Planet Paleo Primal Goddess

Planet Paleo - Primal Goddess (210 Gram)

 • Natuurlijk Collageen
 • Natuurlijke bessensmaak
 • GMO-, Gluten, Zuivelvrij

⭐️Primal Goddess is winnaar van de Beauty Shortlist Award 2017 en 2018 als beste schoonheidssupplement!⭐️

Over Primal Goddess

Planet Paleo Primal Goddess bevat rundercollageen hydrolysaat afkomstig van grasland-gevoede dieren. Ook bevat het hyaluronzuur en een zorgvuldig gekozen mix van synergisten rijk aan kruiden en antioxidanten gemaakt van bessen en wetenschappelijk onderzochte co-actieve ingrediënten.

Geschikt voor

 • Uiterlijk van haar, huid en nagels
 • Breekbare haren en nagels
 • Gedehydrateerde en slappe huid
 • Rijpe of beschadigde huid

Over Planet Paleo

Collageen van Planet Paleo wordt geproduceerd op een geselecteerd aantal boerderijen waar dieren vrij kunnen rond lopen en geen pesticiden, groeihormoon en antibiotica gebruikt worden. Alle producten zijn GMO-vrij, glutenvrij en zuivelvrij.

Paleo kijkt naar hoe onze voorouders voeding en gezondheid behielden, en selecteren aan de hand hiervan hun producten. Hierdoor voegen ze specifieke co-actieve voedingsstoffen toe die als synergist werken op de andere ingrediënten.

Inhoud

210 gram - 35 doseringen

Gebruik

Neem 1 dosering per dag bij een maaltijd. Mix met minimaal 200 ml water of sap.

Smaak

Bessen

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

Primal Blend Per 6 g (ongeveer 3/4 lepel) *%RI
Rundercollageen 4200 mg
Acaibes 150 mg (134 µg Jodium)
Duindoorn bes 150 mg
Schisandra-bes 100 mg
Gojibes 100 mg
Kliswortel 100 mg
Paardestaart 100 mg
Co-Active Formula Per 6 g
Vitamine C 150 mg 188%
Vitamine E 100 IU 558%
Hyaluronzuur 50 mg
Zink (Glycinaat) 10 mg 100%
Biotine 1000 µg 2000%

Referentie-Inname

Ingrediënten

Collageenhydrolysaat (biovine), acaibes, duindoornbes, schisandra-bes, goji-bes, vitamine c (asorbinezuur), klis, paardenstaart, hyaluronzuur, vitamine e (d-alpha) tocoferolsuccinaat, zinkglycinaat, biotine, natuurlijke bessen extract smaakstof, stevia blad.Bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.

Bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.

€ 39.90

Meerinformatie

Body en Gym Collageen Collageen
Product
 

Scitec Orange Style Gloves

Scitec - Orange Style Gloves (Fitnesshandschoenen)

 • Gemaakt van hoogwaardig amara
 • Verkrijgbaar in de maten S t/m XL
 • Bescherming

Over Scitec - Orange Style Gloves

Deze handschoenen zijn gemaakt van amara (hoogwaardig synthetisch leer) en flexibel 'four way' materiaal. Dit zorgt voor een comfortabele en stevige handschoen, maar ook voor verbeterde ventilatie. De binnenkant bevat zacht rubber voor extra grip en comfort.

Maten

S,M,L,XL 

€ 19.90

Meerinformatie

Body en Gym Handschoenen Handschoenen
Product
 

Scitec Night Pro

DETAILS SCITEC - NIGHT PRO (900GR.)

 • 25 gram eiwit per serving
 • 36 servings per verpakking
 • Inclusief BCAA en Glutamine

Wat is Scitec - Night Pro?
De Scitec Night Pro caseïne bevat oa. 5000 mg L-Glutamine, 5450 mg BCAA'S en 25 gram eiwit per serving! Caseïne is een langzaam opneembaar eiwit en wordt vaak in de avond ingenomen. Hierdoor hebben je spieren en lichaam gedurende de hele nacht een toevoer van eiwitten.

Over de werking van eiwitten Eiwitten

 • Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa
 • Eiwitten dragen bij tot het herstel van de spieren na fysieke inspanning
 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa
 • Eiwitten ondersteunen de spierkracht en spieropbouw

Inhoud
908 gram - 36 servings 

Smaken 
Chocolate, Strawberry, Vanilla. 

Gebruik
Meng 1 serving (25 g) per dag met een andere vloeistof om een shake te bereiden. Gebruik 350 ml vloeistof en schud krachtig! NIGHT PRO kan worden gebruikt wanneer de maaltijden zijn te ver uit elkaar om wat voor reden, of voor het slapen gaan. 

Allergenen informatie
Dit product wordt geproduceerd in een fabriek waar ook melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt worden. 

Waarschuwing
Hou dit product buiten het bereik van kinderen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschreiden. Dit product dient onderdeel te zijn van een gezond en uitgebalanseerd voedingspatroon en niet al vervanging hiervan.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per 100 g per dosering (25 g)
Energie 1470 kJ / 350 kcal 370 kJ / 88 kcal
Vet 1,4 g <0,5 g
- Waarvan verzadigd 0,8 g 0,2 g
Koolhydraten 4,8 g 1,2 g
- Waarvan suiker 3,6 g 0,9 g
Eiwitten 80 g 20 g
Zout 0,04 g 0,01 g
Calcium 1436 mg (*180%) 359 mg (*45%)

*Referentie-Inname voor een gemiddelde volwassene

Ingrediënten

Chocolade: calciumcaseïnaat (uit melk), micellar caseïneconcentraat (uit melk), vetarm cacaopoeder (10-12%), aroma (chocolade), zoetstoffen (Acesulfame K, sucralose)

Vanille: Calciumcaseïnaat (uit melk), Micellar Caseïneconcentraat (uit melk), Smaak (vanille), Dextrose, Zoetstoffen (Acesulfame K, Sucralose)

Aardbei: calciumcaseïnaat (uit melk), micellar caseïneconcentraat (uit melk), aroma (aardbei), dextrose, zuurteregelaar (citroenzuur monohydraat), zoetstoffen (acesulfaam K, sucralose), kleur (rode biet)

Waarschuwing

Gebruik dit product als onderdeel van een gezond en evenwichtige voedingspatroon en niet als vervanging. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

€ 24.90

Meerinformatie

Body en Gym Caseine Caseine
Product
 

Scitec Mega Glutamine

DETAILS SCITEC - MEGA GLUTAMINE

 • Bevat 2800 mg L-glutamine per serving
 • Belangrijk Aminozuur
 • 2 capsules per dag


Wat is Scitec - Mega Glutamine?
 

Bevat 2800 mg L-Glutamine per serving!

Glutamine is een niet-essentieel aminozuur wat dus inhoudt dat het lichaam in staat is om dit aminozuur zelf aan te maken. Echter is het wel mogelijk dat het lichaam onvoldoende in staat is om het zelf aan te maken bij intensieve krachttrainingen. Het is het aminozuur dat het meest voorkomt in het menselijk lichaam en vormt ongeveer 60 procent van de aminozuren die je kunt vinden in de spieren van ons lichaam.

Inhoud
90 capsules - 45 servings 

Smaak
Neutraal

Gebruik
Neem 1 serving (2 capsules) per dag na de training of voor het slapen gaan. 

Allergenen informatie
Dit product wordt geproduceerd in een fabriek waar ook melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt worden. 

Waarschuwing
Hou dit product buiten het bereik van kinderen. Dit product dient onderdeel te zijn van een gezond en uitgebalanseerd voedingspatroon en niet als vervanging hiervan. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

 

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering (2 capsules)
L-Glutamine 2800 mg


Ingrediënten

L-glutamine, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleuren (titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, briljant zwart bn).

Waarschuwing

Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

€ 13.90

Meerinformatie

Body en Gym Glutamine Glutamine
Product
 

Scitec Hydrolyzed Whey Protein

DETAILS SCITEC - HYDROLYZED WHEY PROTEIN

 • 28 Gram Eiwit Per Serving
 • 58 servings per verpakking
 • Eiwit Hydrolisaat

Wat is Scitec - Hydrolyzed Whey Protein?
Scitec's nieuwe Hydrolyzed Whey Protein is gehydrolyseerd Whey-eiwit en bevat wel 28 gam eiwit per serving! Het bevat het L-Lactasy enzym wat ervoor zorgt dat de eiwitten beter worden opgenomen en verteerd voor het lichaam.

Over de werking van eiwitten Eiwitten

 • Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa*
 • Eiwitten dragen bij tot het herstel van de spieren na fysieke inspanning*
 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa*
 • Eiwitten ondersteunen de spierkracht en spieropbouw*


Inhoud
2030 gram - 58 servings 


Smaken 
Strawberry Tiramisu, Toffee 

Gebruik
Mix 35 gram (1 scoop) met 350 ml water.

*Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die een bron van eiwitten zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN EIWITTEN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006. Scitec Hydrolized Whey Protein is een bron van eiwitten.

Over uw gezondheid
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

*Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die een bron van eiwitten zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN EIWITTEN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

 

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per 100 g per dosering (35 g)
Calorieën 1579 kJ / 376 kcal 550 kJ / 131 kcal
Vet 4,0 g 1,4 g
- Waarvan verzadigd 2,0 g 0,7 g
Koolhydraten 5,1 g 1,7 g
- Waarvan suiker 4,0 g 1,4 g
Eiwitten 80 g 28 g
Zout 1,1 g 0,37 g
Lactase enzym 1167 FCC units (11,67 mg)


Ingrediënten

Aardbei Tiramisu: gehydrolyseerd wei-eiwit-isolaat (uit melk, geïnstantiseerd met sojalecithine), gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (uit melk, geïnstantiseerd met sojalecithine), smaken (aardbei, Tiramisu), cacaopoeder (20-22%), zoetstoffen (sucralose , Acesulfaam K), natriumchloride, verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Micro-gegranuleerde β-galactosidase (tolerase ™ lactase-enzym)

Toffee: gehydrolyseerd wei-eiwit isolaat (uit melk, geïnstantiseerd met soja-lecithine), gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (uit melk, geïnstantiseerd met soja-lecithine), Toffee-karamelmix [suiker, karamelsiroop, lactose, smaak, zout, stabilisator (natriumcarbonaten ))], smaken (Cappuccino, Melk Caramel), Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam K), Natriumchloride, Micro-gegranuleerde β-galactosidase (Tolerase ™ Lactase Enzyme)

Allergenen informatie: Gefabriceerd in een faciliteit waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan.

€ 54.50

Meerinformatie

Body en Gym Whey Hydrolisaat Whey Hydrolisaat
Product
 

Scitec Basic Gloves

DETAILS SCITEC - BASIC GLOVES (S, M, L, XL) - fitnesshandschoenen

 • Basic handschoenen
 • Verkrijgbaar in de maten S t/m XL
 • Bescherming  

Over Scitec - Basic Gloves

Scitec Basic Style Handschoenen zijn ontworpen om je handen beschermd te houden tijdens een training.

Deze handschoenen bieden bescherming aan je handen en geven je beter grip. Daarmee hoef je je geen zorgen te maken over pijn, blaren of eelt terwijl je aan het trainen bent.

€ 13.50

Meerinformatie

Body en Gym Handschoenen Handschoenen
Product
 

Scitec 100 Whey Protein Professional

DETAILS SCITEC - 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL (2350 GR.)

 • 22 gram eiwit per shake!
 • 1,4  gram suiker per shake
 • 78 servings per verpakking

Wat is Scitec Nutrition: 100% Whey Protein Professional?
Whey Protein Professional bevat 22 gram eiwit per shake en 1,4 gram suiker. Ook bevat een shake slechts 115 calorieën en maar 2 gram vet. Voed je spieren met deze heerlijke shake!

Over de werking van eiwitten Eiwitten

 • Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa*
 • Eiwitten dragen bij tot het herstel van de spieren na fysieke inspanning*
 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa*
 • Eiwitten ondersteunen de spierkracht en spieropbouw* 


Inhoud
 

2350 gram - 78 servings 

Smaken 
Banaan, Aarbei, Vanilla, Vanilla Very Berry

Gebruik
Mix 1 (30 gram) tot 4 portie(s) per dag, met minstens 250 ml (0.25 liter) water of vruchtensap.

Over uw gezondheid
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

*Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die een bron van eiwitten zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN EIWITTEN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering (30 g) per 100 g
Energie 470 kJ / 112 kcal 1558 kJ / 371 kcal
Vet 2,0 g 6,7 g
- waarvan verzadigd 0,7 g 2,3 g
Koolhydraten 1,4 g 4,7 g
- waarvan suiker 1,4 g 4,7 g
Eiwitten 22 g 73 g
Zout 0,41 g 1,4 g
Aminozuur matrix 1300 mg 4333 mg
- L-Leucine 100 mg
- L-Glutamine 210 mg
- Taurine 990 mg
Spijsverteringsenzymmengsel 24 mg 80 mg
- Bromelaïne 12 mg
- Papaïne 12 mg


Ingrediënten

Chocolade: wei-eiwitconcentraat (melk), vetarm cacaopoeder (6%), taurine, smaakstoffen (chocolade, room), natriumchloride, L-glutamine, L-leucine, verdikkingsmiddel (Xanthaangom), zoetstoffen (Acesulfame K, Sucralose), weiproteïne-isolaat (melk), bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), papaïne geëxtraheerd uit Carica papaya (1,5 FIP U / mg), dextrose.

Aardbei: wei-eiwitconcentraat (melk), smaken (aardbeien), taurine, dextrose, zuurteregelaar (citroenzuur monohydraat), natriumchloride, kleur (rode biet), L-glutamine, zoetstoffen (Acesulfame K, Sucralose), L-leucine , Verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Wei-eiwit isolaat (melk), Bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), Papaïne geëxtraheerd uit Carica papaja (1,5 FIP U / mg).

Vanille: wei-eiwitconcentraat (melk), taurine, aroma's (vanille, yoghurt), yoghurtpoeder (melk), natriumchloride, L-glutamine, zoetstoffen (Acesulfaam K, Sucralose), L-leucine, verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Wei Eiwit-isolaat (melk), bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), papaïne geëxtraheerd uit Carica papaya (1,5 FIP U / mg), dextrose.

Vanilla Very Bery: Whey Protein Concentrate (Milk), Flavors (Creamy Vanilla, Raspberry, Wild Berry), Taurine, Sodium Chloride, Dextrose, L-Glutamine, Thickener (Xanthan gum), L-Leucine, Zoetstoffen (Acesulfame K, Sucralose) , Whey Protein Isolate (Milk), Bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), Papaïne geëxtraheerd uit Carica papaya (1,5 FIP U / mg), Colors (Carmoisine ***, Brilliant Blue FCF).

Waarschuwing

Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden.

€ 49.90

Meerinformatie

Body en Gym Whey Whey
Product
 

Rich Piana 5 Nutrition Crea Ten

Details Rich Piana 5% Nutrition - Createn (30 doseringen)

 • 5 gram creatine per dosering
 • Verkrijgbaar in meerdere smaken
 • 10 verschillende soorten creatine

Over Crea-TEN

Crea-TEN van Rich Piana is een zeer populaire creatine die een blend van verschillende soorten creatine bevat. Ook bevat het een 'Accelerate Blend' die ervoor zorgt dat de creatine beter wordt opgenomen.

Het bevat onder andere:

 • Magnesium creatine chelaat
 • Tri-Creatine malaat
 • Creatine watervrij
 • Creapure®
 • Creatine citraat
 • Creatine pyruvaat
 • Creatine ethyl ester hydrochloride
 • Creatine alpha-ketoglutaraat
 • Creatine ethyl ester malaat
 • Creatine gluconaat

Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten

 • L-Taurine
 • Betaïne watervrij
 • Zwarte peper extract

Ook zijn er vele heerlijke smaken beschikbaar!

Gebruik

Meng 1 lepel met 200 ml water en consumeer onmiddellijk na de training. Op niet-trainingsdagen, meng 1 lepel met 200 ml water en consumeer bij een maaltijd. Neem niet meer dan 1 portie per dag.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering *%RI
Magnesium (als magnesium creatine chelaat) 120 mg 29%
Chromium (als chromium chloride) 120 µg 100%
Creatine Blend 5000 mg
Magnesiumcreatinechelaat (creatine MagnaPower®), tri-creatinemalaat, watervrij creatine, creapure® (creatinemonohydraat), creatinecitraat, creatine pyruvaat, creatine ethylesterhydrochloride, creatine alfa-ketoglutaraat, creatine ethylester malaat, creatine gluconaat
Creatine accelerate blend 1580 mg
L-taurine, watervrij betaïne, gymnema sylvestre-extract (bladeren), zwarte peper-extract (piper nigrum) (fruit) (Bioperine®), extract (gestandaardiseerd op 50% saponinen) (trigonella foenum-graecum L.) (Zaden)

*Referentie-inname

Overige ingrediënten

Blauwe framboos: Citroenzuur, Siliciumdioxide, Natuurlijke Smaken, Sucralose, Acesulfaam Kalium, Blauw # 1

Citroen limoen: Citroenzuur, Siliciumdioxide, Natuurlijke Smaken, Sucralose, Acesulfaam Kalium, Geel # 5, Blauw # 1

Fruit punch: Citroenzuur, Siliciumdioxide, Natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, Sucralose, Acesulfaam Kalium, Rood # 40

Mango ananas: Citroenzuur, Siliciumdioxide, Natuurlijke Smaken, Sucralose, Acesulfaam Kalium, Geel # 5, Geel # 6

Waarschuwing

Bespreek met uw arts voordat u gaat gebruiken als u een medische aandoening heeft of geneesmiddelen op recept gebruikt. Stop het gebruik en neem contact op met uw arts als er negatieve effecten optreden. De voorgestelde dosis niet overschrijden. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Moet 18 jaar oud zijn om dit product te gebruiken.

€ 24.90

Meerinformatie

Body en Gym Creatine Creatine
Product
 

Rich Piana 5 Nutrition All Day You May

DETAILS RICH PIANA 5% NUTRITION - ALL DAY YOU MAY (465 GR.)

 • Bevat verschillende hooggedoseerde aminozuren
 • Joint support blend + Vitaminen
 • Gebruik voor, tijdens of na de training

Wat is het Rich Piana - All Day You May?
All Day You May bevat twee soorten Vitamine B en verschillende Aminozuren!

De All Day You May van Rich Piana bevat vitamine C en 2 soorten vitamine B. Elk soort heeft weer een effect op de energie. Vitamine B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast heeft de vitamine B6 een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten.*

Voor de sporter is het belangrijk om minder snel moe te worden. Vitamine B12 en C dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.*

Inhoud
465 gram


Smaak
Vanilla Iced Coffee, Fruit Punch, Mango Pineapple, Watermelon, Southern Sweet Thea, Lemon Lime, Blue Raspberry


Gebruik
Meng 1 serving met 350 - 500 ml water, consumeer tussen de maaltijden, vlak vor de training, tijdens een training of na een training.


*Voorwaarden voor het gebruik van de claim

De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van vitamine B6 zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

**Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van vitamine B12 zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

Portie grootte: 15,5 g

Portie per container: 30

  hoeveelheid per portie % dagelijkse hoeveelheid*
Vitamine C ( als Ascorbinezuur) 200 mg 333%
Vitamine B6 ( als
Pyridoxine hydrochloride)
2 mg 100%
Vitamine B12 (als Cyanocobalamin) 125 mcg 2083%

BCAA BLEND:

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine

6,000 mcg **

ESSENTIËLE AMINOZUUR BLEND:

L-Phenylalanine, L-Threonine,   L-Histidine, L-Methionine

155 mcg **

VOORWAARDELIJK ESSENTIËLE AMINOZUUR BLEND:

-Glutamine, L-Carnitine, L-Tartrate, N-Acetyl, L-Cysteine

2,800 mcg **

AMINOZUUR STEUN BLEND:

L-Taurine, Rauw kokoswaterconcentraat, Alpha-Hydroxyisocaproic Acid (Leucic Acid), Bromelaïne, MicroDried Blueberry Fruit Powder

960 mg **

INTRA-CELLULAIRE BUFFER BLEND:

Creatinol-O-fosfaat (CopMax), Beta Alanine (CarnoSyn)
1,500 mg **

GEWRICHT SUPPORT BLEND:

D-Glucosamine Sulfaatkalium, Methylsulfonylmethane (MSM)

** Dagelijkse waarde niet vastgesteld

600 mg
 
**


Andere Ingrediënten:

Zuidelijke zoete thee: Citroenzuur, zuurthee, natuurlijke thee, citroen limoen en citrus smaken, glucose polymeren, acesulfaam, kalium, sucralose, sillicon dioxide en fruit% groentesap (voor kleur)

Mango-AnanasNatuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, Citroenzuur, Glucosepolymeren, Acesulfaam-kalium, Sucralose, Siliciumdioxide, Geel # 5 en Geel # 6

Citroen-Limoen: Natuurlijke aroma's, Citroenzuur, Glucosepolymeren, Acesulfaam-kalium, Sucralose, Siliciumdioxide, Geel # 5 en Blauw # 1

Fruit Punch: Natuurlijke aroma's, Citroenzuur, Glucosepolymeren, Acesulfaam-kalium, Sucralose, Siliciumdioxide en Rood #40

Watermeloen: Citroenzuur, glucosepolymeren, Sucralose, Silica, Natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, Acesulfaam K, FD & C Rood Nr. 40

Vanille ijskoffie: Natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, Glucosepolymeren, Medium Chain Triglycerides Silica, Vezelmengsel (Cellulosegom, Xantham Gum, Carrageen), Vetarme droge melk, Sucralose, Acesulfaam K, FD & C Geel # 5, FD & C Rood # 40, Titaandioxide

WAARSCHUWING:

Raadpleeg uw professionele zorgverlener om hem te gebruiken als u een medische aandoening heeft of vermoedt, geneesmiddelen op recept gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft of een allergie hebt voor schaaldieren. Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van zonlicht.

€ 34.90

Meerinformatie

Body en Gym Aminozuren Mix Aminozuren Mix
Product
 

Rich Piana 5 Nutrition 51 50

DETAILS RICH PIANA 5% NUTRITION - 5150 (375 GR) EU VERSIE

 • Pre-workout
 • Bevat verschillende soorten caffeine
 • Met beta alanine en citruline

Wat is Rich Piana 5% Nutrition - 5150?
In de 5150 Pre-workout van Rich Piana zit vitamine B3 en B12. Vitamine B3 wordt ook wel Nicotinezuur of Niacine genoemd. Niacine activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Dat is dan ook de reden dat Niacine in vrijwel iedere pre-workout terug te vinden is. Voor vitamine B12 geldt eigenlijk hetzelfde. Vitamine B12 helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.*

Naast deze vitamines, bestaat de pre-workout uit verschillende voedingstoffen als L-citruline, Beta-Alanine en een geavanceerd caffeinecomplex.

Rich Piana heeft 3 pre-workouts die worden verkocht in de EU: Full as F*ck, Kill It en 51/50. Het is moeilijk om te zeggen welke pre-workout voor jou het beste is. Ieder persoon reageert anders op bepaalde voedingsstoffen binnen de samenstelling.

51/50 bevat wel caffeïne en Full as F*ck niet, maar 51/50 bevat weer minder citruline. Ook bevat 51/50 vitamine B12 en Full as F*ck niet, en vitamine B12 is belangrijk voor het energiemetabolisme.** Daarnaast is Kill it de enige van de 3 die creatine bevat.

Pre-workout voor het sporten

De naam pre-workout zegt het eigenlijk al. Dit voedingssupplement wordt vrijwel altijd voor het sporten ingenomen. Is de 5150 Pre-workout misschien niet helemaal naar jouw wens? Rich Piana heeft ook nog 2 andere pre-workouts in het aanbod. Neem eens een kijkje bij de 'Full As F*ck' of de 'Kill-It Pre-Workout + creatine'. 

*Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van vitamine B6 zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

**Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van vitamine B12 zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

 

Inhoud
375 gram

Smaak
Pomegranate, Green apple, Passion fruit

Gebruik
Neem 1/5 scoop circa 30 minuten voor de training en haast je daarna naar de training!

ADH caffeine is 400 mg. 1 scoop 5150 bevat 470 mg caffeine. 1/5 scoop is daarom onze ADH!

 

Waarschuwing
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) .Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Over uw gezondheid

U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

portie: 12,5 g

porties per verpakking: 30 

  per 100 g per portie  %RI*

Vitamin(e) B3

240 mg 30 mg 188%

Vitamin(e) B12 ( als niacine)

8,000 mcg 1,000 mcg 41,667%

L-Citrulline

32,000 mg 4,000 mg **

Beta Alanine

20,000 mg 2,500 mg **

L-Taurine

16,000 mg 2,000 mg **

N-Acetyl L-Tyrosine

6,000 mg 750 mg **

Choline Bitartrate

4,000 mg 500 mg **

STIM-CRAZY-CAFFEINE COMPLEX:

CAFFEINE - Watervrij, Dicaffeine Malaat, Cafeïne (van groene thee (blad), Yerba mate-extract (blad), Guarana-extract 22% (zaad), groene koffieboonextract (zaad)

3760 mg 470 mg **

*Referentie-Inname
**Referentie-Inname nog niet bepaald

Overige Ingrediënten

Smaak (Granaatappel- en Watermeloenpoeder), Additief (Citroenzuur), Zoetmiddel (Sucralose), Flow Agent (Siliciumdioxide), Kleur (Allura Red [E129]).

Cafeïnegehalte: 400 mg per portie.

WAARSCHUWING: Overschrijd niet meer dan 1 maatschepje per dag. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. bewaar op een koele, droge plaats, uit de buurt van zonlicht. Kleur: (Allura Red [E129]) kan de activiteit nadelig beïnvloeden. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

€ 31.90

Meerinformatie

Body en Gym Pre Workout Pre Workout
Product
 

QNT Vegan Protein Shake

QNT - Vegan Protein Shake (12x 310 ml)

 • 15 gram eiwit
 • Laag in koolhydraten
 • Chocolade-Kokossmaak

Over Vegan Protein shakes

Heerlijke vegan eiwitdrankjes met chocolade kokossmaak en maar liefst 15 gram eiwit per flesje. Het ultieme kant-en-klare drankje voor sportende veganisten. Ook bevat de eiwitshake een laag aantal koolhydraten met 1,3 gram per flesje.

Inhoud

12x 310 ml

Gebruik

Je kunt deze eiwitdrankjes op ieder gewenst moment consumeren.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  /100 ml /310ml
Energy 56 kcal 173 kcal
Fat 3,6 g 11,3 g
- of which saturates 3,1 g 9,7 g
Carbohydrates 0,4 g 1,3 g
- of which sugars 0,2 g 0,6 g
Fiber 0,6 g 1,9 g
Protein 4,9 g 15,2 g
Salt 0,28 g 0,88 g


Ingrediënten

Water, kokosmelk, erwteneiwi, vet, magere cacaopoeder 1%, aroma's, stabilisator: E407,zoetstof: E955, zuurteregelaar: E331, zout.

Let op

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

€ 26.90

Meerinformatie

Body en Gym
Product
 

QNT Amino Load

QNT - AMINO LOAD (12X500ML) 

 • Bevat 16 gram eiwit per serving
 • Mix van Hoogwaardige Koolhydraten
 • Verkrijgbaar in Lemon Lime en Punch!

Wat is QNT - Amino Load?

QNT Amino Load bevat 16 gr zuivere whey protein isolate en is een mix van koolhydraten met een hoge biologische waarde. Amino Load heeft een fruitige smaak en kan helpen aan het behoud en de ontwikkeling van je spieren.

Inhoud
12 x 500 ml - 12 servings 

Smaken
Lemon Lime - Punch

Gebruik
Je dient 1 fles per dag te consumeren. Drink met regelmaat door tijdens de inspanning. 

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

Net: 500 ml
Dosering: 1 flesje per dag, tussen de maaltijden

/100 ml /500 ml
Energy 57 kcal/239 kJ 285 kcal/1195 kJ
Fat 0 g 0 g
- Saturates 0 g 0 g
Carbohydrates 11 g 55 g
- Sugars 11 g 55 g
Protein 3 g 15 g
Salt 0,01 g 0,05 g
L-Isoleucine 245 mg 1225 mg
L-Leucine 397mg 1985 mg
L-Valine 217 mg 1085 mg
L-Lysine 355 mg 1775 mg
L-Methionine 86 mg 430 mg
L-Tryptophan 62 mg 310 mg
L-Phenylalaline 110 mg 550mg
L-Threonine 266 mg 1330 mg
L-Arginine 76 mg 380mg
L-Aspartic Acid 397 mg 1985 mg
L-Glutamic Acid 642 mg 3210 mg
L-Glycine 59 mg 295 mg
L-Histidine 62mg 310 mg
L-Proline 238 mg 1190 mg
L-Cysteine 86mg 430 mg
L-Tyrosine 107 mg 535 mg
L-Serine 179 mg 895 mg
L-Alanine 193 mg 965 mg


Ingrediënten

Water, glucose siroop, wei-eiwit isolaat (melk), aroma, maltodextrine, dextrose, kleurstof E129, antischuimmiddel E900, voedingszuur E330.

Bevat melk. 

Waarschuwing

Voedingssupplement dat niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven gebruikt mag worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

€ 29.90

Meerinformatie

Body en Gym
Product
 

Stacker Testo 4 HD

DETAILS STACKER - TESTO 4-HD (120 CAPS)

 • Stacker's nieuwe Testo 4-HD
 • 120 caps per potje
 • Neutrale Smaak

Wat is Stacker - Testo 4-HD?
Testo-4HD  van Stacker bevat maarliefst 10 ingredienten en dient gebruikt te worden als een kuur.

Inhoud
120 caps - 40 servings 

Smaak
Neutraal

Gebruik
Neem gedurende de dag 3 capsules Testo-4HD en vlak voor je gaat slapen wederom 3 capsules. Om maximaal effect te ervaren dien je dit product, als een kuur, minimaal 4 tot 6 weken te gebruiken. 

Waarschuwing
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) .Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Over uw gezondheid
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of andere communicatiemiddelen).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering (3 capsules) *%RI
Testo 4HD Complex™ 3834 mg
Tribulus terrestris (30% protodioscin)
Maca (lepidium meyenii) (root)
Magnesium (magnesiumoxide) 300 mg 80%
Zink (zinkbisglycinaat) 22,5 mg 225%
Vitamine B6 6 mg 428%
Vitamine D3 750 IU 375%
Stacker Anabole Complex™ 390 mg
Muira puama (ptychopetalum olacoides)
Rhodiola Rosea (2% Salidroside)
Damiana (turnera aphrodisiaca) (bladeren)
Groene haver (avena sativa L.)

*Referentie-Inname voor een gemiddelde volwassene

Overige Ingrediënten

Veganistische capsule (cellulose, zwart ijzeroxide)

Waarschuwing

Gebruik dit product als onderdeel van een gezond en evenwichtige voedingspatroon en niet als vervanging. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

 

€ 34.90

Meerinformatie

Body en Gym Testosteron Testosteron
Product
 

Stacker Giant Mass Gainer

DETAILS STACKER - GIANT MASS GAINER (6800 GRAM)

 • Bevat 850 kcal per shake
 • 53 gram eiwitten per serving!
 • Bevat ook aminozuren

Wat is Stacker - Giant Mass Gain?
Hoog in eiwit, hoog in calorieën en laag in suiker: dat is waar GIANT Mass Gainer voor staat. De Giant mass-gainer levert oa. 850 Kcal en 53 gram eiwitten per serving!

Over de werking van eiwitten Eiwitten

 • Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa*
 • Eiwitten dragen bij tot het herstel van de spieren na fysieke inspanning*
 • Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa*
 • Eiwitten ondersteunen de spierkracht en spieropbouw*

Inhoud
6800 gram - 30 servings 

Smaak
Strawberry, VanilleChocolade

Gebruik

Mix of roer 5 maatscheppen met 700 ml koud water. Circa 15 seconden roeren of schudden met een shakebeker. Voor maximale resultaten 2-3 shakes per dag drinken.

Waarschuwing
Dit is een voedingssupplement. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines en mineralen om aan de menselijke behoefte te voldoen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde voeding. Te gebruiken vanaf 18 jaar en buitenbereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Droog bewaren op kamertemperatuur.

*Voorwaarden voor het gebruik van de claim
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die een bron van eiwitten zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN EIWITTEN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006. Stacker Ultra Mass een bron van eiwitten en mag daarom deze claim dragen.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per dosering (227 g)
Energie 3562 kJ / 850 kcal
Vet 7 g
- Waarvan verzadigd 2 g
Koolhydraten 142 g
- Waarvan suiker 3 g
Eiwitten 53 g
Zout 0,11 g


Typisch Aminozuurprofiel

 Essentiële Aminozuren per dosering Semi-Essentiële Aminozuren per dosering Niet-Essentiële Aminozuren per dosering
Leucine 3365 mg Glutamine 9160 mg Asparaginezuur 5512 mg
Isoleucine 5565 mg Arginine 1179 mg Serine 2714 mg
Valine 3485 mg Histidine 982 mg Glycine 989 mg
Tryptofaan 938 mg Cysteïne 1086 mg Alanine 2610 mg
Lysine 4883 mg Tyrosine 1705 mg
Threonine 3558 mg Proline 2428 mg
Fenylalanine 1620 mg
Methionine 1160 mg


Ingrediënten

wasachtige maïs, proteïne voormengsel (weiproteïneconcentraat, wei-eiwitisolaat, melkproteïneconcentraat), havermout, maltodextrine, dextrose, mct-olie, aromastelsel (met aroma, fructose, natuurlijke kleurstof), emulgator (sojalecithine), verdikkingsmiddel (guar gom), zoetstof (sucralose).

Waarschuwing

Gebruik dit product als onderdeel van een gezond en evenwichtige voedingspatroon en niet als vervanging. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

€ 54.90

Meerinformatie

Body en Gym Gainers Gainers
Product
 

QNT L Carnitine 3000 Shots

QNT - L-Carnitine 3000 Shots

 • 3000mg Carnitine per shot
 • Zonder suiker
 • Cafeïnevrij

Carnitine van QNT

Deze handige carnitine shots van QNT bevatten 3000mg carnitine per shot. Een erg geconcentreerde dosis in een handige verpakking!

Gebruik

Neem 30 minuten voor de training.

Inhoud

12x 80ml

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

/20ml /100ml
Energie 1 kcal/4,25 kJ 5 kcal/21,25 kJ
Vet
0 g 0 g
- waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten
<0,1 g <0,5 g
- waarvan suiker <0,1 g <0,5 g
Eiwitten
0 g 0 g
Zout
0,01 g 0,05 g
L-Carnitine 750 mg 3750 mg


Ingrediënten

Water, L-carnitine, voedingszuur: E330, zuurteregulaar: E331, aroma, zoetstof: E955, bewaarmiddelen: E211, E202.

Let op

Voedingssupplement dat niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven gebruikt mag worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

€ 22.90

Meerinformatie

Body en Gym
Product
 

QNT Amino Boost

DETAILS QNT - AMINO BOOST (20X25ML)

 • Bevat 10.000 mg amino's per shot!
 • 10 gram eiwit per shot
 • 0 gram suiker 0 gam koolhydraten 0 gram vet

Wat is QNT - Amino Boost?
De Amino bost ampullen van QNT bevatten 10.000 mg aminozuren per shot. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren, en Amino Boost bevat 18 van de 20 aminozuren die in eiwitten voorkomen.

Essentiële Aminozuren
Amino boost bevat 7 van de 8 essentiële aminozuren, dit zijn aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken en dus uit voeding en/of supplementen gehaald moet worden. Per shot bevat het:

 1. Leucine 225 mg
 2. Isoleucine 225 mg
 3. Lysine 500 mg
 4. Methionine 270 mg
 5. Phenylalanine 270 mg
 6. Threonine 200 mg
 7. Valine 225 mg

Semi-essentiële aminozuren
Dit zijn aminozuren die het lichaam zelf kan aanmaken, maar dit kan onvoldoende zijn onder bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld bij een operatie of bij intensieve training). Amino Boost bevat alle 6 semi-essentiële aminozuren. Elke shot bevat:

 1. Arginine 3000 mg
 2. Glycine 2000 mg
 3. Glutamine 300 mg
 4. Cysteïne 1 mg
 5. Histidine 100 mg
 6. Tyrosine 1 mg

Niet-essentiële aminozuren
Aminozuren die het lichaam wel zelf kan aanmaken. In totaal zijn 6 van de 20 aminozuren in eiwit niet essentieel. Elke shot bevat:

 1. Alanine 100 mg
 2. Asparaginezuur 300 mg
 3. Proline 500 mg
 4. Serine 100 mg
 5. Ornithine 1500 mg 

Inhoud
20 x 25 ml - 20 servings 

Smaak
Neutraal

Gebruik
Je dient 1 shot na de training te consumeren.  


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per 25 ml per 100 ml
Energie 215 kJ / 50 kcal 880 kJ / 200 kcal
Vet 0 g  0 g 
- waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 0 g 0 g
- waarvan suiker 0 g 0 g
Eiwitten 10 g 40 g
Zout 0 g

0 g

Aminozuren per 25 ml

per 100 ml

L-Arginine 3000 mg

12000 mg 

Glycine 2000 mg

8000 mg 

L-Ornithine 1500 mg

6000 mg 

L-Lysine 500 mg

2000 mg 

L-Proline 500 mg

2000 mg 

L-Asparaginezuur 300 mg

1200 mg 

L-Glutaminezuur 300 mg

1200 mg 

DL-Methionin 270 mg 

1080 mg 

L-Fenyalalanine 270 mg

1080 mg 

L-Isoleucine 225 mg

900 mg 

L-Leucine 225 mg

900 mg 

L-Valine 225 mg

900 mg 

L-Threonine 200 mg

800 mg 

L-Alanine 100 mg

 400 mg

L-Histidin 100 mg

400 mg 

L-Serine 100 mg

400 mg 

L-Cysteïne 1 mg

4 mg 

L-Tyrosine 1 mg

4 mg 

Vitaminen per 25 ml

per 100 ml 

Vitamin(e) B1 (thiamine mononitraat) 1,4 mg (127% **) 5,6 mg (509% **)
Vitamin(e) B5 (D-calcium-panthothenaat)
6,0 mg (100% **) 24 mg (400% **)
Vitamin(e) B6 (pyridoxine hydrochoride)  2,0 mg (143% **) 8,0 mg (571% **)

**Referentie-Inname

Ingrediënten

Water, vrije aminozuren, voedingszuur: E330, aroma's, zoetstoffen: E951/E950, conserveringsmiddel: E200, Vit B5 (D-calciumpanthonaat), Vit B6 (pyridoxine hydrochloride), Vit B1 (thiaminemonoitraat). Bevat een bron van phenylalanine.  

€ 34.90

Meerinformatie

Body en Gym Aminozuren Mix Aminozuren Mix
Product
 

Solgar Vitamins Vitamin D3 1000 IU

Details Solgar Vitamins - Vitamin D3 1000 IU (100 softgels)

 • Bevat 25 µg (1000 IE) vitamine D-3 uit levertraan per softgel
 • Vitamine D-3 is de meest effectieve vorm van vitamine D
 • Afkomstig uit gegarandeerd zuivere bron

Solgare Vitamine D

De vitamine D3 van Solgar bevat de meest effectieve vorm van Vitamine D. Een softgel van dit product bevat 1000 IU (25 µg) Vitamine D3. Vaak wordt deze vitamine gezien als de belangrijke vitamine voor ons lichaam. Vandaar dat Solgar vitamine D erg veel aandacht geeft.

Vitamine D heeft verschillende voordelen:

 • Ondersteund je immuunsysteem
 • Zorgt voor een goede weerstand
 • Ondersteund de botten

Gebruik

Neem dagelijks 1 softgel bij een maaltijd.

Dit product bevat

Gist Nee
Gluten Nee
Melk of melkbestanden Nee
Soja Nee
Sucrose Nee
Vis of visproducten Ja
Conserveringsmiddelen Nee
Zout toegevoegd Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Geschikt voor veganisten Nee

Supplement Facts

Voedingswaarde-informatie

per softgel
Vulstof (saffloerolie)
Softgel capsule (runder gelatine, glycerine)
Vitamine D-3 (uit visleverolie en cholecalciferol) (1000 IE) (500 % RI) 25 mcg

RI = Referentie Inname

Waarschuwing

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

€ 14.70

Meerinformatie

Body en Gym Vitamine D Vitamine D
Product
 

Solgar Vitamins Ester C® Plus 1000mg

Details Solgar Vitamins - Ester-C® Plus 1000mg

 • Is de meest effectieve vorm van vitamine C
 • Bevat 1000 mg niet-zure vitamine C per tablet
 • Met metabolieten (L-threoninezuur, L-lyoninezuur en L-xyloninezuur)
 • Wordt tweemaal sneller opgenomen dan gewone vitamine C

Wat is Esther-C® Plus?

Solgar Ester-C® Plus 1000 mg heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Ester-C® Plus is een effectieve vorm van vitamine C.

Gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Solgar Kwaliteitscontrole

 • Is de meest effectieve vorm van vitamine C
 • Bevat 1000 mg niet-zure vitamine C per tablet
 • Met metabolieten (L-threoninezuur, L-lyoninezuur en L-xyloninezuur)
 • Wordt tweemaal sneller opgenomen dan gewone vitamine C
 • Blijft tweemaal langer aanwezig in de weefsels dan gewone vitamine C
 • Met rutine en bioflavonoïden uit citrus, acerolakers en rozenbottel
 • De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht

Dit product bevat

Gist Nee
Gluten Nee
Melk of melkbestanden Nee
Soja Nee
Sucrose Nee
Conserveringsmiddelen Nee
Zout toegevoegd Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Kosher keurmerk Ja
Halal keurmerk
Ja

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

Inhoud Per Capsule
Vitamine C (Ester-C®, calcium L-ascorbaat*) (1250 % RI) 1000 mg
Citrus bioflavonoïden complex 200 mg
Vulstoffen (microkristallijne cellulosedicalciumfosfaathydroxypropyl cellulose)
Anti-klontermiddelen (silicium dioxide, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat)
Rutine 25 mg
Crossed linked cellulose gom
Rozenbottel (Rosa canina) poeder 25 mg
Acerola (Malpighia glabra) vruchtpoeder extract (4:1) 25 mg
Glansmiddelen (hydroxypropylmethyl celluloseplantaardig glycerine)
RI = Referentie Inname
* Ester-C® is een geregistreerde handelsnaam van The Ester-C Company, US pats. 6,878,744 en 6,197,813 en internationale patenten.

€ 17.60

Meerinformatie

Body en Gym Vitamine C Vitamine C
Product
 

Planet Paleo Pure Collagen

Planet Paleo - Pure Collagen (225 gram)

 • Biologisch collageen
 • GMO-, Gluten, Zuivelvrij
 • Duurzaam geproduceerd

Over Pure Collagen

Pure Collagen bevat collageen hydrolysaat poeder afkomstig van uitsluitend grasland-gevoede koeien. Collageen eiwit is een van de meest voorkomende eiwitten in het lichaam met hoge concentraties in de huid en andere bindweefsels.

Over Planet Paleo

Collageen van Planet Paleo wordt geproduceerd op een geselecteerd aantal boerderijen waar dieren vrij kunnen rond lopen en geen pesticiden, groeihormoon en antibiotica gebruikt worden. Alle producten zijn GMO-vrij, glutenvrij en zuivelvrij.

Paleo kijkt naar hoe onze voorouders voeding en gezondheid behielden, en selecteren aan de hand hiervan hun producten. Hierdoor voegen ze specifieke co-actieve voedingsstoffen toe die als synergist werken op de andere ingrediënten.

Inhoud

213 gram - 25 doseringen
450 gram - 60 doseringen

Gebruik

Voeg een dosering (8,5 gram) toe aan 200 ml hete water of melk.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

 Primal Blend Per dosering Per 100g
Rundercollageen eiwit 7500 mg 355 kcal
Calorieën 26,63 kcal 355 kcal
Eiwitten 6.8 g 91 g
Aminozuren % Per dosering Per 100g
Alanine 7,9 7189 mg
Arginine 7,6 6916 mg
Asparaginezuur 5,8 5278 mg
Glutaminezuur 11,3 10283 mg
Glycine 21,7 19747 mg
Histidine 0,9 819 mg
Hydroxylysine 1,1 1001 mg
Hydroxyproline 12,1 11011 mg
Isoleucine 1,8 1638 mg
Leucine 3 2730 mg
Lysine 3,6 3276 mg
Methionine 0,8 728 mg
Fenylalanine 1,8 1638 mg
Proline 12,2 11102 mg
Serine 3,3 3003 mg
Threonine 1,8 1638 mg
Tyrosine 0,8 728 mg
Valine 2,5 2275 mg

Ingrediënten

Collageen hydrolysaat (Rund)

€ 29.90

Meerinformatie

Body en Gym Collageen Collageen
Product
 

QNT L Carnitine 2000 Drinks

DETAILS QNT - L-CARNITINE 2000 MG (12X700 ML)

 • Bevat 2000 mg L-carnitine per serving
 • 0 gram suiker, 0 calorieën per flesje
 • Verkrijgbaar in 3 lekkere smaken!


Wat is QNT - L-Carnitine Drink?

Carnitine Burner Drinks van QNT bevatten 2000 mg L-Carnitine per flesje,  bevatten geen calorieën en 0 gram suiker per flesje van 700 ml! Verkrijgbaar in de smaken Cranberry/Citroen, Limoen en Sinasaappel

Inhoud
12 x 700 ml - 12 servings 

Smaken:
Cranberry/Citroen, Limoen en Sinasaappel

Gebruik
Je dient 1 fles per dag te consumeren. Drink met regelmaat door tijdens de inspanning. 


WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 010-818 34 36 / info@bodyengymshop.nl of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.

Supplement Facts

Voedingswaarde-Informatie

  per 100 ml per flesje (700 ml)
Energie 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal
Vet 0 g 0 g
- waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 0 g 0 g
- waarvan suiker 0 g 0 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 23 mg 161 mg
L-Carnitine 266 mg 2000 mg

 

Ingrediënten

Water, zuurteregelaars: E330/E331, L-Carnitine, aroma, bewaarmiddelen: E202/E211, citroensap van concentraat 0,5%, zoetstof: E955, kleurstoffen: E104/E110.

Waarschuwing

Voedingssupplement dat niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven gebruikt mag worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

€ 17.50

Meerinformatie

Body en Gym Carnitine Carnitine
Product