Inov 8 X Talon 200 Unisex

De Inov-8 X-Talon 200 Trailschoenen voor dames en heren. Het lichtgewicht bovenwerk is versterkt op kwetsbare punten, zodat je klaar bent om ieder obstakel aan te vallen. Het grove profiel van 3mm onder de zool en de RopeTec technologie bieden grip onder alle omstandigheden. De schoenen zijn behandeld met een DWR coating waardoor water en modder worden buitengehouden. Met de Standard Fit biedt de X-Talon 200 een pasvorm met een brede voorvoet. Zo krijgen je tenen alle ruimte en heb je meer stabiliteit. Technische eigenschappen: Fit: STANDARD Upper: SYNTHETIC, DWR COATED, TPU Lining: MESH Footbed: 3MM Midsole: INJECTED EVA Sole: X-TALON Compound: STICKY

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon 230 Heren

De Inov-8 X-Talon 230 voor heren zijn comfortabele trailschoenen. De schoenen bieden zeer veel grip tijdens het lopen van trails. De Sticky Grip-slijtzool biedt grip en tractie, zowel op natte als droge ondergronden. De Meta-Plate zorgt dat de voeten tijdens het lopen goed beschermd worden tegen scherpe rotsen. De Powerflow-tussenzool biedt veel comfort en energieteruggave tijdens je trailruns. Het bovenwerk is lichtgewicht en beschermend. Het stoot water effectief af. De Meta-Cradle omsluit de voeten op comfortabele wijze, voor een veilig gevoel tijdens je trailruns.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon 212 v2 Dames

De Inov-8 X-Talon 212 voor dames zijn comfortabele trailschoenen. De X-Talon 212 is het bestverkochte model trailschoenen van Inov-8 en zeer geschikt voor het lopen van extremere trails en Obstacle runs. Het bovenwerk is zeer licht van gewicht en flexibel, waardoor het de voeten comfortabel omsluit. De pasvorm van de X-Talon 212 is iets smal, maar door het soepele bovenwerk niet knellend. De Injected EVA-tussenzool geeft energie terug en biedt effectieve schokabsorptie. Tevens beschermt het de voeten tegen stenen en rotsen door comfortabele demping te bieden. De Sticky-slijtzool, gemaakt van een soort kleverig rubber, biedt optimale grip en tractie tijdens het lopen van trails. De Ropetec protectierand bieden de trailschoenen bescherming tijdens het klimmen in touwen tijdens Obstacle runs.

€ 116.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon 212 v2 Heren

De Inov-8 X-Talon 212 voor heren zijn comfortabele trailschoenen. De X-Talon 212 is het bestverkochte model trailschoenen van Inov-8 en zeer geschikt voor het lopen van extremere trails en Obstacle runs. Het bovenwerk is zeer licht van gewicht en flexibel, waardoor het de voeten comfortabel omsluit. De pasvorm van de X-Talon 212 is iets smal, maar door het soepele bovenwerk niet knellend. De Injected EVA-tussenzool geeft energie terug en biedt effectieve schokabsorptie. Tevens beschermt het de voeten tegen stenen en rotsen door comfortabele demping te bieden. De Sticky-slijtzool, gemaakt van een soort kleverig rubber, biedt optimale grip en tractie tijdens het lopen van trails. De Ropetec protectierand bieden de trailschoenen bescherming tijdens het klimmen in touwen tijdens Obstacle runs.

€ 116.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon 255 Heren

De Inov-8 X-Talon 255 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De trailschoenen zijn ontwikkeld voor de hardloper die graag trails loopt met veel natte en rotsige ondergronden. De X-Talon 255 is de opvolger van de X-Talon 200. De nieuwe X-Talon 255 biedt meer bescherming dan haar voorganger en gaat langer mee dankzij de verhoogde duurzaamheid. De X-Talon 255 heeft een bovenwerk van Ballistic Nylon, een duurzaam materiaal wat geen water opneemt. Het is ooit ontwikkeld voor het leger om soldaten te beschermen tegen rondvliegende scherven. Dit zorgt ervoor, dat het bovenwerk bestand is tegen de impact van stenen en takken. De X-Talon 255 heeft een iets bredere pasvorm. Hierdoor krijgen de voeten iets meer bewegingsruimte voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. Toch houdt het bovenwerk je voeten goed op hun plaats zodat je snel en behendig kunt bewegen over technische trails. De EVA-tussenzool biedt effectieve demping en schokabsorptie. De Sticky Grip-slijtzool met 8 mm noppen biedt veel grip op zowel harde, natte rotsen als op zachte ondergronden.

€ 125.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon G 210 Heren

De Inov-8 X-Talon G 210 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De G 210 is een verbeterde versie van de X-Talon 210. De X-Talon G 210 bevat het materiaal grafeen in de slijtzool. Hiermee is ook de 210 opgenomen in de G-series van Inov-8. De trailschoenen zijn ontworpen voor het lopen van hoge tempo’s over zeer technische trails. Het bovenwerk is gemaakt van lichte materialen die geen water absorberen. Hierdoor blijven de hardloopschoenen licht van gewicht, ook als je door water loopt. Het ademende bovenwerk zorgt ervoor, dat water of transpiratievocht gemakkelijk afgevoerd wordt. De tussenzool van Injected EVA-materiaal biedt goede demping en effectieve schokabsorptie. De lage offset en het responsieve materiaal geven veel grondcontact tijdens het lopen. De slijtzool met grafeen biedt zeer veel grip. Grafeen is zeer flexibel en dun, maar is ook 200 keer sterker dan staal. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de X-Talon G 235 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van trailschoenen. De 8 mm noppen bijten zich vast in zachte ondergronden voor optimale grip en tractie.

€ 134.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 X Talon G 235 Heren

De Inov-8 X-Talon G 235 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De X-Talon G 235 is speciaal ontworpen voor het lopen over modderige en zachte trails. Het 235-model is het eerste model uit de X-Talon serie die is opgenomen in de G-series van Inov-8, de serie hardloopschoenen die het materiaal grafeen bevatten. Het bovenwerk is gemaakt van materialen die geen water opnemen. Het bovenwerk bevat Ballistic Nylon, een duurzaam materiaal wat waterafstotend is. Het is ooit ontwikkeld voor het leger om soldaten te beschermen tegen rondvliegende scherven. Dit zorgt ervoor, dat het bovenwerk bestand is tegen de impact van stenen en takken. De X-Talon G 235 heeft een vrij smalle pasvorm. Dit houdt de voeten goed op hun plaats, maar kan wellicht voor lopers met iets bredere voeten wat krap aanvoelen. De rand rondom de tenen biedt extra bescherming. De hardloopschoenen bieden de mogelijkheid om een All Terrain Gaiter te bevestigen om vuil buiten te houden. De POWERFLOW+ tussenzool biedt 10% betere schokabsorptie en 25% meer energieteruggave dan de gemiddelde EVA-tussenzool. Het geeft effectieve demping tijdens het lopen van trails. De META-PLATE beschermt de voeten tegen scherpe rotsen en stenen. De slijtzool met grafeen biedt zeer veel grip. Grafeen is zeer flexibel en dun, maar is ook 200 keer sterker dan staal. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de X-Talon G 235 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van trailschoenen. De 8 mm noppen bijten zich vast in zachte ondergronden voor optimale grip en tractie.

€ 147.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Trailroc 255 Heren

De Inov-8 Trailroc 255 voor heren in de kleur grijs zijn comfortabele trailschoenen. De vernieuwde versie van de Trailroc 255 zijn zeer veelzijdige trailschoenen en geschikt voor vele verschillende ondergronden. Je kunt met de Trailroc 255 zowel on-traill als off-trail lopen.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Roclite 295 Unisex

De Inov-8 Roclite 295 voor heren en dames zijn comfortabele trailschoenen. De vernieuwde versie van de Roclite 295 zijn zeer veelzijdige trailschoenen en geschikt voor vele verschillende ondergronden. Je kunt met de Roclite 295 zowel on-traill als off-trail lopen. Het mesh-bovenwerk biedt een hoog ademend vermogen en veel comfort. Het omsluit de voeten en biedt een veilig en zelfverzekerd gevoel tijdens het hardlopen. De POWERFLOW-tussenzool vangt schokken effectief op en geeft veel energie terug. De Meta-Plate beschermt de voeten tijdens de impact van de landing. De G-Grip-slijtzool bestaat uit zeer duurzaam rubber met veel grip en tractie.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Mudroc 290 Unisex

De Inov-8 Mudroc 290 Trailschoenen voor zowel dames als heren is een stevige hardloopschoen. Met een 8mm drop biedt de Mudroc 290 een optimale demping en comfort voor de lange afstand. De schoenen zijn erg interessant voor lopers die willen beginnen met trail running. Een vlakkere zool zorgt voor een stabiele voetpositie. De schoenen geven een een goede demping, zijn lichtgewicht en geven een goede grip. Op de paden of in de bergen, deze zeer duurzame, lichtgewicht schoen levert toonaangevende grip door zijn Tri-C uithoudingsvermogen zool. Het X-STATIC voetbed zorgt ervoor dat de schoen geen vieze geuren krijgt.

€ 43.98

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Stormshell FZ Jacket Dames

Het Inov-8 Stormshell FZ Jacket voor dames is een comfortabel hardloopjack. Het jack is water- en winddicht. Het houdt je droog en warm in de meest extreme weersomstandigheden. Het jack is speciaal ontworpen voor trailrunners, en voldoet aan de eisen die gesteld worden bij het lopen trail wedstrijden. De capuchon biedt extra bedekking. Het ademend vermogen houdt je comfortabel. De rits is zowel van boven naar onder als van onder naar boven te openen om de lichaamstemperatuur te reguleren. De duimgaten in de mouwen houden het jack op zijn plaats. Eigenschappen: Waterdicht en winddichtVoldoet aan de eisen voor trail wedstrijdenCapuchonDeelbare ritsDuimgaten in de mouwen

€ 188.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Inov 8 Trailroc 280 Dames

De Inov-8 Trailroc 280 voor dames zijn neutrale trailschoenen. De trailschoenen zijn ontworpen voor het lopen van trails over hard en rotsig terrein. Het bovenwerk is bestand tegen takken en stenen en biedt weerstand tegen scheuren. De META-PLATE rotsplaat in de schoenen beschermt de voeten tegen rotsen. De plaat volgt de natuurlijke beweging van de voet voor extra comfort. De POWERFLOW-tussenzool biedt effectieve schokabsorptie en geeft veel energie terug bij elke pas. De G-Grip slijtzool is versterkt met grafeen. Grafeen bestaat uit een laag koolstof-materiaal. Het is zeer flexibel en dun. Ondanks dat is grafeen 200 keer sterker dan staal. Hierdoor biedt het vele bescherming en versterking voor de voeten. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de Trailroc 280 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van hardloopschoenen. De 8 mm noppen bijten zich vast in de ondergrond en bieden optimale grip.

€ 147.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Trailroc 280 Heren

De Inov-8 Trailroc 280 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De trailschoenen zijn ontworpen voor het lopen van trails over hard en rotsig terrein. Het bovenwerk is bestand tegen takken en stenen en biedt weerstand tegen scheuren. De META-PLATE rotsplaat in de schoenen beschermt de voeten tegen rotsen. De plaat volgt de natuurlijke beweging van de voet voor extra comfort. De POWERFLOW-tussenzool biedt effectieve schokabsorptie en geeft veel energie terug bij elke pas. De G-Grip slijtzool is versterkt met grafeen. Grafeen bestaat uit een laag koolstof-materiaal. Het is zeer flexibel en dun. Ondanks dat is grafeen 200 keer sterker dan staal. Hierdoor biedt het vele bescherming en versterking voor de voeten. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de Trailroc 280 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van hardloopschoenen. De 8 mm noppen bijten zich vast in de ondergrond en bieden optimale grip.

€ 147.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Parkclaw 275 Heren

De Inov-8 Parkclaw 275 voor heren zijn neutrale trailschoenen. De trailschoenen zijn ontworpen voor runs waarbij je zowel over onverharde paden loopt als over de weg. Het bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt weerstand tegen impact van takken en stenen. De External Heel Counter biedt ondersteuning voor de hiel en biedt extra stabiliteit tijdens het lopen over onverharde paden. De POWERFLOW-tussenzool biedt effectieve schokdemping en geeft veel energie terug. Het POWER-voetbed biedt veel instapcomfort. De Tri-C-slijtzool is zeer duurzaam waardoor je langer op de Parkclaw 275 door kunt lopen. De 4 mm noppen bieden grip op onverharde wegen en bijten zich vast in een zachte of natte ondergrond. Op verharde wegen voelen de noppen zachter aan, waardoor het lopen over de weg comfortabel blijft.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Terra Ultra G 260 Unisex

De Inov-8 Terra Ultra G 260 voor zowel dames als heren zijn neutrale, unisex trailschoenen. Deze trailschoenen zijn ontworpen voor het lopen van zeer technische trails en lange afstanden. Het bovenwerk van de Terra Ultra G 260 is versterk met Kevlar-materiaal. Dit materiaal is zeer duurzaam en biedt een hoog ademend vermogen. Zo blijven de voeten koel tijdens het lopen van trails. Het POWER-voetbed geeft een zacht gevoel en biedt extra comfort. De EXTEROFLOW-tussenzool vangt schokken effectief op en geeft energie terug. Het biedt de gewenste demping en bescherming voor de voeten. In de rubberen slijtzool is grafeen toegevoegd. waar de G in de naam van de schoen dan ook voor staat. Grafeen bestaat uit een laag koolstof-materiaal. Het is zeer flexibel en dun. Ondanks dat is grafeen 200 keer sterker dan staal. Hierdoor biedt het veel bescherming en versterking voor de voeten. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de Terra Ultra G 260 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van hardloopschoenen. De 4mm noppen in de slijtzool bijten zich vast in modder en andere zachte ondergronden voor zoveel mogelijk grip.

€ 164.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Mudclaw G 260 Unisex

De Inov-8 Mudclaw G 260 voor zowel dames als heren zijn neutrale, unisex trailschoenen. Deze trailschoenen zijn gemaakt voor extreme omstandigheden. Het bovenwerk van de Mudclaw G 260 is versterkt met Kevlar. Dit materiaal kan tegen een flink stootje en is zeer duurzaam. Tevens biedt het een hoog ademend vermogen om de voeten koel te houden. De EXTEROFLOW-tussenzool vangt schokken op en geeft energie terug. Het biedt effectieve demping en bescherming voor de voeten tijdens het lopen van trials. De META-PLATE rotsplaat in de schoenen beschermt de voeten tegen scherpe rotsen en stenen. Dit maakt de Mudclaw G 260 zeer geschikt voor het lopen van technische en ruige trails. In de rubberen slijtzool is grafeen toegevoegd, waar de G in de naam van de schoen dan ook voor staat. Grafeen bestaat uit een laag koolstof-materiaal. Het is zeer flexibel en dun. Ondanks dat is grafeen 200 keer sterker dan staal. Hierdoor biedt het veel bescherming en versterking voor de voeten. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de Mudclaw G 260 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van hardloopschoenen. De 8mm noppen in de slijtzool bijten zich vast in modder en andere zachte ondergronden voor zoveel mogelijk grip.

€ 143.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

Inov 8 Trailpant Dames

De Inov-8 Trailpant voor dames is speciaal ontworpen om te hardlopen in koude en natte omstandigheden. De hardloopbroek is een waterdicht, maar toch ademend. De lange broek wordt gebruikt tijdens trails met natte weersomstandigheden, zodat hij je optimaal beschermt. De hardloopbroek beschermt je, zonder dat er een bewegingsbeperking plaats vind. Dit komt door de rekbaarheid van de broek. Eigenschappen:Lichtgewicht4-way stretchHoog ademend vermogenGemakkelijk op te bergen175 gram

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Kleding
Product
 

Inov 8 Merino Lite Sock Unisex

De Inov-8 Merino Lite sokken voor zowel dames als heren zijn comfortabele hardloopsokken. De sokken zijn ontworpen om je voeten warm te houden tijdens het hardlopen in koude en natte omstandigheden. Het materiaal is zeer duurzaam en heeft een hoog ademend vermogen. Onder de voeten is extra padding toegevoegd voor meer comfort. Eigenschappen: Houden je voeten warmHoog ademend vermogenExtra padding onder de voeten

€ 22.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Inov 8 Race Elite Pro Socks Unisex

De Inov-8 Elite Pro Socks voor zowel dames als heren zijn comfortabele hardloopsokken. De sokken zijn ontworpen om je voeten warm te houden tijdens het hardlopen in koude en natte omstandigheden. Het materiaal is zeer duurzaam en heeft een hoog ademend vermogen. Onder de voeten is extra padding toegevoegd voor meer comfort. Eigenschappen: Houden je voeten warmHoog ademend vermogenExtra padding onder de voeten

€ 19.95

Meerinformatie

Running Sport Sportondergoed
Product
 

Inov 8 Race Elite 3in1 Glove Unisex

De Inov-8 All Terrain Gloves voor zowel dames als heren zijn comfortabele hardloophandschoenen. De handschoenen houden je handen warm tijdens het hardlopen in koudere temperaturen. De handschoenen zijn zeer licht van gewicht en winddicht. Tevens voert het materiaal vocht effectief af. Dit maakt ze ideaal om te dragen tijdens wedstrijden. Eigenschappen: Zeer lichtgewichtWinddichtVoert vocht effectief afHoudt je warm in koude temperaturen

€ 59.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product