HOKA ONE ONE Carbon X Spe Unisex

De HOKA ONE ONE Carbon X-SPE voor dames en heren zijn neutrale wedstrijdschoenen. De Carbon X-SPE is een speciale editie van de succesvolle Carbon X. De X-SPE heeft een technischer bovenwerk gekregen dan de normale Carbon X. Het bovenwerk bestaat uit een enkele laag Polyester Mesh-materiaal. Dit bovenwerk is erg licht van gewicht, iets stug qua gevoel en heeft een semi-transparante look. Het biedt een hoog ademend vermogen en ondersteuning om de voeten comfortabel te houden tijdens het lopen van snelle tempo's. De tong is geïntegreerd in het bovenwerk, iets wat in de normale Carbon X niet zo is. Hierdoor wordt het schuiven van de tong voorkomen en ontstaat er een bootie-contructie, waarbij het bovenwerk uit één geheel bestaat. De Carbon Fiber plaat over de gehele lengte werkt samen met de Meta-Rocker geometrie in de schoenen. Dit resulteert in een explosief en snel gevoel tijdens het lopen, alsof je vooruit wordt gestuwd. Tijdens het lopen van lage tempo's geeft de plaat een stijf gevoel, maar tijdens het lopen van snelle tempo's stuwt de plaat de voeten naar voren door veel energie terug te geven. De bredere PROFLY X-tussenzool biedt veel stabiliteit en ondersteuning. Boven de Carbon Fiber plaat zit een laag CM Betty Fly-foam voor comfortabele demping. Onder de Carbon Fiber plaat zit een laag Injected EVA-materiaal. Dit materiaal geeft energie terug en voegt duurzaamheid toe aan de schoenen, waardoor je langer door kunt lopen. De lichtgewicht wedstrijdschoenen zijn ideaal voor het lopen van snellere tempo's op lange afstanden.

€ 199.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE EVO XC Spike Dames

De HOKA ONE ONE EVO XC Spike voor dames zijn veelzijdige cross country spikes. Het Ripstop-bovenwerk van Polyester is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Het biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. De dunne tong draagt bij aan een goede ventilatie. De geintegreerde band rondom de middenvoet biedt stabiliteit. De Dual Density CMEVA-tussenzool bevat foam met een hogere dichtheid in de voorvoet voor een responsief en energiek gevoel en een snelle afzet. In de hak is een foam met een lagere dichtheid gebruikt voor een zachtere landing en effectieve demping. De slijtzool van High-Abrasion Rubber gaat lang mee dankzij de hoge duurzaamheid. Tevens biedt de slijtzool zeer veel grip en tractie op zowel droge als natte ondergronden. De noppen in de slijtzool bijten zich vast in de ondergrond. Voor extra grip zijn vier spike puntjes in te draaien in de voorvoet. De HOKA ONE ONE EVO XC Spike is responsief genoeg voor het lopen van korte afstanden en geeft genoeg demping voor het lopen van langere afstanden.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton Edge Heren

De HOKA ONE ONE Clifton Edge voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Dit nieuwe model behoort tot de GLIDE-collectie van HOKA. De hardloopschoenen uit die collectie bieden maximale demping met een zo licht mogelijk gewicht. Dit maakt de schoenen ideaal voor je dagelijkse run. Het Air Mesh-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het biedt steun en stabiliteit, maar ook een hoog ademend vermogen dankzij de open structuur in het bovenwerk. De hielkraag springt in het oog bij dit model. De smalle, hoge uitloper vormt zich rondom de achillespees voor zowel bewegingsvrijheid als ondersteuning. Ook kun je de schoenen hieraan vasthouden tijdens het aantrekken van de hardloopschoenen, wat het instapgemak vergroot. Een ander opvallend element van de Clifton Edge is de uitstekende hak en de brede basis van de schoenen. De EVA-tussenzool is vrij breed, dit zie je goed van bovenaf als je de schoenen aanhebt. Deze brede basis biedt veel stabiliteit tijdens het hardlopen zonder de voeten te corrigeren. Hierdoor ervaar je een zelfverzekerd loopgevoel. De uitstekende hak zit er niet voor niets. Dit uitsteeksel vangt schokken effectief op bij een haklanding, waardoor de onderbenen en knieën minder impact hoeven op te vangen. De schoenen zijn hierdoor ideaal voor haklanders. Als je een middenvoet- of voorvoetlander bent, zul je het uitsteeksel niet gebruiken en zal het ook niet in de weg zitten. Het lichte gewicht van de schoenen dragen bij aan het hoge loopcomfort en maakt de schoenen zeer geschikt voor je dagelijkse run.

€ 159.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE ORA Recovery Slide Dames

De HOKA ONE ONE ORA Recovery Slide voor dames zijn comfortabele slippers. De slippers zijn ontworpen om het lichaam sneller te laten herstellen na een inspanning. Het zijn ideale slippers om te dragen na een lange run of intensieve wedstrijd. De iconische, dikke tussenzool die HOKA ONE ONE in haar hardloopschoenen gebruikt, is terug te vinden in de slippers. De EVA-toplaag geeft een zacht gevoel en biedt veel comfort bij het instappen. De Meta-Rocker technologie in de slippers zorgen voor een fijne afwikkeling. De slijtzool van de slippers is gemaakt van duurzamer materiaal, zodat de slippers lang meegaan en extra stabiliteit bieden. De slippers bieden veel comfort en ondersteuning voor vermoeide voeten.

€ 49.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) voor heren zijn neutrale hardloopschoenen met een brede leest. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run. Deze schoen heeft een brede leest (2E, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Dames

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Rincon 2 Heren

De HOKA ONE ONE Rincon 2 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. Deze tweede versie van de Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Dat is over het algemeen typerend voor de Rincon, dat lichte gewicht. Dit maakt de schoenen ook goed geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De tong is iets dunner geworden om gewicht te besparen. De lus op de hiel is meegenomen naar de Rincon 2. Deze lus vergroot het instapgemak. Het bovenwerk is waar je de verandering ziet in de Rincon 2. De tussen- en slijtzool zijn gelijk gebleven aan die van de eerste editie. De EVA-tussenzool biedt goede demping zonder de hardloopschoenen te verzwaren. De Early Stage Meta Rocker-technologie zorgt voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet. Deze Meta Rocker is iets aangepast en vernieuwd. De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen delen. Door deze rubberen delen hoeft er geen slijtzool over de gehele lengte toegepast te worden. Hierdoor blijft het gewicht laag. Het EVA-materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. De Flex Grooves in de voorvoet bieden flexibiliteit en grip.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 Heren

De HOKA ONE ONE Clifton 7 voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Speedgoat 4 (Wide) Heren

De HOKA ONE ONE Speedgoat 4 (Wide) voor heren zijn neutrale trailschoenen met een brede leest. De lichte hardloopschoenen zijn ideaal om te dragen tijdens het lopen van technische en uitdagende trails. De Speedgoat is één van de populairste modellen van HOKA vanwege zijn veelzijdigheid. De vierde editie van de Speedgoat heeft een vernieuwd bovenwerk gekregen. Het ademende en toch stevige Mesh-materiaal omsluit de voeten op comfortabele wijze. De tong heeft enkele strategisch geplaatste inhammen gekregen om bij te dragen aan een hoger ademend vermogen. De nieuwe 3D-geprinte overlays bieden extra ondersteuning en stabiliteit voor de middenvoet. De voorvoet is iets ruimer geworden, waardoor de voorvoet en tenen meer bewegingsruimte krijgen voor een comfortabeler gevoel. De vernieuwde, dikke EVA-tussenzool is lichter geworden en biedt veel schokabsorptie en comfort tijdens het lopen van trails. De Vibram MegaGrip-slijtzool uit de Speedgoat 3 is meegenomen naar de Speedgoat 4. De slijtzool met 5 mm noppen biedt veel grip op zowel droge als natte ondergronden. De Speedgoat 4 geeft veel tractie tijdens het bergopwaarts lopen en een zelfverzekerd gevoel met veel grip tijdens het bergafwaarts lopen. Deze schoen heeft een brede leest (2E, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) Dames

De HOKA ONE ONE Clifton 7 (Wide) voor dames zijn neutrale hardloopschoenen met een brede leest. De Clifton is één van HOKA’s meest populaire modellen. Met name de looks zijn veranderd in deze nieuwste editie van de Clifton. Dit hebben de allround hardloopschoenen met name te danken aan het nieuwe Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven. De vetergaatjes zijn verstevigd, waardoor ook het vetersysteem bijdraagt aan een hogere duurzaamheid van de schoenen. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak. De tussenzool van EVA-materiaal in ongewijzigd, waardoor ook de Clifton 7 dat luxe, comfortabele gevoel. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip. Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Ten opzichte van de Clifton 6 is de Clifton 7 ook iets lichter geworden. De schoenen zijn voor heren van ca. 255 gram naar ca 247 gram gegaan. Voor dames zijn de schoenen ook iets lichter geworden, van ca. 209 naar ca. 201 gram. Tenslotte bevordert de iets afgeschuinde hiel de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run. Deze schoen heeft een brede leest (1D, Wide). Dit betreft een E-leest, een bredere versie van de schoen. Deze leest is geschikt voor mensen met bredere voeten wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Rincon 2 Dames

De HOKA ONE ONE Rincon 2 voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. Deze tweede versie van de Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk biedt een goed ademend vermogen en is zeer licht van gewicht. Dat is over het algemeen typerend voor de Rincon, dat lichte gewicht. Dit maakt de schoenen ook goed geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De tong is iets dunner geworden om gewicht te besparen. De lus op de hiel is meegenomen naar de Rincon 2. Deze lus vergroot het instapgemak. Het bovenwerk is waar je de verandering ziet in de Rincon 2. De tussen- en slijtzool zijn gelijk gebleven aan die van de eerste editie. De EVA-tussenzool biedt goede demping zonder de hardloopschoenen te verzwaren. De Early Stage Meta Rocker-technologie zorgt voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet. Deze Meta Rocker is iets aangepast en vernieuwd. De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen delen. Door deze rubberen delen hoeft er geen slijtzool over de gehele lengte toegepast te worden. Hierdoor blijft het gewicht laag. Het EVA-materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. De Flex Grooves in de voorvoet bieden flexibiliteit en grip.

€ 119.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Gaviota 2 Dames

De HOKA ONE ONE Gaviota 2 voor dames zijn antipronatieschoenen. De nieuwe Gaviota 2 heeft een nieuw bovenwerk gekregen. Het vernieuwde bovenwerk biedt een hoger ademend vermogen en meer flexibiliteit. Het vormt zich naar de voet en omsluit de voet op comfortabele wijze. Ook bevat de Gaviota 2 het J-Frame, wat extra stabiliteit en begeleiding aan de voeten geeft tijdens de afwikkeling. Het Arch-Lock Wings-systeem biedt optimale ondersteuning voor de middenvoet. De herkenbare, grote tussenzool van HOKA ONE ONE is ook terug te vinden in de Gaviota 2. De lichtgewicht tussenzool biedt maximale demping en comfort. De Flat-Waisted Geometry-technologie biedt nog meer ondersteuning en demping en houdt de voeten comfortabel tijdens het lopen van lange afstanden. De slijtzool bestaat uit EVA en Rubber Blend R-MAT materiaal. Deze combinatie biedt effectieve bescherming voor de voeten tijdens het hardlopen en is zeer duurzaam.

€ 149.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Speedgoat Mid WP Dames

De HOKA ONE ONE Speedgoat Mid WP voor dames zijn comfortabele trailschoenen. De schoenen zijn zeer geschikt voor wandelaars en lopers die graag uitdagende trails trotseren. De schoenen omsluiten de enkels op comfortabele wijze voor extra stabiliteit en ondersteuning. Het bovenwerk met waterproof SKYSHELL-materiaal houdt water buiten tijdens het lopen op natte ondergronden. Zo blijven je voeten droog en comfortabel. De iconische dikke tussenzool van HOKA is ook terug te vinden in de Speedgoat Mid WP. Deze EVA-tussenzool biedt comfortabele demping zonder de schoenen te verzwaren. De iets wijdere breedte van de tussenzool en slijtzool biedt extra stabiliteit tijdens het lopen, met name op ongerept terrein. Het CMEVA-foam in de EVA-tussenzool absorbeert schokken en verdeelt de druk over de voeten. De Vibram Megagrip-slijtzool bevat 5mm noppen. Het Vibram Megagrip-materiaal is zeer duurzaam. De 5mm noppen bieden veel grip en tractie tijdens het lopen, of je nu op nat of droog terrein loopt.

€ 109.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE EVO Rehi Heren

De HOKA ONE ONE EVO Rehi voor heren zijn comfortabele wedstrijdschoenen. Dit nieuwe model van HOKA ONE ONE is zeer licht van gewicht en ontworpen voor het lopen van snelle tempo's. Het zeer lichte MATRYX-bovenwerk geeft het gevoel alsof je een sok draagt. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze en geeft voldoende ondersteuning. De waterafstotende laag over het bovenwerk houdt de voeten comfortabel zonder het ademend vermogen in de weg te zitten. In de EVO Rehi zien we een glimp terug van HOKA's iconische, dikke tussenzool. De tussenzool is een stuk minder dik in deze wedstrijdschoenen, waardoor ze schoenen ook veel lichter van gewicht zijn. Toch biedt de tussenzool wel de gewenste demping en energieteruggave. De slijtzool van Single Density Foam is gemaakt van duurzaam rubber. Het geeft energie terug en biedt veel tractie en grip tijdens het hardlopen.

€ 125.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Torrent 2 Heren

De HOKA ONE ONE Torrent 2 voor heren zijn snelle trailschoenen. De Torrent 2 is de tweede editie van het model en is ontworpen voor het lopen van trainingen op een snel tempo over trails. Je zou de Torrent 2 ook als wedstrijdschoen kunnen gebruiken, als je comfortabele demping zoekt tijdens het lopen van je wedstrijd. Het Engineered Mesh-bovenwerk bevat vezels van gerecycled Polyester. Hierdoor draagt de Torrent 2 niet alleen een steentje bij aan het bewaken van het milieu, maar biedt het bovenwerk ook iets meer ondersteuning dan dat van haar voorganger. De overlays op het bovenwerk bieden bescherming tegen slijtage door takken en stenen. De PROFLY-tussenzool biedt een zachte landing en effectieve demping. Ook biedt het een responsief en reactief gevoel bij de afzet. De slijtzool heeft net als het bovenwerk ook een kleine update gekregen. De Sticky Rubber-slijtzool heeft meerdere noppen gekregen in verschillende richtingen. Hiermee geven de trailschoenen verbeterde grip en tractie op verschillende ondergronden en zijn ze zeer geschikt voor het lopen van technische trails.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 GTX Heren

De HOKA ONE ONE Challenger ATR 5GTX voor heren zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. De Challenger ATR 5 de vijfde versie van HOKA ONE ONE's All Terrain serie. De veelzijdige schoenen zijn ontworpen voor het lopen op verschillende ondergronden, van asfalt tot trails. Ook bieden de schoenen bescherming tegen veel verschillende soorten weersomstandigheden. De Challenger ART 5 is flexibeler geworden dan zijn voorganger en biedt meer gevoel met de ondergrond waarop je loopt. Het GORE-TEX-bovenwerk is waterdicht, houdt de voeten droog en biedt effectieve bescherming. De versteviging op de schoen bij de tenen biedt bescherming tegen rotsen en stenen. De EVA tussenzool is twee keer zo dik als die van andere hardloopschoenen, waardoor er meer comfort en demping ontstaat. De Meta-Rocker tussenzool zorgt voor meer voortstuwing en een hoge energieteruggave. De Podular slijtzool zorgt voor veel stabiliteit. De noppen aan de achterkant van de vernieuwde slijtzool zijn dichter bij elkaar geplaatst voor een zachter en meer consistent gevoel tijdens het hardlopen. De noppen onder de voorvoet zijn verder van elkaar af geplaatst voor meer grip en tractie. De HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 geeft een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen op verschillende ondergronden.

€ 139.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 

HOKA ONE ONE Evo Jawz Heren

De HOKA ONE ONE Evo Jawz voor heren zijn neutrale wedstrijdschoenen en zijn speciaal ontwikkeld voor het lopen van trailwedstrijden. De trailschoenen zijn zeer licht van gewicht. Voor heren wegen de schoenen maar ca. 204 gram voor heren bij US maat 9 en voor dames ca. 182 gram bij US maat 7.5. Het lichte Ripstop-bovenwerk is duurzaam en biedt weerstand tegen slijtage door takken en stenen. Het biedt een goede balans tussen een optimaal ademend vermogen en bescherming. Het Active Foot Frame biedt stabiliteit en ondersteuning zonder de voeten echt te corrigeren. Dit geeft een zelfverzekerd gevoel tijdens het lopen op oneffen ondergronden. De PROFLY-tussenzool biedt een zachte landing en een reactief gevoel bij de afzet. De Vibram Megagrip-slijtzool biedt zeer veel grip en tractie op verschillende ondergronden, zowel verhard als onverhard. De 6 mm noppen bijten zich vast in de ondergrond tijdens het lopen over natter terrein. De EVO Jawz is een ideale trailschoen voor het lopen van trailwedstrijden op een hoger tempo.

€ 129.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product
 


HOKA ONE ONE Clifton Edge Dames

De HOKA ONE ONE Clifton Edge voor dames zijn neutrale hardloopschoenen. Dit nieuwe model behoort tot de GLIDE-collectie van HOKA. De hardloopschoenen uit die collectie bieden maximale demping met een zo licht mogelijk gewicht. Dit maakt de schoenen ideaal voor je dagelijkse run. Het Air Mesh-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het biedt steun en stabiliteit, maar ook een hoog ademend vermogen dankzij de open structuur in het bovenwerk. De hielkraag springt in het oog bij dit model. De smalle, hoge uitloper vormt zich rondom de achillespees voor zowel bewegingsvrijheid als ondersteuning. Ook kun je de schoenen hieraan vasthouden tijdens het aantrekken van de hardloopschoenen, wat het instapgemak vergroot. Een ander opvallend element van de Clifton Edge is de uitstekende hak en de brede basis van de schoenen. De EVA-tussenzool is vrij breed, dit zie je goed van bovenaf als je de schoenen aanhebt. Deze brede basis biedt veel stabiliteit tijdens het hardlopen zonder de voeten te corrigeren. Hierdoor ervaar je een zelfverzekerd loopgevoel. De uitstekende hak zit er niet voor niets. Dit uitsteeksel vangt schokken effectief op bij een haklanding, waardoor de onderbenen en knieën minder impact hoeven op te vangen. De schoenen zijn hierdoor ideaal voor haklanders. Als je een middenvoet- of voorvoetlander bent, zul je het uitsteeksel niet gebruiken en zal het ook niet in de weg zitten. Het lichte gewicht van de schoenen dragen bij aan het hoge loopcomfort en maakt de schoenen zeer geschikt voor je dagelijkse run.

€ 159.95

Meerinformatie

Running Sport Hardloopschoenen
Product