Mizuno Waveknit Sky S1 Heren

De Mizuno Waveknit Sky S1 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Waveknit Sky S1 heeft dezelfde tussenzool als de Mizuno Wave Sky, in combinatie met een nieuw, gebreid bovenwerk. Dit bovenwerk biedt een comfortabele fit. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze en voelt als een tweede huid. Het mesh-materiaal in het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen. Het U4icX-element in de tussenzool biedt zeer comfortabele demping tijdens het hardlopen. De Wave-plaat zorgt voor een goede verdeling van de impact van elke stap. De technologie draagt bij aan een goede afwikkeling van de voeten en biedt een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Skyrise Dames

De Mizuno Wave Sky Rise voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. Het ademende AirMesh bovenwerk omsluit de voeten op een prettige wijze. De goede ventilatie voorkomt irritatie en oververhitting. Het hielstuk van de hardloopschoenen is iets dikker waardoor het goed beschermt.De tussenzool is gemaakt van X-POP. Dit nieuwe materiaal biedt meer demping en verbeterde duurzaamheid vanuit de tussenzool. Daarnaast zorgt de X-POP technologie voor verhoogde energieteruggave.Mizuno heeft vorig seizoen een nieuwe zool ontwikkeld dat de naam Foam Wave heeft gekregen. De slijtzool is opgebouwd uit twee delen met ieder een eigen stijfheid. Hierdoor staat de Foam Wave technologie in zijn geheel voor ultieme demping zonder stabiliteit te verliezen.

€ 121.45

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Hayate 6 Dames

De Mizuno Wave Hayate 6 voor dames zijn comfortabele trailschoenen. De nieuwste versie van de Hayate serie is ontworpen voor het lopen van snelle tempo's tijdens het lopen van trails. De trailschoenen zijn zeer licht van gewicht, maar bieden ook effectieve bescherming en grip. Het vernieuwde Mesh-bovenwerk is lichter geworden en beweegt met de voeten mee. De Dynamotion Fit-technologie biedt een persoonlijke pasvorm en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Ook heeft het vernieuwde bovenwerk een hoger ademend vermogen en veel flexibiliteit. De Wave-tussenzool biedt veel demping en comfort. De ESS Rock Plate in de voorvoet biedt effectieve bescherming tegen rotsen en stenen. De Michelin Rubber-slijtzool biedt zeer veel grip tijdens het klimmen en veel demping en tractie tijdens het dalen. De slijtzool is duurzamer en beschikt voor het lopen van trails met verschillende ondergronden.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Daichi 5 Dames

De Mizuno Wave Daichi 5 voor dames zijn veelzijdige trailrunningschoenen. Deze hardloopschoenen zijn ontworpen voor trailrunners die tijden het lopen verschillende ondergronden willen trotseren. De Michelin-rubberen slijtzool heeft noppen in alle richting voor optimale grip. De bekende Wave Plate-technologie zit ook in deze trailschoenen verwerkt. Hiermee behoud je de demping en energieteruggave die je van de Mizuno hardloopschoenen gewend bent. Deze trailschoenen hebben een verstevigde toe cap. Hierdoor worden je voeten beschermt tegen de invloeden van buiten die je tegenkomt tijdens het lopen van trails. De hielkap is zacht aan de binnenkant maar extra stevig aan de buitenkant. Zo kun je optimaal op je schoenen rekenen gedurende vele kilometers.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Hayate 6 Heren

De Mizuno Wave Hayate 6 voor heren zijn comfortabele trailschoenen. De nieuwste versie van de Hayate serie is ontworpen voor het lopen van snelle tempo's tijdens het lopen van trails. De trailschoenen zijn zeer licht van gewicht, maar bieden ook effectieve bescherming en grip. Het vernieuwde Mesh-bovenwerk is lichter geworden en beweegt met de voeten mee. De Dynamotion Fit-technologie biedt een persoonlijke pasvorm en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Ook heeft het vernieuwde bovenwerk een hoger ademend vermogen en veel flexibiliteit. De Wave-tussenzool biedt veel demping en comfort. De ESS Rock Plate in de voorvoet biedt effectieve bescherming tegen rotsen en stenen. De Michelin Rubber-slijtzool biedt zeer veel grip tijdens het klimmen en veel demping en tractie tijdens het dalen. De slijtzool is duurzamer en beschikt voor het lopen van trails met verschillende ondergronden.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Printed 7.5 Inch 2in1 Short Heren

De Mizuno Printed 7.5 2in1 Short voor heren is een hardloopshort met een binnenbroek. De binnenbeen lengte van de binnenbroek is 19 cm. Door de DryLite technologie voert het materiaal effectief vocht af, zodat je droog en comfortabel kan hardlopen. De reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid. De elastische tailleband met trekkoord zorgen voor een persoonlijke fit.Eigenschappen:Short met binnenbroekLichtgewicht en een hoog ademend vermogenBinnenbeen lengte van 19 cmSteekzak aan de zijkantDryLite technologie voert vocht effectief afReflecterende details/li>

€ 41.21

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Aero 4.5 Short Heren

De Mizuno Aero 4.5 Short voor heren is een comfortabel hardloopshort met een binnenbeen lengte van 11,5 cm. Het lichtgewicht stretch-materiaal geeft een comfortabel gevoel en biedt veel bewegingsvrijheid. Door de DryLite technologie voert het materiaal effectief vocht af, zodat je droog en comfortabel kan hardlopen. De reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid.Eigenschappen:Binnenbeen lengte van 11,5 cmRitszak op de achterkantDryLite technologie voert vocht effectief afReflecterende details/li>

€ 41.21

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Wave Rider 24 Dames

De Mizuno Wave Rider 24 voor dames zijn comfortabele hardloopschoenen. Het is alweer de 24ste versie van dit populaire model van Mizuno. Het bovenwerk van Engineered Mesh ademt en voelt licht aan. Samen met de rond gevormde tongconstructie omsluit het je voeten. Het hielstuk is zacht en comfortabel. In de tussenzool is de iconische Wave-plaat verwerkt. Om deze plaat heen is een nieuw soort foam geplaatst. Het Mizuno Enerzy-materiaal maakt de tussenzool lichter en responsiever. Je kunt zo meer uit je runs halen zonder in te leveren op de bekende demping. De slijtzool is niet veel veranderd ten opzichte van de Wave Rider 23. Het U4ic-rubber is strategisch geplaatst zodat de schoenen duurzaam zijn maar niet verzwaard worden. Hierdoor kun je meer halen uit de afwikkeling van je voeten.

€ 137.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider 24 Heren

De Mizuno Wave Rider 24 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. Het is alweer de 24ste versie van dit populaire model van Mizuno. Het bovenwerk van Engineered Mesh ademt en voelt licht aan. Samen met de rond gevormde tongconstructie omsluit het je voeten. Het hielstuk is zacht en comfortabel. In de tussenzool is de iconische Wave-plaat verwerkt. Om deze plaat heen is een nieuw soort foam geplaatst. Het Mizuno Enerzy-materiaal maakt de tussenzool lichter en responsiever. Je kunt zo meer uit je runs halen zonder in te leveren op de bekende demping. De slijtzool is niet veel veranderd ten opzichte van de Wave Rider 23. Het U4ic-rubber is strategisch geplaatst zodat de schoenen duurzaam zijn maar niet verzwaard worden. Hierdoor kun je meer halen uit de afwikkeling van je voeten.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Sky 2 Dames

De Mizuno Wave Sky 2 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen hebben maximum cushioning en voelen zeer comfortabel aan. Daarnaast geven de schoenen een licht en direct gevoel tijdens het hardlopen. Door de versteviging in de hielkap, bieden de schoenen extra stabiliteit. De nieuwe AeroHug-technologie in de midvoet van de schoenen omsluit de voeten op comfortabele wijze en geeft een zacht en comfortabel gevoel. Het bovenwerk van de schoenen is voorzien van engineered mesh. Dit materiaal heeft een hoog ademend vermogen en houdt de voeten op hun plaats tijdens het hardlopen.Bij de tong en om de voet heen is extra cushioning toegevoegd, hierdoor voelen de schoenen nog zachter aan. Tegelijkertijd is de Mizuno Wave Sky 2 een responsieve hardloopschoen door de CloudWave technologie die in de middenzool is verwerkt.

€ 136.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno 4.5 2in1 Short Dames

De Mizuno 4.5 2in1 Short voor dames is een hardloopshort met een binnenbroek. De binnenbeen lengte van de binnenbroek is 11,5 cm. Door de DryLite technologie voert het materiaal effectief vocht af, zodat je droog en comfortabel kan hardlopen. De reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid. De elastische tailleband met trekkoord zorgen voor een persoonlijke fit.Eigenschappen:Short met binnenbroekLichtgewicht en een hoog ademend vermogenBinnenbeen lengte van 19 cmSteekzak aan de zijkantDryLite technologie voert vocht effectief afReflecterende details/li>

€ 37.46

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Wave Hayate 5 Dames

De Mizuno Wave Hayate 5 voor dames zijn comfortabele trailschoenen. De nieuwste versie van de Hayate serie is ontworpen voor het lopen van snelle tempo's tijdens het lopen van trails. De trailschoenen zijn zeer licht van gewicht, maar bieden ook effectieve bescherming en grip. Het vernieuwde Mesh-bovenwerk is lichter geworden en beweegt met de voeten mee. De Dynamotion Fit-technologie biedt een persoonlijke pasvorm en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Ook heeft het vernieuwde bovenwerk een hoger ademend vermogen en veel flexibiliteit. De Wave-tussenzool biedt veel demping en comfort. De ESS Rock Plate in de voorvoet biedt effectieve bescherming tegen rotsen en stenen. De Michelin Rubber-slijtzool biedt zeer veel grip tijdens het klimmen en veel demping en tractie tijdens het dalen. De slijtzool is duurzamer en beschikt voor het lopen van trails met verschillende ondergronden.

€ 104.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Rider 23 (Wide) Heren

De Mizuno Wave Rider 23 (Wide) voor heren zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. De hardloopschoenen zijn ontwikkeld om je voeten koel te houden en hierdoor je hardloopprestaties te verhogen. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh materiaal. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen waardoor je voeten koel blijven. De Dynamotion Fit technologie omsluit je voeten op een prettige wijze en zorgt daardoor voor een goede pasvorm.De tussenzool van de Mizuno Wave Rider 23 is ontwikkeld met Mizuno's Wave dempingstechnologie. Deze technologie zorgt voor een optimale demping bij elke stap. Naast dat de tussenzool veel responsiviteit biedt, geeft het je ook de nodige stabiliteit. In de tussenzool is Mizuno's Intercool technologie verwerkt. Intercool gaat warmte- en vochtopbouw in de hardloopschoenen tegen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het volledig ventilatiesysteem dat in de tussenzool is opgenomen.De slijtzool is ten opzichte van de Wave Rider 22 niet veel veranderd. De zool is flexibel en biedt veel duurzaamheid.

€ 112.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Hineri BT Softshell Heren

De Mizuno Hineri BT Softshell voor heren is een warm hardloopjack. De jas beschermt je tegen koude temperaturen, regen en wind zodat je ook in winters weer kunt blijven hardlopen. In de zijkanten is stretchstof verwerkt voor optimale bewegingsvrijheid en een goede pasvorm. Eigenschappen: Winddicht en waterafstotend Thermoregulerend Ritszakken

€ 105.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Wave Rider 23 Jr Kinderen

De Mizuno Wave Rider 23 Jr voor kinderen zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. De hardloopschoenen zijn ontwikkeld om je voeten koel te houden en hierdoor je hardloopprestaties te verhogen. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh materiaal. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen waardoor je voeten koel blijven. De tussenzool van de Mizuno Wave Rider 23 Jr is ontwikkeld met Mizuno's Wave dempingstechnologie. Deze technologie zorgt voor een optimale demping bij elke stap. Naast dat de tussenzool veel responsiviteit biedt, geeft het je ook de nodige stabiliteit.

€ 48.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Wave Prophecy 9 Heren

De Mizuno Wave Prophecy 9 voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen voor heren. Deze schoenen zijn ontworpen om je de ultieme demping en energieteruggave te geven ongeacht het aantal kilometers dat je rent. De Infinity Wave-plaat is hierin de hoofdrolspeler. Het AirMesh bovenwerk omsluit de bovenkant van je voeten. Zo blijven je voeten goed op hun plek. Het materiaal ademt wat zorgt voor een comfortabele run zonder oververhitting. De Infinity Wave-plaat en de SmoothRide pasvorm maken deze unieke hardloopschoenen geschikt voor het lopen van lange afstanden.

€ 206.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Mizuno Printed Hoodie Jacket Dames

Het Mizuno Printed Hoodie Jacket voor dames is een lichtgewicht hardloopjack. Het jack is winddicht en waterafstotend.Op de rug zit ventilerend mesh-materiaal. De DynamotionFit zorgt voor een anatomische pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid.Eigenschappen:WinddichtWaterafstotendTwee zakken met ritsReflecterende details

€ 67.46

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Printed Hoodie Jacket Heren

Het Mizuno Printed Hoodie Jacket voor heren is een lichtgewicht hardloopjack. Het jack is winddicht en waterafstotend.Op de rug zit ventilerend mesh-materiaal. De DynamotionFit zorgt voor een anatomische pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid.Eigenschappen:WinddichtWaterafstotendTwee zakken met ritsReflecterende details

€ 67.46

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Aero 2.5 Short Dames

De Mizuno Aero 2.5 Short voor dames is een comfortabel hardloopshort met een binnenbeen lengte van 6 cm. Het lichtgewicht stretch-materiaal geeft een comfortabel gevoel en biedt veel bewegingsvrijheid. Door de DryLite technologie voert het materiaal effectief vocht af, zodat je droog en comfortabel kan hardlopen. De reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid.Eigenschappen:Binnenbeen lengte van 6 cmRitszak op de achterkantDryLite technologie voert vocht effectief afReflecterende details/li>

€ 37.46

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Mizuno Blocking Mesh Tight Dames

De Mizuno Blocking Mesh Tight voor dames is een lange hardlooptight. Door het elastische materiaal zit de tight comfortabel tijdens het hardlopen. Door de platte naden wordt er irritatie en schuring voorkomen. De reflecterende details bieden extra zichtbaarheid.Eigenschappen:Stretch-materiaalPlatte nadenReflecterende details

€ 41.21

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product