Salomon Wildcross Heren

De Salomon Wildcross voor heren zijn stevige trailschoenen en perfect geschikt voor zware ondergronden. De offset van de Wildcross is gemaakt om jouw voldoende stabiliteit te bieden tijdens het lopen. De Salomon Wildcross is er voor gemaakt om elke trailrun te verslaan. De SensiFit vleugels aan de zijde van de Wildcross trailschoenen zorgen ervoor dat je voet op zijn plaats blijft en niet verschuift. De Contagrip slijtzool is gemaakt van rubber en bevat de nieuwste technologie. Contagrip biedt grip in modderige en oneffen ondergronden, hierdoor kun je in zware omstandigheden het tempo toch hoog houden. Er is meer ruimte bij de voorvoet toegevoegd en het bovenwerk bevat enkele waterdichte delen, zodat je voeten zo veel mogelijk droog blijven. Het Quicklace systeem zorgt ervoor dat je veters goed blijft zitten. Met een handomdraai kun je de veters makkelijk strakker of losser zetten. De Sensifit-technologie beschermt en zorgt voor een comfortabele pasvorm in de schoenen. Op de voorkant van de schoenen zorgt de Sensifit voor de juiste bescherming. Salomon is de specialist in trails en op All4running vind je een breed assortiment trailschoenen en kleding van dit merk.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon XA Pro 3D v8 Dames

De Salomon XA Pro 3D v8 voor dames zijn allround trailschoenen en perfect geschikt voor meerdere type ondergronden. Deze versie is lichter in gewicht en zachter dan haar voorganger. De offset van de XA Pro 3D v8 is gemaakt om jouw voldoende stabiliteit te bieden tijdens het lopen van ieder type trail. Het 3D Advanced Chassis dat zich tussen de tussenzool en slijtzool bevindt, biedt veel bescherming en stabiliteit voor de voeten. De Contragrip MA-slijtzool is zeer duurzaam en biedt optimale grip, zowel op natte, mulle ondergonden als op droge en harde ondergronden. Het SensiFit-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze en is gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Het bovenwerk houdt vuil en stenen buiten en beschermt de voeten, terwijl het bovenwerk in deze nieuwe versie nog iets dunner is geworden. Ook heeft het bovenwerk een hoog ademend vermogen om vocht wat van binnenuit komt, af te voeren en de voeten koel te houden. Het Quicklace-systeem zorgt voor een optimale pasvorm en voorkomt ongemak van losrakende veters die kunnen blijven hangen. Met de Salomon XA Pro 3D v8 trailschoenen kies je voor allround trailschoenen, waarmee je op ieder type ondergrond kunt lopen.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Speedcross 5 Dames

De Salomon Speedcross 5 zijn trailschoenen voor dames. Het meest bekende model van Salomon is vernieuwd en zorgt voor nog meer grip dan zijn voorgangers. De trailschoenen beschikken over het Quicklace systeem voor een optimale pasvorm en voor het gemakkelijke aan- en uittrekken. Je hoeft hierbij geen veters te strikken. De buitenkant van de hardloopschoenen is waterbestendig zodat je comfortabel kunt hardlopen.De EVA-middenzool zorgt voor een goede demping. Daarnaast beschikt de Salomon Speedcross 5 over een Ortholite binnenzool. Dankzij de grote Chevron noppen op de slijtzool heb je op alle terreinen optimaal grip. De noppen zijn wat verder van elkaar af geplaatst. Het speciale hielstuk in de trailschoen zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van je voeten tijdens het lopen van trails.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Purse Belt

De Salomon Purse Belt is een handig hardloopaccessoire om spullen mee te nemen tijdens het hardlopen. De opening met rits biedt optimale veiligheid voor je spullen. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. Je plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat je bijna niet in de gaten heeft dat je hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers.

€ 29.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Salomon Agile 2 Set

De Salomon Agile 2 Set is een comfortabele hardlooprugzak. De minimalistische rugzak is geschikt voor korte sportactiviteiten. Met deze rugzak kun je drinken, sleutels en een mobiel gemakkelijk meenemen tijdens het hardlopen. De pasvorm van de rugzak is voor iedereen geschikt doordat de schouderbanden verstelbaar zijn. De twee verstelbare bandjes aan de voorzijde houden de rugzak beter op zijn plaats.Eigenschappen:Inclusief twee zachte drinkflessen van 500 mlVerstelbare schouderbandenLichtgewicht3D MeshInhoud: 2 liter

€ 79.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Salomon Supercross Blast Dames

De Salomon Supercross Blast voor dames zijn stevige trailschoenen. De Supercross Blast is geïnspireerd door de Speedcross en gemaakt om snelle trails mee te lopen. Deze trailschoenen bieden de grip en bescherming die je nodig hebt tijdens races. De Supercross Blast presteert dankzij de slijtzool met Contagrip in ieder type weer of onverharde ondergrond. Dankzij het foam in de tussenzool vormt de zool zich om je voeten heen voor maximaal comfort en de juiste demping. De naadloze afwerking van de trailschoenen Supercross Blast zorgt ervoor dat je ontspannen kunt rennen en geen zorgen hoeft te maken over irritaties. Het Quicklace systeem zorgt ervoor dat je veters goed blijft zitten. Met een handomdraai kun je de veters makkelijk strakker of losser zetten. De Sensifit-technologie beschermt en zorgt voor een comfortabele pasvorm in de schoenen. Op de voorkant van de schoenen zorgt de Sensifit voor de juiste bescherming. Salomon is de specialist in trails en op All4running vind je een breed assortiment trailschoenen en kleding van dit merk.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Wildcross Dames

De Salomon Wildcross voor dames zijn stevige trailschoenen en perfect geschikt voor zware ondergronden. De offset van de Wildcross is gemaakt om jouw voldoende stabiliteit te bieden tijdens het lopen. De Salomon Wildcross is er voor gemaakt om elke trailrun te verslaan. De SensiFit vleugels aan de zijde van de Wildcross trailschoenen zorgen ervoor dat je voet op zijn plaats blijft en niet verschuift. De Contagrip slijtzool is gemaakt van rubber en bevat de nieuwste technologie. Contagrip biedt grip in modderige en oneffen ondergronden, hierdoor kun je in zware omstandigheden het tempo toch hoog houden. Er is meer ruimte bij de voorvoet toegevoegd en het bovenwerk bevat enkele waterdichte delen, zodat je voeten zo veel mogelijk droog blijven. Het Quicklace systeem zorgt ervoor dat je veters goed blijft zitten. Met een handomdraai kun je de veters makkelijk strakker of losser zetten. De Sensifit-technologie beschermt en zorgt voor een comfortabele pasvorm in de schoenen. Op de voorkant van de schoenen zorgt de Sensifit voor de juiste bescherming. Salomon is de specialist in trails en op All4running vind je een breed assortiment trailschoenen en kleding van dit merk.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Supercross Blast Heren

De Salomon Supercross Blast voor heren zijn stevige trailschoenen. De Supercross Blast is geïnspireerd door de Speedcross en gemaakt om snelle trails mee te lopen. Deze trailschoenen bieden de grip en bescherming die je nodig hebt tijdens races. De Supercross Blast presteert dankzij de slijtzool met Contagrip in ieder type weer of onverharde ondergrond. Dankzij het foam in de tussenzool vormt de zool zich om je voeten heen voor maximaal comfort en de juiste demping. De naadloze afwerking van de trailschoenen Supercross Blast zorgt ervoor dat je ontspannen kunt rennen en geen zorgen hoeft te maken over irritaties. Het Quicklace systeem zorgt ervoor dat je veters goed blijft zitten. Met een handomdraai kun je de veters makkelijk strakker of losser zetten. De Sensifit-technologie beschermt en zorgt voor een comfortabele pasvorm in de schoenen. Op de voorkant van de schoenen zorgt de Sensifit voor de juiste bescherming. Salomon is de specialist in trails en op All4running vind je een breed assortiment trailschoenen en kleding van dit merk.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Speedcross 5 Heren

De Salomon Speedcross 5 zijn trailschoenen voor heren. Het meest bekende model van Salomon is vernieuwd en zorgt voor nog meer grip dan zijn voorgangers. De trailschoenen beschikken over het Quicklace systeem voor een optimale pasvorm en voor het gemakkelijke aan- en uittrekken. Je hoeft hierbij geen veters te strikken. De buitenkant van de hardloopschoenen is waterbestendig zodat je comfortabel kunt hardlopen.De EVA-middenzool zorgt voor een goede demping. Daarnaast beschikt de Salomon Speedcross 5 over een Ortholite binnenzool. Dankzij de grote Chevron noppen op de slijtzool heb je op alle terreinen optimaal grip. De noppen zijn wat verder van elkaar af geplaatst. Het speciale hielstuk in de trailschoen zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van je voeten.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon Sense Ride 3 Heren

De Salomon Sense Ride 3 voor heren zijn comfortabele trailschoenen en een stuk steviger dan de vorige versie. De tussenzool is dikker dan versie 2 en dit resulteert in een ongeveer 30 grams zwaardere trailschoen, het totale gewicht is 235 gram. Hierdoor kan de Ride 3 meer demping bieden bij het lopen van trails. Dankzij het Quicklace Systeem trek je de schoenen gemakkelijk aan en uit. Bij het ontwerpen heeft Salomon meer focus op duurzaamheid en bescherming. Daarnaast heeft de tussenzool een vochtafvoerende werking. De slijtzool beschikt over Salomon's contragrip en biedt goede grip op zowel droge als natte terreinen. Het bovenwerk van de Sense Ride 3 is minder flexibel is, wel steviger en biedt meer bescherming dan de Sense Ride 2. Een ander voordeel van de Sense Ride 3 is dat het comfortabeler loopt op de verharde wegen in vergelijking met de Ride 2. Bij het ontwerpen van de trailschoenen Ride 3 voor heren is de expertise van hardlopen op de weg en het lopen van trails gecombineerd. De Ride 3 van Salomon heeft nu meer focus op ruiger terrein. Trailrunning zit in het bloed van Salomon en het merk weet als geen ander hoe belangrijk stabiliteit en comfort in een trailschoen is. De Sense Ride 3 trailschoenen zijn niet waterdicht en hebben een offset van 8mm.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Salomon XA LS Shirt Heren

Het Salomon XA LS Shirt voor heren is een comfortabel hardloopshirt met lange mouwen. Het shirt heeft een aansluitende pasvorm is het hele jaar door geschikt om te dragen. Het shirt is gemaakt van lichtgewicht polyester met micro-gaten voor optimale ventilatie. Zo kun je droog en comfortabel hardlopen. Door de speciale geurbehandeling worden nare geurtjes voorkomen. Het Salomon hardloopshirt is perfect te dragen als tweede of derde laag. Op de linkerborst prijkt het logo van Salomon.Eigenschappen:Hele jaar door geschikt om te dragenMicro-gaten voor optimale ventilatieHoog ademend vermogenVoorkomt nare geurtjes

€ 49.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Elevate Move On Shirt Dames

Het Salomon Elevate Move On Shirt is een comfortabel hardloopshirt met lange mouwen voor dames. Het hardloopshirt heeft een iets strakkere pasvorm, maar biedt wel voldoende bewegingsruimte. Ideaal voor trainingen te gebruiken in koude temperaturen. Het hardloopshirt bevat verschillende Mesh zones en dit zorgt voor voldoende ventilatie tijdens het trailrunnen. Je kunt het lange mouwen shirt dragen als tweede laag boven thermokleding, zodat je voldoende warm blijft in koude omstandigheden.

€ 59.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Agile T shirt Dames

Het Salomon Agile T-shirt voor dames is een comfortabel hardloopshirt met korte mouwen. Het rode shirt is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is geschikt voor het lopen in warme temperaturen. Het materiaal van het hardloopshirt beschikt over micro-gaten. Hierdoor heeft het shirt een hoog ademen vermogen en droogt het snel. Zo kun je droog en comfortabel lopen. Daarnaast zorgt de speciale geur behandeling ervoor dat het shirt nare geurtjes voorkomt. Met het Salomon hardloopshirt kun je ongestoord lopen en ervaar je geen irritatiesEigenschappen:Geschikt voor hardlopen in de zomer en winterMicro-gaten voor optimale ventilatieHoog ademend vermogenVoorkomt nare geurtjes

€ 24.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Soft Valve Unisex

De Salomon Soft Valve is een reserveonderdeel voor je universele drinkzak. De Soft Valve wordt geleverd in een set van 2 en het verlengt de levensduur van je zachte drinkfles. Het plastic onderdeel dat in de fles is geïntegreerd is niet inbegrepen. De Soft Valve is gemaakt van Silicone.Eigenschappen:Geleverd in een set van 2Verlengt levensduur van je zachte drinkflesSilicone

€ 9.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Salomon Bonatti WP Jacket Heren

Het Salomon Bonatti WP Jacket voor heren is een comfortabel hardloopjack. Het waterdichte jack biedt optimale bewegingsvrijheid door Salomon's MotionFit technologie. Daarnaast voert de hardloopjas vocht effectief af zodat je comfortabel kunt blijven hardlopen. Het extra volume op de rug maakt het mogelijk om het jack over een rugzak te dragen. Zo blijven ook al je essentials droog. Reflecterende details maken de jas compleet zodat je ook in het donker zichtbaar bent.Eigenschappen:WaterdichtMotionFit voor optimale bewegingsvrijheidWaterdichte ritsBorstzakTe dragen over een rugzakReflecterende detailsMet dit Salomon hardloopjack heb je geen excuus om niet te gaan lopen op regenachtige dagen. Het beschermt tegen regen en wind.

€ 169.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Pulse Belt

De Salomon Pulse Belt is een handige heupband om spullen in mee te nemen tijdens het hardlopen. De belt is gemaakt van stretch materiaal, waardoor deze goed om je lichaam sluit. Daarnaast voelt dit materiaal zacht en soepel aan. De belt is ideaal te gebruiken als je gaat hardlopen, wandelen of bijvoorbeeld op reis gaat. De Pulse Belt van Salomon weegt slechts 70 gram en je kunt gemakkelijk een klein bidonnetje meenemen.

€ 29.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

Salomon Agile 2in1 Short Dames

Het Salomon Agile 2in1 Short voor dames is een comfortabel hardloopbroekje. Het short bevat een strakke binnenbroek met een losvallend broekje erover heen. Het strakke binnenbroekje bevat voldoende stretch om vrij te bewegen. Het buitenbroekje bevat handige zakken om essentiele dingen te bewaren zoals sleutels of portemonnee. De buitenkant bevat enkele reflecterende elementen, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Zowel het binnen- als het buitenbroekje is gemaakt van sneldrogend materiaal. Het Agile 2in1 Short van Salomon weegt 130 gram.

€ 49.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon XA Tee Heren

Het Salomon XA Tee voor heren is een comfortabel hardloopshirt met korte mouwen. Het T-shirt heeft een aansluitende pasvorm is het hele jaar door geschikt om te dragen. Het shirt is gemaakt van lichtgewicht polyester met micro-gaten voor optimale ventilatie. Zo kun je droog en comfortabel hardlopen. Door de speciale geurbehandeling worden nare geurtjes voorkomen. Het Salomon hardloopshirt is perfect te dragen als eerste of tweede laag. Op de linkerborst prijkt het logo van Salomon. Het XA Tee T-shirt van Salomon kun je zowel met sporten als casual dragen.Eigenschappen:Hele jaar door geschikt om te dragenMicro-gaten voor optimale ventilatieHoog ademend vermogenVoorkomt nare geurtjes

€ 39.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Explore Seamless Half Zip Heren

Het Salomon Explore Seamless Half Zip voor heren is een comfortabel grijs hardloopshirt met lange mouwen. Ideaal voor trainingen in koude temperaturen. Het hardloopshirt bevat verschillende Mesh zones en dit zorgt voor voldoende ventilatie tijdens het trailrunnen. De Quick Drying technologie zorgt ervoor dat je lichaam droog blijft en hierdoor op de juiste temperatuur. Het Salomon hardloopshirt is perfect te dragen als tweede of derde laag. Op de linkerborst prijkt het logo van Salomon. Bij de kraag zit een kleine rits voor meer of juist minder ventilatie tijdens het lopen.

€ 59.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Salomon Trail Runner WS Tight Heren

De Salomon Trail Runner WS Tight voor heren is een comfortabele hardloopbroek. Salomon maakt gebruik van Gore Windstopper. Dit materiaal voelt zacht aan, is winddicht en heeft een hoog ademend vermogen. Deze tight is geschikt voor langere afstanden in slechtere weersomstandigheden. Eigenschappen: Gore Windstopper Winddicht Ritszakje aan de achterkant

€ 74.96

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product