Saucony Hurricane ISO 5 Dames

De Saucony Hurricane ISO 5 voor dames zijn antipronatieschoenen. De vijfde versie in de Hurricane ISO serie van Saucony heeft een vernieuwd bovenwerk gekregen. Het dubbele Jacquard Mesh-bovenwerk met ISOFIT-technologie heeft een hoog ademend vermogen en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het vernieuwde bovenwerk biedt meer steun en comfort dan zijn voorganger, de Hurricane ISO 4. De Hurricane ISO 5 heeft een EVERUN-tussenzool over de volledige lengte. Deze tussenzool biedt zeer veel comfort en geeft een hoge energieteruggave tijdens het hardlopen. Zo blijf je nog langer doorlopen op de Hurricane ISO 5. De stevige mediale stand van de tussenzool is meegenomen uit zijn voorganger. Het vangt de binnenwaartse afwikkeling van de haklanding goed op. Het FORMFIT voetbed vormt zich naar je voet en biedt extra comfort. De Crystal Rubber-slijtzool biedt meer duurzaamheid en effectieve bescherming voor je voeten. Tevens is deze slijtzool zeer flexibel en stabiel, waardoor de schoenen betrouwbare ondersteuning blijven geven bij elke stap.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Echelon 7 Dames

De Saucony Echelon 7 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen geven veel ondersteuning en demping en hebben een comfortabele pasvorm. Bij de tenen hebben de schoenen een ruimere pasvorm, terwijl de middenvoet en hiel omsloten worden om de voet op zijn plaats te houden tijdens het lopen. De Echelon 7 is orthopedisch ontworpen om de voeten zo veel mogelijk te ondersteunen. Het mesh-bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen. De Foundation Platform Sockliner zorgt voor duurzaamheid en veel veerkracht. De EVERUN tussenzool biedt een hoge energieteruggave en demping bij elke stap. Het FORMFIT voetbed vormt zich naar de voet en biedt zo extra comfort. De schoen wikkelt gemakkelijk af in de voorvoet en heeft een felle afzet. Het robuuste frame bij de hiel omsluit de hiel om comfortabele wijze en biedt extra ondersteuning tijdens het hardlopen. De verbeterde Tri-Flex Slijtzool is flexibeler dan zijn voorganger en geeft een verbeterd contact met de ondergrond. Hierdoor kan de voet natuurlijker afwikkelen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Freedom ISO 2 Heren

De Saucony Freedom ISO 2 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Het vernieuwde model is voorzien van een ISOknit bovenwerk. Dit omsluit de voeten op comfortabele wijze en heeft een hoog ademend vermogen. Daarnaast biedt het optimale bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen.De schoenen vormen zich volledig naar de voet door het lichtgewicht ISOfit materiaal. Door dit materiaal geven de schoenen een minimalistisch en lichtgewicht gevoel. De middenzool is volledig gemaakt van Everun dempingsmateriaal. Dit flexibele dempingsmateriaal voelt zacht aan en geeft energie terug bij iedere stap. Door de lage offset van 4mm zijn de schoenen met name geschikt voor tempo’s op hogere snelheid.

€ 99.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Kinvara 9 Dames

De Saucony Kinvara 9 voor dames zijn lichtgewicht neutrale hardloopschoenen. De wedstrijdschoenen zijn gemaakt voor het lopen van snelle tempo’s tijdens wedstrijden en trainingen en hebben een heeldrop van maar 4 millimeter. De Kinvara 9 is een responsieve en lichte hardloopschoen. In de Kinvara 9 zijn een aantal grote updates doorgevoerd. De vernieuwde EVA tussenzool heeft een volledige topzool van Everun dempingsmateriaal. De Kinvara geeft hierdoor meer energie terug bij elke stap die je zet tijdens het hardlopen. Het vernieuwde bovenwerk is gemaakt van een naadloos mesh. Het bovenwerk heeft een meer open design in de voorvoet, waardoor de schoen een groter ademend vermogen heeft. De geweven hiel zorgt voor een goede omsluiting van de voet. De Tri-Flex slijtzool zorgt voor een flexibele voetafwikkeling tijdens het hardlopen.

€ 99.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Stopwatch Singlet Heren

De Saucony Stopwatch Tanktop voor heren is een handig hardloopsinglet. Dit singlet valt los om het lichaam en is van een lichte en ademende stof. Dit maakt het singlet ideaal voor het hardlopen tijdens de warmere dagen. Eigenschappen: Ademt Vochtafvoerend Losse pasvorm

€ 27.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Saucony Munchen 4S Heren

De Saucony München 4S voor heren zijn antipronatie allround hardloopschoenen. De München 4S is de stability-versie van de München 4. Net als andere bekende modellen van Saucony heeft de München 4S een FORMFIT-bovenwerk. De FORMFIT-technologie laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinken de voeten als het ware in de hardloopschoenen, wat een goed lockdown gevoel geeft en de nodige stabiliteit. De tussenzool van EVERUN-dempingsmateriaal uit de München 3 is vervangen door een PWRRUN RS-tussenzool. Dit nieuwe dempingsmateriaal biedt een goede balans tussen voldoende responsiviteit en comfortabele demping. Dit maakt de hardloopschoenen zeer geschikt voor lopers die graag langere afstanden lopen. Het Segmented Crashpad draagt bij aan een soepele afwikkeling, vooral voor haklanders. Het rubber in de slijtzool verzekert je dat je vele kilometers op de München 4S kunt lopen.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Excursion TR14 GTX Dames

De Saucony Excursion TR14 GTX voor dames zijn stevige trailschoenen. Het bovenwerk is gemaakt met GORE-TEX materiaal wat ervoor zorgt dat de schoenen ademenen en toch waterdicht zijn. Het mesh is speciaal ontworpen voor trailrunning. Het bovenwerk heeft strategisch geplaatste verstevigingen zodat je voeten goed op hun plaats blijven. De tussenzool is van VERSARUN-materiaal. Dit is foam wat zorgt voor meer demping zodat je op alle soorten ondergronden comfortabel kan blijven hardlopen. De zool bestaat uit twee delen zodat de afwikkeling van je voeten wordt gestimuleerd. De slijtzool geeft je veel grip door het speciaal ontworpen profiel. Het is gemaakt met koolstofrubber wat de slijtzool duurzaam en stevig maakt. Zo worden je voeten goed beschermd.

€ 98.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Excursion TR14 GTX Heren

De Saucony Excursion TR14 GTX voor heren zijn stevige trailschoenen. Het bovenwerk is gemaakt met GORE-TEX materiaal wat ervoor zorgt dat de schoenen ademenen en toch waterdicht zijn. Het mesh is speciaal ontworpen voor trailrunning. Het bovenwerk heeft strategisch geplaatste verstevigingen zodat je voeten goed op hun plaats blijven. De tussenzool is van VERSARUN-materiaal. Dit is foam wat zorgt voor meer demping zodat je op alle soorten ondergronden comfortabel kan blijven hardlopen. De zool bestaat uit twee delen zodat de afwikkeling van je voeten wordt gestimuleerd. De slijtzool geeft je veel grip door het speciaal ontworpen profiel. Het is gemaakt met koolstofrubber wat de slijtzool duurzaam en stevig maakt. Zo worden je voeten goed beschermd.

€ 98.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Peregrine 10 GTX Heren

De Saucony Peregrine 10 GORE-TEX voor heren zijn neutrale trailschoenen. De nieuwe Peregrine 10 is de opvolger van de Peregrine ISO. De ISOFIT-technologie uit de Peregrine ISO is verdwenen, vandaar dat het ISO ook uit de naam verdwijnt. De FORMFIT-constructie neemt de plaats in van het ISOFIT. De FORMFIT-technologie laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinken de voeten als het ware in de hardloopschoenen, wat een goed lockdown gevoel geeft en veel zekerheid voor het lopen van trails. De FORMFIT-constructie is aangepast voor het lopen van trails, zodat de voeten beschermd blijven tegen stenen en takken. Deze speciale GORE-TEX-editie bevat GORE-TEX materiaal, waardoor de schoenen waterdicht zijn. Zo blijven de voeten droog tijdens het lopen over natte trails of in slechte weersomstandigheden. De tussenzool van PWRFOAM uit de Peregrine ISO is vervangen door een tussenzool van PWRRUN-dempingsmateriaal. Het PWRRUN-materiaal is responsief, maar biedt ook de demping en stabiliteit bij het lopen van trails. De rotsplaat biedt bescherming voor de voeten tegen scherpe stenen. De PWRTRAC-slijtzool biedt grip en tractie bij zowel het klimmen als dalen. De agressieve en iets kleverige noppen bijten zich vast in een zachte en natte ondergrond, maar geven ook veel grip bij harde en droge ondergronden.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Guide 13 TR Heren

De Saucony Guide 13 TR voor heren zijn trailschoenen voor overpronerende lopers. De Guide-serie is een bekend model hardloopschoenen op de weg. De Guide heeft zijn weg ook gevonden op off-road terrein. De Guide 13 TR biedt al het comfort van de Guide 13 met een aangepaste bovenwerk en een slijtzool met agressieve noppen. Het bovenwerk bevat de FORMFIT-technologie. Het bovenwerk, voetbed en de zijwanden van de tussenzool houden je voeten op hun plaats. Het vormt zich naar je voeten voor een persoonlijke pasvorm. Het hielstuk is dunner dan zijn voorganger waardoor de hardloopschoenen beter om je enkel aansluiten. De Structured Cushioning-technologie aan de binnenzijde van de voet geeft je ondersteuning zonder in te leveren op comfort en demping. De tussenzool van de Guide 13 TR bevat PWRRUN-dempingsmateriaal. Dit materiaal is een mix van TPU- en EVA-materiaal. Hierdoor is het zowel duurzaam als responsief. Je wilt tijdens het lopen van trails de voeten natuurlijk goed beschermen. De tussenzool biedt zowel demping als bescherming tegen scherpe rotsen en stenen. Het nieuwe TPU Guidance Frame leidt je voeten door de afwikkelingsfases voor een zelfverzekerd gevoel tijdens het hardlopen. De slijtzool is gemaakt van een kleverig soort rubber. Dit rubber met de noppen biedt grip bij het lopen over zowel droge als natte ondergronden.

€ 125.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Peregrine 10 Heren

De Saucony Peregrine 10 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De nieuwe Peregrine 10 is de opvolger van de Peregrine ISO. De ISOFIT-technologie uit de Peregrine ISO is verdwenen, vandaar dat het ISO ook uit de naam verdwijnt. De FORMFIT-constructie neemt de plaats in van het ISOFIT. De FORMFIT-technologie laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinken de voeten als het ware in de hardloopschoenen, wat een goed lockdown gevoel geeft en veel zekerheid voor het lopen van trails. De FORMFIT-constructie is aangepast voor het lopen van trails, zodat de voeten beschermd blijven tegen stenen en takken. De tussenzool van PWRFOAM uit de Peregrine ISO is vervangen door een tussenzool van PWRRUN-dempingsmateriaal. Het PWRRUN-materiaal is responsief, maar biedt ook de demping en stabiliteit bij het lopen van trails. De rotsplaat biedt bescherming voor de voeten tegen scherpe stenen. De PWRTRAC-slijtzool biedt grip en tractie bij zowel het klimmen als dalen. De agressieve en iets kleverige noppen bijten zich vast in een zachte en natte ondergrond, maar geven ook veel grip bij harde en droge ondergronden.

€ 121.45

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Guide 13 TR Dames

De Saucony Guide 13 TR voor dames zijn trailschoenen voor overpronerende lopers. De Guide-serie is een bekend model hardloopschoenen op de weg. De Guide heeft zijn weg ook gevonden op off-road terrein. De Guide 13 TR biedt al het comfort van de Guide 13 met een aangepaste bovenwerk en een slijtzool met agressieve noppen. Het bovenwerk bevat de FORMFIT-technologie. Het bovenwerk, voetbed en de zijwanden van de tussenzool houden je voeten op hun plaats. Het vormt zich naar je voeten voor een persoonlijke pasvorm. Het hielstuk is dunner dan zijn voorganger waardoor de hardloopschoenen beter om je enkel aansluiten. De Structured Cushioning-technologie aan de binnenzijde van de voet geeft je ondersteuning zonder in te leveren op comfort en demping. De tussenzool van de Guide 13 TR bevat PWRRUN-dempingsmateriaal. Dit materiaal is een mix van TPU- en EVA-materiaal. Hierdoor is het zowel duurzaam als responsief. Je wilt tijdens het lopen van trails de voeten natuurlijk goed beschermen. De tussenzool biedt zowel demping als bescherming tegen scherpe rotsen en stenen. Het nieuwe TPU Guidance Frame leidt je voeten door de afwikkelingsfases voor een zelfverzekerd gevoel tijdens het hardlopen. De slijtzool is gemaakt van een kleverig soort rubber. Dit rubber met de noppen biedt grip bij het lopen over zowel droge als natte ondergronden.

€ 125.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Peregrine 10 Dames

De Saucony Peregrine 10 voor dames zijn neutrale trailschoenen. De nieuwe Peregrine 10 is de opvolger van de Peregrine ISO. De ISOFIT-technologie uit de Peregrine ISO is verdwenen, vandaar dat het ISO ook uit de naam verdwijnt. De FORMFIT-constructie neemt de plaats in van het ISOFIT. De FORMFIT-technologie laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinken de voeten als het ware in de hardloopschoenen, wat een goed lockdown gevoel geeft en veel zekerheid voor het lopen van trails. De FORMFIT-constructie is aangepast voor het lopen van trails, zodat de voeten beschermd blijven tegen stenen en takken. De tussenzool van PWRFOAM uit de Peregrine ISO is vervangen door een tussenzool van PWRRUN-dempingsmateriaal. Het PWRRUN-materiaal is responsief, maar biedt ook de demping en stabiliteit bij het lopen van trails. De rotsplaat biedt bescherming voor de voeten tegen scherpe stenen. De PWRTRAC-slijtzool biedt grip en tractie bij zowel het klimmen als dalen. De agressieve en iets kleverige noppen bijten zich vast in een zachte en natte ondergrond, maar geven ook veel grip bij harde en droge ondergronden.

€ 121.45

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Peregrine 10 GTX Dames

De Saucony Peregrine 10 GORE-TEX voor dames zijn neutrale trailschoenen. De nieuwe Peregrine 10 is de opvolger van de Peregrine ISO. De ISOFIT-technologie uit de Peregrine ISO is verdwenen, vandaar dat het ISO ook uit de naam verdwijnt. De FORMFIT-constructie neemt de plaats in van het ISOFIT. De FORMFIT-technologie laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinken de voeten als het ware in de hardloopschoenen, wat een goed lockdown gevoel geeft en veel zekerheid voor het lopen van trails. De FORMFIT-constructie is aangepast voor het lopen van trails, zodat de voeten beschermd blijven tegen stenen en takken. Deze speciale GORE-TEX-editie bevat GORE-TEX materiaal, waardoor de schoenen waterdicht zijn. Zo blijven de voeten droog tijdens het lopen over natte trails of in slechte weersomstandigheden. De tussenzool van PWRFOAM uit de Peregrine ISO is vervangen door een tussenzool van PWRRUN-dempingsmateriaal. Het PWRRUN-materiaal is responsief, maar biedt ook de demping en stabiliteit bij het lopen van trails. De rotsplaat biedt bescherming voor de voeten tegen scherpe stenen. De PWRTRAC-slijtzool biedt grip en tractie bij zowel het klimmen als dalen. De agressieve en iets kleverige noppen bijten zich vast in een zachte en natte ondergrond, maar geven ook veel grip bij harde en droge ondergronden.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Xodus 10 Heren

De Saucony Xodus 10 voor heren zijn veelzijdige trailschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt voor technische trails of langere runs met wisselende ondergronden. Het PWRRUN+ materiaal in de tussenzool houdt de zool licht en flexibel. Deze tussenzool heeft een goede demping zonder in te leveren op stabiliteit. Ook bij deze Saucony-schoen is het ISOFIT ingeruild voor een FORMFIT bovenwerk. Het engineered mesh maakt de schoen ademend en het zorgt voor een goede pasvorm. Dit bovenwerk draagt ook bij aan extra bescherming en stabiliteit. De slijtzool heeft strategisch geplaatste noppen waardoor je goede grip behoudt. Het PWRTRAC materiaal is stevig zodat je volledig kan vertrouwen op je trailschoenen.

€ 143.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Xodus 10 Dames

De Saucony Xodus 10 voor dames zijn veelzijdige trailschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt voor technische trails of langere runs met wisselende ondergronden. Het PWRRUN+ materiaal in de tussenzool houdt de zool licht en flexibel. Deze tussenzool heeft een goede demping zonder in te leveren op stabiliteit. Ook bij deze Saucony-schoen is het ISOFIT ingeruild voor een FORMFIT bovenwerk. Het engineered mesh maakt de schoen ademend en het zorgt voor een goede pasvorm. Dit bovenwerk draagt ook bij aan extra bescherming en stabiliteit. De slijtzool heeft strategisch geplaatste noppen waardoor je goede grip behoudt. Het PWRTRAC materiaal is stevig zodat je volledig kan vertrouwen op je trailschoenen.

€ 143.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Triumph 18 Heren

De Saucony Triumph 18 voor heren in de kleur oranje, opvolger van de Triumph 17, is een zachte neutrale allround hardloopschoen. Dit model is een van de zachtste hardloopschoenen van Saucony en biedt voldoende demping en stabiliteit tijdens het hardlopen. Het bovenwerk is gemaakt van FORMFIT-technologie. In de hele tussenzool zit de PWRRUN+ technologie. Het bovenwerk van de Triumph 18 is gemaakt van de FORMFIT-technologie, de vervanger van ISOFIT. Het bovenwerk is in de Triumph 18 sterk verbeterd qua stabiliteit en stretch. De pasvorm sluit nu beter om de voet heen en voelt bijna als een sok. Dit vergroot bij langer gebruik het comfort in de hardloopschoenen, doordat de schoen zich om de voet heen gaat ontwikkelen. Er zijn updates toegevoegd aan de kraag en hielkap van de schoenen om het design eleganter te maken. De tussenzool van de Triumph 18 bevat een PWRRUN+ tussenzool. Dit maakt de Triumph nog zachter dan haar voorgangers. Met de introductie van PWRRUN+ zorgt Saucony voor een energie teruggave van 5%. De tussenzool voelt duidelijk zachter aan, zonder in te leveren op de responsiviteit van de hardloopschoen Triumph 18. Bij de hiel en tenen is Blown Rubber toegevoegd om meer grip te creëren bij landing en afzet. De Triumph 18 is nu vele malen flexibeler dan zijn voorganger en dit komt door het Blown Rubber materiaal. Saucony heeft bij de Guide, Triumph en Hurricane het ISOFIT bovenwerk gedag gezegd. Daarom heet de nieuwe versie van deze hardloopschoen niet Triumph ISO 5 maar Triumph 18.

€ 152.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Endorphin Shift Heren

De Saucony Endorphin Shift voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. De Shift is geschikt voor je alledaagse trainingen. Het FORMFIT bovenwerk is licht en omsluit je voeten goed. Dit voorkomt wrijving en drukpunten. De hielkap is verstevigd met een laagje kunststof aan de buitenkant. Samen met het verstevigende borduursel op de middenvoet zorgt dit voor extra stabiliteit. De tussenzool is gemaakt van PWRRUN-materiaal. Dit foam is gemaakt met een basis van EVA rubber. Dit houdt de schoen lichtgewicht en het biedt veel demping en responsiviteit. In de voorvoet zit een nieuwe technologie verwerkt genaamd Speedroll. Dit omvat de ronding in de zool in de voorvoet in combinatie met de geometrische slijtzool. Hiermee wordt de afwikkeling vergemakkelijkt.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Endorphin Speed Dames

De Saucony Endorphin Speed zijn comfortabele wedstrijdschoenen voor dames. Deze wedstrijdschoenen uit de Endorphin-collectie zijn ontworpen voor snelle tijden op kortere afstanden of voor je snelle trainingen. Het FORMFIT bovenwerk zorgt dat je voet goed op zijn plek blijft en dat je niet oververhit raakt tijdens het hardlopen. De tussenzool van PWRRUN-PB is een nieuw soort foam gemaakt door kleine kunststof balletjes of beads in een vorm te gieten en dit te laten smelten naar een tussenzool. Dit zorgt voor uitzonderlijke energieteruggave. De Endorphin Speed heeft, net als de Shift de Speedroll-technologie in de voorvoet. Dit omvat de ronding van de middenvoet naar de teen om de afwikkeling soepeler te maken. Gecombineerd met een nylon plaat in de tussenzool voelt snelheid maken gemakkelijk.

€ 179.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Saucony Endorphin Shift Dames

De Saucony Endorphin Shift voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. De Shift is geschikt voor je alledaagse trainingen. Het FORMFIT bovenwerk is licht en omsluit je voeten goed. Dit voorkomt wrijving en drukpunten. De hielkap is verstevigd met een laagje kunststof aan de buitenkant. Samen met het verstevigende borduursel op de middenvoet zorgt dit voor extra stabiliteit. De tussenzool is gemaakt van PWRRUN-materiaal. Dit foam is gemaakt met een basis van EVA rubber. Dit houdt de schoen lichtgewicht en het biedt veel demping en responsiviteit. In de voorvoet zit een nieuwe technologie verwerkt genaamd Speedroll. Dit omvat de ronding in de zool in de voorvoet in combinatie met de geometrische slijtzool. Hiermee wordt de afwikkeling vergemakkelijkt.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product