FlipBelt Running Light

De FlipBelt Running Light is een handig hardloopaccessoire. De verlichting vergoot de veiligheid tijdens het hardlopen in het donker. De FlipBelt Running Light is speciaal ontworpen voor de heuptassen van FlipBelt. Het lampje past in iedere opening van de FlipBelt. Doordat je de verlichting op heuphoogte draagt, zijn obstakels in het donker eerder zichtbaar dan wanneer de lichtstraal vanaf bijvoorbeeld je hoofd schijnt bij het dragen van een hoofdlamp.Het lampje heeft een brandtijd van tussen de 8 en 12 uur en geeft een lichtstraal van 500 lumen. Het lampje is USB-oplaadbaar en heeft een waterdichtheid beoordeling van IPX6.

€ 69.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Bib Attachers

De FlipBelt Bib Attachers zijn speciaal ontworpen om je startnummer aan je FlipBelt te bevestigen. De Bib Attachers zijn gemakkelijk te bevestigen en ideaal te gebruiken tijdens een race. Hierdoor zijn gaten door het gebruik van spelden verleden tijd!Eigenschappen:Gemakkelijk te bevestigenIdeaal te gebruiken in combinatie met de FlipBelt

€ 5.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Zipper

De FlipBelt Zipper is een eenvoudig maar revolutionair product om spullen mee te nemen. De belt heeft meerdere openingen waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Eén van die openingen heeft een rits, om te zorgen voor optimale veiligheid van je spullen. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. De FlipBelt Zipper is breder dan de normale versie en biedt ruimte voor grotere smartphones. Groot genoeg om ook je paspoort erin mee te nemen, handig als je bijvoorbeeld op reis gaat. U plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat u bijna niet in de gaten heeft dat u hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers. De belt heeft een gewicht van slecht 3 gram en kunt u zo strak dragen dat u hem zelfs om kunt onder uw kleding tijdens het uitgaan. Eigenschappen: Meerdere openingen op hele riem Haakje om sleutels vast te maken Vak met rits Geen gespen die ongemakkelijke wrijving veroorzaken Wasbaar in de machine & droger Geweldig voor het houden van medicatie op de weg. Inhalers , insulinepompen , EpiPens , enz. ..

€ 37.50

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product
 

FlipBelt Heupband

De FlipBelt is een eenvoudig maar revolutionair product om spullen mee te nemen. De belt heeft meerdere openingen waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Tijdens het lopen kunt u bijvoorbeeld sleutels, een telefoon, gels of geld meenemen. U draait de riem van binnen naar buiten en daarmee zit hij goed vergrendeld. De belt heeft geen gespen of knopen en is makkelijk als een broek zijnde aan te trekken. U plaatst de belt waar deze het meest comfortabel aanvoelt. De belt schudt of schuurt nauwelijks, zodat u bijna niet in de gaten heeft dat u hem draagt. Een eenvoudige, elegante en modieuze optie voor actieve types, hardlopers, wandelaars, fietsers en reizigers. De belt heeft een gewicht van slecht 200 gram en kunt u zo strak dragen dat u hem zelfs om kunt onder uw kleding tijdens het uitgaan. Eigenschappen FlipBelt Meerdere openingen op hele riem Haakje om sleutels vast te maken Reflecterend logo Geen gespen die ongemakkelijke wrijving veroorzaken Wasbaar in de machine & droger Geweldig voor het houden van medicatie op de weg. Inhalers , insulinepompen , EpiPens , enz. .. Hoe werkt de Flipbelt:

€ 29.95

Meerinformatie

Running Sport Accessoires
Product