duursport Creatine Etixx
Product
 

High Energy Fruit Boost 10 x10 gram

Directe energie! Een zachte energiesnack zie makkelijk weg hapt. Daarnaast hebben extreme temperaturen, zowel kou als warmte, geen invloed op het gebruiksgemak van deze energysnack.

€ 4.25

Meerinformatie

Duursport Energie producten Isostar
Product
 

Gel 100 Caf 100 40 gr

Maurten Gel 100 met caffeine onderscheidt zich door zijn unieke koolhydratenmix van fructose en glucose. De Gel is opgebouwd met de hydrogel-technologie. De hydrogel zorgt voor een soepel transport door de maag naar de darmen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Maurten kun je direct voordelig online bestellen bij Duursport

€ 3.95

Meerinformatie

Duursport Drink gel Maurten
Product
 

Protein Plus Drink 500 ml

PowerBar Protein Plus Drink ondersteunt het herstel en de spieropbouw. Goed herstellen is steeds weer een enorme uitdaging. Koop de PowerBar Protein Plus Drink voordelig en snel bij Duursport.nl.

€ 3.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes PowerBar
Product
 

2 1 Gratis Magnesium Liquid 3x25 ml

Intensieve sportbeoefening leidt tot een hogere behoefte aan magnesium. Tegelijk verlies je tijdens het sporten extra magnesium via zweet. Met name duursporters kunnen baat hebben bij extra magnesium. Amacx Magnesium Liquid bestel of koop je snel, eenvoudig en goedkoop in de online webshop Duursport.nl

€ 7.00

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product
 

Ik, de wielrenner

Ik, de wielrenner is een waardevolle aanvulling op de kennis van de startende, maar zeker ook gevorderde renner. Het wielren boek staat vol tips & tricks, diverse weetjes en waardevolle / ludieke anekdotes uit de ervaringen van Koen de Jong en Aart Vierhouten. Als je het boek over wielrennen van Koen de Jong en Aart Vierhouten wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 15.00

Meerinformatie

Duursport Toebehoren Duursport.nl
Product
 

Sports Deal

OTE Sports Sportdeal! Try it yourself! Sinds 2014 rijdt het Lotto-Jumbo Cycling Team met het nieuwe merk OTE Sportvoeding. PH neutrale sportvoeding en zonder kunstmatige kleur- en zoetstoffen! Als je de Sportdeal van OTE sports wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 10.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel OTE Sports
Product
 

Recovery Shake Sachet 50 gr

Etixx recovery shake sachet voor een single serving! De eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten het spierherstel na training of sportprestatie. Als je Etixx recovery shake sachet wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.95

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Etixx
Product
 

Recovery Drink 1200 gram

Sponser sportvoeding Recovery Drink is een lactosevrije hersteldrank! De hersteldrank voor versnelde glycogeenopslag en proteïnesynthese, alsmede ter versterking van het imuunsysteem. Koop Sponser sportvoeding Recovery Drink voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 42.50

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Sponser sportvoeding
Product
 

3 1 Gratis Magnesium X tra 25 ml

Door fysieke inspanning en overvloedig zweten kan er een tekort ontstaan aan lichaamseigen magnesium. 3Action Magnesium Xtra vult de tekorten aan.

€ 4.35

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis 3Action
Product
 

Vitamine C 90 tabs

De Vitamine C van Qwin is NZVT-gecertificeerd. Vitamine C is goed voor het concentratievermorgen en helpt bij het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning!

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen QWIN
Product
 

Whey Protein Isolate 97 450 gr

Whey Proteïne Isolate van NatuSport bevat maar liefst 97% aan eiwitten. Het wordt snel opgenomen, is van hoogwaardige kwaliteit, rijk aan aminozuren en bevat weinig vetten, calorieën en lactose.

€ 20.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes NatuSport
Product
 

BCAA 180 tabs

NatuSport BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids, oftewel vertakte keten aminozuren. Doordat deze aminozuren niet door ons lichaam zelf kunnen worden aangemaakt, moeten wij deze middels onze voeding of supplementen binnenkrijgen.

€ 20.95

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen NatuSport
Product
 

Amino Oil 250 ml

NatuSport Amino Oil versnelt het herstel van spierweefsel, ontspant en ontzuurt de spieren en bevordert de bloedcirculatie.

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging NatuSport
Product
 

Red Beet Vinitrox 4x60 ml

Sponser sportvoeding Red Beet Vinitrox is een hoogwaardig supplement dat is gebaseerd op een standaard concentraat van rode bietensap en een gepatenteerd tomatenextract. Red Beet Vinitrox van Sponser levert Red Beet Vinitrox nitraat, polyfenolen en een speciaal proteine. Als je Red Beet Vinitrox van Sponser wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 15.95

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen Sponser sportvoeding
Product